забравих да спонема че го направих опитах се с крака от двд бин фаила но пак ми забива веднага щом изкара първата картинкаdemona написа:![]()
![]()
мнее нищо лично пич просто и аз днес реших да сложа и БГ пач ама явно има някакъв проблем с 1.03.....преди като пробвах да сложа стария крак от СД-то и работата ставаше ама сега .....в смисал след като я пачнах на бг "Топкиииии" нищо не стана пак и вече е късно утре ша пробвам ама ти виж там сложи крак-а от оригиналното сд може да стане
Heroes V might and magic ---Официална Тема---
Живея , за да преча на другите!
може да опитам явно проблема идва от самия пач 1.03demona написа:значи поне при мене проблема идва от 1.03 версията иначе докато сам на 1.02+бг пач нямам проблеми освен пробвай наново ама само до 1.02 пачвай
Вчера вечерта опитах без да сложа пача на БГ пачнах играта до 1.03 и стана но след 15 мин пак ме изхвърли опитах пак и след още 15 мин пак ме изхвърли иначе почнах да играя без кои знае колко сеч щото рамта ми е 256 но не мисля че от това е проблема при положение че покривам останалите изисквания
Кажи, коя ти е версията?!
Ако имаш колекционерско издание, значи пачовете за него са различни, както и крака, БГ версията е универсална, така че върви и на колекционеското издание.
Рамта ти не покрива минималните изисквания за играта.
Ако има проблеми с БГ пача, отнасяйте ги до мен, макар че не виждам какви може да са те
Ако имаш колекционерско издание, значи пачовете за него са различни, както и крака, БГ версията е универсална, така че върви и на колекционеското издание.
Ако има проблеми с БГ пача, отнасяйте ги до мен, макар че не виждам какви може да са те
Ами аз имам проблем с БГ пача-след инсталацията му играта въобще не тръгна,добре,че бях си направил бакъп!Преди това играех без никакви проблеми!Играта ми е колекторската + пачове 1.1 1.2 1.3.Мисля си да не би да трябва да инсталирам бг пача преди да сложа крака!?Някой може ли да ми помогне?Благодаря!
в предния пост съм писал коя е версията колекшън едишана и пачовете също са за нея версия сигурен съм колкото до бг пача нз още дали бачкак като трябва щото ми забива преди да вляза даже в менютоVokial написа:Кажи, коя ти е версията?!
Проблем наистина има, при инсталирането на българския пач направо върху последната 1.03 версия. Наложи се и аз да инсталирам играта отново. Качих бг-то веднага след инсталацията и ъпдейтнах както следва: 1.01, 1,02, 1,03. Сега работи нормално. Има тук таме някоя и друга правописна грешка, но иначе добре са се справили. 
"Ние сме в най-тъмната и неразкрита част от човешкото съзнание. В бездната, където човек се среща със самия себе си - АДА."
- demona
- В момента играе: Mortal Kombat X ,The Witcher 3 ,The Evil Whithin ...
- Обратна връзка:
ееее най-накрая излезе и random map generator-a за heroes V.....само дет още не сум го пробвал де който се интересува има го в http://www.data.bg само че в торвнтите 
DEATH IS ONLY THE BEGINING
- demona
- Обратна връзка:
http://torrents.data.bg/details.php?id= ... pguhz8ohgu
сега го свалих ама..нещо сам разочарован очаквах да е ехе фаил пък то подобно на модификацийте трябва се сложи в data папката и после некви команди и тн бахти май ще почакам до hammer of fate
сега го свалих ама..нещо сам разочарован очаквах да е ехе фаил пък то подобно на модификацийте трябва се сложи в data папката и после некви команди и тн бахти май ще почакам до hammer of fate
- demona
- Обратна връзка:
here comes the Hammer
само още 11 дни ни делят от така чакания "Hammers of Fate" http://www.celestialheavens.com/index.php трейлъра ме изкефи ....само дето дракона им нещо....хм е вижте сами и кажете
- demona
- Обратна връзка:
1.04???
имам въпросче сега като вечем сам пачнал с бг-то има ли проблем да сложа и 1.04 пач-а и струва ли си изобщо като май нема крак за него още????
-
TheGuardian
Струва ми се, че вече е късно за БГ пач. До 2-3 дни излиза експанжъна... Ако се захванат да го преведат (и то бързо, докато интереса пак не умре) - може и да има някъв успех 
Общо взето нямам големи очаквания за джуджетата... Смятам, че ще са скучни. Еднотипна раса с 6 идентични джуджета и накрая един мърляв огнен дракон без крила
Дано да греша де. Ама лично аз с нетърпение чакам керваните. За random map generator-а също нямам големи очаквания - като ги знам Nival какви са мързеливи, а и обичат да не си свършват всичко докрай - ще е нещо, което хем няма да е точно това, което искаме, хем ще е адски бъгаво. Дано и тук да не съм прав де, ама се съмнявам честно казано 
Дано поне новите умения, артефакти и неутралните лошковци ги бива
Общо взето нямам големи очаквания за джуджетата... Смятам, че ще са скучни. Еднотипна раса с 6 идентични джуджета и накрая един мърляв огнен дракон без крила
Дано поне новите умения, артефакти и неутралните лошковци ги бива
Така, така:
Пач 1.4 е вече преведен на български, но се чудим дали да го пускаме, защото както горе се спомена новия Heroes излиза вторника дето идва и направо той ще се подхване за превод, новия превод ще бъде извършен по нов начин, ще въведе промени на старите текстове и естествено ще конвертне новите текстури на български, ако всичко върви както се очаква, новия БГ пач за Heroes 5 HOF ще излезе две седмици след продължението на играта, това разбира се все още не е сигурно, трябва първо да излезе, за да се преведе.
Пач 1.4 е вече преведен на български, но се чудим дали да го пускаме, защото както горе се спомена новия Heroes излиза вторника дето идва и направо той ще се подхване за превод, новия превод ще бъде извършен по нов начин, ще въведе промени на старите текстове и естествено ще конвертне новите текстури на български, ако всичко върви както се очаква, новия БГ пач за Heroes 5 HOF ще излезе две седмици след продължението на играта, това разбира се все още не е сигурно, трябва първо да излезе, за да се преведе.
- White Emperor
- Обратна връзка:
- White Emperor
- Обратна връзка: