Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Какъв искате да е следващия турнир ?

UEFA CUP    3%  3%  [ 2 ]
 С много слаби отбори    48%  48%  [ 30 ]
 Champions League    48%  48%  [ 30 ]
Общо гласове : 62
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Яну 2007 20:55

Piggsy 4:3 tanasi

ФЕЛИКС , победата е за тебе , макар и "жалка" , както я нарече танаси......... А аз се реших още повече , да се откажа от тура......заради тия думи на танаси

tanasi (08:47 следобед) :
kofti che beshe tolkova jalka pobeda no qvno za teb znachi mnogo
nema kvo da se surda to si e za tebe
drugiq turnir she se hvana da igraq seriozno i she vi opukam vsichkite da se nauchite da ne se praite na interesni s takiva gluposti

http://img165.imageshack.us/img165/8971 ... agdrq0.jpg

Може да е жалка победата , но аз ще цитирам нещо

Цитат "Бързи и Яростни":
"Няма значение дали си бил с 1 косъм разстояние или с 1 миля,победата си е победа "
Вин Дизел

Иморталити :D

Ае , да свършвам тоя турнир и да се оттървате от мене :P

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Яну 2007 21:03

Eм кво да ти кажа бе бате, не знам що си мислиш, че има нещо лично в думите ми, не се ли уещаш, че първо те убеждавах и те чаках около 40 минути да играеме, почваме да играеме с триста зора... И кво става - повеждаш ме, казвам си ок, отпаднахме, не е толкова проблем. После вкарам един гол и тръгнах на атака ти почна да ми избиваш всяка топка, а за капак точно както бях влязъл в ритъм играта излезе. И после пак 15 минути се търсиме по icq за да играем 65 минути, от които както и да увъртаме само 45 бяха истинска игра, сам ще признаеш, че на моменти просто играта спираше от тоя лаг. И ти гледаш, че се мъча да направя нещо и ми избиваш само с D :roll: Е как да не се нервя, то ти става обидно при такава гавра... Айде, със здраве, нема да се сърдиш за квото съм ти казал :wink:

Оставам, ама ми се заминава
за слава не ми се занимава...

I get knocked down
But I get up again
You're never going to keep me down

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Яну 2007 21:08

Квото било било ама ако аз не бех такъв калъф и играх по гадно и добре в защита сега можеше да не се стига до тва и даже с танаси да сме се класирали.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Яну 2007 22:49

Ей момчета ще ме извинявате, че наприказвах тия простотии, нищо лично Piggsy, просто доста глупости и малко сън ми се струпаха напоследък и си излях малко нервите, но в неправилната посока. Още веднъж съжалявам, че избухнах така, въобще не бях прав, тва е само един мач и няма кво да се караме за него, а и тва как си играл да не те притеснява, не го одобрявам, но те разбирам и си е твоя работа :P Не ме слушай кво говоря, въобще няма да е прекрасно ако не участваш повече, тъй че си стой, разбира се, че е по-добре когато има повече добри играчи, недей се отказва :wink:

Успех и на Феликс и на Пигси напред :wink: Успех и на мене, щото нали на следващия турнир трябва да ви опукам всичките :lol: Трудно ще стане, ако нямам късмет като на миналия тур :) Айде, до скоро :)

I get knocked down
But I get up again

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Яну 2007 22:53

Ако не бях аз и на тоя можеше да ги опукаш :( :roll:

Успех и от мен и на двамата (дано сме отпаднали от шампионите).И на Пиггси мога пак да му повторя - най-добрия вариант е не да се отказваш а просто да спреш да играеш в 10 турнири а само в един и да играеш по по малко мачове.Така ше имаш достатъчно време за извънвиртуалния живот (който не трябва да се изпуска).
А и губим един от най-добрите си играчи.Вече загубихме 2ма , недей и ти сега...

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Яну 2007 23:04

Виждам добри мачове сте направили и достойно отпаднахте.Ама нема смисъл да се карате.Играта си е игра и никой не обича да губи.Дано Krissan i tanasi успеят да влезат в ритъм и да се представят достойно в следващия турнир.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Яну 2007 23:18

Оставащи мачове

Immortality [Bayern/Real Madrid] , Marin [Man Utd/Barcelona] vs Legend Killer [Liverpool] , Martessi [Barcelona]

Immortality - Martessi
Immortality - Liverpool4o

Marin - Legend Killer
Marin - Martessi

Какво става с тези мачове ? Още не са почнали даже ?

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 08 Яну 2007 23:22

ПРОЧЕТЕТЕ ТОВА , за организаторите на турнири тук ! ! !

Имам едно предложение гледам че правите турнири със реални отбори без да се повтарят , но това не е Шампиоснска лига ние не играем истински футбол а вие не правите турнири за да заменят Шампионска лига или Купата на УЕФА , също така не правите турнири с цел отбор да спечели , целта е играча да спечели . Това е само игра тя се опитва да се доближи до футбола но е съвсем различна уменията в играта трябва да не зависят от уменията на отбора с който играем , ако не ме разбирате искам да кажа че това е игра състезават се играчи не отбори , така че както е в чужбина във всичкои големи турнири за оригинална фифа не се записва отбор записва се играч и всеки играе с този който иска , така наистина най-добрия печели , а тук ако аз се запиша с Италия примерно и на финала съм с/у най-добрия в БГ примерно а той е с отбор 3,5 звезди аз ще го бия но не аз а отбора ми разбирате ли ! Така че няма смисъл така може да сменяте фазите на турнира но не пишете отбори за да е реалистичен турнира , ако играхме футбол истински тогава трява да са различни отбори но това е игра целта е да ПОБЕДИ Добрият играч а не Добрият отбор

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Яну 2007 23:57

Мачовете са:

Immortality - Martessi
Immortality - Legend Killer

Marin - Legend Killer
Marin - Martessi

Само да отбележа че е направена грешка. :wink:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Яну 2007 05:46

ааа, Пигзи баце, какво да го кажем просто-браво!

така, ай стига сте се карали. Това не е така за смех, или нещо да ви развеселим или нещо подобно... какво егати се едно за пръв път пишеме тука и се пуцаме мама му деба... ебаси, се едно това е първия турнир на който играем и като малките деца-ааа, няма повече да играяяя с ваааас, юаааа (това вече е Отклонение), но моля ви, разберете, дайте малко па да се сплотим е така (ъъъ, разбирайте го както искате), па некой път мама му деба да се видиме е така и да си лафиме ебаси... искам да се събереме един ден! :wink:
и ай стига с тея оплаквания... хубаво, имало лаг като играли Пигзи и Танаси. Еми незнам, но поне и за мене като играх с Танаси имаше лаг (а това нещо много го мразя, да не кажа че ще убия някой само и само за да няма лаг), ама Танаси, аз пророних ли 1 дума за лаг-е да, трябваше верно да ти кажа, но незнам, някак като играеш с познат човек усещаш че не е някой да кажем имаше некъв дето викаше че съм натискал аз копчето за правене на снимки и така лагвало-еми хора, ебаси бе, тука от (от колко време играем тез турнири бе???) 1 година мисля :oops: играем се едно и също и не се научихте...
айде малко мир сега, па верно кажете ай да се събереме някоя събота и неделя а? Кои са от София?

Сега да попитам сега с кой ще играем с Пигси? Знае ли се или ще се тегли жребий?

Мойта галерия с снимки! Всичко най-ново ще бъде качвано тук!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Яну 2007 11:30

FELIX - Ше има жребий щото не съм на училище до края на седмицата :D
tanasi - За лага , според мен Балун >преинстал му е цаката ( той ше ме разбере :P ).Аз моя комп знаеш мине не мине време си го преинсталвам да се освежи.А твоя сигурно от 3 години не е преинсталван (ако не и от повече).

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Яну 2007 14:14

Тоя турнир трябваше да го минем за 4-5 дена щото уж само "наши" хора и всички сериозни ама нещо съм се бъркал. :cry: :?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Яну 2007 14:57

PCM FIFA написа:
Оставащи мачове

Immortality [Bayern/Real Madrid] , Marin [Man Utd/Barcelona] vs Legend Killer [Liverpool] , Martessi [Barcelona]

Immortality - Martessi
Immortality - Liverpool4o

Marin - Legend Killer
Marin - Martessi

Какво става с тези мачове ? Още не са почнали даже ?

