Ае тва момиченце що убива по 15 командоса с поглед? То чийти! Баннете го!!!Алминатора написа:Ае тва момиченце за кво не мре като го стрелям?Steel написа:Мда, не мога да и устоя... начина, по който за има-няма 2 секунди пребоядисва всяка стая в кървавочервено и разчленява командоси просто ме въздужда адскиHigh_voltage написа: Педо?![]()
П.П. Кой вдигна темата бе, чифути?
най-яката мацка в игрите
-
Steel
- Обратна връзка:
Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
-
Алминатора
- Обратна връзка:
Съгласен!Кой е админа на сървъра?Steel написа:Ае тва момиченце що убива по 15 командоса с поглед? То чийти! Баннете го!!!Алминатора написа:Ае тва момиченце за кво не мре като го стрелям?Steel написа:Мда, не мога да и устоя... начина, по който за има-няма 2 секунди пребоядисва всяка стая в кървавочервено и разчленява командоси просто ме въздужда адски![]()
П.П. Кой вдигна темата бе, чифути?
-
Алминатора
- Обратна връзка:
- Lord of the dreams
- Обратна връзка:
-
Steel
- Обратна връзка:
То това момиченце както си чийти несъмнено е най-яката мацка в игрите. Някоя да иска да му излезе насреща?Nicksan написа:Темата от "наи-яката мацка в игрите" стана направо на "моми4енцето от ФИЪР и как да му изкараме 4ервата".Пфу!Tao написа:Деба , значи да сменяме сървара а ??Dantе написа: Момиченцето![]()
![]()
Стилян.
-
Asriel
- В момента играе: GTA IV
- Обратна връзка:
БаницаааааааааSteel написа:То това момиченце както си чийти несъмнено е най-яката мацка в игрите. Някоя да иска да му излезе насреща?Nicksan написа:Темата от "наи-яката мацка в игрите" стана направо на "моми4енцето от ФИЪР и как да му изкараме 4ервата".Пфу!Tao написа: Деба , значи да сменяме сървара а ??![]()
![]()
все аркадаши сме
Krieg
Krieg
-
Алминатора
- Обратна връзка:
Аз,със голямото пушкало от DooM 3!Kака му беше името...Big Fat Gun?Steel написа:То това момиченце както си чийти несъмнено е най-яката мацка в игрите. Някоя да иска да му излезе насреща?Nicksan написа:Темата от "наи-яката мацка в игрите" стана направо на "моми4енцето от ФИЪР и как да му изкараме 4ервата".Пфу!Tao написа: Деба , значи да сменяме сървара а ??![]()
![]()
Пробвал съм,фурлих му няколко гранати и му турих 2-3 патрона,ама онова не умираАлминатора написа:Аз,със голямото пушкало от DooM 3!Kака му беше името...Big Fat Gun?Steel написа:То това момиченце както си чийти несъмнено е най-яката мацка в игрите. Някоя да иска да му излезе насреща?Nicksan написа: Темата от "наи-яката мацка в игрите" стана направо на "моми4енцето от ФИЪР и как да му изкараме 4ервата".Пфу!![]()
![]()
Go hard or go home.
- DukeNukem
- Обратна връзка:
Ти кво знайш изхабих 250 партона от автомата и още 120 от пушката,5 гранати,неколко мини а то моля ти се дори не се изкашля...Dantе написа:Пробвал съм,фурлих му няколко гранати и му турих 2-3 патрона,ама онова не умираАлминатора написа:Аз,със голямото пушкало от DooM 3!Kака му беше името...Big Fat Gun?Steel написа:То това момиченце както си чийти несъмнено е най-яката мацка в игрите. Някоя да иска да му излезе насреща?Бахти и чийтърчето тъпо
Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
-
statyc
-
Мr.Anderson
-
Serious Sam 1.0