Моя избор ще е или Георги Марков или Волен Сидеров, ше го решим в движение. А вие?

Между другото, вярваш ли че Георги Марков или някакъв смешен генерал могат да спечели в състезание с Гоце? Чисто подаряване на мандата. Засега има само двама души които могат да се водят конкуренция на Гоце - Сидеров и Беронов. Но имайки предвид че Беронов едва събра достатъчно подписи за кандидатурата си, а и миналото му като червенопартиец и част от небезизвестната ни родна съдебна система, и като прибавим липсата му на лично излъчване и някакви идеи, започвам да се замислям дали с тази кандидатура сините леви не решиха просто да подарят мандата на Първаноглу.†Попът† написа:Моя избор ще е или Георги Марков или Волен Сидеров, ше го решим в движение. А вие?
Нервирам се, че уж хората, които ми се правят на големите политолози и разбирачи, нямат дори и елементарна култура и уважение. И съм нервен, защото Ледничко и подобните му от една седмица ми говорят само на "Гоце" и нито веднъж не са споменали "Георги Първанов", а поне като президент, той заслужава уважение.Abdominal Pain написа:Вдишай, издишай, вдишай, издишай. Сега чувстваш ли се по-добре? Не се нервирай толкова, че стреса ще те убие.MetalGearRex написа:...
Четем, колега Стелт.Stealth написа:Да не говорим, че ако някои хора четяха не само заглавията на статиите във вестниците, а и самите статии под тях, щяха да са наясно че Първанов примерно не е бил агент, нооо...MetalGearRex написа:И съм нервен, защото Ледничко и подобните му от една седмица ми говорят само на "Гоце" и нито веднъж не са споменали "Георги Първанов", а поне като президент, той заслужава уважение.
Този човек заслужава уважение. Най-малко заради факта, че е бил избран за президент от народа си. И аз твърдя, че е бил по-добър и способен президент от някои свои предшественици.Ледник написа:Рекс, този човек не заслужава уважение. Ако беше работил подобаващо, щеше да го заслужи не просто защото заема опетнения от присъствието на Гоце президентски пост. Един прост пример - когато Волен Сидеров стане президент, едни хора няма да спрат да му измислят подигравателни прякори, нали? Въпрос на морал е какво искаш и какво даваш. А Гоце... пардон, гоце досега не просто не свърши нищо в полза на държавата си, а дори напротив.
И някак между другото, щом тези момчета са били създадени и отгледани от комунистическата власт, а сега искат да минат за новички независими политици, струва си да си напомняме какви са всъщност.