Автор |
Съобщение |
Gandalf, the white
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Дек 2006 16:30
Everton - Leeds Utd. 6:0
___________________________________ www.primera-bg.com - Българският сайт за Примера Дивисион! Заповядайте всички
|
|
|
|
|
Бижутера
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Дек 2006 16:33
Gandalf, the white написа: Everton - Leeds Utd. 6:0
потвържадавам.
за пореден път играх добре,технично,ама паднах разгромно
___________________________________ След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
|
|
|
|
|
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Дек 2006 17:55
Така писах на клан Aliens и се разбрахме да събера отбор от 6 или 7 човека , всичките задължително със Skype , да и определим капитан и да се съревноваваме с тях.Мога да ви кажа че те са играли така срещу 3 други клана и са ги били всичките.Надявам се ние да им покажем по добра игра и да ги бием.Мисля даже съревнованието да го почнем в най-скоро време примерно в четвъртък и да го свършим до неделя.Играят се по два мача и на края който клан е бил повече той печели.
Имам идея да направим в специализирания форум една отделна тема в която да определим състава и капитана за да не задръстваме тази тема.В състава разбира се ще влезнат от добрите , постоянните и заслужилите играчи за да може да да се представим максимално добре с най-добрия отбор с който мислим че играем
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Дек 2006 18:56
Идеята е добра,току що говорих с един приятел чийто клан в момента играе срещу тях
Най-добре наистина е нова тема,трябва да измислим име на клана ,както и да се събирам да правим някви тренировки знам ли , да обменяме опит
П.П Жребият е подкупен Незнам как пак ще съм в няква луда група където няма слаб играч аз мислех че пилето ще е най-лесния пък то какво било .
|
|
Бижутера
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Дек 2006 19:23
до кога е срока за изиграването на мачовете от груповата фаза?
___________________________________ След загубата от Манчестър Юнайтед с 7-1 от Рома изпратили факс на ЦСКА с текст:Не сте сами!!!
|
|
|
|
|
† iMMortality †
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Дек 2006 19:36
Immortality(Chelsea) |6-2| the master(Man.Utd)
Аеее само танаси остана
___________________________________ † Harbinger of Death †
|
|
|
|
|
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Дек 2006 19:36
MaRiN_007 написа: Идеята е добра,току що говорих с един приятел чийто клан в момента играе срещу тях Най-добре наистина е нова тема,трябва да измислим име на клана ,както и да се събирам да правим някви тренировки знам ли , да обменяме опит П.П Жребият е подкупен Незнам как пак ще съм в няква луда група където няма слаб играч аз мислех че пилето ще е най-лесния пък то какво било .
Сега играх с капитана им и останах недоволен от мулти тула.Уж прави по добри вратарите и т.н ама не.Това кето стана беше че вратаря спасяваше всички далечни и близки удари и само определини удари влизаха , докато без него никога не знаеш кога ще влезне топката.Не ми харесва а вратаря си е бъгав този път в друг аспект. Ще минете без мен защото ще се играе с мултитул.Така че предлагам ФЕЛИКС и Марин да се разберат кой ше е капитан и капитана да събере състава.Срока е до сряда когато ще му го кажа.Пак повтарям ще се играе с мулти тул .
Името на клана е [PCMC] (pc mania clan).Капитана ще играе срещу капитана а другите ще ви кажа кой срещу кой ще играе в сряда.
Айде събирайте състав разбирайте си и ми го дайте тука , срока е до сряда.
|
|
|
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Дек 2006 19:42
Krissan написа: MaRiN_007 написа: Идеята е добра,току що говорих с един приятел чийто клан в момента играе срещу тях Най-добре наистина е нова тема,трябва да измислим име на клана ,както и да се събирам да правим някви тренировки знам ли , да обменяме опит П.П Жребият е подкупен Незнам как пак ще съм в няква луда група където няма слаб играч аз мислех че пилето ще е най-лесния пък то какво било . Сега играх с капитана им и останах недоволен от мулти тула.Уж прави по добри вратарите и т.н ама не.Това кето стана беше че вратаря спасяваше всички далечни и близки удари и само определини удари влизаха , докато без него никога не знаеш кога ще влезне топката.Не ми харесва а вратаря си е бъгав този път в друг аспект. Ще минете без мен защото ще се играе с мултитул.Така че предлагам ФЕЛИКС и Марин да се разберат кой ше е капитан и капитана да събере състава.Срока е до сряда когато ще му го кажа.Пак повтарям ще се играе с мулти тул . Името на клана е [PCMC] (pc mania clan).Капитана ще играе срещу капитана а другите ще ви кажа кой срещу кой ще играе в сряда. Айде събирайте състав разбирайте си и ми го дайте тука , срока е до сряда.
Дай ми линк към тоя Мулти тул,ако може
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Дек 2006 19:45
Е как е , защо без тебе Ами аз знам че няма почти никаква разлика с мулти туул (за разлика от 2006 когато беше осезаема) Как кажи добър ли е какъв му е стила на игра , аз съм винаги готов да поведа отбора , но мсиля че по удачно е да е феликс капитан
|
|
FELIX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Дек 2006 19:58
ебаго, прощавайте, но с 1 титла капитан става ли се?
така, дойде реда и на мултитула... аз си го свалих от ония дни за мачовете там и съм много раздвоен-някак абсолютно същото си е имам чувство-голове от близо, ала бала. Ето линка към темата им на мултитула- http://fifa-league.freehostia.com/forum ... .php?t=113
охо, и аз сега се научих даже как се използва-чудно!
абе а с какви отбори ще играем там-с всякакви ли? дано е така да им покажа това от подиса си!
Предлагам един мач между мен и Марин за определяне на капитана?
AliEnS|Ando
AliEnS|JuveFC
AliEnS|Recoba
AliEnS|Rap17ka7a
AliEnS|Chopper
AliEnS|RILSKI
Кой им е капитана бе? Леле, кажете ми че е AliEnS|Rap17ka7a и аз ще съм капитан (стари дразги имаме)!
|
|
|
† iMMortality †
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Дек 2006 20:11
офффффф боже какви са тея глупости.За какво им е мултитул ?! Да няма голове от центъра ли ?! Еми тогава НЯМА да бият удъри от центъра и това е...Няма смисъл от таз простотия..
п.п. ее моята група ае си изгравайте мачовете...До кога смятате да играем тоя турнир ?!
___________________________________ † Harbinger of Death †
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Дек 2006 20:20
Така,криссан прехвърли отговорноста на мен аз да уредя нещата, след малко ще играя с техния капитан,за който се носят легенди
Ще направя всичко възможно да го убедя да играем без мулти защото няма никакъв смисъл.
По късно очаквайте подробности
Искам сериозни хора, и ако искат да са вътре да играят за клана а не просто за кеф
|
|
crazysasho
|
|
|
|
|
|
|
|
Gandalf, the white
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Дек 2006 20:38
Everton - West ham 5:3
___________________________________ www.primera-bg.com - Българският сайт за Примера Дивисион! Заповядайте всички
|
|
|
|
|
MaKaRoN4O
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Дек 2006 20:42
crazysasho написа: Пичове AliEnS ще ви бият
пич ти да не си Сашо Диков та със такава лекота прогнозираш
|
|
|
FELIX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Дек 2006 21:01
опа, не но мисля че този човек е един от най-силните на Фифа въобще...
абе имаме шансове-казвайте кой е капитан?
а междувременно:
Нюкасъл (Алан)-3
Тотнам (Аз) - 4
както казва той след мача-трети пореден мач да завърши 4 на 3 за другия, но...
Аз си контролирах играта първото полувреме, даже и гол мушнах, второто мислех още по-добре ще е-втори Уникален гол на Бербатов-аз бия пряк свободен, оня някак от страни я засича и гол отблизо... И тука както обикновенно (и ето затова ми е проблема аз да съм капитан) си се чудех как да похваля своята защита (перфектна този мач), начело с Робинсъл, но опа голче... последва втори негов, Уникална глупост на вратаря ми (е и аз бях виновен защото го изкарах), след това дори стана 3 на 2 за него, но от тука нататък се взех в ръце и вкарах два важни гола с оглед класирането ми напред...
Накрая пък Робинсън си изкупи вините досега-продължението и една балонна топка остави сам май Мартинс сам срещу Пол, но той улови с което сложи точка на този така важен мач, поне за мене...
уал, поздрави на Алан, много хубав урок ми даде (незнам това дали ще става с Милан, но...)!
айде са остана и Марин, ей този мач може да го сложим и като битката за капитаните, но аз съм "лекинко" ощетен!
|
|
|
MaKaRoN4O
|
|
|
|
|
|
|
|
MaRiN_007
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Дек 2006 21:16
crazysasho написа: Пичове AliEnS ще ви бият
Брей,ми да не играем тогава
Отиди пусни ЕФУ вместо да даваш прогнози без да знаеш как играем
|
|
Pileto
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Дек 2006 21:42
Кои ще играят в клана...ясни ли са или?
___________________________________ Яко подписи...х
|
|
|
|
|
Kriss
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 10 Дек 2006 22:02
Аз лично мисля че е най-добре капитан да е Марин.Сори FELIX ама мисля че той в момента е най-добър от всички и има най-голям шанс за победа срещу него.Ако се играе без мулти тул аз ще се включа също в състава.Но според мен не е толкова силен колкото казвате.Порсто тези които играят срещу него са слаби.А Сашо Диков 2 да не се обажда .
Мисля да отправим повиквателни към следните играчи : Revan,tanasi,Martessi,Immortality,Piggsy (Marin и FELIX не и броя те ше играят 100%).Който от тези с поканите не иска да играе ще се замести с друг примерно Makaron4o,Alan Smith или някой друг...
Пак казвам ако се играе без мулти тул ше се радвам и аз да помагам и да ме включите в състава ако съм ви полезен
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|