Автор |
Съобщение |
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Дек 2006 15:06
Nicksan написа: Angel Eyes написа: Алминатора написа: Pennywise_ написа: Боклук написа: Nicksan написа: "bOtLik3" написа: Nicksan написа: "bOtLik3" написа: The Chameleon написа: Боклук написа: Nicksan написа: The Chameleon написа: Bator Zong™ написа: The Chameleon написа: Bator Zong™ написа: "bOtLik3" написа: The Chameleon написа: Disturbеd написа: Dantе написа: Vincent написа: Varggoth написа: Алминатора написа: Disturbеd написа: Fenriz написа: Nicksan написа: Nocturno написа: Чакайте бе, дееба вашия акъл. Тва да честитиш преди или след празник е ебати гейщината. Или честитиш на момента, или не ти се признава. Мое да умра до утре, къв е смисъла сега да ми честитите, след като е ... 22 Декември ?! Гей си ти!Да не спорим...Като нямаш какво да кажеш,не пиши!И аз флудех преди,бях шибан нууб,но след като Duke(благодаря му на този човек) ме поучи,се промених.Спирам да пиша в темата,че се олях и аз. Никсъне, еби си майката. Никсъне, майка ти деба. Никсан е педераст. Голя' си бръдъ, Никсъне. ;р Греда, Никсъне Никсане тъп си. Никсъне, умри млад, недей да мърсиш човешкия род. Никсъне, твойта семка нещастна. Никсъне, какво е чувството да си най-ненавиждания човек във форум с почти 10 000 потребителя? Епа я пък сом най-ненавиждания мармот у форюма. Не. ти просто си : Епа ни мъ ибе деебеш. Дееба. Стига сте ме псували,ще дойда майка ви ще еба у гъза на прасето на харпията на мамка му и прасе на вашта семка,тъпи ненавиждани педерасти! П.П.Доволни ли сте? П.П.П.Защитни мерки!Ако не ме псувате,и аз няма да ви псувам! Мамка ти и прасе! Мамка му и прасе на тоз Никсън! Никсън е мамка му и прасе! Вие сте мамка му и прасе! Майка ти пикае права Баща ти пикае седнал и сере прав. Мамка ти е прасе! Никсъне,да те блъсне TIR!!!Никсън,ти си борсук. И чопка. Малка при това. Прасета с прасета мазни водолазни,от мухи и мангали много по-омразни!Ще дойда ще ви заколя в гъза!
оф млъкни бе
|
|
|
|
|
Lord of the dreams
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Дек 2006 15:08
Till Lindemann написа: Nicksan написа: Angel Eyes написа: Алминатора написа: Pennywise_ написа: Боклук написа: Nicksan написа: "bOtLik3" написа: Nicksan написа: "bOtLik3" написа: The Chameleon написа: Боклук написа: Nicksan написа: The Chameleon написа: Bator Zong™ написа: The Chameleon написа: Bator Zong™ написа: "bOtLik3" написа: The Chameleon написа: Disturbеd написа: Dantе написа: Vincent написа: Varggoth написа: Алминатора написа: Disturbеd написа: Fenriz написа: Nicksan написа: Nocturno написа: Чакайте бе, дееба вашия акъл. Тва да честитиш преди или след празник е ебати гейщината. Или честитиш на момента, или не ти се признава. Мое да умра до утре, къв е смисъла сега да ми честитите, след като е ... 22 Декември ?! Гей си ти!Да не спорим...Като нямаш какво да кажеш,не пиши!И аз флудех преди,бях шибан нууб,но след като Duke(благодаря му на този човек) ме поучи,се промених.Спирам да пиша в темата,че се олях и аз. Никсъне, еби си майката. Никсъне, майка ти деба. Никсан е педераст. Голя' си бръдъ, Никсъне. ;р Греда, Никсъне Никсане тъп си. Никсъне, умри млад, недей да мърсиш човешкия род. Никсъне, твойта семка нещастна. Никсъне, какво е чувството да си най-ненавиждания човек във форум с почти 10 000 потребителя? Епа я пък сом най-ненавиждания мармот у форюма. Не. ти просто си : Епа ни мъ ибе деебеш. Дееба. Стига сте ме псували,ще дойда майка ви ще еба у гъза на прасето на харпията на мамка му и прасе на вашта семка,тъпи ненавиждани педерасти! П.П.Доволни ли сте? П.П.П.Защитни мерки!Ако не ме псувате,и аз няма да ви псувам! Мамка ти и прасе! Мамка му и прасе на тоз Никсън! Никсън е мамка му и прасе! Вие сте мамка му и прасе! Майка ти пикае права Баща ти пикае седнал и сере прав. Мамка ти е прасе! Никсъне,да те блъсне TIR!!!Никсън,ти си борсук. И чопка. Малка при това. Прасета с прасета мазни водолазни,от мухи и мангали много по-омразни!Ще дойда ще ви заколя в гъза! оф млъкни бе
И ти млъкни!
П.П.Млъквам!
___________________________________ а.к.а. Nixon http://bulgariansounds.blogspot.com/
|
|
|
|
|
Бижутера
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Дек 2006 15:09
направих тая тема с цел да четем приятни коледни пожелания,а гледайте кво стана......
___________________________________ След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Дек 2006 15:09
ш прая квот си искам
пс.млъкни бе
|
|
|
|
|
botlik3
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Дек 2006 15:37
Nicksan написа: Till Lindemann написа: Nicksan написа: Angel Eyes написа: Алминатора написа: Pennywise_ написа: Боклук написа: Nicksan написа: "bOtLik3" написа: Nicksan написа: "bOtLik3" написа: The Chameleon написа: Боклук написа: Nicksan написа: The Chameleon написа: Bator Zong™ написа: The Chameleon написа: Bator Zong™ написа: "bOtLik3" написа: The Chameleon написа: Disturbеd написа: Dantе написа: Vincent написа: Varggoth написа: Алминатора написа: Disturbеd написа: Fenriz написа: Nicksan написа: Nocturno написа: Чакайте бе, дееба вашия акъл. Тва да честитиш преди или след празник е ебати гейщината. Или честитиш на момента, или не ти се признава. Мое да умра до утре, къв е смисъла сега да ми честитите, след като е ... 22 Декември ?! Гей си ти!Да не спорим...Като нямаш какво да кажеш,не пиши!И аз флудех преди,бях шибан нууб,но след като Duke(благодаря му на този човек) ме поучи,се промених.Спирам да пиша в темата,че се олях и аз. Никсъне, еби си майката. Никсъне, майка ти деба. Никсан е педераст. Голя' си бръдъ, Никсъне. ;р Греда, Никсъне Никсане тъп си. Никсъне, умри млад, недей да мърсиш човешкия род. Никсъне, твойта семка нещастна. Никсъне, какво е чувството да си най-ненавиждания човек във форум с почти 10 000 потребителя? Епа я пък сом най-ненавиждания мармот у форюма. Не. ти просто си : Епа ни мъ ибе деебеш. Дееба. Стига сте ме псували,ще дойда майка ви ще еба у гъза на прасето на харпията на мамка му и прасе на вашта семка,тъпи ненавиждани педерасти! П.П.Доволни ли сте? П.П.П.Защитни мерки!Ако не ме псувате,и аз няма да ви псувам! Мамка ти и прасе! Мамка му и прасе на тоз Никсън! Никсън е мамка му и прасе! Вие сте мамка му и прасе! Майка ти пикае права Баща ти пикае седнал и сере прав. Мамка ти е прасе! Никсъне,да те блъсне TIR!!!Никсън,ти си борсук. И чопка. Малка при това. Прасета с прасета мазни водолазни,от мухи и мангали много по-омразни!Ще дойда ще ви заколя в гъза! оф млъкни бе И ти млъкни! П.П.Млъквам!
STFU
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Дек 2006 15:56
Тука яко ебане става по никсана.
П.П.Весела Коледа и Щастлива Нова Година на всички!
|
|
|
|
|
Disturbеd7470
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Дек 2006 15:58
Bator Zong™ написа: Тука яко ебане става по никсана. П.П.Весела Коледа и Щастлива Нова Година на всички!
И ти лапай бе.
___________________________________ The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Дек 2006 16:02
Disturbеd написа: Bator Zong™ написа: Тука яко ебане става по никсана. П.П.Весела Коледа и Щастлива Нова Година на всички! И ти лапай бе.
Епа като нема сняг кво да лапам.
П.П.Дееба дзверовете!
|
|
|
|
|
Till.Lindemann
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Дек 2006 16:05
пичове, стига глупости бе
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Дек 2006 16:11
Till Lindemann написа: пичове, стига глупости бе
Аз не съм виновен за нищо в началото почнах да пиша по темата "весела коледа и т.н.", но тез дзверове почнаха яко да псуват и тъй отиде няколко страници, а аз понеже съм си флудър реших да напиша някоя и друга простотия тъй, че те ако искат да продължават да псуват, но аз спирам да поствам в тая тема.
П.П.Епа те тава е.
|
|
|
|
|
---
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Дек 2006 17:26
"bOtLik3" написа: Nicksan написа: Till Lindemann написа: Nicksan написа: Angel Eyes написа: Алминатора написа: Pennywise_ написа: Боклук написа: Nicksan написа: "bOtLik3" написа: Nicksan написа: "bOtLik3" написа: The Chameleon написа: Боклук написа: Nicksan написа: The Chameleon написа: Bator Zong™ написа: The Chameleon написа: Bator Zong™ написа: "bOtLik3" написа: The Chameleon написа: Disturbеd написа: Dantе написа: Vincent написа: Varggoth написа: Алминатора написа: Disturbеd написа: Fenriz написа: Nicksan написа: Nocturno написа: Чакайте бе, дееба вашия акъл. Тва да честитиш преди или след празник е ебати гейщината. Или честитиш на момента, или не ти се признава. Мое да умра до утре, къв е смисъла сега да ми честитите, след като е ... 22 Декември ?! Гей си ти!Да не спорим...Като нямаш какво да кажеш,не пиши!И аз флудех преди,бях шибан нууб,но след като Duke(благодаря му на този човек) ме поучи,се промених.Спирам да пиша в темата,че се олях и аз. Никсъне, еби си майката. Никсъне, майка ти деба. Никсан е педераст. Голя' си бръдъ, Никсъне. ;р Греда, Никсъне Никсане тъп си. Никсъне, умри млад, недей да мърсиш човешкия род. Никсъне, твойта семка нещастна. Никсъне, какво е чувството да си най-ненавиждания човек във форум с почти 10 000 потребителя? Епа я пък сом най-ненавиждания мармот у форюма. Не. ти просто си : Епа ни мъ ибе деебеш. Дееба. Стига сте ме псували,ще дойда майка ви ще еба у гъза на прасето на харпията на мамка му и прасе на вашта семка,тъпи ненавиждани педерасти! П.П.Доволни ли сте? П.П.П.Защитни мерки!Ако не ме псувате,и аз няма да ви псувам! Мамка ти и прасе! Мамка му и прасе на тоз Никсън! Никсън е мамка му и прасе! Вие сте мамка му и прасе! Майка ти пикае права Баща ти пикае седнал и сере прав. Мамка ти е прасе! Никсъне,да те блъсне TIR!!!Никсън,ти си борсук. И чопка. Малка при това. Прасета с прасета мазни водолазни,от мухи и мангали много по-омразни!Ще дойда ще ви заколя в гъза! оф млъкни бе И ти млъкни! П.П.Млъквам! STFU
Новогодишен флъд
Ви ебъ в gz
___________________________________ > http://last.fm/user/amcdj
|
|
|
|
|
Rensing
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Дек 2006 18:09
amc написа: "bOtLik3" написа: Nicksan написа: Till Lindemann написа: Nicksan написа: Angel Eyes написа: Алминатора написа: Pennywise_ написа: Боклук написа: Nicksan написа: "bOtLik3" написа: Nicksan написа: "bOtLik3" написа: The Chameleon написа: Боклук написа: Nicksan написа: The Chameleon написа: Bator Zong™ написа: The Chameleon написа: Bator Zong™ написа: "bOtLik3" написа: The Chameleon написа: Disturbеd написа: Dantе написа: Vincent написа: Varggoth написа: Алминатора написа: Disturbеd написа: Fenriz написа: Nicksan написа: Nocturno написа: Чакайте бе, дееба вашия акъл. Тва да честитиш преди или след празник е ебати гейщината. Или честитиш на момента, или не ти се признава. Мое да умра до утре, къв е смисъла сега да ми честитите, след като е ... 22 Декември ?! Гей си ти!Да не спорим...Като нямаш какво да кажеш,не пиши!И аз флудех преди,бях шибан нууб,но след като Duke(благодаря му на този човек) ме поучи,се промених.Спирам да пиша в темата,че се олях и аз. Никсъне, еби си майката. Никсъне, майка ти деба. Никсан е педераст. Голя' си бръдъ, Никсъне. ;р Греда, Никсъне Никсане тъп си. Никсъне, умри млад, недей да мърсиш човешкия род. Никсъне, твойта семка нещастна. Никсъне, какво е чувството да си най-ненавиждания човек във форум с почти 10 000 потребителя? Епа я пък сом най-ненавиждания мармот у форюма. Не. ти просто си : Епа ни мъ ибе деебеш. Дееба. Стига сте ме псували,ще дойда майка ви ще еба у гъза на прасето на харпията на мамка му и прасе на вашта семка,тъпи ненавиждани педерасти! П.П.Доволни ли сте? П.П.П.Защитни мерки!Ако не ме псувате,и аз няма да ви псувам! Мамка ти и прасе! Мамка му и прасе на тоз Никсън! Никсън е мамка му и прасе! Вие сте мамка му и прасе! Майка ти пикае права Баща ти пикае седнал и сере прав. Мамка ти е прасе! Никсъне,да те блъсне TIR!!!Никсън,ти си борсук. И чопка. Малка при това. Прасета с прасета мазни водолазни,от мухи и мангали много по-омразни!Ще дойда ще ви заколя в гъза! оф млъкни бе И ти млъкни! П.П.Млъквам! STFU Новогодишен флъд Ви ебъ в gz
Те тва е коледно настроение Няма дядовци, няма баби...
|
|
|
|
|
Pеnnywise9198
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Дек 2006 18:51
Боклук написа: amc написа: "bOtLik3" написа: Nicksan написа: Till Lindemann написа: Nicksan написа: Angel Eyes написа: Алминатора написа: Pennywise_ написа: Боклук написа: Nicksan написа: "bOtLik3" написа: Nicksan написа: "bOtLik3" написа: The Chameleon написа: Боклук написа: Nicksan написа: The Chameleon написа: Bator Zong™ написа: The Chameleon написа: Bator Zong™ написа: "bOtLik3" написа: The Chameleon написа: Disturbеd написа: Dantе написа: Vincent написа: Varggoth написа: Алминатора написа: Disturbеd написа: Fenriz написа: Nicksan написа: Nocturno написа: Чакайте бе, дееба вашия акъл. Тва да честитиш преди или след празник е ебати гейщината. Или честитиш на момента, или не ти се признава. Мое да умра до утре, къв е смисъла сега да ми честитите, след като е ... 22 Декември ?! Гей си ти!Да не спорим...Като нямаш какво да кажеш,не пиши!И аз флудех преди,бях шибан нууб,но след като Duke(благодаря му на този човек) ме поучи,се промених.