По дяволите, изровили сте стари мои неща. Те са писани преди години, така че стилът ми в момента е по-различен (към добро, надявам се).
Иначе мога да ви кажа, че в момента работя по Индиана Жоро - сборник с разкази с общ сюжет (псевдо-роман), който наистина смятам да издам под формата на книга. Ако не го направя докато завърша (остават около 8 месеца, но не си представям работата да свърши толкова късно, тогава ще кандидатствам), вероятно въобще няма да го завърша.
Ще публикувам някакво разказче с ученически сюжет. За Ледник, който ме помоли.
AkTiVe, трябва да ти изпратя последните си промени, имам няколко. Надявам се да свършим започнатото.
Е, благодаря Ви.
P.S. Прочетох цялата тема. По дяволите, интересна е, имал съм своите 15 минути слава във форума (някога). Както виждам, не съм завършил творбите си. Ще се опитам да ги завърша. Като казвам тази думата, какво ще кажете за следната ситуация (ще я вкарам в продължението на продължението) :
Зубро Зубрев трепереше пред дъската. Негов коз беше, че стоеше на паравана, с което се извисяваше с 20 см над нашественика, който го гледаше злобно отстрани. Сега беше време да действа. Пред него стоеше едно недовършено уравнение по математика.
- Довърши го! - заповяда Нашественикът.
Той стисна юмрук, с което направи на прах парчето тебешир в ръката си. В съзнанието му един страшен глас повтори "Finish him!". Той си спомни за Mortal Kombat и завършващите движения, които знаеше наизуст.
По дяволите, сега забелязвам колко съм се отдалечил от света в разказите ми за Нашествениците. Нещата също така са се променили малко - Зубро вече като че ли е нарицателно за Ледник (ака Методи Сиромахов), а не за герой от разказа ми. Ако трябва да съм обективен, ще кажа, че името Зубро Зубрев е хрумка на
kosjo.