Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Дек 2006 19:46

Плс кажете някои фън сервер на лол с макс 250 или 255 лвл и да се дига ужасно бързо демек за около ден,два по няколко 4аса на ден около три 4етири 4аса да се стига макс лвл.Мерси предварително.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Дек 2006 20:55

roki написа:
Плс кажете някои фън сервер на лол с макс 250 или 255 лвл и да се дига ужасно бързо демек за около ден,два по няколко 4аса на ден около три 4етири 4аса да се стига макс лвл.Мерси предварително.

Bloody server

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Дек 2006 22:21

Ако може с малко хора и на верся 1.12.1

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Дек 2006 12:31

Dok'cho написа:
Аз мога ли тук да знам кой има намерение да играе игричката в легалните сървъри,когато излезе в Европа ?Просто ще е хубаво да знам с кои от тук посещаващите ще се засечем на бойното поле - рамо до рамо(ако са Хордата) или лице в лице :lol:

Здравейте, аз играя на Emeriss - Амаро 60lv Orc Shaman. :) Всеки, който иска - може да ми пише ингейм за помощ и въпроси. Героя ми е епичен, не ме предизвиквайте. :P Много се радвам, че вече има официална тема за World Of Warcraft. Добра работа!

YamiRaziel написа:
Siedun написа:
Имам малък проблем.Ще бъда много благодарен ако някой ми помогне.Аз играя rogue,професийте ми са leatherworking & skinning.Сега незнам как да развия leatherworkingа-tribal,elemental или dragonscale.Търсих в гуугъл отговор на въпроса ми,но нищо не открих...

Ми и аз съм роуг и избрах за себе си елементал leatherworking, защото предметите които мога да правя, а leather и са специализирани най-вече за роуг и ферал друид. Дават шанс за критикал и т.н. Значи попринцип доколкото си спомням tribal прави itemi с интелект и т.н по като за не-ферал друид, elemental-а го казах , а пък dragonscale-a mail itemi като за шаман и паладин може би нз.

http://wwndata.worldofwar.net
Погледни тука може да намериш нещо полезно

Правилно! Само поправка на подчертаното: Dragonscale Leatherworking-а създава предмери предимно за ловци [Hunter's], шаманите също ги носят, но не са толкова добри за тях.

От тези сайтове може да намерите информация за Qwest-овете и различни предмети:

http://www.thottbot.com

http://wow.allakhazam.com/

Надявам се да съм бил полезен :)

But I guess I dont fucking care any more...
I'm betrayed! This is the end of everything!

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Дек 2006 13:03

Момчете тъйкато скоро излиза Бърнинг Крусайда знаете ли след колко време може да се очаква да се играе Бърнинга и да бълграските сървари ?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Дек 2006 02:25

Здравейте!Ето го и моят пореден въпрос за лол мод.Наскоро,като бях в пс клуб,видях 1 адон.В горната част на екрана бяха показани парите,дурабилитито на екипировката и много други неща.Разпположени са на много сплескан правоъгълник по цялата дължина на екрана.Ще бъда много благодарен ако ми кажете името на този мод :) .

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Дек 2006 14:24

Siedun написа:
Здравейте!Ето го и моят пореден въпрос за лол мод.Наскоро,като бях в пс клуб,видях 1 адон.В горната част на екрана бяха показани парите,дурабилитито на екипировката и много други неща.Разпположени са на много сплескан правоъгълник по цялата дължина на екрана.Ще бъда много благодарен ако ми кажете името на този мод :) .