Спирам да пиша в темата,че се олях и аз. Никсъне, еби си майката. Никсъне, майка ти деба. Никсан е педераст. Голя' си бръдъ, Никсъне. ;р Греда, Никсъне Никсане тъп си. Никсъне, умри млад, недей да мърсиш човешкия род. Никсъне, твойта семка нещастна. Никсъне, какво е чувството да си най-ненавиждания човек във форум с почти 10 000 потребителя? Епа я пък сом най-ненавиждания мармот у форюма. Не. ти просто си : Епа ни мъ ибе деебеш. Дееба. Стига сте ме псували,ще дойда майка ви ще еба у гъза на прасето на харпията на мамка му и прасе на вашта семка,тъпи ненавиждани педерасти! П.П.Доволни ли сте? П.П.П.Защитни мерки!Ако не ме псувате,и аз няма да ви псувам! Мамка ти и прасе! Мамка му и прасе на тоз Никсън! Никсън е мамка му и прасе! Вие сте мамка му и прасе! Майка ти пикае права Баща ти пикае седнал и сере прав. Мамка ти е прасе! Никсъне,да те блъсне TIR!!!Никсън,ти си борсук. И чопка. Малка при това. Прасета с прасета мазни водолазни,от мухи и мангали много по-омразни!Ще дойда ще ви заколя в гъза! оф млъкни бе И ти млъкни! П.П.Млъквам! STFU Новогодишен флъд Ви ебъ в gz Те тва е коледно настроение Няма дядовци, няма баби...
Тръба?!
___________________________________ Тук долу всички се реем....
Fear of the dark,fear of the dark I have constant fear that something's always near Fear of the dark,fear of the dark I have a phobia that someone's always there
|
|
|
|
|
Sv3tlio
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Дек 2006 00:04
Никсъне майка ти прибра ли се?
|
|
Tmac
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Дек 2006 00:54
Nixon написа: Till Lindemann написа: Nicksan написа: Angel Eyes написа: Алминатора написа: Pennywise_ написа: Боклук написа: Nicksan написа: "bOtLik3" написа: Nicksan написа: "bOtLik3" написа: The Chameleon написа: Боклук написа: Nicksan написа: The Chameleon написа: Bator Zong™ написа: The Chameleon написа: Bator Zong™ написа: "bOtLik3" написа: The Chameleon написа: Disturbеd написа: Dantе написа: Vincent написа: Varggoth написа: Алминатора написа: Disturbеd написа: Fenriz написа: Nicksan написа: Nocturno написа: Чакайте бе, дееба вашия акъл. Тва да честитиш преди или след празник е ебати гейщината. Или честитиш на момента, или не ти се признава. Мое да умра до утре, къв е смисъла сега да ми честитите, след като е ... 22 Декември ?! Гей си ти!Да не спорим...Като нямаш какво да кажеш,не пиши!И аз флудех преди,бях шибан нууб,но след като Duke(благодаря му на този човек) ме поучи,се промених.Спирам да пиша в темата,че се олях и аз. Никсъне, еби си майката. Никсъне, майка ти деба. Никсан е педераст. Голя' си бръдъ, Никсъне. ;р Греда, Никсъне Никсане тъп си. Никсъне, умри млад, недей да мърсиш човешкия род. Никсъне, твойта семка нещастна. Никсъне, какво е чувството да си най-ненавиждания човек във форум с почти 10 000 потребителя? Епа я пък сом най-ненавиждания мармот у форюма. Не. ти просто си : Епа ни мъ ибе деебеш. Дееба. Стига сте ме псували,ще дойда майка ви ще еба у гъза на прасето на харпията на мамка му и прасе на вашта семка,тъпи ненавиждани педерасти! П.П.Доволни ли сте? П.П.П.Защитни мерки!Ако не ме псувате,и аз няма да ви псувам! Мамка ти и прасе! Мамка му и прасе на тоз Никсън! Никсън е мамка му и прасе! Вие сте мамка му и прасе! Майка ти пикае права Баща ти пикае седнал и сере прав. Мамка ти е прасе! Никсъне,да те блъсне TIR!!!Никсън,ти си борсук. И чопка. Малка при това. Прасета с прасета мазни водолазни,от мухи и мангали много по-омразни!Ще дойда ще ви заколя в гъза! оф млъкни бе И ти млъкни! П.П.Млъквам!
___________________________________ Go hard or go home.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Дек 2006 01:10
Pennywise_ написа: Боклук написа: amc написа: "bOtLik3" написа: Nicksan написа: Till Lindemann написа: Nicksan написа: Angel Eyes написа: Алминатора написа: Pennywise_ написа: Боклук написа: Nicksan написа: "bOtLik3" написа: Nicksan написа: "bOtLik3" написа: The Chameleon написа: Боклук написа: Nicksan написа: The Chameleon написа: Bator Zong™ написа: The Chameleon написа: Bator Zong™ написа: "bOtLik3" написа: The Chameleon написа: Disturbеd написа: Dantе написа: Vincent написа: Varggoth написа: Алминатора написа: Disturbеd написа: Fenriz написа: Nicksan написа: Nocturno написа: Чакайте бе, дееба вашия акъл. Тва да честитиш преди или след празник е ебати гейщината. Или честитиш на момента, или не ти се признава. Мое да умра до утре, къв е смисъла сега да ми честитите, след като е ... 22 Декември ?! Гей си ти!Да не спорим...Като нямаш какво да кажеш,не пиши!И аз флудех преди,бях шибан нууб,но след като Duke(благодаря му на този човек) ме поучи,се промених.Спирам да пиша в темата,че се олях и аз. Никсъне, еби си майката. Никсъне, майка ти деба. Никсан е педераст. Голя' си бръдъ, Никсъне. ;р Греда, Никсъне Никсане тъп си. Никсъне, умри млад, недей да мърсиш човешкия род. Никсъне, твойта семка нещастна. Никсъне, какво е чувството да си най-ненавиждания човек във форум с почти 10 000 потребителя? Епа я пък сом най-ненавиждания мармот у форюма. Не. ти просто си : Епа ни мъ ибе деебеш. Дееба. Стига сте ме псували,ще дойда майка ви ще еба у гъза на прасето на харпията на мамка му и прасе на вашта семка,тъпи ненавиждани педерасти! П.П.Доволни ли сте? П.П.П.Защитни мерки!Ако не ме псувате,и аз няма да ви псувам! Мамка ти и прасе! Мамка му и прасе на тоз Никсън! Никсън е мамка му и прасе! Вие сте мамка му и прасе! Майка ти пикае права Баща ти пикае седнал и сере прав. Мамка ти е прасе! Никсъне,да те блъсне TIR!!!Никсън,ти си борсук. И чопка. Малка при това. Прасета с прасета мазни водолазни,от мухи и мангали много по-омразни!Ще дойда ще ви заколя в гъза! оф млъкни бе И ти млъкни! П.П.Млъквам! STFU Новогодишен флъд Ви ебъ в gz Те тва е коледно настроение Няма дядовци, няма баби... Тръба?!Баница, да му еба майката ТТ
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
Pеnnywise9198
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Дек 2006 01:26
Steel написа: Pennywise_ написа: Боклук написа: amc написа: "bOtLik3" написа: Nicksan написа: Till Lindemann написа: Nicksan написа: Angel Eyes написа: Алминатора написа: Pennywise_ написа: Боклук написа: Nicksan написа: "bOtLik3" написа: Nicksan написа: "bOtLik3" написа: The Chameleon написа: Боклук написа: Nicksan написа: The Chameleon написа: Bator Zong™ написа: The Chameleon написа: Bator Zong™ написа: "bOtLik3" написа: The Chameleon написа: Disturbеd написа: Dantе написа: Vincent написа: Varggoth написа: Алминатора написа: Disturbеd написа: Fenriz написа: Nicksan написа: Nocturno написа: Чакайте бе, дееба вашия акъл. Тва да честитиш преди или след празник е ебати гейщината. Или честитиш на момента, или не ти се признава. Мое да умра до утре, къв е смисъла сега да ми честитите, след като е ... 22 Декември ?! Гей си ти!Да не спорим...Като нямаш какво да кажеш,не пиши!И аз флудех преди,бях шибан нууб,но след като Duke(благодаря му на този човек) ме поучи,се промених.Спирам да пиша в темата,че се олях и аз. Никсъне, еби си майката. Никсъне, майка ти деба. Никсан е педераст. Голя' си бръдъ, Никсъне. ;р Греда, Никсъне Никсане тъп си. Никсъне, умри млад, недей да мърсиш човешкия род. Никсъне, твойта семка нещастна. Никсъне, какво е чувството да си най-ненавиждания човек във форум с почти 10 000 потребителя? Епа я пък сом най-ненавиждания мармот у форюма. Не. ти просто си : Епа ни мъ ибе деебеш. Дееба. Стига сте ме псували,ще дойда майка ви ще еба у гъза на прасето на харпията на мамка му и прасе на вашта семка,тъпи ненавиждани педерасти! П.П.Доволни ли сте? П.П.П.Защитни мерки!Ако не ме псувате,и аз няма да ви псувам! Мамка ти и прасе! Мамка му и прасе на тоз Никсън! Никсън е мамка му и прасе! Вие сте мамка му и прасе! Майка ти пикае права Баща ти пикае седнал и сере прав. Мамка ти е прасе! Никсъне,да те блъсне TIR!!!Никсън,ти си борсук. И чопка. Малка при това. Прасета с прасета мазни водолазни,от мухи и мангали много по-омразни!Ще дойда ще ви заколя в гъза! оф млъкни бе И ти млъкни! П.П.Млъквам! STFU Новогодишен флъд Ви ебъ в gz Те тва е коледно настроение Няма дядовци, няма баби... Тръба?!Баница, да му еба майката ТТ
Лучник бе...
___________________________________ Тук долу всички се реем....
Fear of the dark,fear of the dark I have constant fear that something's always near Fear of the dark,fear of the dark I have a phobia that someone's always there
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Дек 2006 10:56
Pennywise_ написа: Steel написа: Pennywise_ написа: Боклук написа: amc написа: "bOtLik3" написа: Nicksan написа: Till Lindemann написа: Nicksan написа: Angel Eyes написа: Алминатора написа: Pennywise_ написа: Боклук написа: Nicksan написа: "bOtLik3" написа: Nicksan написа: "bOtLik3" написа: The Chameleon написа: Боклук написа: Nicksan написа: The Chameleon написа: Bator Zong™ написа: The Chameleon написа: Bator Zong™ написа: "bOtLik3" написа: The Chameleon написа: Disturbеd написа: Dantе написа: Vincent написа: Varggoth написа: Алминатора написа: Disturbеd написа: Fenriz написа: Nicksan написа: Nocturno написа: Чакайте бе, дееба вашия акъл. Тва да честитиш преди или след празник е ебати гейщината. Или честитиш на момента, или не ти се признава. Мое да умра до утре, къв е смисъла сега да ми честитите, след като е ... 22 Декември ?! Гей си ти!Да не спорим...Като нямаш какво да кажеш,не пиши!И аз флудех преди,бях шибан нууб,но след като Duke(благодаря му на този човек) ме поучи,се промених.Спирам да пиша в темата,че се олях и аз. Никсъне, еби си майката. Никсъне, майка ти деба. Никсан е педераст. Голя' си бръдъ, Никсъне. ;р Греда, Никсъне Никсане тъп си. Никсъне, умри млад, недей да мърсиш човешкия род. Никсъне, твойта семка нещастна. Никсъне, какво е чувството да си най-ненавиждания човек във форум с почти 10 000 потребителя? Епа я пък сом най-ненавиждания мармот у форюма. Не. ти просто си : Епа ни мъ ибе деебеш. Дееба. Стига сте ме псували,ще дойда майка ви ще еба у гъза на прасето на харпията на мамка му и прасе на вашта семка,тъпи ненавиждани педерасти! П.П.Доволни ли сте? П.П.П.Защитни мерки!Ако не ме псувате,и аз няма да ви псувам! Мамка ти и прасе! Мамка му и прасе на тоз Никсън! Никсън е мамка му и прасе! Вие сте мамка му и прасе! Майка ти пикае права Баща ти пикае седнал и сере прав. Мамка ти е прасе! Никсъне,да те блъсне TIR!!!Никсън,ти си борсук. И чопка. Малка при това. Прасета с прасета мазни водолазни,от мухи и мангали много по-омразни!Ще дойда ще ви заколя в гъза! оф млъкни бе И ти млъкни! П.П.Млъквам! STFU Новогодишен флъд Ви ебъ в gz Те тва е коледно настроение Няма дядовци, няма баби... Тръба?!Баница, да му еба майката ТТ Лучник бе...
Защо винаги по празниците правите цитати по няколко километра?!Ама миналата година беше по-голем.
|
|
|
botlik3
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Дек 2006 10:57
Pennywise_ написа: Steel написа: Pennywise_ написа: Боклук написа: amc написа: "bOtLik3" написа: Nicksan написа: Till Lindemann написа: Nicksan написа: Angel Eyes написа: Алминатора написа: Pennywise_ написа: Боклук написа: Nicksan написа: "bOtLik3" написа: Nicksan написа: "bOtLik3" написа: The Chameleon написа: Боклук написа: Nicksan написа: The Chameleon написа: Bator Zong™ написа: The Chameleon написа: Bator Zong™ написа: "bOtLik3" написа: The Chameleon написа: Disturbеd написа: Dantе написа: Vincent написа: Varggoth написа: Алминатора написа: Disturbеd написа: Fenriz написа: Nicksan написа: Nocturno написа: Чакайте бе, дееба вашия акъл. Тва да честитиш преди или след празник е ебати гейщината. Или честитиш на момента, или не ти се признава. Мое да умра до утре, къв е смисъла сега да ми честитите, след като е ... 22 Декември ?! Гей си ти!Да не спорим...Като нямаш какво да кажеш,не пиши!И аз флудех преди,бях шибан нууб,но след като Duke(благодаря му на този човек) ме поучи,се промених.Спирам да пиша в темата,че се олях и аз. Никсъне, еби си майката. Никсъне, майка ти деба. Никсан е педераст. Голя' си бръдъ, Никсъне. ;р Греда, Никсъне Никсане тъп си. Никсъне, умри млад, недей да мърсиш човешкия род. Никсъне, твойта семка нещастна. Никсъне, какво е чувството да си най-ненавиждания човек във форум с почти 10 000 потребителя? Епа я пък сом най-ненавиждания мармот у форюма. Не. ти просто си : Епа ни мъ ибе деебеш. Дееба. Стига сте ме псували,ще дойда майка ви ще еба у гъза на прасето на харпията на мамка му и прасе на вашта семка,тъпи ненавиждани педерасти! П.П.Доволни ли сте? П.П.П.Защитни мерки!Ако не ме псувате,и аз няма да ви псувам! Мамка ти и прасе! Мамка му и прасе на тоз Никсън! Никсън е мамка му и прасе! Вие сте мамка му и прасе! Майка ти пикае права Баща ти пикае седнал и сере прав. Мамка ти е прасе! Никсъне,да те блъсне TIR!!!Никсън,ти си борсук. И чопка. Малка при това. Прасета с прасета мазни водолазни,от мухи и мангали много по-омразни!Ще дойда ще ви заколя в гъза! оф млъкни бе И ти млъкни! П.П.Млъквам! STFU Новогодишен флъд Ви ебъ в gz Те тва е коледно настроение Няма дядовци, няма баби... Тръба?!Баница, да му еба майката ТТ Лучник бе...
Пататник
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
|
I_Hate_Noise
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Дек 2006 11:06
Който ги празнува - честито. Другите ги поздравявам с Юла и Коляда. Поздрав за всички мракопоклонници за 22ри (на патерици).
___________________________________ Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|