Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Какъв искате да е следващия турнир ?

UEFA CUP    3%  3%  [ 2 ]
 С много слаби отбори    48%  48%  [ 30 ]
 Champions League    48%  48%  [ 30 ]
Общо гласове : 62
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Яну 2007 20:19

Предлагам два нови регламента за следващи турнира:

1 вариант

При директни елиминации ,без групова фаза предлагам да се играят по два мача.Първият с отборите ,които са си избрали участниците ,а вторият си разменят отборите.

2вариант

За мен този е по-добър.Пак при директни елиминации предлагам всеки участник да си избира един клубен,национален и слаб(2 звезди) отбор.Така съперници играят по три по-между си и тяма опасност от равенство.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Яну 2007 20:32

Следващия турнир вече е пререшен отдавна. С отбори 3 звезди с групови фази и всичко.

За по следващия вече ще видим но мисля да е без избор на отбор.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Яну 2007 20:40

Каква вечер какви мачове стоя си тука пред компа и не мога да повярвам кво съм направил , това никога не ми се е случвало два поредни пъти срещу различен съперник
marin-007 - martessi 5:4
Започнах добре и изпуснах няколко положения но той е с барса и тоя раналдиньо няма стига и като тръгне и удари и ме поведе с 3:0 , при което второто полувреме аз незнам какво стана нещо сякаш пак щракна и атаките ми станаха опасни направих 3:1 при което той ми тушира надеждата като направи 4:1 , същото нещо се повтрои от миналия мач , 79 мин май беше 4:2 , обаче тоя път бяха два гола в 90 мин , незнам как го направих сякаш минавах като призрак между защитниците , нямам обяснение. Марто си беше ядосан то си е за ядосване де до 80 мин 4:1 затеб и накрая падш, разбирам го , отвратително е чувството.
Поне донесох победа и преодоляхме 1/4 финалите :P

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Яну 2007 20:42

iMMortality(Bayern Munchen) |4-2| Legend Killer(Liverpool)

Мачът не беше лош,но честно казано съм разочарован от Ники.Това не е неговия стил на игра...знам от доста преди да дойде в турнирите тук играеше си красиво,с яки голове и комбинаций.Това тук е една гротеска на футбола...Добре,че Подолски бе на ниво и вкара 4те гола,Кан също направи 2 доста решителни намеси.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Яну 2007 20:46

tanasi написа:
† iMMortality † написа:
tanasi написа:
† iMMortality † написа:
iMMortality(Bayern Munchen) |4-3| Martessi(Barcelona)

Доста лагав мач,много пропуски и от двете страни...,но този мач Кан и Филип Лам бяха неотразими.. :)

Леле, днеска с ква фанелка играеше футбол?! Ако е такава каквото си мисля няма да те поздравявам вече като се видиме :wink: :lol: :roll:

А това е старичка фланелка ;).Не виждаш ли,че на нея пишеше Fly Emirates,а те отдавна не са спонсори на Челси,а играх с тая тениска,защото тази на Байерн ми е за пране :).Иначе сега искам да си взема 1 на Германия,1 на Швайщайгер,1 на Раул :)

Бате край с нашата дружба :lol:
Само заради Раул ще ти простя, аз имам една негова, ама ми е на Испания, не на Реал, утре ще играя с нея и ще я видиш... А Швайни е голям, вземи си първо негова :wink:

Е да Швайни си е голям талант :),а аз искам тая дето да е на Раул да е на Реал ;)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 09 Яну 2007 20:48

Пффф да кажа,че съм бесен ще е малко.Просто и двата мача не заслужавах да губя,а загубих по най-тъпия начин на света ! :evil:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Яну 2007 21:24

Айде полуфиналите са готови , почвайте :P

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Яну 2007 21:46

Охоуу съученико браво! Неочакввах това от теб ,честно! УСПЕХ!!! :twisted:

да това съм аз ---> http://www.youtube.com/watch?v=rqKqlnWX-Wg <---

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Яну 2007 23:26

ооу да, ай уона **** ио... дам, генетично тъп съм си!
опа, адаша който ме пука кат да не казвам ко и човека който секи мач се ме повежда... уф, стъжни ми се изведнъж :oops:

Цитат:
Следващия турнир вече е пререшен отдавна. С отбори 3 звезди с групови фази и всичко.

