Автор |
Съобщение |
Piggsy ™
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Яну 2007 20:55
Piggsy 4:3 tanasi
ФЕЛИКС , победата е за тебе , макар и "жалка" , както я нарече танаси......... А аз се реших още повече , да се откажа от тура......заради тия думи на танаси
tanasi (08:47 следобед) :
kofti che beshe tolkova jalka pobeda no qvno za teb znachi mnogo
nema kvo da se surda to si e za tebe
drugiq turnir she se hvana da igraq seriozno i she vi opukam vsichkite da se nauchite da ne se praite na interesni s takiva gluposti
http://img165.imageshack.us/img165/8971 ... agdrq0.jpg
Може да е жалка победата , но аз ще цитирам нещо
Цитат "Бързи и Яростни":
"Няма значение дали си бил с 1 косъм разстояние или с 1 миля,победата си е победа "
Вин Дизел
Иморталити
Ае , да свършвам тоя турнир и да се оттървате от мене
|
|
|
|
|
tanasi
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Яну 2007 21:03
Eм кво да ти кажа бе бате, не знам що си мислиш, че има нещо лично в думите ми, не се ли уещаш, че първо те убеждавах и те чаках около 40 минути да играеме, почваме да играеме с триста зора... И кво става - повеждаш ме, казвам си ок, отпаднахме, не е толкова проблем. После вкарам един гол и тръгнах на атака ти почна да ми избиваш всяка топка, а за капак точно както бях влязъл в ритъм играта излезе. И после пак 15 минути се търсиме по icq за да играем 65 минути, от които както и да увъртаме само 45 бяха истинска игра, сам ще признаеш, че на моменти просто играта спираше от тоя лаг. И ти гледаш, че се мъча да направя нещо и ми избиваш само с D Е как да не се нервя, то ти става обидно при такава гавра... Айде, със здраве, нема да се сърдиш за квото съм ти казал
___________________________________ Never Give Up Never Surrender Never Admit Defeat
Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...
I get knocked down But I get up again You're never going to keep me down
|
|
|
|
|
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Яну 2007 21:08
Квото било било ама ако аз не бех такъв калъф и играх по гадно и добре в защита сега можеше да не се стига до тва и даже с танаси да сме се класирали.
|
|
|
|
|
tanasi
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Яну 2007 22:49
Ей момчета ще ме извинявате, че наприказвах тия простотии, нищо лично Piggsy, просто доста глупости и малко сън ми се струпаха напоследък и си излях малко нервите, но в неправилната посока. Още веднъж съжалявам, че избухнах така, въобще не бях прав, тва е само един мач и няма кво да се караме за него, а и тва как си играл да не те притеснява, не го одобрявам, но те разбирам и си е твоя работа Не ме слушай кво говоря, въобще няма да е прекрасно ако не участваш повече, тъй че си стой, разбира се, че е по-добре когато има повече добри играчи, недей се отказва
Успех и на Феликс и на Пигси напред Успех и на мене, щото нали на следващия турнир трябва да ви опукам всичките Трудно ще стане, ако нямам късмет като на миналия тур Айде, до скоро
___________________________________ Never Give Up Never Surrender Never Admit Defeat
|
|
|
|
|
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Яну 2007 22:53
Ако не бях аз и на тоя можеше да ги опукаш
Успех и от мен и на двамата (дано сме отпаднали от шампионите).И на Пиггси мога пак да му повторя - най-добрия вариант е не да се отказваш а просто да спреш да играеш в 10 турнири а само в един и да играеш по по малко мачове.Така ше имаш достатъчно време за извънвиртуалния живот (който не трябва да се изпуска).
А и губим един от най-добрите си играчи.Вече загубихме 2ма , недей и ти сега...
|
|
|
|
|
Стифлър
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Яну 2007 23:04
Виждам добри мачове сте направили и достойно отпаднахте.Ама нема смисъл да се карате.Играта си е игра и никой не обича да губи.Дано Krissan i tanasi успеят да влезат в ритъм и да се представят достойно в следващия турнир.
|
|
|
|
|
PCM FIFA
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Яну 2007 23:18
Оставащи мачове
Immortality [Bayern/Real Madrid] , Marin [Man Utd/Barcelona] vs Legend Killer [Liverpool] , Martessi [Barcelona]
Immortality - Martessi
Immortality - Liverpool4o
Marin - Legend Killer
Marin - Martessi
Какво става с тези мачове ? Още не са почнали даже ?
