Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Какъв искате да е следващия турнир ?

UEFA CUP    3%  3%  [ 2 ]
 С много слаби отбори    48%  48%  [ 30 ]
 Champions League    48%  48%  [ 30 ]
Общо гласове : 62
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Яну 2007 19:55

Alan_Smith написа:
Добре де какво правиме с наще мачове ?

Сега ще имате решителен мач.За целта от двата отбора да ми пратят на ЛС (!!!) съобщение кой ще играе от отбора им за баража.Не пишете играча тук в темата а на ЛС.

Дано ме разбрахте. :?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Яну 2007 20:00

PCM FIFA написа:
Alan_Smith написа:

Сега ще имате решителен мач.За целта от двата отбора да ми пратят на ЛС (!!!) съобщение кой ще играе от отбора им за баража.Не пишете играча тук в темата а на ЛС.

Ами май и двамата с Pileto сме съгласни да преиграем мача и да се свърши с тея спорове най-после. Ама шефа казва все пак...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Яну 2007 20:09

Blank Face написа:
PCM FIFA написа:
Alan_Smith написа:

Ами май и двамата с Pileto сме съгласни да преиграем мача и да се свърши с тея спорове най-после. Ама шефа казва все пак...

Няма какво да преигравате.Резултата е 5 на 3 общия е 2 на 2 с равна голова разлика , когато всичко е равно се играе бараж по правилата който ще определи кой се класира.Просто пратете на ПЦМ-ФИФА ЛС с човека който ще играе за отбора

Revan , няма как да стане това с Афроканските отбори или азиатските защото има само 2 африкански и нз колко от азия :lol: .

Но аз лично съм твъдо зад идеята за турнир с отбори 3 звезди ! Даже почнах да си търся вече такъв с който да играя на следващия турнир. :P

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Яну 2007 20:10

Добре де 5:3, ми ако вземем да броим 2та гола които вкарах, преди първото прекъсване?7:3 :)

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Яну 2007 20:13

Аз доколкото разбрах сте завършили 5 на 3 с много прекъсвания.

В такъв случай имате 2 варианта.Единия е да си преиграете мача наново.Другия е да приемете резултата 5 на 3 и да си играете баража :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Яну 2007 20:18

Абе всъщност стана следното!
Играеме до 1:0 за мене, той прекъсва и става от компа, аз си вкарвам още 2 редовни гола, става 3:0, той идва и прекъсва. Доиграваме 70 мин, при които става 2:1 за мен(общия би трябвало да е 5:1). И отново прекъсва 55мин! След това доиграваме още 15 мин...и в 19тата той вкарва за 2:2...и оттука тряя да е 7:2 или 7:3, според мене... :roll:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Яну 2007 20:26

Еми Крисан дай по-добре с 2 звезди отбори.Щом няма африкански ритми викам само с отбори от Rest of the world или само от Бразилия :D

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Яну 2007 20:26

Ами да например ако играем с слаби отбори аз си заплювам още от сега AC Lugano :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Яну 2007 20:29

Аз викам 2ра лига на англия...ма то па нема толко отбори... :lol:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Яну 2007 20:36

Pileto написа:
Аз викам 2ра лига на англия...ма то па нема толко отбори... :lol:

напротив във втора лига на англия има повече отбори от премиешип и ченпиъншип и са 24 наброй .

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Яну 2007 20:52

Darth Revan написа:
Еми Крисан дай по-добре с 2 звезди отбори.Щом няма африкански ритми викам само с отбори от Rest of the world или само от Бразилия :D

Ми няма смисъл със 2 , незнам за другите ама мене ше ме изнервят супер много такива отбори щото те не мога да оцелят вратата и са ги направили супер слаби все едно са сляпи.А и с две звезди по добре да направим Полско първенство :lol:

Ако си решил играй с отбор 2 звезди но за следващия турнир ще се играе с отбори до 3 звезди.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Яну 2007 20:58

Pileto написа:
Абе всъщност стана следното!
Играеме до 1:0 за мене, той прекъсва и става от компа, аз си вкарвам още 2 редовни гола, става 3:0, той идва и прекъсва. Доиграваме 70 мин, при които става 2:1 за мен(общия би трябвало да е 5:1). И отново прекъсва 55мин! След това доиграваме още 15 мин...и в 19тата той вкарва за 2:2...и оттука тряя да е 7:2 или 7:3, според мене... :roll:
ок де последно по тоя въпрос кво парвиме...признават ли ми се 2та гола, които вкарах и признава ли се последния на damage san в 19тата мин от 15?

