Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Ное 2006 17:18

Цитат:
sno6ti kato bqh s priqtelkata mi i tq poiska da i lija gaza,kaza 4e e 4uvala 4e tam ima nqkvi receptori i iskala da probva...
i az ko da i kaja..i po4vam da go praq i male kato usetih vkusa i napravo 6tqh da i sa izdraifam v anusa?
ako pak poiska takova ne6to ot mene kvo da praq,kak da i kaja 4e e mrasna

...ha
Цитат:
razlikata e tam ,4e az si miq gaza,a tq qvno ne

...lol
Цитат:
tкажи и първо да си измие дупарата и да си направи клизма и тогава

...rofl
Цитат:
tvoita ne se e mila ,a moita ot kef mi sa nasra v ustata

...mofl(masturbaing on the floor laughing)
Не!Не!Не!Тоя форум кърти :)
Цитат:
Здравейте. Казвам се Иван Кръстанов и живея в София. Миналата седмица бях на купон по случай рождения ден на един приятел. Там имаше много алкохол и почти всички се напихме, в последствие на което се харесахме с едно момиче. Започнахме да се целуваме и скоро нещата се пренесоха в спалнята. Там се понатискахме, след което решихме да заемем поза 69 и да се позабавляваме малко. Тя беше отгоре и аз започнах да я лижа, а тя започна да ми прави свирки. По едно време обаче корема и започна да къркори и в същия момент мощно разтройство избликна от ануса и и ме опръска между очите. Аз се опитах да се отдръпна, но тя ми седна на лицето и продължи да сере по мен (беше яла царевица очевидно), след което изведнъж се надигна и излезна тичешком гола от стаята и избяга от купона. Вчера започнах да получавам притеснителни смс-и от момиче на име Дияна. Пише ми, че иска да ми сере върху лицето и да ми пърди в носа. МИСЛИТЕ ЛИ, ЧЕ ТОВА Е СЪЩОТО МОМИЧЕ ОТ КУПОНА?

OK...тва вече ме довърши!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Ное 2006 17:50

На пича сигурно му се иска да си беше имрял девствен
Цитат:
Здравейте. Казвам се Иван Кръстанов и живея в София. Миналата седмица бях на купон по случай рождения ден на един приятел. Там имаше много алкохол и почти всички се напихме, в последствие на което се харесахме с едно момиче. Започнахме да се целуваме и скоро нещата се пренесоха в спалнята. Там се понатискахме, след което решихме да заемем поза 69 и да се позабавляваме малко. Тя беше отгоре и аз започнах да я лижа, а тя започна да ми прави свирки. По едно време обаче корема и започна да къркори и в същия момент мощно разтройство избликна от ануса и и ме опръска между очите. Аз се опитах да се отдръпна, но тя ми седна на лицето и продължи да сере по мен (беше яла царевица очевидно), след което изведнъж се надигна и излезна тичешком гола от стаята и избяга от купона. Вчера започнах да получавам притеснителни смс-и от момиче на име Дияна. Пише ми, че иска да ми сере върху лицето и да ми пърди в носа. МИСЛИТЕ ЛИ, ЧЕ ТОВА Е СЪЩОТО МОМИЧЕ ОТ КУПОНА?
rolf!

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Ное 2006 19:36

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=62332
Koлко малки аватари...И най-интересното е че теми от тоя тип са напълно нормални!

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 02 Ное 2006 19:55

Тоя форум така са го хванали хормоните, че всеки момент ще се изпразни в лицето на някой разглеждащ го сополанко
със слабо развити умствени възможности и отблъскващо-дебилска физиономия.

Coming Soon!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 02 Ное 2006 20:01

I-Ball написа:
Тоя форум така са го хванали хормоните, че всеки момент ще се изпразни в лицето на някой разглеждащ го сополанко
със слабо развити умствени възможности и отблъскващо-дебилска физиономия.

:ROFLROFL: Ъхъхъх

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Ное 2006 22:52

ShAdY написа:
На пича сигурно му се иска да си беше имрял девствен
Цитат:
rolf!

За малко да падна от смях,лелеее такова нещо на бях чувал,какво е тва нещо бе така незнам от кога несъм се смял :13: :13: :13: :13: :13: :13: :13:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Ное 2006 11:10

Боже,какви перверзни,глупави и гадни батковци и каки има в България,Боже! :roll: :roll:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Ное 2006 11:19

Nicksan написа:
Боже,какви перверзни,глупави и гадни батковци и каки има в България,Боже! :roll: :roll:

Пич, ебати керпича шмъркаш, честно...

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Ное 2006 11:28

Как мога да "шмъркам" керпи4 и какво е туй нещо?!?Просто казвам ,4е вси4ки във форума ввв.тийнпроблем.нет са извратени! :?

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Ное 2006 11:34

Яяясно, ясно... Бий си една херца и се успокой.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Ное 2006 12:02

Nicksan написа:
Как мога да "шмъркам" керпи4 и какво е туй нещо?!?Просто казвам ,4е вси4ки във форума ввв.тийнпроблем.нет са извратени! :?

Керпич е смес от кал и слама,от която прабаба ти и прадядо ти са си правили къщи.Аз съм горд наследник на две такива къщи и ако сегашните им притежатели(баба и дядо които ги имат от своите майка и баща,не живеят в тях,споко) не ги разрушат ще карам дебелите американци да идват тук на селски туризъм.Ще си гледат градинка,кокошчици и ще ми дават пари за да го правят.Не съм ли пич?

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Ное 2006 12:35

Алминатора написа:
Nicksan написа:

Керпич е смес от кал и слама,от която прабаба ти и прадядо ти са си правили къщи.Аз съм горд наследник на две такива къщи и ако сегашните им притежатели(баба и дядо които ги имат от своите майка и баща,не живеят в тях,споко) не ги разрушат ще карам дебелите американци да идват тук на селски туризъм.Ще си гледат градинка,кокошчици и ще ми дават пари за да го правят.Не съм ли пич?

Пи4 си,Алминаторе,спор няма.Само така!Ще им се смейм на тъпите американци зад гърбовете! :D

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Ное 2006 20:28

муки май учи в нащо даскало

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Ное 2006 23:30

Тия са уникални :D Имаше накаква къде беше забременяла на 12 г :D :D
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=63258

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Ное 2006 23:35

Double Agent написа:

Стига бе тва възможно ли е.Усещам че голяма част от тях живеят в свой собствен свят и тея подвизи само си представят че са ги правили.Не може да са такива Манафи :shock:

a.k.a. ROONEY

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Ное 2006 23:41

ROONEY написа:
Double Agent написа:

Стига бе тва възможно ли е.Усещам че голяма част от тях живеят в свой собствен свят и тея подвизи само си представят че са ги правили.Не може да са такива Манафи :shock:

Явно може :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Ное 2006 23:44

Е тва са луди хора.Не знаех че са толкова много то бива бива да си извратен ама...........Немем думи
Манафи

a.k.a. ROONEY

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 10 Ное 2006 02:43

с тея олигофрени колкото съм се смял :lol: Направо са невероятни - някаква уникална смеска между перверзност, кретенизъм и тотална задръстеност. Просто нямам думи.... :fingers:

Профил Skype WWW

Аватар
В момента играе: q3
Заглавие: Re: Еееей муки къде си ве...
Публикувано на: 25 Мар 2008 00:41

МУКИ ПАУЪРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

нЗ що но имах нужда да направя нещо уникално тъпо :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Профил

Аватар
В момента играе: опаааааа
Заглавие: Re:
Публикувано на: 25 Мар 2008 00:52

Санитар в 4ти км написа:
Муки е тъпо същество - грешка на природата.
Трябва да се прекланя пред евтиния кондом, който е позволил на мизерно и хилаво спретматозоидче
да мине и да осигури съществуването на още един нещастник по нашите земи.

Нямам какво повече да допълня.

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com