___________________________________ ФFT История
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Яну 2007 23:22
ПРОЧЕТЕТЕ ТОВА , за организаторите на турнири тук ! ! !
Имам едно предложение гледам че правите турнири със реални отбори без да се повтарят , но това не е Шампиоснска лига ние не играем истински футбол а вие не правите турнири за да заменят Шампионска лига или Купата на УЕФА , също така не правите турнири с цел отбор да спечели , целта е играча да спечели . Това е само игра тя се опитва да се доближи до футбола но е съвсем различна уменията в играта трябва да не зависят от уменията на отбора с който играем , ако не ме разбирате искам да кажа че това е игра състезават се играчи не отбори , така че както е в чужбина във всичкои големи турнири за оригинална фифа не се записва отбор записва се играч и всеки играе с този който иска , така наистина най-добрия печели , а тук ако аз се запиша с Италия примерно и на финала съм с/у най-добрия в БГ примерно а той е с отбор 3,5 звезди аз ще го бия но не аз а отбора ми разбирате ли ! Така че няма смисъл така може да сменяте фазите на турнира но не пишете отбори за да е реалистичен турнира , ако играхме футбол истински тогава трява да са различни отбори но това е игра целта е да ПОБЕДИ Добрият играч а не Добрият отбор
|
|
|
|
|
Стифлър
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Яну 2007 23:57
Мачовете са:
Immortality - Martessi
Immortality - Legend Killer
Marin - Legend Killer
Marin - Martessi
Само да отбележа че е направена грешка.
|
|
|
|
|
FELIX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Яну 2007 05:46
ааа, Пигзи баце, какво да го кажем просто-браво!
така, ай стига сте се карали. Това не е така за смех, или нещо да ви развеселим или нещо подобно... какво егати се едно за пръв път пишеме тука и се пуцаме мама му деба... ебаси, се едно това е първия турнир на който играем и като малките деца-ааа, няма повече да играяяя с ваааас, юаааа (това вече е Отклонение), но моля ви, разберете, дайте малко па да се сплотим е така (ъъъ, разбирайте го както искате), па некой път мама му деба да се видиме е така и да си лафиме ебаси... искам да се събереме един ден!
и ай стига с тея оплаквания... хубаво, имало лаг като играли Пигзи и Танаси. Еми незнам, но поне и за мене като играх с Танаси имаше лаг (а това нещо много го мразя, да не кажа че ще убия някой само и само за да няма лаг), ама Танаси, аз пророних ли 1 дума за лаг-е да, трябваше верно да ти кажа, но незнам, някак като играеш с познат човек усещаш че не е някой да кажем имаше некъв дето викаше че съм натискал аз копчето за правене на снимки и така лагвало-еми хора, ебаси бе, тука от (от колко време играем тез турнири бе???) 1 година мисля играем се едно и също и не се научихте...
айде малко мир сега, па верно кажете ай да се събереме някоя събота и неделя а? Кои са от София?
Сега да попитам сега с кой ще играем с Пигси? Знае ли се или ще се тегли жребий?
|
|
|
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Яну 2007 11:30
FELIX - Ше има жребий щото не съм на училище до края на седмицата
tanasi - За лага , според мен Балун >преинстал му е цаката ( той ше ме разбере ).Аз моя комп знаеш мине не мине време си го преинсталвам да се освежи.А твоя сигурно от 3 години не е преинсталван (ако не и от повече).
|
|
|
|
|
Букмейкара
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Яну 2007 14:14
Тоя турнир трябваше да го минем за 4-5 дена щото уж само "наши" хора и всички сериозни ама нещо съм се бъркал.
|
|
† iMMortality †
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Яну 2007 14:57
PCM FIFA написа: Оставащи мачове
Immortality [Bayern/Real Madrid] , Marin [Man Utd/Barcelona] vs Legend Killer [Liverpool] , Martessi [Barcelona]
Immortality - Martessi Immortality - Liverpool4o
Marin - Legend Killer Marin - Martessi
Какво става с тези мачове ? Още не са почнали даже ?
