Автор |
Съобщение |
Lord of the dreams
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Ное 2006 15:51
scooby-doo написа: Никсан единственото осиращо нещо тук си ти.Шеми говорите,че играта спечелила игра на годината,поставяна наравно с онези ласики като baldurs gate,ID и т.н. а според немалка част,тя е по-добра от тях,че не е добро РПГ?!!?А иддяд казва,че това не е РПГ в пълният смисъл на думата и я сравява с диабло?Сори,ман,личи си,че си нямаш на идея за какво ставана въпрос под NWN. бтв компа ми е твърде слаб за нея а да не забравяме,че това е ПС играта в която ДнД са най-успешно и пълно интегрирани,и това ми било хак'н'слаш...
Ей,Скуби,не ме обиждай,моля ти се.Аз съм ядосан на таз игра,щото графиката от скрийншотовете не е нищо особено,а пък изискванията са като на Обливиън.И не ми говори,4е Обливиън не е РПГ.Също така имам зъб на първата 4аст и двата експанжъна,защото ги имам оригинални,а пък като искам да играя втория експанжън ми казва,4е трябвало някакъв Плей диск а пък никой от дисковете няма такояа наименование.Пробвах със вси4ки дискове,ама не стана.Затуй имам зъб и на двойката.Затова ще оплювам,докато някой не ме убеди ,4е е хубаво РПГ.Не съм е пробвал-признавам.Но няма и нужда,за да си изградя мнение.
___________________________________ а.к.а. Nixon http://bulgariansounds.blogspot.com/
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Ное 2006 19:19
Nicksan написа: Затова ще оплювам,докато някой не ме убеди ,4е е хубаво РПГ.Не съм е пробвал-признавам.Но няма и нужда,за да си изградя мнение.
Напротив, приятелю, първо трябва наистина да я пробваш, за да си изградиш мнение.А не да оплюваш някакъв продукт и после, като тръгне, да си кажеш "Брей, ама тя била хубава бе...".Виж, наистина, разбирам те, че си ядосан, понеже не ти е тръгнала, но, все пак, недей оплюва играта само заради това, нали?
П.С.Пребройте колко запетаи сложих в горното изречение...
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
Lord of the dreams
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Ное 2006 22:09
†Soul Hunter† написа: Nicksan написа: Затова ще оплювам,докато някой не ме убеди ,4е е хубаво РПГ.Не съм е пробвал-признавам.Но няма и нужда,за да си изградя мнение. Напротив, приятелю, първо трябва наистина да я пробваш, за да си изградиш мнение.А не да оплюваш някакъв продукт и после, като тръгне, да си кажеш "Брей, ама тя била хубава бе...".Виж, наистина, разбирам те, че си ядосан, понеже не ти е тръгнала, но, все пак, недей оплюва играта само заради това, нали? П.С.Пребройте колко запетаи сложих в горното изречение...
Добре де.Ама май нещо съм пропуснал...моя грешка,сори. На мен би ми тръгнала,но с наси4ане на минимални детайли,защото покривам вси4ки изисквания,но видеото ми е 64 МБ.Тя изисква 128 МБ,оба4е на мен са ми тръгвали демота на игри със същите изисквания.Просто искам да кажа,4е изискванията са прекалено големи за такава графика.А не съм я пробвал дали ми тръгва,не...Дай Боже някой ден да я пробвам и да ми тръгне добре поне на средни детайли.Излях си мъката,да.И защо не ми тръгва добре,като процесора ми е с 800 МХц по-голям от минималното?...Защото имам лаптоп,а не обикновен комп и игрите не са добре оптимизирани за гейминг на лаптоп.Айде,да ти е 4естито,Соул Хънтър,4е я подкарваш нормално...Невежите като мен ,със слаби лаптопи,са низши духом(по отношение на игри),затова не им се подигравайте.Моля ви!
___________________________________ а.к.а. Nixon http://bulgariansounds.blogspot.com/
|
|
|
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Ное 2006 22:21
Nicksan написа: †Soul Hunter† написа: Nicksan написа: Затова ще оплювам,докато някой не ме убеди ,4е е хубаво РПГ.Не съм е пробвал-признавам.Но няма и нужда,за да си изградя мнение. Напротив, приятелю, първо трябва наистина да я пробваш, за да си изградиш мнение.А не да оплюваш някакъв продукт и после, като тръгне, да си кажеш "Брей, ама тя била хубава бе...".Виж, наистина, разбирам те, че си ядосан, понеже не ти е тръгнала, но, все пак, недей оплюва играта само заради това, нали? П.С.Пребройте колко запетаи сложих в горното изречение... Добре де.Ама май нещо съм пропуснал...моя грешка,сори. На мен би ми тръгнала,но с наси4ане на минимални детайли,защото покривам вси4ки изисквания,но видеото ми е 64 МБ.Тя изисква 128 МБ,оба4е на мен са ми тръгвали демота на игри със същите изисквания.Просто искам да кажа,4е изискванията са прекалено големи за такава графика.А не съм я пробвал дали ми тръгва,не...Дай Боже някой ден да я пробвам и да ми тръгне добре поне на средни детайли.Излях си мъката,да.И защо не ми тръгва добре,като процесора ми е с 800 МХц по-голям от минималното?...Защото имам лаптоп,а не обикновен комп и игрите не са добре оптимизирани за гейминг на лаптоп.Айде,да ти е 4естито,Соул Хънтър,4е я подкарваш нормално...Невежите като мен ,със слаби лаптопи,са низши духом(по отношение на игри),затова не им се подигравайте.Моля ви!
Значи пич след като графиката на една игра не е чак толкова яка,значи тръгва.Не винаги изискванията посочени от фирмата-рпозиводител са верни.Аз например не мога и да си помисля да играя някои от заглавията които имам на компа(Prey,Gothic 3,Carbon)обаче ги играя и щайгата хич не се пъне много-много.Само намалям резолюцията(800х600 колкото и гадно да изглежда на плазмен монитор) и всичко заспива.
|
|
Lord of the dreams
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Ное 2006 22:25
Алминаторе,ти успяваш да играеш Готик 3?!? Прекланям се пред мощта на компютъра ти!
|
|
|
|
|
Shady
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Ное 2006 23:18
Всичко е игра на настройки. Имал съм геймки на които ми насичаше на слаби резолюции и върви гладко на по-големи. WTF??? А и имаш ли наистина нужда от сенки, отражения, реални небе и вода... като можеш да ги жертваш за още 20-30 кадъра в секунда
___________________________________ Заповядай в Comics Bistro - мястото за български уеб-комикси
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Ное 2006 01:59
аз я инсталирах и ми се стори тъпичка
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 05 Ное 2006 02:23
графиката е грозновата нивата изглеждат гадно поне първото гардче сянките когато ги сложиш докраи са много грозни и неестествени то цялата графика си е такава играта можеби е интересно но невярвам да имам какво да ми покаже след игри като балдурс геит просто подобен тип игри според мен много по одбре се връзват в 2д рисувана графика отколкото някво куцо тежко 3д дето даже е грозно опитали са се да я наравят атмосферна ама много клиширана ми се вижда
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Ное 2006 04:40
Icewarrior написа: Изискванията й не са особено високи, играта е оптимизирана перфектно(затова на някой явно им се виждат високи - защото са реални..) хубавото е скороста на цялата система, сейването става за секунда, генерирането на нова местност също.
Не са какво, що? Оптимикакви? Реални? Стига детски приказки. Утре като я кача на старата кошница ще видим, ако не тръгне, значи не си заслужава.
За съжаление от всичко, което видях дотук се съмнявам да получим и малка част от очарованието на първата. Но всичко с времето си, дано да греша.
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Ное 2006 09:11
Тегля я....
Любопитство.
Макар че не бях най-ярката звезда на NWN тази ще я пробвам.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
Phantom
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Ное 2006 10:06
Грозновата графика? С всичко избичено на макс играта изглежда превъзходно. За съжаление така ми е прекалено тежка и се налага да я намаля значително. Наистина графиката е тежка. След Dark Messiah на всичкото отгоре ми се струва малко мудна и сложна, въпреки че съм превъртал предните + baldur's gate 2 и shadows of amn. Объркаха ме малко тия weapon и armor crafting. Обаче не смятам да ги развивам. Въпреки всичко това си остава NWN - една прекрасна игра, която ще бъде превъртяна
Това, което ми направи много добро впечатление е, че и в началото героите изглеждат готино със първите брони. Преди в началото ми приличаха на селяци. Имам един въпрос - купих на джуджето си chain helmet. Или нещо такова беше за 3 жълтици. Та това нещо не дава никакви бонуси. Това добре - купих го за гъзария, обаче даже не се показа върху героя. Нормално ли е?
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Ное 2006 13:51
Phantom написа: Грозновата графика? С всичко избичено на макс играта изглежда превъзходно. За съжаление така ми е прекалено тежка и се налага да я намаля значително. Наистина графиката е тежка. След Dark Messiah на всичкото отгоре ми се струва малко мудна и сложна, въпреки че съм превъртал предните + baldur's gate 2 и shadows of amn. Объркаха ме малко тия weapon и armor crafting. Обаче не смятам да ги развивам. Въпреки всичко това си остава NWN - една прекрасна игра, която ще бъде превъртяна Това, което ми направи много добро впечатление е, че и в началото героите изглеждат готино със първите брони. Преди в началото ми приличаха на селяци. Имам един въпрос - купих на джуджето си chain helmet. Или нещо такова беше за 3 жълтици. Та това нещо не дава никакви бонуси. Това добре - купих го за гъзария, обаче даже не се показа върху героя. Нормално ли е?
