Автор |
Съобщение |
PCM FIFA
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Яну 2007 19:55
Alan_Smith написа: Добре де какво правиме с наще мачове ?
Сега ще имате решителен мач.За целта от двата отбора да ми пратят на ЛС (!!!) съобщение кой ще играе от отбора им за баража.Не пишете играча тук в темата а на ЛС.
Дано ме разбрахте.
___________________________________ ФFT История
|
|
|
|
|
Damage san
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Яну 2007 20:00
PCM FIFA написа: Alan_Smith написа: Добре де какво правиме с наще мачове ? Сега ще имате решителен мач.За целта от двата отбора да ми пратят на ЛС (!!!) съобщение кой ще играе от отбора им за баража.Не пишете играча тук в темата а на ЛС. Дано ме разбрахте.
Ами май и двамата с Pileto сме съгласни да преиграем мача и да се свърши с тея спорове най-после. Ама шефа казва все пак...
|
|
|
|
|
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Яну 2007 20:09
Blank Face написа: PCM FIFA написа: Alan_Smith написа: Добре де какво правиме с наще мачове ? Сега ще имате решителен мач.За целта от двата отбора да ми пратят на ЛС (!!!) съобщение кой ще играе от отбора им за баража.Не пишете играча тук в темата а на ЛС. Дано ме разбрахте. Ами май и двамата с Pileto сме съгласни да преиграем мача и да се свърши с тея спорове най-после. Ама шефа казва все пак...
Няма какво да преигравате.Резултата е 5 на 3 общия е 2 на 2 с равна голова разлика , когато всичко е равно се играе бараж по правилата който ще определи кой се класира.Просто пратете на ПЦМ-ФИФА ЛС с човека който ще играе за отбора
Revan , няма как да стане това с Афроканските отбори или азиатските защото има само 2 африкански и нз колко от азия .
Но аз лично съм твъдо зад идеята за турнир с отбори 3 звезди ! Даже почнах да си търся вече такъв с който да играя на следващия турнир.
|
|
|
|
|
Pileto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Яну 2007 20:10
Добре де 5:3, ми ако вземем да броим 2та гола които вкарах, преди първото прекъсване?7:3
___________________________________ Яко подписи...х
|
|
|
|
|
PCM FIFA
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Яну 2007 20:13
Аз доколкото разбрах сте завършили 5 на 3 с много прекъсвания.
В такъв случай имате 2 варианта.Единия е да си преиграете мача наново.Другия е да приемете резултата 5 на 3 и да си играете баража
|
|
|
|
|
Pileto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Яну 2007 20:18
Абе всъщност стана следното!
Играеме до 1:0 за мене, той прекъсва и става от компа, аз си вкарвам още 2 редовни гола, става 3:0, той идва и прекъсва. Доиграваме 70 мин, при които става 2:1 за мен(общия би трябвало да е 5:1). И отново прекъсва 55мин! След това доиграваме още 15 мин...и в 19тата той вкарва за 2:2...и оттука тряя да е 7:2 или 7:3, според мене...
|
|
|
|
|
Букмейкара
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Яну 2007 20:26
Еми Крисан дай по-добре с 2 звезди отбори.Щом няма африкански ритми викам само с отбори от Rest of the world или само от Бразилия
|
|
Damage san
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Яну 2007 20:26
Ами да например ако играем с слаби отбори аз си заплювам още от сега AC Lugano
|
|
|
|
|
Pileto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Яну 2007 20:29
Аз викам 2ра лига на англия...ма то па нема толко отбори...
|
|
|
|
|
MaKaRoN4O
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Яну 2007 20:36
Pileto написа: Аз викам 2ра лига на англия...ма то па нема толко отбори...
напротив във втора лига на англия има повече отбори от премиешип и ченпиъншип и са 24 наброй .
|
|
|
|
|
PCM FIFA
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Яну 2007 20:52
Darth Revan написа: Еми Крисан дай по-добре с 2 звезди отбори.Щом няма африкански ритми викам само с отбори от Rest of the world или само от Бразилия
Ми няма смисъл със 2 , незнам за другите ама мене ше ме изнервят супер много такива отбори щото те не мога да оцелят вратата и са ги направили супер слаби все едно са сляпи.А и с две звезди по добре да направим Полско първенство
Ако си решил играй с отбор 2 звезди но за следващия турнир ще се играе с отбори до 3 звезди.
