Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Въпрос за Game Boy Advance Micro
Публикувано на: 28 Дек 2006 15:40

Видях върпсоната джобна конзола в каталога на Германос и реших да си я купя.Малка е,побира ми се в джоба и вече ще намеря смисъл от училището(да играя игрички,хи-хи).
И тъй като SP вървеше в самата кутия с една Зелдичка и допълнително получаваш една игричка подарък,като гледам тук не е така.
Искам да ви питам конзолата върви ли си в комплект с игра или трябва да си купувам отделно?
А и има ли начин от интернет да си дръпна игри за нея(въпреки че знам какво представлява една игра за Геймбой,но все пак ;) ) и да ги играя?
А мога ли да намеря някъде игри по-евтини от 50 лв.?

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие: Re: Въпрос за Game Boy Advance Micro
Публикувано на: 28 Дек 2006 15:48

Алминатора написа:
Видях върпсоната джобна конзола в каталога на Германос и реших да си я купя.Малка е,побира ми се в джоба и вече ще намеря смисъл от училището(да играя игрички,хи-хи).
И тъй като SP вървеше в самата кутия с една Зелдичка и допълнително получаваш една игричка подарък,като гледам тук не е така.
Искам да ви питам конзолата върви ли си в комплект с игра или трябва да си купувам отделно?
А и има ли начин от интернет да си дръпна игри за нея(въпреки че знам какво представлява една игра за Геймбой,но все пак ;) ) и да ги играя?

Можеш ама ще са пълна боза!ще ти омръзнат за 1-2 часа...

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 28 Дек 2006 15:49

Richard Kruspe написа:
Алминатора написа:

Покемон определено не са пълна боза.

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 28 Дек 2006 15:56

Алминатора написа:
Richard Kruspe написа:
Алминатора написа:

Е ся секи си има предпочетания!Ти си решавай!Въобще защо я пусна тая тема!Купувай си Покемон и толкоз!

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 28 Дек 2006 16:00

Richard Kruspe написа:
Алминатора написа:
Richard Kruspe написа:
Алминатора написа:

Е ся секи си има предпочетания!Ти си решавай!Въобще защо я пусна тая тема!Купувай си Покемон и толкоз!

Пуснах темата,за да получа отговори на въпросите си.Аз не се съмнявам в качеството на игрите-аз не знам откъде да си ги набавям в България.Ти тука само ми напълни темата с офтопик.

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Дек 2006 17:39

Пич, колко пари ти искат за това, щоно ПСП е истината

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Дек 2006 18:21

Till Lindemann написа:
Пич, колко пари ти искат за това, щоно ПСП е истината

270 с ДДС,но мисля че мога да го намеря и по-евтино,защото цената му в $ е 89.
ПСП не стига че е доста голямо,ами и игрите за него струват майка си и баща си.Вече съм се спрял на тоя Геймбой.Просто скливай го какъв мъник е:

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Дек 2006 19:07

Марио ще можеш да си играеш за него.Съвместим е със всички игри за СП,които са за него.Има най-хубавия дисплей от всички Нинтендота.ДОбро е за 270лв,не са замисля и купувай,защото колкото повече се замисляш и ще вземе да се откажеш :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Дек 2006 19:16

Играчката е готина, но какво може да правиш с нея.В.В смисъл-може л д влизаш в Интернет, за гледаш филми, да слушаш музика, и, разбира се, да играеш хубави игри.Понеже играх на ПСП и съм много доволен от това, което правих.Игрите бяха с много хубава графика(НФС играх, не е майтап), озвучението беше на ниво.Четох съпоставка между тях и ПСП биеше.Не е ли морално остаряла.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Дек 2006 19:58