Чакай малко,каските не трябва ли да дават +concentration?
Тези които я играете,кажете каке историята?А атмосферата?И като цяло достоен наследник ли е?
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Ное 2006 13:52
Phantom написа: Грозновата графика? С всичко избичено на макс играта изглежда превъзходно. За съжаление така ми е прекалено тежка и се налага да я намаля значително. Наистина графиката е тежка. След Dark Messiah на всичкото отгоре ми се струва малко мудна и сложна, въпреки че съм превъртал предните + baldur's gate 2 и shadows of amn. Объркаха ме малко тия weapon и armor crafting. Обаче не смятам да ги развивам. Въпреки всичко това си остава NWN - една прекрасна игра, която ще бъде превъртяна Това, което ми направи много добро впечатление е, че и в началото героите изглеждат готино със първите брони. Преди в началото ми приличаха на селяци. Имам един въпрос - купих на джуджето си chain helmet. Или нещо такова беше за 3 жълтици. Та това нещо не дава никакви бонуси. Това добре - купих го за гъзария, обаче даже не се показа върху героя. Нормално ли е?
Чакай малко,каските не трябва ли да дават +concentration?
Тези които я играете,кажете каке историята?А атмосферата?И като цяло достоен наследник ли е?
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Ное 2006 19:02
абе в бг препазваха само от критикал хит обикновенните шлемове
|
|
|
|
|
Phantom
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Ное 2006 20:31
Нищо не дават. Освен това се визуализират само на моя герой. На другите от партито не се виждат като се сложат. Пък за 3 злато какво искаш да дава
Иначе си връщам част от думите назад - негативните. Играта е СУПЕР. Адски много ме кефи. Още повече, че сега в началото успях да си намеря Astral Blade + 1 и всякакви други силни предмети. Много се изкефих, че най-после наметките се виждат.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 07 Ное 2006 23:11
е непредпазва ли от критикал хит?
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Ное 2006 09:44
Пфу.
Изтеглех я дано е хубава че ако е хубава някой може ли да ми каже как по дяволите да сложа 6 GB(разархивирана) на DVD??
P.P - Хм,инсталирах кракнах.Пускам ланчера.Давам Play.Дава ми някаква грешка.Играта започва.Тъкмо когато трябва да тръгне забива на черен екран и след като пусна Диспечера на задачи ми показва неотговаряща.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
Phantom
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Ное 2006 16:17
iddqd написа: е непредпазва ли от критикал хит?
По-нататък има едни за 31 злато, дето дават +1 конститюшън. А аз играя на easy, съответно не ми нанасят криткали. Така че може просто да не ми ги показва... да не се чудя какво е това. Сега съм с една wizard hat, като Д'Артанян съм Дава +2 конститюшън(или концентрейшън).
Имам един фундаментален върпос - за тия критикали. Има някои, дето са 19-20/2 има и такива, които са х3 . Какво означава това?
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Ное 2006 16:29
Phantom написа: iddqd написа: е непредпазва ли от критикал хит? По-нататък има едни за 31 злато, дето дават +1 конститюшън. А аз играя на easy, съответно не ми нанасят криткали. Така че може просто да не ми ги показва... да не се чудя какво е това. Сега съм с една wizard hat, като Д'Артанян съм Дава +2 конститюшън(или концентрейшън). Имам един фундаментален върпос - за тия критикали. Има някои, дето са 19-20/2 има и такива, които са х3 . Какво означава това?
19-20/2 означава,че когато хвърлиш 19 или 20 при зар за атака(1з20 е той) правиш критичен удар(трябва после пак да се хвърли 19 или 20 за да го направиш,по-точно) и ти удвоява щетите.А х3 е единствено при 20 ако хвърлиш,о прави тройни вместо двойни щети.
А иначе каската съм убеден,че дава концентрация
|
|
|
|
|
Phantom
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 08 Ное 2006 16:46
scooby-doo написа: Phantom написа: iddqd написа: е непредпазва ли от критикал хит? По-нататък има едни за 31 злато, дето дават +1 конститюшън. А аз играя на easy, съответно не ми нанасят криткали. Така че може просто да не ми ги показва... да не се чудя какво е това. Сега съм с една wizard hat, като Д'Артанян съм Дава +2 конститюшън(или концентрейшън). Имам един фундаментален върпос - за тия критикали. Има някои, дето са 19-20/2 има и такива, които са х3 . Какво означава това? 19-20/2 означава,че когато хвърлиш 19 или 20 при зар за атака(1з20 е той) правиш критичен удар(трябва после пак да се хвърли 19 или 20 за да го направиш,по-точно) и ти удвоява щетите.А х3 е единствено при 20 ако хвърлиш,о прави тройни вместо двойни щети. А иначе каската съм убеден,че дава концентрация
първите дето струват 3гп не дават НИЩО Освен тегло де... Иначе 10х за другото.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|