Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

На каква тема да бъде следващия турнир?

Champions League    67%  67%  [ 34 ]
 UEFA CUP    18%  18%  [ 9 ]
 Национални отбори    16%  16%  [ 8 ]
Общо гласове : 51
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Дек 2006 16:30

Everton - Leeds Utd. 6:0

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Дек 2006 16:33

Gandalf, the white написа:
Everton - Leeds Utd. 6:0

потвържадавам.

за пореден път играх добре,технично,ама паднах разгромно :cry: :cry:

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Дек 2006 17:55

Така писах на клан Aliens и се разбрахме да събера отбор от 6 или 7 човека , всичките задължително със Skype , да и определим капитан и да се съревноваваме с тях.Мога да ви кажа че те са играли така срещу 3 други клана и са ги били всичките.Надявам се ние да им покажем по добра игра и да ги бием.Мисля даже съревнованието да го почнем в най-скоро време примерно в четвъртък и да го свършим до неделя.Играят се по два мача и на края който клан е бил повече той печели.

Имам идея да направим в специализирания форум една отделна тема в която да определим състава и капитана за да не задръстваме тази тема.В състава разбира се ще влезнат от добрите , постоянните и заслужилите играчи за да може да да се представим максимално добре с най-добрия отбор с който мислим че играем :wink:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Дек 2006 18:56

Идеята е добра,току що говорих с един приятел чийто клан в момента играе срещу тях :)
Най-добре наистина е нова тема,трябва да измислим име на клана ,както и да се събирам да правим някви тренировки знам ли , да обменяме опит :wink:
П.П Жребият е подкупен :lol: Незнам как пак ще съм в няква луда група където няма слаб играч аз мислех че пилето ще е най-лесния пък то какво било :( .

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Дек 2006 19:23

до кога е срока за изиграването на мачовете от груповата фаза?

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Дек 2006 19:36

Immortality(Chelsea) |6-2| the master(Man.Utd)

Аеее само танаси остана

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Дек 2006 19:36

MaRiN_007 написа:
Идеята е добра,току що говорих с един приятел чийто клан в момента играе срещу тях :)
Най-добре наистина е нова тема,трябва да измислим име на клана ,както и да се събирам да правим някви тренировки знам ли , да обменяме опит :wink:
П.П Жребият е подкупен :lol: Незнам как пак ще съм в няква луда група където няма слаб играч аз мислех че пилето ще е най-лесния пък то какво било :( .

Сега играх с капитана им и останах недоволен от мулти тула.Уж прави по добри вратарите и т.н ама не.Това кето стана беше че вратаря спасяваше всички далечни и близки удари и само определини удари влизаха , докато без него никога не знаеш кога ще влезне топката.Не ми харесва а вратаря си е бъгав този път в друг аспект. :? Ще минете без мен защото ще се играе с мултитул.Така че предлагам ФЕЛИКС и Марин да се разберат кой ше е капитан и капитана да събере състава.Срока е до сряда когато ще му го кажа.Пак повтарям ще се играе с мулти тул .

Името на клана е [PCMC] (pc mania clan).Капитана ще играе срещу капитана а другите ще ви кажа кой срещу кой ще играе в сряда.

Айде събирайте състав разбирайте си и ми го дайте тука , срока е до сряда. :wink:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Дек 2006 19:42

Krissan написа:
MaRiN_007 написа:

Сега играх с капитана им и останах недоволен от мулти тула.Уж прави по добри вратарите и т.н ама не.Това кето стана беше че вратаря спасяваше всички далечни и близки удари и само определини удари влизаха , докато без него никога не знаеш кога ще влезне топката.Не ми харесва а вратаря си е бъгав този път в друг аспект. :? Ще минете без мен защото ще се играе с мултитул.Така че предлагам ФЕЛИКС и Марин да се разберат кой ше е капитан и капитана да събере състава.Срока е до сряда когато ще му го кажа.Пак повтарям ще се играе с мулти тул .

Името на клана е [PCMC] (pc mania clan).Капитана ще играе срещу капитана а другите ще ви кажа кой срещу кой ще играе в сряда.

Айде събирайте състав разбирайте си и ми го дайте тука , срока е до сряда. :wink:

Дай ми линк към тоя Мулти тул,ако може :)

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Дек 2006 19:45

Е как е , защо без тебе :? Ами аз знам че няма почти никаква разлика с мулти туул (за разлика от 2006 когато беше осезаема) Как кажи добър ли е какъв му е стила на игра , аз съм винаги готов да поведа отбора , но мсиля че по удачно е да е феликс капитан :wink:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Дек 2006 19:58

ебаго, прощавайте, но с 1 титла капитан става ли се?

така, дойде реда и на мултитула... аз си го свалих от ония дни за мачовете там и съм много раздвоен-някак абсолютно същото си е имам чувство-голове от близо, ала бала. Ето линка към темата им на мултитула- http://fifa-league.freehostia.com/forum ... .php?t=113

охо, и аз сега се научих даже как се използва-чудно!

абе а с какви отбори ще играем там-с всякакви ли? дано е така да им покажа това от подиса си! :lol:
Предлагам един мач между мен и Марин за определяне на капитана? 8)

AliEnS|Ando
AliEnS|JuveFC
AliEnS|Recoba
AliEnS|Rap17ka7a
AliEnS|Chopper
AliEnS|RILSKI

Кой им е капитана бе? Леле, кажете ми че е AliEnS|Rap17ka7a и аз ще съм капитан (стари дразги имаме)! :lol:

Мойта галерия с снимки! Всичко най-ново ще бъде качвано тук!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Дек 2006 20:11

офффффф боже какви са тея глупости.За какво им е мултитул ?! Да няма голове от центъра ли ?! Еми тогава НЯМА да бият удъри от центъра и това е...Няма смисъл от таз простотия..

п.п. ее моята група ае си изгравайте мачовете...До кога смятате да играем тоя турнир ?!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Дек 2006 20:20

Така,криссан прехвърли отговорноста на мен аз да уредя нещата, след малко ще играя с техния капитан,за който се носят легенди :lol:
Ще направя всичко възможно да го убедя да играем без мулти защото няма никакъв смисъл.
По късно очаквайте подробности :wink:
Искам сериозни хора, и ако искат да са вътре да играят за клана а не просто за кеф :wink:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Дек 2006 20:37

Пичове AliEnS ще ви бият ;)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Дек 2006 20:38

Everton - West ham 5:3

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Дек 2006 20:42

crazysasho написа:

пич ти да не си Сашо Диков та със такава лекота прогнозираш :lol:

да това съм аз ---> http://www.youtube.com/watch?v=rqKqlnWX-Wg <---

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Дек 2006 21:01

опа, не но мисля че този човек е един от най-силните на Фифа въобще...

абе имаме шансове-казвайте кой е капитан?

а междувременно:

Нюкасъл (Алан)-3
Тотнам (Аз) - 4

както казва той след мача-трети пореден мач да завърши 4 на 3 за другия, но...

Аз си контролирах играта първото полувреме, даже и гол мушнах, второто мислех още по-добре ще е-втори Уникален гол на Бербатов-аз бия пряк свободен, оня някак от страни я засича и гол отблизо... И тука както обикновенно (и ето затова ми е проблема аз да съм капитан) си се чудех как да похваля своята защита (перфектна този мач), начело с Робинсъл, но опа голче... последва втори негов, Уникална глупост на вратаря ми (е и аз бях виновен защото го изкарах), след това дори стана 3 на 2 за него, но от тука нататък се взех в ръце и вкарах два важни гола с оглед класирането ми напред... 8)

Накрая пък Робинсън си изкупи вините досега-продължението и една балонна топка остави сам май Мартинс сам срещу Пол, но той улови с което сложи точка на този така важен мач, поне за мене...

уал, поздрави на Алан, много хубав урок ми даде (незнам това дали ще става с Милан, но...)!

айде са остана и Марин, ей този мач може да го сложим и като битката за капитаните, но аз съм "лекинко" ощетен!

Мойта галерия с снимки! Всичко най-ново ще бъде качвано тук!

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Дек 2006 21:12

Алиминатора/1-7/Makaron4o

да това съм аз ---> http://www.youtube.com/watch?v=rqKqlnWX-Wg <---

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Дек 2006 21:16

crazysasho написа:

Брей,ми да не играем тогава :wink:
Отиди пусни ЕФУ вместо да даваш прогнози без да знаеш как играем :!:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Дек 2006 21:42

Кои ще играят в клана...ясни ли са или? :roll:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Дек 2006 22:02

Аз лично мисля че е най-добре капитан да е Марин.Сори FELIX ама мисля че той в момента е най-добър от всички и има най-голям шанс за победа срещу него.Ако се играе без мулти тул аз ще се включа също в състава.Но според мен не е толкова силен колкото казвате.Порсто тези които играят срещу него са слаби.А Сашо Диков 2 да не се обажда :lol: .

Мисля да отправим повиквателни към следните играчи : Revan,tanasi,Martessi,Immortality,Piggsy (Marin и FELIX не и броя те ше играят 100%).Който от тези с поканите не иска да играе ще се замести с друг примерно Makaron4o,Alan Smith или някой друг...

Пак казвам ако се играе без мулти тул ше се радвам и аз да помагам и да ме включите в състава ако съм ви полезен :wink:

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com