Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 12 Авг 2005 22:36

от народа....

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 28 Сеп 2006 00:06

Аз все още настоявам за продължение. :?

Профил

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Сеп 2006 13:45

creator, имаш поздрави от Енчо и се надявам да подновим работа по проекта ни ;)
И аз чакам продължение :)

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 28 Сеп 2006 19:22

За проекта ви си мислех, че може да ползвате flash. Може да се вложи музика, готини ефекти, картинки към страниците и с малко елементарен ActionScript да постигнете желаната интерактивност.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 30 Сеп 2006 00:09

По дяволите, изровили сте стари мои неща. Те са писани преди години, така че стилът ми в момента е по-различен (към добро, надявам се).
Иначе мога да ви кажа, че в момента работя по Индиана Жоро - сборник с разкази с общ сюжет (псевдо-роман), който наистина смятам да издам под формата на книга. Ако не го направя докато завърша (остават около 8 месеца, но не си представям работата да свърши толкова късно, тогава ще кандидатствам), вероятно въобще няма да го завърша.
Ще публикувам някакво разказче с ученически сюжет. За Ледник, който ме помоли.
AkTiVe, трябва да ти изпратя последните си промени, имам няколко. Надявам се да свършим започнатото.
Е, благодаря Ви.

P.S. Прочетох цялата тема. По дяволите, интересна е, имал съм своите 15 минути слава във форума (някога). Както виждам, не съм завършил творбите си. Ще се опитам да ги завърша. Като казвам тази думата, какво ще кажете за следната ситуация (ще я вкарам в продължението на продължението) :

Зубро Зубрев трепереше пред дъската. Негов коз беше, че стоеше на паравана, с което се извисяваше с 20 см над нашественика, който го гледаше злобно отстрани. Сега беше време да действа. Пред него стоеше едно недовършено уравнение по математика.
- Довърши го! - заповяда Нашественикът.
Той стисна юмрук, с което направи на прах парчето тебешир в ръката си. В съзнанието му един страшен глас повтори "Finish him!". Той си спомни за Mortal Kombat и завършващите движения, които знаеше наизуст.

По дяволите, сега забелязвам колко съм се отдалечил от света в разказите ми за Нашествениците. Нещата също така са се променили малко - Зубро вече като че ли е нарицателно за Ледник (ака Методи Сиромахов), а не за герой от разказа ми. Ако трябва да съм обективен, ще кажа, че името Зубро Зубрев е хрумка на kosjo. :lol:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 30 Сеп 2006 12:15

Ми че за мен е нарицателно. Като препрочитах темата настана кратко объркване какво правя аз в разказа. :lol:

Колега, знаеш че когато тръгнеш да издаваш книга, имаш морално и финансово рамо сред нас, форумци.
Здраве. ;)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Окт 2006 19:22

Чорни ,Чорни много добре знаеш че нашествието беше твоя творчески бунт срещу ситуацията в която бяхме 8 клас,но въпреки всичко ако си навитак за книгата винаги знеш че имаш моите идеи :wink:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com