Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Ное 2006 15:51

scooby-doo написа:
Никсан единственото осиращо нещо тук си ти.Шеми говорите,че играта спечелила игра на годината,поставяна наравно с онези ласики като baldurs gate,ID и т.н. а според немалка част,тя е по-добра от тях,че не е добро РПГ?!!?А иддяд казва,че това не е РПГ в пълният смисъл на думата и я сравява с диабло?Сори,ман,личи си,че си нямаш на идея за какво ставана въпрос под NWN.
бтв компа ми е твърде слаб за нея :x :x :cry: :cry: :cry:
а да не забравяме,че това е ПС играта в която ДнД са най-успешно и пълно интегрирани,и това ми било хак'н'слаш...

Ей,Скуби,не ме обиждай,моля ти се.Аз съм ядосан на таз игра,щото графиката от скрийншотовете не е нищо особено,а пък изискванията са като на Обливиън.И не ми говори,4е Обливиън не е РПГ.Също така имам зъб на първата 4аст и двата експанжъна,защото ги имам оригинални,а пък като искам да играя втория експанжън ми казва,4е трябвало някакъв Плей диск а пък никой от дисковете няма такояа наименование.Пробвах със вси4ки дискове,ама не стана.Затуй имам зъб и на двойката.Затова ще оплювам,докато някой не ме убеди ,4е е хубаво РПГ.Не съм е пробвал-признавам.Но няма и нужда,за да си изградя мнение. :cry:

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 04 Ное 2006 19:19

Nicksan написа:
Затова ще оплювам,докато някой не ме убеди ,4е е хубаво РПГ.Не съм е пробвал-признавам.Но няма и нужда,за да си изградя мнение. :cry:

Напротив, приятелю, първо трябва наистина да я пробваш, за да си изградиш мнение.А не да оплюваш някакъв продукт и после, като тръгне, да си кажеш "Брей, ама тя била хубава бе...".Виж, наистина, разбирам те, че си ядосан, понеже не ти е тръгнала, но, все пак, недей оплюва играта само заради това, нали?

П.С.Пребройте колко запетаи сложих в горното изречение... :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Ное 2006 22:09

†Soul Hunter† написа:
Nicksan написа:
Затова ще оплювам,докато някой не ме убеди ,4е е хубаво РПГ.Не съм е пробвал-признавам.Но няма и нужда,за да си изградя мнение. :cry:

Напротив, приятелю, първо трябва наистина да я пробваш, за да си изградиш мнение.А не да оплюваш някакъв продукт и после, като тръгне, да си кажеш "Брей, ама тя била хубава бе...".Виж, наистина, разбирам те, че си ядосан, понеже не ти е тръгнала, но, все пак, недей оплюва играта само заради това, нали?

Добре де.Ама май нещо съм пропуснал...моя грешка,сори. :( На мен би ми тръгнала,но с наси4ане на минимални детайли,защото покривам вси4ки изисквания,но видеото ми е 64 МБ.Тя изисква 128 МБ,оба4е на мен са ми тръгвали демота на игри със същите изисквания.Просто искам да кажа,4е изискванията са прекалено големи за такава графика.А не съм я пробвал дали ми тръгва,не...Дай Боже някой ден да я пробвам и да ми тръгне добре поне на средни детайли.Излях си мъката,да.И защо не ми тръгва добре,като процесора ми е с 800 МХц по-голям от минималното?...Защото имам лаптоп,а не обикновен комп и игрите не са добре оптимизирани за гейминг на лаптоп.Айде,да ти е 4естито,Соул Хънтър,4е я подкарваш нормално...Невежите като мен ,със слаби лаптопи,са низши духом(по отношение на игри),затова не им се подигравайте.Моля ви! :cry: :cry: :cry:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Ное 2006 22:21

Nicksan написа:
†Soul Hunter† написа:
Nicksan написа:

