Автор |
Съобщение |
roki
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Дек 2006 19:46
Плс кажете някои фън сервер на лол с макс 250 или 255 лвл и да се дига ужасно бързо демек за около ден,два по няколко 4аса на ден около три 4етири 4аса да се стига макс лвл.Мерси предварително.
___________________________________ Memeto mory (lat) Някои хора са чудовища-http://www.pleasehelp.hit.bg/ -никое друго същество не би убило за удоволствие
|
|
|
|
|
Cherry Lips
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Дек 2006 20:55
roki написа: Плс кажете някои фън сервер на лол с макс 250 или 255 лвл и да се дига ужасно бързо демек за около ден,два по няколко 4аса на ден около три 4етири 4аса да се стига макс лвл.Мерси предварително.
Bloody server
|
|
|
|
|
roki
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Дек 2006 22:21
Ако може с малко хора и на верся 1.12.1
___________________________________ Memeto mory (lat) Някои хора са чудовища-http://www.pleasehelp.hit.bg/ -никое друго същество не би убило за удоволствие
|
|
|
|
|
Demonic
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Дек 2006 12:31
Dok'cho написа: Аз мога ли тук да знам кой има намерение да играе игричката в легалните сървъри,когато излезе в Европа ?Просто ще е хубаво да знам с кои от тук посещаващите ще се засечем на бойното поле - рамо до рамо(ако са Хордата) или лице в лице Здравейте, аз играя на Emeriss - Амаро 60lv Orc Shaman. Всеки, който иска - може да ми пише ингейм за помощ и въпроси. Героя ми е епичен, не ме предизвиквайте. Много се радвам, че вече има официална тема за World Of Warcraft. Добра работа! YamiRaziel написа: Siedun написа: Имам малък проблем.Ще бъда много благодарен ако някой ми помогне.Аз играя rogue,професийте ми са leatherworking & skinning.Сега незнам как да развия leatherworkingа-tribal,elemental или dragonscale.Търсих в гуугъл отговор на въпроса ми,но нищо не открих... Ми и аз съм роуг и избрах за себе си елементал leatherworking, защото предметите които мога да правя, а leather и са специализирани най-вече за роуг и ферал друид. Дават шанс за критикал и т.н. Значи попринцип доколкото си спомням tribal прави itemi с интелект и т.н по като за не-ферал друид, elemental-а го казах , а пък dragonscale-a mail itemi като за шаман и паладин може би нз.http://wwndata.worldofwar.netПогледни тука може да намериш нещо полезно
Правилно! Само поправка на подчертаното: Dragonscale Leatherworking-а създава предмери предимно за ловци [Hunter's], шаманите също ги носят, но не са толкова добри за тях.
От тези сайтове може да намерите информация за Qwest-овете и различни предмети:
http://www.thottbot.com
http://wow.allakhazam.com/
Надявам се да съм бил полезен
___________________________________ You are wrong, fucked, and overrated I think Im gonna be sick and its your fault Everyday its the same - I love, you hate! But I guess I dont fucking care any more... I'm betrayed! This is the end of everything!
|
|
|
|
|
SancHo vt
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Дек 2006 13:03
Момчете тъйкато скоро излиза Бърнинг Крусайда знаете ли след колко време може да се очаква да се играе Бърнинга и да бълграските сървари ?
|
|
|
|
|
Siedun
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Дек 2006 02:25
Здравейте!Ето го и моят пореден въпрос за лол мод.Наскоро,като бях в пс клуб,видях 1 адон.В горната част на екрана бяха показани парите,дурабилитито на екипировката и много други неща.Разпположени са на много сплескан правоъгълник по цялата дължина на екрана.Ще бъда много благодарен ако ми кажете името на този мод .
___________________________________ "The game of catch has never been so fun"-inventor of the hand grenade
|
|
|
|
|
[SS]
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Дек 2006 14:24
Siedun написа: Здравейте!Ето го и моят пореден въпрос за лол мод.Наскоро,като бях в пс клуб,видях 1 адон.В горната част на екрана бяха показани парите,дурабилитито на екипировката и много други неща.Разпположени са на много сплескан правоъгълник по цялата дължина на екрана.Ще бъда много благодарен ако ми кажете името на този мод .
Тва е TitanPanel- http://wow.curse-gaming.com/en/files/de ... tan-panel/
Така, сега по моя въпрос.
Значи, вчера си играя към 30 минути и ми пише GM, вика ми- Are you there, Kloshar? казвам му да, и тоя ми пуска от ония автоматичните съобщения и ми казва че акаунта ми е suspended и да си видя maila за повече информация
Едвам успях да напиша I dont understand и ме метна от играта. Обаче, maila, който съм дал при регистрацията (дето беше февруари 2004) отдавна е не активен и не мога да вляза в него щото е изтрит. Писах във форума (разбира се никой не отговори), писах и на gm ingame от acc-то на един авер и там ми казаха да пиша на maila и да не ги притеснявам ingame...