Тва е TitanPanel- http://wow.curse-gaming.com/en/files/de ... tan-panel/

Така, сега по моя въпрос.
Значи, вчера си играя към 30 минути и ми пише GM, вика ми- Are you there, Kloshar? казвам му да, и тоя ми пуска от ония автоматичните съобщения и ми казва че акаунта ми е suspended и да си видя maila за повече информация :shock:
Едвам успях да напиша I dont understand и ме метна от играта. Обаче, maila, който съм дал при регистрацията (дето беше февруари 2004) отдавна е не активен и не мога да вляза в него щото е изтрит. Писах във форума (разбира се никой не отговори), писах и на gm ingame от acc-то на един авер и там ми казаха да пиша на maila и да не ги притеснявам ingame...
Писах на maila дето ми дадоха още след като ме дискънектна и още няма отговор.
Другото е, че не ми казаха причина, просто ей така- акаунта ти е отстранен и тва е... имам съмнения, че един шибаняк ме е репорт щото, разбираш ли "крадял съм му хонор точките в AV :shock: :shock: :shock: ", наредих го много яко, каза ми "What? Ooh you will be reported" дадох му игнор и тва е, само дето се случи преди 3-4 седмици....

Та въпроса ми е- някой да знае случайно кога случайно ще ми пуснат акаунта (щото пише че е времено отстранен) и трябва ли да пиша някви писма за да го активират или да си седя спокойно 72 часа и да изтърпя наказанието?

Kloshar, Orc Hunter 60lvl Emeriss

We all got left behind, we let it all slip... AWAY!

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Дек 2006 15:54

И аз играя в Emeriss ,но съм Алиансе ,имам и в неплутон още един герой ,но съм го заебал.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Яну 2007 03:52

[SS]

Здрасти! По принцип щом се е стигнало до съспенд на акаунта ти значи
е имало нещо сериозно.Възможно е наистина да е било това за което
споменаваш,понякога(зависи кой GM се занимава с рипорта) могат да те
отстранят от играта за обикновено "fuck you" ако си го пратил лично.

Най-добрият вариант е да си изтърпиш наказанието и да внимаваш за
напред,защото ако се стигне още веднъж до подобен инцидент могат
да то спрат акаунта перманентно.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Яну 2007 04:09

Dok'cho написа:
[SS]

Здрасти! По принцип щом се е стигнало до съспенд на акаунта ти значи
е имало нещо сериозно.Възможно е наистина да е било това за което
споменаваш,понякога(зависи кой GM се занимава с рипорта) могат да те
отстранят от играта за обикновено "fuck you" ако си го пратил лично.

Най-добрият вариант е да си изтърпиш наказанието и да внимаваш за
напред,защото ако се стигне още веднъж до подобен инцидент могат
да то спрат акаунта перманентно.

Здрасти, първо Честита Нова Година, здраве и ксъмет да ти носи!

Второ, благодаря за отговора, дано да го пуснат, щото сега от Новата Година направих пачка и не ми се иска да си купувам оригиналния WoW отново+TBC+ваучер....

Според моите сметки трябва да го пуснат на 2ри към 3 часа, дано!

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Яну 2007 21:17

Плс даите някои фън сървър на лол на вер. бърнинг крусеидар за предпо4итане да се дига бързо. x10

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Яну 2007 19:05

[SS] написа:
Siedun написа:

Тва е TitanPanel- http://wow.curse-gaming.com/en/files/de ... tan-panel/

Така, сега по моя въпрос.
Значи, вчера си играя към 30 минути и ми пише GM, вика ми- Are you there, Kloshar? казвам му да, и тоя ми пуска от ония автоматичните съобщения и ми казва че акаунта ми е suspended и да си видя maila за повече информация :shock:
Едвам успях да напиша I dont understand и ме метна от играта. Обаче, maila, който съм дал при регистрацията (дето беше февруари 2004) отдавна е не активен и не мога да вляза в него щото е изтрит. Писах във форума (разбира се никой не отговори), писах и на gm ingame от acc-то на един авер и там ми казаха да пиша на maila и да не ги притеснявам ingame...
Писах на maila дето ми дадоха още след като ме дискънектна и още няма отговор.
Другото е, че не ми казаха причина, просто ей така- акаунта ти е отстранен и тва е... имам съмнения, че един шибаняк ме е репорт щото, разбираш ли "крадял съм му хонор точките в AV :shock: :shock: :shock: ", наредих го много яко, каза ми "What? Ooh you will be reported" дадох му игнор и тва е, само дето се случи преди 3-4 седмици....