Е какво става,както се вижда..поне според мен е очеизвадно,че нищо не става .Ми незнам аз днес съм готов да си изиграя мачовете,ако някой от тях също..да ми пише
@пигси: Бре бре мерси,че поне отдолу си ме цитирал и мен
@феликс:Идеята е добра,ама нз как ще се уреди работата,тъй като ми се искаше събота да се кача на Витоша и да покарам ски,ама не е въобще сигурно.Иначе тея,които са от София сме:аз,ти,легенд килър,танаси,крисан,мартеси иии за друг незнам(даже аз, килър-а и танаси сме от 1 даскало )
___________________________________ † Harbinger of Death †
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Яну 2007 16:00
Оф, много се извинявам ама послените дни имам малко проблеми и нямам много време , и не съм мернал противниците в скайп, ама тая вечер ще се опитам да играя
П.П Кви са тия работи е я стига сте се карали
|
|
† iMMortality †
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Яну 2007 19:43
iMMortality(Bayern Munchen) |4-3| Martessi(Barcelona)
Доста лагав мач,много пропуски и от двете страни...,но този мач Кан и Филип Лам бяха неотразими..
|
|
|
|
|
tanasi
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Яну 2007 19:45
† iMMortality † написа: iMMortality(Bayern Munchen) |4-3| Martessi(Barcelona) Доста лагав мач,много пропуски и от двете страни...,но този мач Кан и Филип Лам бяха неотразими..
Леле, днеска с ква фанелка играеше футбол?! Ако е такава каквото си мисля няма да те поздравявам вече като се видиме
|
|
|
|
|
Damage san
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Яну 2007 19:49
tanasi написа: † iMMortality † написа: iMMortality(Bayern Munchen) |4-3| Martessi(Barcelona) Доста лагав мач,много пропуски и от двете страни...,но този мач Кан и Филип Лам бяха неотразими.. Леле, днеска с ква фанелка играеше футбол?! Ако е такава каквото си мисля няма да те поздравявам вече като се видиме
С к'ва фланелка е бил бе
|
|
|
|
|
† iMMortality †
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Яну 2007 20:01
tanasi написа: † iMMortality † написа: iMMortality(Bayern Munchen) |4-3| Martessi(Barcelona) Доста лагав мач,много пропуски и от двете страни...,но този мач Кан и Филип Лам бяха неотразими.. Леле, днеска с ква фанелка играеше футбол?! Ако е такава каквото си мисля няма да те поздравявам вече като се видиме
А това е старичка фланелка .Не виждаш ли,че на нея пишеше Fly Emirates,а те отдавна не са спонсори на Челси,а играх с тая тениска,защото тази на Байерн ми е за пране .Иначе сега искам да си взема 1 на Германия,1 на Швайщайгер,1 на Раул
|
|
|
|
|
tanasi
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Яну 2007 20:05
† iMMortality † написа: tanasi написа: † iMMortality † написа: iMMortality(Bayern Munchen) |4-3| Martessi(Barcelona) Доста лагав мач,много пропуски и от двете страни...,но този мач Кан и Филип Лам бяха неотразими.. Леле, днеска с ква фанелка играеше футбол?! Ако е такава каквото си мисля няма да те поздравявам вече като се видиме А това е старичка фланелка .Не виждаш ли,че на нея пишеше Fly Emirates,а те отдавна не са спонсори на Челси,а играх с тая тениска,защото тази на Байерн ми е за пране .Иначе сега искам да си взема 1 на Германия,1 на Швайщайгер,1 на Раул
Бате край с нашата дружба
Само заради Раул ще ти простя, аз имам една негова, ама ми е на Испания, не на Реал, утре ще играя с нея и ще я видиш... А Швайни е голям, вземи си първо негова
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 09 Яну 2007 20:09
Тай и аз почнах с мачовете , тоя мач беше като мачовете ми в последните дни изключително напрегнат.
Започнах мача сравнително добре и ощев началото изпуснах сам срещу вратаря , но при отбитата топка ой би един далечен шут квито ги изполва цял мач и остана сам срещу мене и се разписа, след това изравних при което резултата стана 4:1 за него след ато не можех и неможех да се разиграя и той си беше блестящ в защита , но незнам какво стана вече си мислех как ще обеснявам сега на † iMMortality † за втори път да ме отупа, кво правя и в клана и то капитан, но незнам какво стана и направих 4:2 в 81 мин , след кото дойдоха мойте минути незнам какво направих как му пробих защитата но използвах негоите приоми само пробиви по крилото понеже в началото на мча предпочитах центъра и нямах успех, и как стана незнам възкръстах 4:4 в 90 мин , после се надъхах и макар че отново ме поведе в продълженията успях да обърна мача до 7:5 за мен , мисля че показах дух , а той се бешеотказал при 4:1 и не успя да намери своя ритъм . След малко марто
Legend Killer - marin_007 5:7
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|