Nicksan написа:Angel Eyes написа:Алминатора написа:Pennywise_ написа:Боклук написа:Nicksan написа:"bOtLik3" написа:Nicksan написа:"bOtLik3" написа:The Chameleon написа:Боклук написа:Nicksan написа:The Chameleon написа:Bator Zong™ написа:The Chameleon написа:Bator Zong™ написа:"bOtLik3" написа:The Chameleon написа:Disturbеd написа:Dantе написа:Vincent написа:Греда, НиксънеVarggoth написа:Алминатора написа:Disturbеd написа:Fenriz написа:Nicksan написа:Nocturno написа:Чакайте бе, дееба вашия акъл. Тва да честитиш преди или след празник е ебати гейщината. Или честитиш на момента, или не ти се признава. Мое да умра до утре, къв е смисъла сега да ми честитите, след като е ... 22 Декември ?!
Гей си ти!Да не спорим...Като нямаш какво да кажеш,не пиши!И аз флудех преди,бях шибан нууб,но след като Duke(благодаря му на този човек) ме поучи,се промених.Спирам да пиша в темата,че се олях и аз.
Никсъне, еби си майката.
Никсъне, майка ти деба.
Никсан е педераст.
Голя' си бръдъ, Никсъне. ;р
Никсане тъп си.
Никсъне, умри млад, недей да мърсиш човешкия род.
Никсъне, твойта семка нещастна.
Никсъне, какво е чувството да си най-ненавиждания човек във форум с почти 10 000 потребителя?
Епа я пък сом най-ненавиждания мармот у форюма.
Не. ти просто си :
Епа ни мъ ибе деебеш.
Дееба.
Стига сте ме псували,ще дойда майка ви ще еба у гъза на прасето на харпията на мамка му и прасе на вашта семка,тъпи ненавиждани педерасти!
П.П.Доволни ли сте?![]()
П.П.П.Защитни мерки!Ако не ме псувате,и аз няма да ви псувам!
Мамка ти и прасе!
Мамка му и прасе на тоз Никсън!
Никсън е мамка му и прасе!
Вие сте мамка му и прасе!
Майка ти пикае права
Баща ти пикае седнал и сере прав.
Мамка ти е прасе!
Никсъне,да те блъсне TIR!!!
Никсън,ти си борсук.
И чопка. Малка при това.
Прасета с прасета мазни водолазни,от мухи и мангали много по-омразни!Ще дойда ще ви заколя в гъза!![]()
оф млъкни бе