Добре де.Ама май нещо съм пропуснал...моя грешка,сори. :( На мен би ми тръгнала,но с наси4ане на минимални детайли,защото покривам вси4ки изисквания,но видеото ми е 64 МБ.Тя изисква 128 МБ,оба4е на мен са ми тръгвали демота на игри със същите изисквания.Просто искам да кажа,4е изискванията са прекалено големи за такава графика.А не съм я пробвал дали ми тръгва,не...Дай Боже някой ден да я пробвам и да ми тръгне добре поне на средни детайли.Излях си мъката,да.И защо не ми тръгва добре,като процесора ми е с 800 МХц по-голям от минималното?...Защото имам лаптоп,а не обикновен комп и игрите не са добре оптимизирани за гейминг на лаптоп.Айде,да ти е 4естито,Соул Хънтър,4е я подкарваш нормално...Невежите като мен ,със слаби лаптопи,са низши духом(по отношение на игри),затова не им се подигравайте.Моля ви! :cry: :cry: :cry:

Значи пич след като графиката на една игра не е чак толкова яка,значи тръгва.Не винаги изискванията посочени от фирмата-рпозиводител са верни.Аз например не мога и да си помисля да играя някои от заглавията които имам на компа(Prey,Gothic 3,Carbon)обаче ги играя и щайгата хич не се пъне много-много.Само намалям резолюцията(800х600 колкото и гадно да изглежда на плазмен монитор) и всичко заспива.

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Ное 2006 22:25

Алминаторе,ти успяваш да играеш Готик 3?!? :shock: Прекланям се пред мощта на компютъра ти!

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Ное 2006 23:18

Всичко е игра на настройки. Имал съм геймки на които ми насичаше на слаби резолюции и върви гладко на по-големи. WTF??? А и имаш ли наистина нужда от сенки, отражения, реални небе и вода... като можеш да ги жертваш за още 20-30 кадъра в секунда :roll:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2006 01:59

аз я инсталирах и ми се стори тъпичка

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 05 Ное 2006 02:23

графиката е грозновата нивата изглеждат гадно поне първото гардче сянките когато ги сложиш докраи са много грозни и неестествени то цялата графика си е такава играта можеби е интересно но невярвам да имам какво да ми покаже след игри като балдурс геит просто подобен тип игри според мен много по одбре се връзват в 2д рисувана графика отколкото някво куцо тежко 3д дето даже е грозно опитали са се да я наравят атмосферна ама много клиширана ми се вижда

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 07 Ное 2006 04:40

Icewarrior написа:
Изискванията й не са особено високи, играта е оптимизирана перфектно(затова на някой явно им се виждат високи - защото са реални..) хубавото е скороста на цялата система, сейването става за секунда, генерирането на нова местност също.

Не са какво, що? Оптимикакви? Реални? Стига детски приказки. Утре като я кача на старата кошница ще видим, ако не тръгне, значи не си заслужава. :)
За съжаление от всичко, което видях дотук се съмнявам да получим и малка част от очарованието на първата. Но всичко с времето си, дано да греша.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Ное 2006 09:11

Тегля я....
Любопитство.
Макар че не бях най-ярката звезда на NWN тази ще я пробвам. :roll:

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Ное 2006 10:06

Грозновата графика? С всичко избичено на макс играта изглежда превъзходно. За съжаление така ми е прекалено тежка и се налага да я намаля значително. Наистина графиката е тежка. След Dark Messiah на всичкото отгоре ми се струва малко мудна и сложна, въпреки че съм превъртал предните + baldur's gate 2 и shadows of amn. Объркаха ме малко тия weapon и armor crafting. Обаче не смятам да ги развивам. Въпреки всичко това си остава NWN - една прекрасна игра, която ще бъде превъртяна :)
Това, което ми направи много добро впечатление е, че и в началото героите изглеждат готино със първите брони. Преди в началото ми приличаха на селяци. Имам един въпрос - купих на джуджето си chain helmet. Или нещо такова беше за 3 жълтици. Та това нещо не дава никакви бонуси. Това добре - купих го за гъзария, обаче даже не се показа върху героя. Нормално ли е?

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Заглавие:
Публикувано на: 07 Ное 2006 13:51

Phantom написа:
Грозновата графика? С всичко избичено на макс играта изглежда превъзходно. За съжаление така ми е прекалено тежка и се налага да я намаля значително. Наистина графиката е тежка. След Dark Messiah на всичкото отгоре ми се струва малко мудна и сложна, въпреки че съм превъртал предните + baldur's gate 2 и shadows of amn. Объркаха ме малко тия weapon и armor crafting. Обаче не смятам да ги развивам. Въпреки всичко това си остава NWN - една прекрасна игра, която ще бъде превъртяна :)
Това, което ми направи много добро впечатление е, че и в началото героите изглеждат готино със първите брони. Преди в началото ми приличаха на селяци. Имам един въпрос - купих на джуджето си chain helmet. Или нещо такова беше за 3 жълтици. Та това нещо не дава никакви бонуси. Това добре - купих го за гъзария, обаче даже не се показа върху героя. Нормално ли е?

Чакай малко,каските не трябва ли да дават +concentration?
Тези които я играете,кажете каке историята?А атмосферата?И като цяло достоен наследник ли е?

Профил Skype

но с големо съ̀рце
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Ное 2006 13:52

Phantom написа:

Чакай малко,каските не трябва ли да дават +concentration?
Тези които я играете,кажете каке историята?А атмосферата?И като цяло достоен наследник ли е?

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Ное 2006 19:02

абе в бг препазваха само от критикал хит обикновенните шлемове

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Ное 2006 20:31

Нищо не дават. Освен това се визуализират само на моя герой. На другите от партито не се виждат като се сложат. Пък за 3 злато какво искаш да дава :)
Иначе си връщам част от думите назад - негативните. Играта е СУПЕР. Адски много ме кефи. Още повече, че сега в началото успях да си намеря Astral Blade + 1 и всякакви други силни предмети. Много се изкефих, че най-после наметките се виждат.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Ное 2006 23:11

е непредпазва ли от критикал хит?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Ное 2006 09:44

Пфу.
Изтеглех я дано е хубава че ако е хубава някой може ли да ми каже как по дяволите да сложа 6 GB(разархивирана) на DVD??

P.P - Хм,инсталирах кракнах.Пускам ланчера.Давам Play.Дава ми някаква грешка.Играта започва.Тъкмо когато трябва да тръгне забива на черен екран и след като пусна Диспечера на задачи ми показва неотговаряща.

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Ное 2006 16:17

iddqd написа:

По-нататък има едни за 31 злато, дето дават +1 конститюшън. А аз играя на easy, съответно не ми нанасят криткали. Така че може просто да не ми ги показва... да не се чудя какво е това. Сега съм с една wizard hat, като Д'Артанян съм :) Дава +2 конститюшън(или концентрейшън).
Имам един фундаментален върпос - за тия критикали. Има някои, дето са 19-20/2 има и такива, които са х3 . Какво означава това?

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Ное 2006 16:29

Phantom написа:
iddqd написа:

По-нататък има едни за 31 злато, дето дават +1 конститюшън. А аз играя на easy, съответно не ми нанасят криткали. Така че може просто да не ми ги показва... да не се чудя какво е това. Сега съм с една wizard hat, като Д'Артанян съм :) Дава +2 конститюшън(или концентрейшън).
Имам един фундаментален върпос - за тия критикали. Има някои, дето са 19-20/2 има и такива, които са х3 . Какво означава това?

19-20/2 означава,че когато хвърлиш 19 или 20 при зар за атака(1з20 е той) правиш критичен удар(трябва после пак да се хвърли 19 или 20 за да го направиш,по-точно) и ти удвоява щетите.А х3 е единствено при 20 ако хвърлиш,о прави тройни вместо двойни щети.
А иначе каската съм убеден,че дава концентрация :roll:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Ное 2006 16:46

scooby-doo написа:
Phantom написа:
iddqd написа:

19-20/2 означава,че когато хвърлиш 19 или 20 при зар за атака(1з20 е той) правиш критичен удар(трябва после пак да се хвърли 19 или 20 за да го направиш,по-точно) и ти удвоява щетите.А х3 е единствено при 20 ако хвърлиш,о прави тройни вместо двойни щети.
А иначе каската съм убеден,че дава концентрация :roll:

първите дето струват 3гп не дават НИЩО :) Освен тегло де... Иначе 10х за другото.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com