За по следващия вече ще видим но мисля да е без избор на отбор.

ааа, тука неква конспирация-на тура дето Танаси би имаше анкета-обедително спечели отборите от ШЛ... сега пак и вие се едно ги подминавате... страх ли ви е? :lol:
Са от последния такъв сигур си зехте поука и правите само некви измишлотини да ме изгасите, че съм се запалил, кат Пипо в наказателното-готов да падне при най-лекия ветрец...

Мойта галерия с снимки! Всичко най-ново ще бъде качвано тук!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Яну 2007 12:47

Е па маааани я тая ШЛ дай да пробваме нови неща.Па и в сегашната анкета е 25 на 25 галса (чудно кой толкова гласува като има 20 участника :lol: )

пп : аз гласувах за Уефа Къп :oops: :oops: :oops:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Яну 2007 13:16

хах, то верно само двама има за УЕФАТА...
еми хубаво верно е разнообразието, но за хора като мен... аре по-следващия да си е дефолт? :D

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Яну 2007 17:10

MaKaRoN4O написа:
Охоуу съученико браво! Неочакввах това от теб ,честно! УСПЕХ!!! :twisted:

Мерси много.Яд ме е че отпадна.Ти трябваше да си на 1/2 финал.Успех в следващия турнир. :wink:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Яну 2007 19:12

marin_007 - Revan 5:3
Невероятен късмет имах , незнам какво ми става в тея мачове съм пълно дърво , той ме поведе после изравних и така беше до 2:2 след което стана 4:2 за мен и второто полувреме се поразиграх ама пак бях някъв нз кво правя играя дървено , някви смешни голове абе като цяло той беше по добрия и направи повече пропуски ама така е във футбола :wink:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Яну 2007 19:45

Първият мач някак мноо стресирано играх.Поведох с 1-0 и направих 5-6 пропуска сам с-у вратаря дето обикновено ги вкарвам .той ме изравни и мноо се натварих ама без да исках поведох 2-1 и той за 10 минути ме боърна до 4-2 и до края след 4-3 той ме довърши с 5 гол.Като цяло ужасно мноо пропуски и не направих нищо хубаво като финтове и двойни ,който правя в френдлита.

Реван 11-10д иморталити

Еми излязох надъхано да разгромя съперника за да запазя шансовете на тима да продължим.Поведох бързо с 2-0 за 15 минути с два прехвърлящи удара на Роналдо и изтървах още един.До 65 минута всичко вървеше с разменени положения ,когато излязох с Касано сам с-у вратаря му стрелях,ГК изби Роналдо се втурна след топката виждаше се как я вкарав и ......... бива съборен подло в наказателното поле ,но съдията мълчи и вбесява всички от щаба на Реал.В ответният корнер той се възползва и напарви контра и намали за 2-1 и 90 минута напарив 2-2.В началото на продълженията поведох с 3-2 и той ме боърна до 4-3 и изтърва там едно положение за да се намеси Роналдо и да вкара 4 гол.при дузпите той ми спаси първи ,но обърнах нещата и го бих.

Като цяло съм разочарован понеже напрежението и яда ме спряха от победи и в двата мача без да се обиждат съперниците и трябва да се контролирам.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Яну 2007 21:09

Аз мисля в Петък да играя :roll:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Яну 2007 22:36

Аз мисля че тоя тур с отбори до 3 звезди ще е супер як и дорис отбори по 2 и половина ще е по добре :D

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Яну 2007 22:28

Айде активизирайте се да почваме новия турнир :P

Stifler ми викат че изчезнал нещо :?

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Яну 2007 22:31

Не не е изчезнал(май) . Снощи щяхме да играем ама брат му беше на компа,днес пак го търсих и пак брат му ми каза че днеска цял той щял да е на компа а Stifler утре щял да е , така че утре ще играя аз поне :wink:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 11 Яну 2007 23:39

Ей пичове, пияници :lol: ще си играя мачовете в неделя или понеделник...сори за забавянето, ама утре заминавам следобяд в провиницята до неделя.. :wink:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Яну 2007 14:40

е на мене си ми свърши седмицата... този път след петъка! сега ако е тука Алан може да се праснем вечерта :tease:

Профил ICQ Skype WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com