За кой кандидат президент ще гласувате (подкрепяте)?
- Telba
- В момента играе: Planetside 2
Guild Wars 2
World Of Tanks
Team Fortress 2 - Обратна връзка:
Ех,деца,деца,който гласува за Волен няма нито представа от политика,нито от дипломация,нито от последици.
Питайте някой по-голям от вас "Бате,ама защо Телба твърди,че съм толкова тъп,защото съм искал да гласувам за Волен?",и накарайте този "Бате" да ви изясни евентуалните последици от национализъм в по-глобално ниво от "смърт на цигани и турциии уууу" и ще разберете какво все още неразвитите ви мозъци пропускат.
Питайте някой по-голям от вас "Бате,ама защо Телба твърди,че съм толкова тъп,защото съм искал да гласувам за Волен?",и накарайте този "Бате" да ви изясни евентуалните последици от национализъм в по-глобално ниво от "смърт на цигани и турциии уууу" и ще разберете какво все още неразвитите ви мозъци пропускат.
Лолито написа:някакъв черен започва на говори се прецаква звука и почва да пращи
- The Colonel
Това е казано от АТАКА, хората, които вярван на АТАКА и тези, които са наясно с машинациите, които докатаха България до просешката тояга.Откраднатите пари на България трябва да се върнат и това може да го направи само и единствено Волен Сидеров.
Въпреки това за целия български народ е ясно, че Гоце ще спечели изборите, ако не от раз то на втори тур и ще продължи да поддържа крадците, които спонсорират неговата кампания.
- I_Hate_Noise
- Обратна връзка:
Кур за теб.Telba написа:Ех,деца,деца,който гласува за Волен няма нито представа от политика,нито от дипломация,нито от последици.
Всички трябва да имат равни права, но и равни задължения. Това е идея на Волен и само заради нея бих гласувал за него. Отивам даже ей сега, след малко.
Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
ANTI ANTIFA
- [FFF]Flaming One
Ай фийл мъч канфюжън ин дет уан. Дарк ар хиз тотс анд хи мей йет фол ъндър дъ даркнес ъф дъ трък.I_Hate_Noise написа:Кур за теб.Telba написа:Ех,деца,деца,който гласува за Волен няма нито представа от политика,нито от дипломация,нито от последици.
Всички трябва да имат равни права, но и равни задължения. Това е идея на Волен и само заради нея бих гласувал за него. Отивам даже ей сега, след малко.
Мей да Фор'з би уит ъс!
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
А ти ще гласуваш ли?The Colonel написа:Това е казано от АТАКА, хората, които вярван на АТАКА и тези, които са наясно с машинациите, които докатаха България до просешката тояга.Откраднатите пари на България трябва да се върнат и това може да го направи само и единствено Волен Сидеров.
Въпреки това за целия български народ е ясно, че Гоце ще спечели изборите, ако не от раз то на втори тур и ще продължи да поддържа крадците, които спонсорират неговата кампания.
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
София. В съответствие с културните и интелектуалните предпочитания на българските ценители на хубавите книги, Агенция “Фокус” предлага на своите читатели класация на най-рейтинговите заглавия на книжния пазар “Славейков” към 13 часа.
Според предварителните информации най-интересните заглавия, които обещават добре да се продават, са:
Бестселърът “Името на розата” на Умберто Еко - 66 % от читателите;
“Моята борба” на Адолф Хитлер - 18 % от читателите;
“Старецът и морето” на Ърнест Хемингуей - 11 % от читателите;
“Унгарски магнат” на Мор Йокай – 2,5 %;
Засега няма регистрирани продажби на:
Възрожденската книга “Рибен буквар” на Петър Берон;
“Няма кой да пише на полковника” на Габриел Гарсия Маркес и на
учебника по медицина за ІV курс – “Клинична патология”.
66% - ако това е вярно, другите кандидати просто поизхабиха парите на държавата
Според предварителните информации най-интересните заглавия, които обещават добре да се продават, са:
Бестселърът “Името на розата” на Умберто Еко - 66 % от читателите;
“Моята борба” на Адолф Хитлер - 18 % от читателите;
“Старецът и морето” на Ърнест Хемингуей - 11 % от читателите;
“Унгарски магнат” на Мор Йокай – 2,5 %;
Засега няма регистрирани продажби на:
Възрожденската книга “Рибен буквар” на Петър Берон;
“Няма кой да пише на полковника” на Габриел Гарсия Маркес и на
учебника по медицина за ІV курс – “Клинична патология”.
66% - ако това е вярно, другите кандидати просто поизхабиха парите на държавата
http://www.citadelata.com - сайт за фентъзи и фантастика
- The Colonel
От това, което излиза като инфо с кодирани песни, книги и цветове Първанов води с много пред Волен. Беронов се разправи с Марков, за съжаление не ни стигнаха силите на атакаджията. Ще трябва да подкрепяч Гоце на втори тур, пфу! 
http://www.citadelata.com - сайт за фентъзи и фантастика
А, "Моята борба" на Хитлер трябва да е аналогия с Волен Сидеров?
Твърде неудачно, след като ти не успя да ми извадиш никакво доказателство, че Волен Сидеров е фашист/нацист, освен единствената му среща с френския националист Льо Пен. Тогава с какво право му приписваш чужди грехове? И той е писал книга - "Българофобия". Ако е толкова зло делото му, защо не го асоциираш със собствената му книга, а търсиш аналогии с напълно различни хора?
Не мога да ти разбера логиката.
Всъщност когато човек търси да натопи някого в обвинения във фашизъм, подобни изсмукани от пръстите доказателства винаги ще се намерят. Давам пример със статия, която четох наскоро: "...когато народът чака спасител той винаги се явява - типичен пример е хитлер". В този цитат напълно логично би могъл да бъде поставен Левски, или Ботев, или Паисий. Но искаме ли да изкараме някого нацист, пишем Хитлер. И готово. Нарича се пропаганда, Ястреб, и ти правиш именно това.
Не мога да ти разбера логиката.
Всъщност когато човек търси да натопи някого в обвинения във фашизъм, подобни изсмукани от пръстите доказателства винаги ще се намерят. Давам пример със статия, която четох наскоро: "...когато народът чака спасител той винаги се явява - типичен пример е хитлер". В този цитат напълно логично би могъл да бъде поставен Левски, или Ботев, или Паисий. Но искаме ли да изкараме някого нацист, пишем Хитлер. И готово. Нарича се пропаганда, Ястреб, и ти правиш именно това.