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Яну 2007 21:03

Ако в рамките на 90 минути разултата е бил така то значи така трябва да го напиша.Искам само и демидж сан да ми потръвди и ще го запиша.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Яну 2007 21:10

Офф пиши го 7-3 или 7-2 няма значение вече. Цял ден се занимавам с неква тъпа игра и ми омръзна вече.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Яну 2007 21:15

Разликата м-у 2те звезди и Барселона например е това ,че не може да се бяга като луд и да вкарваш голове от 30-40 метра ама както решите.

Реван 4-2 Хемикал романсе

Поведох с красив гол на Роналдо.Той ме изравни ,но в ответната атака вкарах доста бъгав гол с Роналдо.Второто полувреме започна с гол аванс за мен ,но Шева ме изненада с удар от 20 метра.Отново в ответната атака Сисиньо проби по фланга цетрира високо,вратаря увисна и Роналдо оформи своя хетрик.Съперникът ме натисна изключително силно и 3-4 пъти изтърва сам с-у вратаря по невероятен начин и уцели греда от корнер.В последната минута при бърза контра Касано излезе сам с-у вратаря и пробвах удара с вътрешен фалц,вратаря му изби и отново Роналдо бе на точното място за да покаже на Рууд ,че холандеца ще продължи да играе карти с Гути,Емерсон и Баптища на скамейката.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Яну 2007 21:22

Darth Revan написа:
Разликата м-у 2те звезди и Барселона например е това ,че не може да се бяга като луд и да вкарваш голове от 30-40 метра ама както решите.

А разликата между 2те звезди и 3те звезди е че с отбори 3 звезди сам срещу вратата вкарваш топката ВЪВ ВРАТАТА :wink: .И тъй като Барселона не е 3 звезди :lol: и отборите с 3 звезди не са спринтьори най-добрия вариант за игра със слаби отбори е този :wink:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Яну 2007 21:26

PCM FIFA написа:
Ако в рамките на 90 минути разултата е бил така то значи така трябва да го напиша.Искам само и демидж сан да ми потръвди и ще го запиша.

ето
Blank Face написа:
Офф пиши го 7-3 или 7-2 няма значение вече. Цял ден се занимавам с неква тъпа игра и ми омръзна вече.

значи проблем нямаме :wink:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Яну 2007 21:29

нямате (виж на стр 1) :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Яну 2007 21:46

PCM FIFA написа:
Darth Revan написа:

Ми няма смисъл със 2 , незнам за другите ама мене ше ме изнервят супер много такива отбори щото те не мога да оцелят вратата и са ги направили супер слаби все едно са сляпи.А и с две звезди по добре да направим Полско първенство :lol:

Ако си решил играй с отбор 2 звезди но за следващия турнир ще се играе с отбори до 3 звезди.

Това въобще не вярно!! Мога с 10 ръце на сърцето да кажа, че с отбор от League 2 на Англия -FC Bury - съм бацал голове от 25-30 метра на вратарите на Ман Юн, Юве, Милан, Челси и тн... на WorldClass трудност. Единствения проблем е, че ако трябва да гоня топка със сигурност 4-5 звездните отбори ме спукват на правата.
///сведения - Bury e отбор с половин звезда///

Аз предлагам турнира да е само с 1/2 звезди отбори!!! Максимално интересно ще ше получи и атаките ще са по-замотани на по-ниски обороти. :)

Adventure's Cafe - Игрите на български език

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Яну 2007 15:34

Stifler 2:1 Chemical Romance

Много здрав мач.Мисля че се получи от това че Чемикал тряяше да спечели на всяка цена.Пожелавам му успех.Реван честито ние се класирахме :wink:

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com