Писах на maila дето ми дадоха още след като ме дискънектна и още няма отговор.
Другото е, че не ми казаха причина, просто ей така- акаунта ти е отстранен и тва е... имам съмнения, че един шибаняк ме е репорт щото, разбираш ли "крадял съм му хонор точките в AV ", наредих го много яко, каза ми "What? Ooh you will be reported" дадох му игнор и тва е, само дето се случи преди 3-4 седмици....
Та въпроса ми е- някой да знае случайно кога случайно ще ми пуснат акаунта (щото пише че е времено отстранен) и трябва ли да пиша някви писма за да го активират или да си седя спокойно 72 часа и да изтърпя наказанието?
Kloshar, Orc Hunter 60lvl Emeriss
___________________________________ I IGNORE YOU! As I close my eyes, I feel it all slipping away. I COME TOWARD YOU! We all got left behind, we let it all slip... AWAY!
|
|
|
|
|
the master
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Дек 2006 15:54
И аз играя в Emeriss ,но съм Алиансе ,имам и в неплутон още един герой ,но съм го заебал.
|
|
|
|
|
Dok'cho
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Яну 2007 03:52
[SS]
Здрасти! По принцип щом се е стигнало до съспенд на акаунта ти значи
е имало нещо сериозно.Възможно е наистина да е било това за което
споменаваш,понякога(зависи кой GM се занимава с рипорта) могат да те
отстранят от играта за обикновено "fuck you" ако си го пратил лично.
Най-добрият вариант е да си изтърпиш наказанието и да внимаваш за
напред,защото ако се стигне още веднъж до подобен инцидент могат
да то спрат акаунта перманентно.
___________________________________ Тhe line between Love and Hatred is so thin that in Love you can achieve hatred,
but in Hatred, you can only achieve more of it...
http://cgtransport.awardspace.com
|
|
|
|
|
[SS]
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Яну 2007 04:09
Dok'cho написа: [SS]
Здрасти! По принцип щом се е стигнало до съспенд на акаунта ти значи е имало нещо сериозно.Възможно е наистина да е било това за което споменаваш,понякога(зависи кой GM се занимава с рипорта) могат да те отстранят от играта за обикновено "fuck you" ако си го пратил лично.
Най-добрият вариант е да си изтърпиш наказанието и да внимаваш за напред,защото ако се стигне още веднъж до подобен инцидент могат да то спрат акаунта перманентно.
Здрасти, първо Честита Нова Година, здраве и ксъмет да ти носи!
Второ, благодаря за отговора, дано да го пуснат, щото сега от Новата Година направих пачка и не ми се иска да си купувам оригиналния WoW отново+TBC+ваучер....
Според моите сметки трябва да го пуснат на 2ри към 3 часа, дано!
___________________________________ I IGNORE YOU! As I close my eyes, I feel it all slipping away. I COME TOWARD YOU! We all got left behind, we let it all slip... AWAY!
|
|
|
|
|
roki
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Яну 2007 21:17
Плс даите някои фън сървър на лол на вер. бърнинг крусеидар за предпо4итане да се дига бързо. x10
|
|
|
|
|
FrostWind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 03 Яну 2007 19:05
[SS] написа: Siedun написа: Здравейте!Ето го и моят пореден въпрос за лол мод.Наскоро,като бях в пс клуб,видях 1 адон.В горната част на екрана бяха показани парите,дурабилитито на екипировката и много други неща.Разпположени са на много сплескан правоъгълник по цялата дължина на екрана.Ще бъда много благодарен ако ми кажете името на този мод . Тва е TitanPanel- http://wow.curse-gaming.com/en/files/de ... tan-panel/Така, сега по моя въпрос. Значи, вчера си играя към 30 минути и ми пише GM, вика ми- Are you there, Kloshar? казвам му да, и тоя ми пуска от ония автоматичните съобщения и ми казва че акаунта ми е suspended и да си видя maila за повече информация Едвам успях да напиша I dont understand и ме метна от играта. Обаче, maila, който съм дал при регистрацията (дето беше февруари 2004) отдавна е не активен и не мога да вляза в него щото е изтрит. Писах във форума (разбира се никой не отговори), писах и на gm ingame от acc-то на един авер и там ми казаха да пиша на maila и да не ги притеснявам ingame... Писах на maila дето ми дадоха още след като ме дискънектна и още няма отговор. Другото е, че не ми казаха причина, просто ей така- акаунта ти е отстранен и тва е... имам съмнения, че един шибаняк ме е репорт щото, разбираш ли "крадял съм му хонор точките в AV ", наредих го много яко, каза ми "What? Ooh you will be reported" дадох му игнор и тва е, само дето се случи преди 3-4 седмици.... Та въпроса ми е- някой да знае случайно кога случайно ще ми пуснат акаунта (щото пише че е времено отстранен) и трябва ли да пиша някви писма за да го активират или да си седя спокойно 72 часа и да изтърпя наказанието? Kloshar, Orc Hunter 60lvl Emeriss
Така пич трябва да се научиш как да се опраяш в такива ситуации
1:Помни тва е само игра и не трее да се нервиш на некви гьзари
2:GMта са тьпаци без личен живот и сьс страшно самочувствие
3:Ако некои си мисли, че е много печен и те заплашва с report напраи си труда да направиш screen - се пак тои те заплашва, ако е без причина - бьди практичен reportни го ти!