Е какво става,както се вижда..поне според мен е очеизвадно,че нищо не става :lol: :lol: :P .Ми незнам аз днес съм готов да си изиграя мачовете,ако някой от тях също..да ми пише

@пигси: Бре бре мерси,че поне отдолу си ме цитирал и мен :lol: 8)
@феликс:Идеята е добра,ама нз как ще се уреди работата,тъй като ми се искаше събота да се кача на Витоша и да покарам ски,ама не е въобще сигурно.Иначе тея,които са от София сме:аз,ти,легенд килър,танаси,крисан,мартеси иии за друг незнам(даже аз, килър-а и танаси сме от 1 даскало :lol: )

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Яну 2007 16:00

Оф, много се извинявам ама послените дни имам малко проблеми и нямам много време , и не съм мернал противниците в скайп, ама тая вечер ще се опитам да играя :wink:
П.П Кви са тия работи е я стига сте се карали :shock:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Яну 2007 19:43

iMMortality(Bayern Munchen) |4-3| Martessi(Barcelona)

Доста лагав мач,много пропуски и от двете страни...,но този мач Кан и Филип Лам бяха неотразими.. :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Яну 2007 19:45

† iMMortality † написа:

Доста лагав мач,много пропуски и от двете страни...,но този мач Кан и Филип Лам бяха неотразими.. :)

Леле, днеска с ква фанелка играеше футбол?! Ако е такава каквото си мисля няма да те поздравявам вече като се видиме :wink: :lol: :roll:

I get knocked down
But I get up again

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Яну 2007 19:49

tanasi написа:
† iMMortality † написа:

Леле, днеска с ква фанелка играеше футбол?! Ако е такава каквото си мисля няма да те поздравявам вече като се видиме :wink: :lol: :roll:

С к'ва фланелка е бил бе :roll:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Яну 2007 20:01

tanasi написа:
† iMMortality † написа:

А това е старичка фланелка ;).Не виждаш ли,че на нея пишеше Fly Emirates,а те отдавна не са спонсори на Челси,а играх с тая тениска,защото тази на Байерн ми е за пране :).Иначе сега искам да си взема 1 на Германия,1 на Швайщайгер,1 на Раул :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Яну 2007 20:05

† iMMortality † написа:
tanasi написа:
† iMMortality † написа:

А това е старичка фланелка ;).Не виждаш ли,че на нея пишеше Fly Emirates,а те отдавна не са спонсори на Челси,а играх с тая тениска,защото тази на Байерн ми е за пране :).Иначе сега искам да си взема 1 на Германия,1 на Швайщайгер,1 на Раул :)

Бате край с нашата дружба :lol:
Само заради Раул ще ти простя, аз имам една негова, ама ми е на Испания, не на Реал, утре ще играя с нея и ще я видиш... А Швайни е голям, вземи си първо негова :wink:

I get knocked down
But I get up again

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Яну 2007 20:09

Тай и аз почнах с мачовете , тоя мач беше като мачовете ми в последните дни изключително напрегнат.
Започнах мача сравнително добре и ощев началото изпуснах сам срещу вратаря , но при отбитата топка ой би един далечен шут квито ги изполва цял мач и остана сам срещу мене и се разписа, след това изравних при което резултата стана 4:1 за него след ато не можех и неможех да се разиграя и той си беше блестящ в защита , но незнам какво стана вече си мислех как ще обеснявам сега на † iMMortality † за втори път да ме отупа, кво правя и в клана и то капитан, но незнам какво стана и направих 4:2 в 81 мин , след кото дойдоха мойте минути незнам какво направих как му пробих защитата но използвах негоите приоми само пробиви по крилото понеже в началото на мча предпочитах центъра и нямах успех, и как стана незнам възкръстах 4:4 в 90 мин , после се надъхах и макар че отново ме поведе в продълженията успях да обърна мача до 7:5 за мен , мисля че показах дух , а той се бешеотказал при 4:1 и не успя да намери своя ритъм . След малко марто :wink:
Legend Killer - marin_007 5:7

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com