Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Окт 2006 20:50
Алминатора написа: Steel написа: High_voltage написа: Steel написа: Момиченцето от F.E.A.R. пуста фенщина...(:http://us.games2.yimg.com/download.games.yahoo.com/games/buzz/content/p/8/67448/girl_2.jpgВ началото не е ясна каква е ролята й,освен да ти изкара ангелите максимален брой пъти и да избие колкото може тежко въоръжени командоси Тя пуска главния злодей в играта(Пакстън Фетел) на свобода,неясно защо.Той е човек с огромни психически способности и може да контролира армия от клонирани войници.Пускането му на свобода,разбира се,е голям проблем,предвид безобидната армия от тежковъоръжени клонинги .Затова е изпратен отряд да се справи със ситуацията(F.E.A.R.,aka First Encounter Assault Recon) и главният герой е част от него. Май се отплеснах леко...та това изчадийце помага на Фетел да се освободи и освен това да се отърве от главния герой,въпреки,че не са като екип (кой би искал да е в екип с нея? ),а по-скоро действат самостоятелно,макар че главната цел и на двамата явно е да се отърват от вас... Не съм превъртял играта(още),затова не ме бесете,ако съм осрал нещо по историята И не,не я намирам секси никой не е казал в какъв смисъл трябва да се тълкува "яка" (:Педо? Мда, не мога да и устоя... начина, по който за има-няма 2 секунди пребоядисва всяка стая в кървавочервено и разчленява командоси просто ме въздужда адски П.П. Кой вдигна темата бе, чифути? Ае тва момиченце за кво не мре като го стрелям? Ае тва момиченце що убива по 15 командоса с поглед? То чийти! Баннете го!!!
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Окт 2006 20:52
Steel написа: Алминатора написа: Steel написа: High_voltage написа: Steel написа: Момиченцето от F.E.A.R. пуста фенщина...(:http://us.games2.yimg.com/download.games.yahoo.com/games/buzz/content/p/8/67448/girl_2.jpgВ началото не е ясна каква е ролята й,освен да ти изкара ангелите максимален брой пъти и да избие колкото може тежко въоръжени командоси Тя пуска главния злодей в играта(Пакстън Фетел) на свобода,неясно защо.Той е човек с огромни психически способности и може да контролира армия от клонирани войници.Пускането му на свобода,разбира се,е голям проблем,предвид безобидната армия от тежковъоръжени клонинги .Затова е изпратен отряд да се справи със ситуацията(F.E.A.R.,aka First Encounter Assault Recon) и главният герой е част от него. Май се отплеснах леко...та това изчадийце помага на Фетел да се освободи и освен това да се отърве от главния герой,въпреки,че не са като екип (кой би искал да е в екип с нея? ),а по-скоро действат самостоятелно,макар че главната цел и на двамата явно е да се отърват от вас... Не съм превъртял играта(още),затова не ме бесете,ако съм осрал нещо по историята И не,не я намирам секси никой не е казал в какъв смисъл трябва да се тълкува "яка" (:Педо? Мда, не мога да и устоя... начина, по който за има-няма 2 секунди пребоядисва всяка стая в кървавочервено и разчленява командоси просто ме въздужда адски П.П. Кой вдигна темата бе, чифути? Ае тва момиченце за кво не мре като го стрелям? Ае тва момиченце що убива по 15 командоса с поглед? То чийти! Баннете го!!!
Съгласен!Кой е админа на сървъра?
|
|
Tmac
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Окт 2006 22:49
Алминатора написа: Steel написа: Алминатора написа: Steel написа: High_voltage написа: Steel написа: Момиченцето от F.E.A.R. пуста фенщина...(:http://us.games2.yimg.com/download.games.yahoo.com/games/buzz/content/p/8/67448/girl_2.jpgВ началото не е ясна каква е ролята й,освен да ти изкара ангелите максимален брой пъти и да избие колкото може тежко въоръжени командоси Тя пуска главния злодей в играта(Пакстън Фетел) на свобода,неясно защо.Той е човек с огромни психически способности и може да контролира армия от клонирани войници.Пускането му на свобода,разбира се,е голям проблем,предвид безобидната армия от тежковъоръжени клонинги .Затова е изпратен отряд да се справи със ситуацията(F.E.A.R.,aka First Encounter Assault Recon) и главният герой е част от него. Май се отплеснах леко...та това изчадийце помага на Фетел да се освободи и освен това да се отърве от главния герой,въпреки,че не са като екип (кой би искал да е в екип с нея? ),а по-скоро действат самостоятелно,макар че главната цел и на двамата явно е да се отърват от вас... Не съм превъртял играта(още),затова не ме бесете,ако съм осрал нещо по историята И не,не я намирам секси никой не е казал в какъв смисъл трябва да се тълкува "яка" (:Педо? Мда, не мога да и устоя... начина, по който за има-няма 2 секунди пребоядисва всяка стая в кървавочервено и разчленява командоси просто ме въздужда адски П.П. Кой вдигна темата бе, чифути? Ае тва момиченце за кво не мре като го стрелям? Ае тва момиченце що убива по 15 командоса с поглед? То чийти! Баннете го!!! Съгласен!Кой е админа на сървъра?
Момиченцето
___________________________________ Go hard or go home.
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Окт 2006 22:52
WTF?!?!?
Е ся как ще я опрая?
Шия изкормя!!!
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 31 Окт 2006 23:08
Dantе написа: Алминатора написа: Steel написа: Алминатора написа: Steel написа: High_voltage написа: Steel написа: Момиченцето от F.E.A.R. пуста фенщина...(:http://us.games2.yimg.com/download.games.yahoo.com/games/buzz/content/p/8/67448/girl_2.jpgВ началото не е ясна каква е ролята й,освен да ти изкара ангелите максимален брой пъти и да избие колкото може тежко въоръжени командоси Тя пуска главния злодей в играта(Пакстън Фетел) на свобода,неясно защо.Той е човек с огромни психически способности и може да контролира армия от клонирани войници.Пускането му на свобода,разбира се,е голям проблем,предвид безобидната армия от тежковъоръжени клонинги .Затова е изпратен отряд да се справи със ситуацията(F.E.A.R.,aka First Encounter Assault Recon) и главният герой е част от него. Май се отплеснах леко...та това изчадийце помага на Фетел да се освободи и освен това да се отърве от главния герой,въпреки,че не са като екип (кой би искал да е в екип с нея? ),а по-скоро действат самостоятелно,макар че главната цел и на двамата явно е да се отърват от вас... Не съм превъртял играта(още),затова не ме бесете,ако съм осрал нещо по историята И не,не я намирам секси никой не е казал в какъв смисъл трябва да се тълкува "яка" (:Педо? Мда, не мога да и устоя... начина, по който за има-няма 2 секунди пребоядисва всяка стая в кървавочервено и разчленява командоси просто ме въздужда адски П.П. Кой вдигна темата бе, чифути? Ае тва момиченце за кво не мре като го стрелям? Ае тва момиченце що убива по 15 командоса с поглед? То чийти! Баннете го!!! Съгласен!Кой е админа на сървъра? Момиченцето
Освен да й вкараме 200 куршума пък квото стане...
|
|
Tao
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Ное 2006 17:02
Dantе написа: Алминатора написа: Steel написа: Алминатора написа: Steel написа: High_voltage написа: Steel написа: Момиченцето от F.E.A.R. пуста фенщина...(:http://us.games2.yimg.com/download.games.yahoo.com/games/buzz/content/p/8/67448/girl_2.jpgВ началото не е ясна каква е ролята й,освен да ти изкара ангелите максимален брой пъти и да избие колкото може тежко въоръжени командоси Тя пуска главния злодей в играта(Пакстън Фетел) на свобода,неясно защо.Той е човек с огромни психически способности и може да контролира армия от клонирани войници.Пускането му на свобода,разбира се,е голям проблем,предвид безобидната армия от тежковъоръжени клонинги .Затова е изпратен отряд да се справи със ситуацията(F.E.A.R.,aka First Encounter Assault Recon) и главният герой е част от него. Май се отплеснах леко...та това изчадийце помага на Фетел да се освободи и освен това да се отърве от главния герой,въпреки,че не са като екип (кой би искал да е в екип с нея? ),а по-скоро действат самостоятелно,макар че главната цел и на двамата явно е да се отърват от вас... Не съм превъртял играта(още),затова не ме бесете,ако съм осрал нещо по историята И не,не я намирам секси никой не е казал в какъв смисъл трябва да се тълкува "яка" (:Педо? Мда, не мога да и устоя... начина, по който за има-няма 2 секунди пребоядисва всяка стая в кървавочервено и разчленява командоси просто ме въздужда адски П.П. Кой вдигна темата бе, чифути? Ае тва момиченце за кво не мре като го стрелям? Ае тва момиченце що убива по 15 командоса с поглед? То чийти! Баннете го!!! Съгласен!Кой е админа на сървъра? Момиченцето
Деба , значи да сменяме сървара а ??
___________________________________ Господ пази идиотите ,а аз съм от първите в списъка
|
|
|
|
|
Lord of the dreams
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Ное 2006 18:24
Tao написа: Dantе написа: Алминатора написа: Steel написа: Алминатора написа: Steel написа: High_voltage написа: Steel написа: Момиченцето от F.E.A.R. пуста фенщина...(:http://us.games2.yimg.com/download.games.yahoo.com/games/buzz/content/p/8/67448/girl_2.jpgВ началото не е ясна каква е ролята й,освен да ти изкара ангелите максимален брой пъти и да избие колкото може тежко въоръжени командоси Тя пуска главния злодей в играта(Пакстън Фетел) на свобода,неясно защо.Той е човек с огромни психически способности и може да контролира армия от клонирани войници.Пускането му на свобода,разбира се,е голям проблем,предвид безобидната армия от тежковъоръжени клонинги .Затова е изпратен отряд да се справи със ситуацията(F.E.A.R.,aka First Encounter Assault Recon) и главният герой е част от него. Май се отплеснах леко...та това изчадийце помага на Фетел да се освободи и освен това да се отърве от главния герой,въпреки,че не са като екип (кой би искал да е в екип с нея? ),а по-скоро действат самостоятелно,макар че главната цел и на двамата явно е да се отърват от вас... Не съм превъртял играта(още),затова не ме бесете,ако съм осрал нещо по историята И не,не я намирам секси никой не е казал в какъв смисъл трябва да се тълкува "яка" (:Педо? Мда, не мога да и устоя... начина, по който за има-няма 2 секунди пребоядисва всяка стая в кървавочервено и разчленява командоси просто ме въздужда адски П.П. Кой вдигна темата бе, чифути? Ае тва момиченце за кво не мре като го стрелям? Ае тва момиченце що убива по 15 командоса с поглед? То чийти! Баннете го!!! Съгласен!Кой е админа на сървъра? Момиченцето Деба , значи да сменяме сървара а ??
Темата от "наи-яката мацка в игрите" стана направо на "моми4енцето от ФИЪР и как да му изкараме 4ервата".Пфу!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Ное 2006 20:04
Nicksan написа: Tao написа: Dantе написа: Алминатора написа: Steel написа: Алминатора написа: Steel написа: High_voltage написа: Steel написа: Момиченцето от F.E.A.R. пуста фенщина...(:http://us.games2.yimg.com/download.games.yahoo.com/games/buzz/content/p/8/67448/girl_2.jpgВ началото не е ясна каква е ролята й,освен да ти изкара ангелите максимален брой пъти и да избие колкото може тежко въоръжени командоси Тя пуска главния злодей в играта(Пакстън Фетел) на свобода,неясно защо.Той е човек с огромни психически способности и може да контролира армия от клонирани войници.Пускането му на свобода,разбира се,е голям проблем,предвид безобидната армия от тежковъоръжени клонинги .Затова е изпратен отряд да се справи със ситуацията(F.E.A.R.,aka First Encounter Assault Recon) и главният герой е част от него. Май се отплеснах леко...та това изчадийце помага на Фетел да се освободи и освен това да се отърве от главния герой,въпреки,че не са като екип (кой би искал да е в екип с нея? ),а по-скоро действат самостоятелно,макар че главната цел и на двамата явно е да се отърват от вас... Не съм превъртял играта(още),затова не ме бесете,ако съм осрал нещо по историята И не,не я намирам секси никой не е казал в какъв смисъл трябва да се тълкува "яка" (:Педо? Мда, не мога да и устоя... начина, по който за има-няма 2 секунди пребоядисва всяка стая в кървавочервено и разчленява командоси просто ме въздужда адски П.П. Кой вдигна темата бе, чифути? Ае тва момиченце за кво не мре като го стрелям? Ае тва момиченце що убива по 15 командоса с поглед? То чийти! Баннете го!!! Съгласен!Кой е админа на сървъра? Момиченцето Деба , значи да сменяме сървара а ?? Темата от "наи-яката мацка в игрите" стана направо на "моми4енцето от ФИЪР и как да му изкараме 4ервата".Пфу! То това момиченце както си чийти несъмнено е най-яката мацка в игрите. Някоя да иска да му излезе насреща?
