sno6ti kato bqh s priqtelkata mi i tq poiska da i lija gaza,kaza 4e e 4uvala 4e tam ima nqkvi receptori i iskala da probva...
i az ko da i kaja..i po4vam da go praq i male kato usetih vkusa i napravo 6tqh da i sa izdraifam v anusa?
ako pak poiska takova ne6to ot mene kvo da praq,kak da i kaja 4e e mrasna
...ha
razlikata e tam ,4e az si miq gaza,a tq qvno ne
...lol
tкажи и първо да си измие дупарата и да си направи клизма и тогава
...rofl
tvoita ne se e mila ,a moita ot kef mi sa nasra v ustata
...mofl(masturbaing on the floor laughing)
Не!Не!Не!Тоя форум кърти

Здравейте. Казвам се Иван Кръстанов и живея в София. Миналата седмица бях на купон по случай рождения ден на един приятел. Там имаше много алкохол и почти всички се напихме, в последствие на което се харесахме с едно момиче. Започнахме да се целуваме и скоро нещата се пренесоха в спалнята. Там се понатискахме, след което решихме да заемем поза 69 и да се позабавляваме малко. Тя беше отгоре и аз започнах да я лижа, а тя започна да ми прави свирки. По едно време обаче корема и започна да къркори и в същия момент мощно разтройство избликна от ануса и и ме опръска между очите. Аз се опитах да се отдръпна, но тя ми седна на лицето и продължи да сере по мен (беше яла царевица очевидно), след което изведнъж се надигна и излезна тичешком гола от стаята и избяга от купона. Вчера започнах да получавам притеснителни смс-и от момиче на име Дияна. Пише ми, че иска да ми сере върху лицето и да ми пърди в носа. МИСЛИТЕ ЛИ, ЧЕ ТОВА Е СЪЩОТО МОМИЧЕ ОТ КУПОНА?
OK...тва вече ме довърши!