|
|
|
|
|
Pileto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Яну 2007 20:58
Pileto написа: Абе всъщност стана следното! Играеме до 1:0 за мене, той прекъсва и става от компа, аз си вкарвам още 2 редовни гола, става 3:0, той идва и прекъсва. Доиграваме 70 мин, при които става 2:1 за мен(общия би трябвало да е 5:1). И отново прекъсва 55мин! След това доиграваме още 15 мин...и в 19тата той вкарва за 2:2...и оттука тряя да е 7:2 или 7:3, според мене... ок де последно по тоя въпрос кво парвиме...признават ли ми се 2та гола, които вкарах и признава ли се последния на damage san в 19тата мин от 15?
|
|
|
|
|
PCM FIFA
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Яну 2007 21:03
Ако в рамките на 90 минути разултата е бил така то значи така трябва да го напиша.Искам само и демидж сан да ми потръвди и ще го запиша.
|
|
|
|
|
Damage san
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Яну 2007 21:10
Офф пиши го 7-3 или 7-2 няма значение вече. Цял ден се занимавам с неква тъпа игра и ми омръзна вече.
|
|
|
|
|
Букмейкара
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Яну 2007 21:15
Разликата м-у 2те звезди и Барселона например е това ,че не може да се бяга като луд и да вкарваш голове от 30-40 метра ама както решите.
Реван 4-2 Хемикал романсе
Поведох с красив гол на Роналдо.Той ме изравни ,но в ответната атака вкарах доста бъгав гол с Роналдо.Второто полувреме започна с гол аванс за мен ,но Шева ме изненада с удар от 20 метра.Отново в ответната атака Сисиньо проби по фланга цетрира високо,вратаря увисна и Роналдо оформи своя хетрик.Съперникът ме натисна изключително силно и 3-4 пъти изтърва сам с-у вратаря по невероятен начин и уцели греда от корнер.В последната минута при бърза контра Касано излезе сам с-у вратаря и пробвах удара с вътрешен фалц,вратаря му изби и отново Роналдо бе на точното място за да покаже на Рууд ,че холандеца ще продължи да играе карти с Гути,Емерсон и Баптища на скамейката.
|
|
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Яну 2007 21:22
Darth Revan написа: Разликата м-у 2те звезди и Барселона например е това ,че не може да се бяга като луд и да вкарваш голове от 30-40 метра ама както решите.
А разликата между 2те звезди и 3те звезди е че с отбори 3 звезди сам срещу вратата вкарваш топката ВЪВ ВРАТАТА .И тъй като Барселона не е 3 звезди и отборите с 3 звезди не са спринтьори най-добрия вариант за игра със слаби отбори е този
|
|
|
|
|
Pileto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Яну 2007 21:26
PCM FIFA написа: Ако в рамките на 90 минути разултата е бил така то значи така трябва да го напиша.Искам само и демидж сан да ми потръвди и ще го запиша. ето Blank Face написа: Офф пиши го 7-3 или 7-2 няма значение вече. Цял ден се занимавам с неква тъпа игра и ми омръзна вече.
значи проблем нямаме
|
|
|
|
|
PCM FIFA
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Яну 2007 21:29
нямате (виж на стр 1)
|
|
|
|
|
J_Leno
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Яну 2007 21:46
PCM FIFA написа: Darth Revan написа: Еми Крисан дай по-добре с 2 звезди отбори.Щом няма африкански ритми викам само с отбори от Rest of the world или само от Бразилия Ми няма смисъл със 2 , незнам за другите ама мене ше ме изнервят супер много такива отбори щото те не мога да оцелят вратата и са ги направили супер слаби все едно са сляпи.А и с две звезди по добре да направим Полско първенство Ако си решил играй с отбор 2 звезди но за следващия турнир ще се играе с отбори до 3 звезди.
Това въобще не вярно!! Мога с 10 ръце на сърцето да кажа, че с отбор от League 2 на Англия -FC Bury - съм бацал голове от 25-30 метра на вратарите на Ман Юн, Юве, Милан, Челси и тн... на WorldClass трудност. Единствения проблем е, че ако трябва да гоня топка със сигурност 4-5 звездните отбори ме спукват на правата.
///сведения - Bury e отбор с половин звезда///
Аз предлагам турнира да е само с 1/2 звезди отбори!!! Максимално интересно ще ше получи и атаките ще са по-замотани на по-ниски обороти.
___________________________________ "SSDD - Same Shit, Different Day" STEPHEN KING's Dreamcatcher
Adventure's Cafe - Игрите на български език
|
|
|
|
|
Стифлър
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Яну 2007 15:34
Stifler 2:1 Chemical Romance
Много здрав мач.Мисля че се получи от това че Чемикал тряяше да спечели на всяка цена.Пожелавам му успех.Реван честито ние се класирахме
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|