4:Ако пьк moderator ти се праи на готин и не ти дава обяснения - напраи screen и го прати на на Blizz
И аз имах проблем с модератори, които се праиха на готини - bannaha ме за 3дни - пратих screen s отворения admin - получих извинения от Blizz !
___________________________________ Remember,remember the fifth of November...
|
|
|
|
|
Dementor
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Яну 2007 16:02
здравейте.извинявайте че ви занимавам с глупости но имам един проблем с инсталацията на тази игра wow-bwe може би б-то означава бета версия или и аз незнам та когато почна да инсталвам играта ми изписва следното
Unrecognized key "options". (AttributeParser::Parse)
не го разбирам какво ми иска ..... уж съм по изискванията на играта че и повече а пак не ми позволява да я инсталирам.ще можете ли да ми помогнете.благодаря ви предварително ......
|
|
|
|
|
Dementor
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Яну 2007 16:15
здравейте.извинявайте че ви занимавам с глупости но имам един проблем с инсталацията на тази игра wow-bwe може би б-то означава бета версия или и аз незнам та когато почна да инсталвам играта ми изписва следното
Unrecognized key "options". (AttributeParser::Parse)
не го разбирам какво ми иска ..... уж съм по изискванията на играта че и повече а пак не ми позволява да я инсталирам.ще можете ли да ми помогнете.благодаря ви предварително ......
|
|
|
|
|
MaKaRoN4O
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Яну 2007 01:53
Преди я играх , спрях я за 1 месец и ми се стори много чужда тази игра.Незнам защо така се получи ,но от тогава досега не съм я пускал.Играл съм във много сървари като Нефелин.бг ; лол.бг както и много ФЪН сървари ,а да и да не забравям любимия ми сървар Кеате (който сега май май неработи )
|
|
|
|
|
[SS]
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Яну 2007 11:59
FrostWind написа: Така пич трябва да се научиш как да се опраяш в такива ситуации 1:Помни тва е само игра и не трее да се нервиш на некви гьзари 2:GMта са тьпаци без личен живот и сьс страшно самочувствие 3:Ако некои си мисли, че е много печен и те заплашва с report напраи си труда да направиш screen - се пак тои те заплашва, ако е без причина - бьди практичен reportни го ти! 4:Ако пьк moderator ти се праи на готин и не ти дава обяснения - напраи screen и го прати на на Blizz И аз имах проблем с модератори, които се праиха на готини - bannaha ме за 3дни - пратих screen s отворения admin - получих извинения от Blizz !
Пуснаха ми акаунта, обаче най- смешното беше причината... някъде 3-4 часа след като бях допуснат да играя отново ми пише GM и ми казва, че вече има предупреждение на моя акаунт. Попитах каква е била причината за съспенда и... расизъм
После се сетих, че в гилд чата бях писал на български с други българи и един швед (то сам само такива има) реши да се заяде и да нарече българският език лайнян... представяте си как избухнах тогава, не че съм обидил Швеция, просто попитах знае ли кога е създадена неговата държа, разбира се не знаеше отговора на въпроса и е решил все пак да стане на неговата...
Както и да е, поне ми пуснаха акаунта.
|
|
|
|
|
Scar
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Яну 2007 13:14
Някой тука да играе в Нептулон и да е Алианс?
___________________________________ I will stone you,stone you
Wrap my arms around you
I will stone you,stone you
My little halo
a.k.a SoaP
|
|
|
|
|
Pileto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Яну 2007 13:27
SoaP написа: Някой тука да играе в Нептулон и да е Алианс? Азе
___________________________________ Яко подписи...х
|
|
|
|
|
MaKaRoN4O
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Яну 2007 13:34
и аз го играх този сървар (около 1 месец бях алианс ) Елфче Прайст
|
|
|
|
|
Pileto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Яну 2007 13:40
MaKaRoN4O написа: и аз го играх този сървар (около 1 месец бях алианс ) Елфче Прайст Я са съм Night Elf Warrior
___________________________________ Яко подписи...х
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|