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
Kazim
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Ное 2006 20:09
И какво? Секси ли е последно?
___________________________________ Това на аватара не съм аз :/
|
|
|
|
|
Asriel
|
|
В момента играе: GTA IV
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Ное 2006 20:12
Steel написа: Nicksan написа: Tao написа: Dantе написа: Алминатора написа: Steel написа: Алминатора написа: Steel написа: High_voltage написа: Steel написа: Момиченцето от F.E.A.R. пуста фенщина...(:http://us.games2.yimg.com/download.games.yahoo.com/games/buzz/content/p/8/67448/girl_2.jpgВ началото не е ясна каква е ролята й,освен да ти изкара ангелите максимален брой пъти и да избие колкото може тежко въоръжени командоси Тя пуска главния злодей в играта(Пакстън Фетел) на свобода,неясно защо.Той е човек с огромни психически способности и може да контролира армия от клонирани войници.Пускането му на свобода,разбира се,е голям проблем,предвид безобидната армия от тежковъоръжени клонинги .Затова е изпратен отряд да се справи със ситуацията(F.E.A.R.,aka First Encounter Assault Recon) и главният герой е част от него. Май се отплеснах леко...та това изчадийце помага на Фетел да се освободи и освен това да се отърве от главния герой,въпреки,че не са като екип (кой би искал да е в екип с нея? ),а по-скоро действат самостоятелно,макар че главната цел и на двамата явно е да се отърват от вас... Не съм превъртял играта(още),затова не ме бесете,ако съм осрал нещо по историята И не,не я намирам секси никой не е казал в какъв смисъл трябва да се тълкува "яка" (:Педо? Мда, не мога да и устоя... начина, по който за има-няма 2 секунди пребоядисва всяка стая в кървавочервено и разчленява командоси просто ме въздужда адски П.П. Кой вдигна темата бе, чифути? Ае тва момиченце за кво не мре като го стрелям? Ае тва момиченце що убива по 15 командоса с поглед? То чийти! Баннете го!!! Съгласен!Кой е админа на сървъра? Момиченцето Деба , значи да сменяме сървара а ?? Темата от "наи-яката мацка в игрите" стана направо на "моми4енцето от ФИЪР и как да му изкараме 4ервата".Пфу! То това момиченце както си чийти несъмнено е най-яката мацка в игрите. Някоя да иска да му излезе насреща?
Баницааааааааа
___________________________________ все аркадаши сме
Krieg
|
|
|
|
|
Алминатора
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Ное 2006 20:15
Steel написа: Nicksan написа: Tao написа: Dantе написа: Алминатора написа: Steel написа: Алминатора написа: Steel написа: High_voltage написа: Steel написа: Момиченцето от F.E.A.R. пуста фенщина...(:http://us.games2.yimg.com/download.games.yahoo.com/games/buzz/content/p/8/67448/girl_2.jpgВ началото не е ясна каква е ролята й,освен да ти изкара ангелите максимален брой пъти и да избие колкото може тежко въоръжени командоси Тя пуска главния злодей в играта(Пакстън Фетел) на свобода,неясно защо.Той е човек с огромни психически способности и може да контролира армия от клонирани войници.Пускането му на свобода,разбира се,е голям проблем,предвид безобидната армия от тежковъоръжени клонинги .Затова е изпратен отряд да се справи със ситуацията(F.E.A.R.,aka First Encounter Assault Recon) и главният герой е част от него. Май се отплеснах леко...та това изчадийце помага на Фетел да се освободи и освен това да се отърве от главния герой,въпреки,че не са като екип (кой би искал да е в екип с нея? ),а по-скоро действат самостоятелно,макар че главната цел и на двамата явно е да се отърват от вас... Не съм превъртял играта(още),затова не ме бесете,ако съм осрал нещо по историята И не,не я намирам секси никой не е казал в какъв смисъл трябва да се тълкува "яка" (:Педо? Мда, не мога да и устоя... начина, по който за има-няма 2 секунди пребоядисва всяка стая в кървавочервено и разчленява командоси просто ме въздужда адски П.П. Кой вдигна темата бе, чифути? Ае тва момиченце за кво не мре като го стрелям? Ае тва момиченце що убива по 15 командоса с поглед? То чийти! Баннете го!!! Съгласен!Кой е админа на сървъра? Момиченцето Деба , значи да сменяме сървара а ?? Темата от "наи-яката мацка в игрите" стана направо на "моми4енцето от ФИЪР и как да му изкараме 4ервата".Пфу! То това момиченце както си чийти несъмнено е най-яката мацка в игрите. Някоя да иска да му излезе насреща?
Аз,със голямото пушкало от DooM 3!Kака му беше името...Big Fat Gun?
|
|
Tmac
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Ное 2006 21:04
Алминатора написа: Steel написа: Nicksan написа: Tao написа: Dantе написа: Алминатора написа: Steel написа: Алминатора написа: Steel написа: High_voltage написа: Steel написа: Момиченцето от F.E.A.R. пуста фенщина...(:http://us.games2.yimg.com/download.games.yahoo.com/games/buzz/content/p/8/67448/girl_2.jpgВ началото не е ясна каква е ролята й,освен да ти изкара ангелите максимален брой пъти и да избие колкото може тежко въоръжени командоси Тя пуска главния злодей в играта(Пакстън Фетел) на свобода,неясно защо.Той е човек с огромни психически способности и може да контролира армия от клонирани войници.Пускането му на свобода,разбира се,е голям проблем,предвид безобидната армия от тежковъоръжени клонинги .Затова е изпратен отряд да се справи със ситуацията(F.E.A.R.,aka First Encounter Assault Recon) и главният герой е част от него. Май се отплеснах леко...та това изчадийце помага на Фетел да се освободи и освен това да се отърве от главния герой,въпреки,че не са като екип (кой би искал да е в екип с нея? ),а по-скоро действат самостоятелно,макар че главната цел и на двамата явно е да се отърват от вас... Не съм превъртял играта(още),затова не ме бесете,ако съм осрал нещо по историята И не,не я намирам секси никой не е казал в какъв смисъл трябва да се тълкува "яка" (:Педо? Мда, не мога да и устоя... начина, по който за има-няма 2 секунди пребоядисва всяка стая в кървавочервено и разчленява командоси просто ме въздужда адски П.П. Кой вдигна темата бе, чифути? Ае тва момиченце за кво не мре като го стрелям? Ае тва момиченце що убива по 15 командоса с поглед? То чийти! Баннете го!!! Съгласен!Кой е админа на сървъра? Момиченцето Деба , значи да сменяме сървара а ?? Темата от "наи-яката мацка в игрите" стана направо на "моми4енцето от ФИЪР и как да му изкараме 4ервата".Пфу! То това момиченце както си чийти несъмнено е най-яката мацка в игрите. Някоя да иска да му излезе насреща? Аз,със голямото пушкало от DooM 3!Kака му беше името...Big Fat Gun?
Пробвал съм,фурлих му няколко гранати и му турих 2-3 патрона,ама онова не умира Бахти и чийтърчето тъпо