Имам Game Boy Advance SP и в моя град (Сандански) си намирам пиратски игри от едно място.Игрите са си в кутиика, дискетката си има лепенка, опаковани са добре и почти няма разлика с оригиналните.Игрите са от 26 лева и от 50 лева, като голяма разлика в качеството на игрите от 26 и от 50 лева няма.Преди години бях гледал един големичък магазин в Илиянци почти и само за Game Boy, в който имаше предоволно количество неоригинални игри на по-добри цени от в моя град + сервиз и бла-бла.Провери там.SP-то съм го купувал преди 2-3 години за 260 лева и нямаше игра в пакета.Meжду другото това лято докато бях на гърция в един безмитен магазин точно на границата видях Game Boy Advance SP за...ако не се лъжа към 80 долара което ще ти излезне към 120-130 лева.Изядох си ушите направо, но...Не съм пипвал Micro, нито съм го виждал на живо, но като го гледам си мисля, че ако искаш удобство на играта а не чак толкова да гледаш размерите си купи SP.Micro също така не е лош, но се поинтересувай дали има опция за светещ дисплей, защото това е голям плюс при SP (който липсва при обикновенния Game Boy).Чета, че в Micro дисплеят е най-добрият слаган досега на gameboy като се изключат размерите му + че има слушалки което си е голям плюс.Така, че един вид и 2-те разновидности (SP и micro) си имат минуси и плюсове - ти си реши.Вземи в предвид също така, че Micro e с 2 години по-нова джаджа.Също така можеш да се опиташ да откриеш този брой на PC mania, ако го нямаш и не си чел статията в него.Между другото тази статия ме накара да си купя моето SP :wink: Имам броя, статията включваше картинки + статия за една игра за gameboy.Днес вече съм зарязал моето SP поради причината, че изгубих 50% от дискетите си (една падна в асансьорната шахта, 2-ра сестра ми я изгуби, 3-та и 4-та и аз не знам къде...), а и последните месеци (може би поради многото изспускания) се появи проблем, понякога при по силно натискане на game boy-а се рестартираше...Както и да е - зарязал съм го, но иначе съм прекарвал доста безсънни нощи с него, а и съм го носел на всякъде по път. :wink: Каквото и да купиш, няма да сгрешиш, макар че и на мен Micro ми се струва по-добър вариант.Един съвет - ако искаш да намериш скрииншоти за някоя игра която си видял в магазина примерно, влизаш в google в раздел картинки и пишеш името на играта+GBA, 100% излизат картинки и то много добри.Аз правех така когато се колебаех каква игра да си купя.Имам/имал съм игрите : Terminator: Rise of the Machines, Mario Cart, Action Men: Robot Atak, Finding Nemo, Megaman Zero, Dragon Ball Z: The Legacy of Goku II, Need For Speed : Underground, Harry Potter : Quiditch World Qup и една доста добра на която забравих името, беше 3d shooter, с aim мерник, имаше различни оръжия, гранати...и др. игри.Много очарован останах от Dragon Ball Z : The Legacy of Goku II.Не съм гледал нищо от аниме серията, но играта беше запленяваща.Доста добро RPG, имаше всякакви елементи.HP, mana, всеки герой си имаше точки на power и dr, изпълняваха се куестове, имаше избор между много и различни герои като всеки беше със своите умения...Другите серии на Dragon Ball Z мисля също са добри.Добра игра е също и Action Man : Robot Atak.Също доста добри отзиви съм чувал за Golden Sun сериите, Final Fantasy...все RPG-та, и то запленяващи.Ако се разровиш из нета ще откриеш доста интересни игри, които не си предполагал, че съществуват.Max payne е един от примерите.Гледал съм само скрииншоти, и само ме карат да съжалявам,че я нямам.Need For Speed сериите не блестят толкова от към графика, но пък са добри от страна на возила и разнообразие.Medal of Honor, Doom 1 и 2 също съществува за GBA със същата графика както беше в доброто старо време.Фифите са доста добри, макар, че съм успял да ги пробвам само за малко от приятел.Относно въпроса ти дали можеш да сваляш игри от нета...Да можеш, което е доста учудващо, макар, че аз не съм го пробвал защото нямам необходимите джаджи.Oт интернет можеш да си свалиш така наречените Roms, които на компютър се подкарват с емулатор (който емулатор си няма нищо общо с реалния гейм бой - Sux), мисля с разширение .gba.После трябва да си купиш специална дискета-памет и устройство което се прикача към компютър (с USB май) в което може да се постави специалната дискета и да запишеш играта на нея.Има различни дискети-памети - 128 mb, 256 mb, 512 mb, 1 gb...като с всяка по голяма памет можеш да запишеш повече игри.Можеш да прегледаш този сайт за ромове, макар, че е доста бедно.Ако се разтърсиш из google ще намериш доста повече ромове.Но пак повтарям, емулирана играта си няма нищо общо в сравнение да я пуснеш на GBA.Графиката куца, управлението, сече на по слаби компютри - както при всички емулатори.За всякакви философии относно картите-памети и др. можеш да посетиш http://www.gameboy-advance.net/ .Не знам в България да се продават тези карти, но мисля, че има някаква възможност да ги има в този магазин в Илиянци ако още е там.Относно PSP - двойно по скъп е, игрите се инсталират трудно, много са скъпи оригинални, със тези различни версии на операционните системи на PSP си е*ава майката, защото на някои изобщо не вървят пиратски игри, нито пък някои могат да се обновят/застарят до по стара версия на операционната система, което означава че купиш ли грешен PSP има голям шанс да не можеш да го накараш да пуска пиратски игри.Спор няма - графиката е перфектна, почти като на компютър е, но цената си казва думата, също и другите минуси...Поста стана доста обемен, но се надявам да съм помогнал.Gl :wink:

П.П Като стана дума за PSP... да и спретна едно ревю както и на GBA, a?Хех, не прекаленно дълъг ще стане поста.Само за да покажа огромните графични възможности на конзолата ще пусна следните скрииншотове :
Screenshot 1
Screenshot 2
Screenshot 3
Screenshot 4
Screenshot 5
Screenshot 6
Screenshot 7
Screenshot 8
Screenshot 9
Screenshot 10

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Дек 2006 22:34

И все пак какво да си взема-ПСП или Геймбой

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Дек 2006 22:39

Till Lindemann написа:

ПСП!

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Дек 2006 00:03

Richard Kruspe написа:
Till Lindemann написа:

ПСП!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Дек 2006 00:10

Till Lindemann написа:
Aко имаш парите и времето да прочетеш и разучиш нещата около операционните системи (data.bg forum) - PSP.

Профил

Аватар
В момента играе: на сигурно...
Заглавие:
Публикувано на: 29 Дек 2006 00:11

PSP Sux!
Двама мои познати го имат...игрите за него са меко казано тъпи ( играл съм SIms, FIFA, и да - наричам NFS Тъпа, ама и 3те PSP NFS-та са много зле ) също така конзолата е безбожно скъпа, не предлага нищо, което да оправдае сумата и...Това е мноето мнение.Но аз не съм фен на хенхелдите по принцип, да се знае.А може и да ти звучи странно, но защо просто не седиш като нормален човек в час и не внимаваш, вместо да играеш игрички?

Все агенти сме!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Дек 2006 01:32

щото......................................................не мога да ти кажа

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения