Еееей муки къде си ве...

Нещата от живота
Leach

Мнение от Leach »

sno6ti kato bqh s priqtelkata mi i tq poiska da i lija gaza,kaza 4e e 4uvala 4e tam ima nqkvi receptori i iskala da probva...
i az ko da i kaja..i po4vam da go praq i male kato usetih vkusa i napravo 6tqh da i sa izdraifam v anusa?
ako pak poiska takova ne6to ot mene kvo da praq,kak da i kaja 4e e mrasna

...ha
razlikata e tam ,4e az si miq gaza,a tq qvno ne

...lol
tкажи и първо да си измие дупарата и да си направи клизма и тогава

...rofl
tvoita ne se e mila ,a moita ot kef mi sa nasra v ustata

...mofl(masturbaing on the floor laughing)
Не!Не!Не!Тоя форум кърти :)
Здравейте. Казвам се Иван Кръстанов и живея в София. Миналата седмица бях на купон по случай рождения ден на един приятел. Там имаше много алкохол и почти всички се напихме, в последствие на което се харесахме с едно момиче. Започнахме да се целуваме и скоро нещата се пренесоха в спалнята. Там се понатискахме, след което решихме да заемем поза 69 и да се позабавляваме малко. Тя беше отгоре и аз започнах да я лижа, а тя започна да ми прави свирки. По едно време обаче корема и започна да къркори и в същия момент мощно разтройство избликна от ануса и и ме опръска между очите. Аз се опитах да се отдръпна, но тя ми седна на лицето и продължи да сере по мен (беше яла царевица очевидно), след което изведнъж се надигна и излезна тичешком гола от стаята и избяга от купона. Вчера започнах да получавам притеснителни смс-и от момиче на име Дияна. Пише ми, че иска да ми сере върху лицето и да ми пърди в носа. МИСЛИТЕ ЛИ, ЧЕ ТОВА Е СЪЩОТО МОМИЧЕ ОТ КУПОНА?

OK...тва вече ме довърши!
Аватар
Shady
Обратна връзка:

Мнение от Shady »

На пича сигурно му се иска да си беше имрял девствен
Здравейте. Казвам се Иван Кръстанов и живея в София. Миналата седмица бях на купон по случай рождения ден на един приятел. Там имаше много алкохол и почти всички се напихме, в последствие на което се харесахме с едно момиче. Започнахме да се целуваме и скоро нещата се пренесоха в спалнята. Там се понатискахме, след което решихме да заемем поза 69 и да се позабавляваме малко. Тя беше отгоре и аз започнах да я лижа, а тя започна да ми прави свирки. По едно време обаче корема и започна да къркори и в същия момент мощно разтройство избликна от ануса и и ме опръска между очите. Аз се опитах да се отдръпна, но тя ми седна на лицето и продължи да сере по мен (беше яла царевица очевидно), след което изведнъж се надигна и излезна тичешком гола от стаята и избяга от купона. Вчера започнах да получавам притеснителни смс-и от момиче на име Дияна. Пише ми, че иска да ми сере върху лицето и да ми пърди в носа. МИСЛИТЕ ЛИ, ЧЕ ТОВА Е СЪЩОТО МОМИЧЕ ОТ КУПОНА?
rolf!
Алминатора
Обратна връзка:

Мнение от Алминатора »

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=62332
Koлко малки аватари...И най-интересното е че теми от тоя тип са напълно нормални!
Изображение
In Too Deep
В момента играе: да бед гай

Мнение от In Too Deep »

Тоя форум така са го хванали хормоните, че всеки момент ще се изпразни в лицето на някой разглеждащ го сополанко
със слабо развити умствени възможности и отблъскващо-дебилска физиономия.
Аватар
NeO_Zealot

Мнение от NeO_Zealot »

I-Ball написа:Тоя форум така са го хванали хормоните, че всеки момент ще се изпразни в лицето на някой разглеждащ го сополанко
със слабо развити умствени възможности и отблъскващо-дебилска физиономия.

:ROFLROFL: Ъхъхъх
Blinkers
Обратна връзка:

Мнение от Blinkers »

ShAdY написа:На пича сигурно му се иска да си беше имрял девствен
rolf!

За малко да падна от смях,лелеее такова нещо на бях чувал,какво е тва нещо бе така незнам от кога несъм се смял :13: :13: :13: :13: :13: :13: :13:
Изображение
Аватар
Lord of the dreams
Обратна връзка:

Мнение от Lord of the dreams »

Боже,какви перверзни,глупави и гадни батковци и каки има в България,Боже! :roll: :roll:
Аватар
Disturbеd7470
Обратна връзка:

Мнение от Disturbеd7470 »

Nicksan написа:Боже,какви перверзни,глупави и гадни батковци и каки има в България,Боже! :roll: :roll:

Пич, ебати керпича шмъркаш, честно...
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Аватар
Lord of the dreams
Обратна връзка:

Как мога да "шмъркам" керпи4 и какво е туй нещо?!?Просто казвам ,4е вси4ки във форума ввв.тийнпроблем.нет са извратени! :?
Аватар
Disturbеd7470
Обратна връзка:

Мнение от Disturbеd7470 »

Яяясно, ясно... Бий си една херца и се успокой.
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Алминатора
Обратна връзка:

Мнение от Алминатора »

Nicksan написа:Как мога да "шмъркам" керпи4 и какво е туй нещо?!?Просто казвам ,4е вси4ки във форума ввв.тийнпроблем.нет са извратени! :?

Керпич е смес от кал и слама,от която прабаба ти и прадядо ти са си правили къщи.Аз съм горд наследник на две такива къщи и ако сегашните им притежатели(баба и дядо които ги имат от своите майка и баща,не живеят в тях,споко) не ги разрушат ще карам дебелите американци да идват тук на селски туризъм.Ще си гледат градинка,кокошчици и ще ми дават пари за да го правят.Не съм ли пич?
Изображение
Аватар
Lord of the dreams
Обратна връзка:

Алминатора написа:
Nicksan написа:Как мога да "шмъркам" керпи4 и какво е туй нещо?!?Просто казвам ,4е вси4ки във форума ввв.тийнпроблем.нет са извратени! :?

Керпич е смес от кал и слама,от която прабаба ти и прадядо ти са си правили къщи.Аз съм горд наследник на две такива къщи и ако сегашните им притежатели(баба и дядо които ги имат от своите майка и баща,не живеят в тях,споко) не ги разрушат ще карам дебелите американци да идват тук на селски туризъм.Ще си гледат градинка,кокошчици и ще ми дават пари за да го правят.Не съм ли пич?

Пи4 си,Алминаторе,спор няма.Само така!Ще им се смейм на тъпите американци зад гърбовете! :D
Аватар
Кирилица
Обратна връзка:

Мнение от Кирилица »

муки май учи в нащо даскало
Кирилица goes Jason
Изображение
Аватар
Романс

Мнение от Романс »

Тия са уникални :D Имаше накаква къде беше забременяла на 12 г :D :D
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=63258
.
Аватар
ROONEY

Мнение от ROONEY »

Double Agent написа:Тия са уникални :D Имаше накаква къде беше забременяла на 12 г :D :D

Стига бе тва възможно ли е.Усещам че голяма част от тях живеят в свой собствен свят и тея подвизи само си представят че са ги правили.Не може да са такива Манафи :shock:
In God I Trust
Divided by loyalty united by grief
Kill`em all
a.k.a. ROONEY
Аватар
Романс

Мнение от Романс »

ROONEY написа:
Double Agent написа:Тия са уникални :D Имаше накаква къде беше забременяла на 12 г :D :D

Стига бе тва възможно ли е.Усещам че голяма част от тях живеят в свой собствен свят и тея подвизи само си представят че са ги правили.Не може да са такива Манафи :shock:

Явно може :lol:
.
Аватар
ROONEY

Мнение от ROONEY »

Е тва са луди хора.Не знаех че са толкова много то бива бива да си извратен ама...........Немем думи
Манафи
In God I Trust
Divided by loyalty united by grief
Kill`em all
a.k.a. ROONEY
R3D_aNd_M37h
Обратна връзка:

Мнение от R3D_aNd_M37h »

с тея олигофрени колкото съм се смял :lol: Направо са невероятни - някаква уникална смеска между перверзност, кретенизъм и тотална задръстеност. Просто нямам думи.... :fingers:
VIVA AJAX & GLORY GLORY MAN UNITED!!!
Изображение
Аватар
Kamelot
В момента играе: q3

Re: Еееей муки къде си ве...

Мнение от Kamelot »

МУКИ ПАУЪРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРРР!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

нЗ що но имах нужда да направя нещо уникално тъпо :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Reaching aural nirvana...
Vermic
В момента играе: опаааааа
Обратна връзка:

Re:

Мнение от Vermic »

Санитар в 4ти км написа:Муки е тъпо същество - грешка на природата.
Трябва да се прекланя пред евтиния кондом, който е позволил на мизерно и хилаво спретматозоидче
да мине и да осигури съществуването на още един нещастник по нашите земи.

Нямам какво повече да допълня.
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
Публикувай отговор