Та въпроса ми е- някой да знае случайно кога случайно ще ми пуснат акаунта (щото пише че е времено отстранен) и трябва ли да пиша някви писма за да го активират или да си седя спокойно 72 часа и да изтърпя наказанието?

Kloshar, Orc Hunter 60lvl Emeriss

Така пич трябва да се научиш как да се опраяш в такива ситуации
1:Помни тва е само игра и не трее да се нервиш на некви гьзари
2:GMта са тьпаци без личен живот и сьс страшно самочувствие
3:Ако некои си мисли, че е много печен и те заплашва с report напраи си труда да направиш screen - се пак тои те заплашва, ако е без причина - бьди практичен reportни го ти!
4:Ако пьк moderator ти се праи на готин и не ти дава обяснения - напраи screen и го прати на на Blizz
И аз имах проблем с модератори, които се праиха на готини - bannaha ме за 3дни - пратих screen s отворения admin - получих извинения от Blizz ! :wink:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Яну 2007 16:02

здравейте.извинявайте че ви занимавам с глупости но имам един проблем с инсталацията на тази игра wow-bwe може би б-то означава бета версия или и аз незнам та когато почна да инсталвам играта ми изписва следното

Unrecognized key "options". (AttributeParser::Parse)

не го разбирам какво ми иска ..... уж съм по изискванията на играта че и повече а пак не ми позволява да я инсталирам.ще можете ли да ми помогнете.благодаря ви предварително ......

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Яну 2007 16:15

здравейте.извинявайте че ви занимавам с глупости но имам един проблем с инсталацията на тази игра wow-bwe може би б-то означава бета версия или и аз незнам та когато почна да инсталвам играта ми изписва следното

Unrecognized key "options". (AttributeParser::Parse)

не го разбирам какво ми иска ..... уж съм по изискванията на играта че и повече а пак не ми позволява да я инсталирам.ще можете ли да ми помогнете.благодаря ви предварително ......

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Яну 2007 01:53

Преди я играх , спрях я за 1 месец и ми се стори много чужда тази игра.Незнам защо така се получи ,но от тогава досега не съм я пускал.Играл съм във много сървари като Нефелин.бг ; лол.бг както и много ФЪН сървари ,а да и да не забравям любимия ми сървар Кеате (който сега май май неработи )

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Яну 2007 11:59

FrostWind написа:
Така пич трябва да се научиш как да се опраяш в такива ситуации
1:Помни тва е само игра и не трее да се нервиш на некви гьзари
2:GMта са тьпаци без личен живот и сьс страшно самочувствие
3:Ако некои си мисли, че е много печен и те заплашва с report напраи си труда да направиш screen - се пак тои те заплашва, ако е без причина - бьди практичен reportни го ти!
4:Ако пьк moderator ти се праи на готин и не ти дава обяснения - напраи screen и го прати на на Blizz
И аз имах проблем с модератори, които се праиха на готини - bannaha ме за 3дни - пратих screen s отворения admin - получих извинения от Blizz ! :wink:

Пуснаха ми акаунта, обаче най- смешното беше причината... някъде 3-4 часа след като бях допуснат да играя отново ми пише GM и ми казва, че вече има предупреждение на моя акаунт. Попитах каква е била причината за съспенда и... расизъм :shock:
После се сетих, че в гилд чата бях писал на български с други българи и един швед (то сам само такива има) реши да се заяде и да нарече българският език лайнян... представяте си как избухнах тогава, не че съм обидил Швеция, просто попитах знае ли кога е създадена неговата държа, разбира се не знаеше отговора на въпроса и е решил все пак да стане на неговата...
Както и да е, поне ми пуснаха акаунта.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Яну 2007 13:14

Някой тука да играе в Нептулон и да е Алианс?

My little halo

a.k.a SoaP

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Яну 2007 13:27

SoaP написа:
Някой тука да играе в Нептулон и да е Алианс?
Азе :lol:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Яну 2007 13:34

и аз го играх този сървар (около 1 месец бях алианс ) Елфче Прайст

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Яну 2007 13:40

MaKaRoN4O написа:
и аз го играх този сървар (около 1 месец бях алианс ) Елфче Прайст