___________________________________ Go hard or go home.
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Ное 2006 21:07
Dantе написа: Алминатора написа: Steel написа: Nicksan написа: Tao написа: Dantе написа: Алминатора написа: Steel написа: Алминатора написа: Steel написа: High_voltage написа: Steel написа: Момиченцето от F.E.A.R. пуста фенщина...(:http://us.games2.yimg.com/download.games.yahoo.com/games/buzz/content/p/8/67448/girl_2.jpgВ началото не е ясна каква е ролята й,освен да ти изкара ангелите максимален брой пъти и да избие колкото може тежко въоръжени командоси Тя пуска главния злодей в играта(Пакстън Фетел) на свобода,неясно защо.Той е човек с огромни психически способности и може да контролира армия от клонирани войници.Пускането му на свобода,разбира се,е голям проблем,предвид безобидната армия от тежковъоръжени клонинги .Затова е изпратен отряд да се справи със ситуацията(F.E.A.R.,aka First Encounter Assault Recon) и главният герой е част от него. Май се отплеснах леко...та това изчадийце помага на Фетел да се освободи и освен това да се отърве от главния герой,въпреки,че не са като екип (кой би искал да е в екип с нея? ),а по-скоро действат самостоятелно,макар че главната цел и на двамата явно е да се отърват от вас... Не съм превъртял играта(още),затова не ме бесете,ако съм осрал нещо по историята И не,не я намирам секси никой не е казал в какъв смисъл трябва да се тълкува "яка" (:Педо? Мда, не мога да и устоя... начина, по който за има-няма 2 секунди пребоядисва всяка стая в кървавочервено и разчленява командоси просто ме въздужда адски П.П. Кой вдигна темата бе, чифути? Ае тва момиченце за кво не мре като го стрелям? Ае тва момиченце що убива по 15 командоса с поглед? То чийти! Баннете го!!! Съгласен!Кой е админа на сървъра? Момиченцето Деба , значи да сменяме сървара а ?? Темата от "наи-яката мацка в игрите" стана направо на "моми4енцето от ФИЪР и как да му изкараме 4ервата".Пфу! То това момиченце както си чийти несъмнено е най-яката мацка в игрите. Някоя да иска да му излезе насреща? Аз,със голямото пушкало от DooM 3!Kака му беше името...Big Fat Gun? Пробвал съм,фурлих му няколко гранати и му турих 2-3 патрона,ама онова не умира Бахти и чийтърчето тъпо
Ти кво знайш изхабих 250 партона от автомата и още 120 от пушката,5 гранати,неколко мини а то моля ти се дори не се изкашля...
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Ное 2006 22:17
Най-ми харесва като цяло Zoe Castillio от DreamFall:The Longest Journey за PC.
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Ное 2006 22:25
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 01 Ное 2006 22:29
scooby-doo написа:
|
|
|
|
|
Мr.Anderson
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Ное 2006 00:08
Бати флудерите сте ,балъци.
А по темата оо определено Лара в последната серия от поредицата !
___________________________________ Do you know what "nemesis" means? A righteous infliction of retribution manifested by an appropriate agent. Personified in this case by an 'orrible cunt... me.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 02 Ное 2006 08:18
Tao написа: Dantе написа: Алминатора написа: Steel написа: Алминатора написа: Steel написа: High_voltage написа: Steel написа: Момиченцето от F.E.A.R. пуста фенщина...(:http://us.games2.yimg.com/download.games.yahoo.com/games/buzz/content/p/8/67448/girl_2.jpgВ началото не е ясна каква е ролята й,освен да ти изкара ангелите максимален брой пъти и да избие колкото може тежко въоръжени командоси Тя пуска главния злодей в играта(Пакстън Фетел) на свобода,неясно защо.Той е човек с огромни психически способности и може да контролира армия от клонирани войници.Пускането му на свобода,разбира се,е голям проблем,предвид безобидната армия от тежковъоръжени клонинги .Затова е изпратен отряд да се справи със ситуацията(F.E.A.R.,aka First Encounter Assault Recon) и главният герой е част от него. Май се отплеснах леко...та това изчадийце помага на Фетел да се освободи и освен това да се отърве от главния герой,въпреки,че не са като екип (кой би искал да е в екип с нея? ),а по-скоро действат самостоятелно,макар че главната цел и на двамата явно е да се отърват от вас... Не съм превъртял играта(още),затова не ме бесете,ако съм осрал нещо по историята И не,не я намирам секси никой не е казал в какъв смисъл трябва да се тълкува "яка" (:Педо? Мда, не мога да и устоя... начина, по който за има-няма 2 секунди пребоядисва всяка стая в кървавочервено и разчленява командоси просто ме въздужда адски П.П. Кой вдигна темата бе, чифути? Ае тва момиченце за кво не мре като го стрелям? Ае тва момиченце що убива по 15 командоса с поглед? То чийти! Баннете го!!! Съгласен!Кой е админа на сървъра? Момиченцето Деба , значи да сменяме сървара а ??
Не! Тука имаме нужда от serious-на огнева мощ.100-150 serious bombs ще свършат работа.
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Сеп 2007 18:58
с риск да поема много заебавки и псувни аз изкоах тази тема за да се възроди отново дискусията как темата може да е офтопик
|
|
|
|
|
Романс
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 21 Сеп 2007 19:00
^
К'во?
___________________________________ .
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|