Автор |
Съобщение |
Activen
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Окт 2006 00:14
demona написа: :D мнее нищо лично пич просто и аз днес реших да сложа и БГ пач ама явно има някакъв проблем с 1.03.....преди като пробвах да сложа стария крак от СД-то и работата ставаше ама сега .....в смисал след като я пачнах на бг "Топкиииии" нищо не стана пак и вече е късно утре ша пробвам ама ти виж там сложи крак-а от оригиналното сд може да стане
забравих да спонема че го направих опитах се с крака от двд бин фаила но пак ми забива веднага щом изкара първата картинка
___________________________________ Живея , за да преча на другите!
|
|
|
|
|
demona
|
|
В момента играе: Mortal Kombat X ,The Witcher 3 ,The Evil Whithin ...
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Окт 2006 13:16
значи поне при мене проблема идва от 1.03 версията иначе докато сам на 1.02+бг пач нямам проблеми освен пробвай наново ама само до 1.02 пачвай
___________________________________ DEATH IS ONLY THE BEGINING
|
|
|
|
|
Activen
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Окт 2006 13:30
demona написа: значи поне при мене проблема идва от 1.03 версията иначе докато сам на 1.02+бг пач нямам проблеми освен пробвай наново ама само до 1.02 пачвай
може да опитам явно проблема идва от самия пач 1.03
Вчера вечерта опитах без да сложа пача на БГ пачнах играта до 1.03 и стана но след 15 мин пак ме изхвърли опитах пак и след още 15 мин пак ме изхвърли иначе почнах да играя без кои знае колко сеч щото рамта ми е 256 но не мисля че от това е проблема при положение че покривам останалите изисквания
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Окт 2006 16:29
Кажи, коя ти е версията?!
Ако имаш колекционерско издание, значи пачовете за него са различни, както и крака, БГ версията е универсална, така че върви и на колекционеското издание.
Рамта ти не покрива минималните изисквания за играта.
Ако има проблеми с БГ пача, отнасяйте ги до мен, макар че не виждам какви може да са те
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Окт 2006 18:20
Ами аз имам проблем с БГ пача-след инсталацията му играта въобще не тръгна,добре,че бях си направил бакъп!Преди това играех без никакви проблеми!Играта ми е колекторската + пачове 1.1 1.2 1.3.Мисля си да не би да трябва да инсталирам бг пача преди да сложа крака!?Някой може ли да ми помогне?Благодаря!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Окт 2006 18:29
Добере, след като инсталираш БГ пача, и не върви, пробвай да го преинсталираш отново, ако пак не върви рестартирай компютъра и виж дали ще тръгне, ако пак не върви ми драсни едно лично съобщение.
|
|
|
|
|
Activen
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Окт 2006 20:54
Vokial написа: Кажи, коя ти е версията?! Ако имаш колекционерско издание, значи пачовете за него са различни, както и крака, БГ версията е универсална, така че върви и на колекционеското издание. Рамта ти не покрива минималните изисквания за играта. Ако има проблеми с БГ пача, отнасяйте ги до мен, макар че не виждам какви може да са те
в предния пост съм писал коя е версията колекшън едишана и пачовете също са за нея версия сигурен съм колкото до бг пача нз още дали бачкак като трябва щото ми забива преди да вляза даже в менюто
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 22 Окт 2006 21:13
Проблем наистина има, при инсталирането на българския пач направо върху последната 1.03 версия. Наложи се и аз да инсталирам играта отново. Качих бг-то веднага след инсталацията и ъпдейтнах както следва: 1.01, 1,02, 1,03. Сега работи нормално. Има тук таме някоя и друга правописна грешка, но иначе добре са се справили.
___________________________________ "Ние сме в най-тъмната и неразкрита част от човешкото съзнание. В бездната, където човек се среща със самия себе си - АДА."
|
|
|
|
|
demona
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 23 Окт 2006 13:46
Sim прав си човече първо инсталваш играта после слагаш бг пач и после др пачове до 1.03 и играта заспива
иначе се говори че ще превеждат и "hammer of fate" когато излезе де аз зарад тва бг сега преигравам всички карти и кампаний да видя как е на бг
|
|
|
|
|
demona
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Окт 2006 08:40
ееее най-накрая излезе и random map generator-a за heroes V.....само дет още не сум го пробвал де който се интересува има го в http://www.data.bg само че в торвнтите
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Окт 2006 08:58
Я дай точен линк, защото не излиза, да го поразгледам, между другото не бил пускан официален пач, рандом генератора трябваше да излезе чак с втория експанджън, все пак трябва да се види...
|
|
|
|
|
demona
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 28 Окт 2006 11:18
http://torrents.data.bg/details.php?id= ... pguhz8ohgu
сега го свалих ама..нещо сам разочарован очаквах да е ехе фаил пък то подобно на модификацийте трябва се сложи в data папката и после некви команди и тн бахти май ще почакам до hammer of fate
|
|
|
|
|
demona
|
|
|
|
Заглавие: here comes the Hammer Публикувано на: 03 Ное 2006 15:56
само още 11 дни ни делят от така чакания "Hammers of Fate" http://www.celestialheavens.com/index.php трейлъра ме изкефи ....само дето дракона им нещо....хм е вижте сами и кажете
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 04 Ное 2006 09:46
Джуджетата, според мен трябваше да са орки, те са в Heroes още от Kings Bounty
|
|
|
|
|
demona
|
|
|
|
Заглавие: 1.04??? Публикувано на: 10 Ное 2006 19:19
имам въпросче сега като вечем сам пачнал с бг-то има ли проблем да сложа и 1.04 пач-а и струва ли си изобщо като май нема крак за него още????
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Ное 2006 08:26
Струва ми се, че вече е късно за БГ пач. До 2-3 дни излиза експанжъна... Ако се захванат да го преведат (и то бързо, докато интереса пак не умре) - може и да има някъв успех
Общо взето нямам големи очаквания за джуджетата... Смятам, че ще са скучни. Еднотипна раса с 6 идентични джуджета и накрая един мърляв огнен дракон без крила Дано да греша де. Ама лично аз с нетърпение чакам керваните. За random map generator-а също нямам големи очаквания - като ги знам Nival какви са мързеливи, а и обичат да не си свършват всичко докрай - ще е нещо, което хем няма да е точно това, което искаме, хем ще е адски бъгаво. Дано и тук да не съм прав де, ама се съмнявам честно казано
Дано поне новите умения, артефакти и неутралните лошковци ги бива
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Ное 2006 09:47
Така, така:
Пач 1.4 е вече преведен на български, но се чудим дали да го пускаме, защото както горе се спомена новия Heroes излиза вторника дето идва и направо той ще се подхване за превод, новия превод ще бъде извършен по нов начин, ще въведе промени на старите текстове и естествено ще конвертне новите текстури на български, ако всичко върви както се очаква, новия БГ пач за Heroes 5 HOF ще излезе две седмици след продължението на играта, това разбира се все още не е сигурно, трябва първо да излезе, за да се преведе.
|
|
|
|
|
White Emperor
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 24 Ное 2006 22:23
Аве нямаше ли някакви файлове дето правеха нов външен вид на всеки герой?
|
|
|
|
|
White Emperor
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Ное 2006 10:06
Haven написа: Аве нямаше ли някакви файлове дето правеха нов външен вид на всеки герой?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 25 Ное 2006 12:03
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|