Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Президенто че е:

Георги Първанов (агент Гоце)    24%  24%  [ 38 ]
 Волен Сидеров (Месията)    37%  37%  [ 59 ]
 Петър Берон (агент Бончо)    1%  1%  [ 2 ]
 Георги Марков (агент Николай)    2%  2%  [ 3 ]
 Григор Велев    0%  0%  [ 0 ]
 Любен Петров    0%  0%  [ 0 ]
 Неделчо Беронов (Ерик Хонекер)    9%  9%  [ 14 ]
 друг    1%  1%  [ 1 ]
 Ще гласувам протестно (с празна бюлетина)    9%  9%  [ 15 ]
 Няма да гласувам    16%  16%  [ 26 ]
Общо гласове : 158
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 03 Окт 2006 17:33

.............................

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Окт 2006 18:05

Георги Ифандиев е пишеше в "Антени", изданието на МВР през 80-те години. Пак бълваше срещу евреите - тогава то беше държавна политика. Сега е борец за свобода. Не ми го хвали тоя.
За хомотата - толкова им трябва на хората, те не искат да го ебът, само да ги остави на мира.
За Болен, че не идвал на работа - значи е като Ахмед Доган.
За мониторинга - пуснаха ги да приказват. Същата "мафия" и "цензура". ако бяха такива, каквито Болен тъврди, вече скат нямаше да ги има.
За балотажа, не това не значи, че няма разлика. Значи, че има национално отговорна политика. всички срещу пророка на омразата.
Пък и не бъди така убеден, че това ще е балотажа.
:wink:
Сега за доказателствата. Няма да ги чета, тъй като не мога да чета как шепа нацисти отричат очевидното с помощта на убедителни - но за неспециалистите доказателства. Цели томове в поредицата "Тайни и Загадки" доказват, че малки зелени човечета ебат дебели американки през нощта и им слагат чипове в задниците.
Но и тази теория си остава абсурд.
При все, че фон Деникен е сто пъти по-достоверен от Волен.
Тва е. :roll:

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 03 Окт 2006 18:20

.......................................

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Окт 2006 18:28

Мхм, е да, доста удобно. А за пътуванията си из Европа в най-железните мерки на завеса какво казва?
П.С. Ифандиев е по-възпитан от Сидеров и изглежда много мил човек, но обижда също като Волен и вижданията му са дори по-крайни. Много по-крайни, дори. Ако търсиш да видиш суровата форма на гледната му точка - погледни Георги Жеков.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Окт 2006 18:29

Цитат:
За балотажа, не това не значи, че няма разлика. Значи, че има национално отговорна политика. всички срещу пророка на омразата.

ХАХАХХА. Каква национално отговорна политика ахахахахах. Добра шега, признавам.

Цитат:
аз и целият български народ са слушали достатъчо негови публични изкавания.

Силно се съмнявам, че си слушал достатъчно изказвания на Волен Сидеров.

Цитат:
По какво да разпознаем кое какво е.

По ГОРДОСТА.

Има ли гордост – това е от Лукавия.

Бликаш от мозък.

Цитат:
Прочее, тази фамозно тъпа идеология роди и конфликта в Югославия.
Казвам фамозно тъпа, тъй като тя изповядва неприязън към чуждото и гордост от един факт, който е даденост, а не постижение - а именно, че индивида е част от някаква група. По същия начин може някой да е горд с това, че е българин, мъж, бял, мустакат или прочее.
Което е абсурд. Човек може да е доволен от едно такова нещо, но да е горд е доста пресилено.

Аз съм горд, че съм Българин. Значи според теб това е "доста пресилено", така ли?

Цитат:
приеми искрените ми извинения и ми кажи как мога да вкарам два цитата в един пост

Когато пишеш отговор, има едно бутонче "Quote". Използвай го

Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Окт 2006 18:33

Цитат:
Силно се съмнявам, че си слушал достатъчно изказвания на Волен Сидеров.

следя го от както пише в "Монитор".

Цитат:
Аз съм горд, че съм Българин. Значи според теб това е "доста пресилено", така ли?

да. Не виждам как може някой да е горд с даденост.

Цитат:
Когато пишеш отговор, има едно бутонче "Quote". Използвай го

10х.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Окт 2006 19:50

Sparhawk написа:
Цитат:
Цитат:

да. Не виждам как може някой да е горд с даденост.

Да разбирам че се чустваш нещастник и неспособен на нищо човек? Човек който не е горд, постигнал каквото и да е?
Тииии добре ли си бе?

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Окт 2006 19:51

Човек трябва да се чувства горд с личните си постижения.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Окт 2006 20:02

Sparhawk написа:
Човек трябва да се чувства горд с личните си постижения.

Не те питам какво трябва и какво не? Ти кат особена порода фашист казваш какво трябва и какво не? Това да ли се чустваш горд или те е срам не зависи само от постиженията ти! Зависи и от даденостите, зависи от всички около тебе.

П.С. Ех уж се бях заканил само да чета. Ама пък такива работи...

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Окт 2006 20:03

Е как може да си горд с даденост. Примерно: горд съм, че дишам въздух. Горд съм, че имам коса, две ръце и два крака. Това как ти звучи.

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 03 Окт 2006 20:17

Ястреб, отново бъркаш гордостта с достойнството.

Да, казват ти "Гордей се, че си българин", но никой няма предвид да си навираш националността в лицето на някого.
Виждаш ли, 60 години комунизъм смачкаха, освен всичко друго, и самоуважението на българина.
Втълпиха му, че е прост, противен, незначителен, слаб.
И дори когато ми разправяш, че сме ставали пълноправни членове на ЕС, пак се учудваш: "Как така смешното ни президентче ще лобира за нещо през могъщите европейски структури?".
Ето срещу този нихилизъм трябва да се изправи гордостта и себеуважението на българина, защото един национален подем трябва да започне първо в сърцата и умовете, а след това из сложните апарати на властта.

:oops:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Окт 2006 20:18

Горд съм че съм българин. Горд съм с рода си и семейството си. Горд съм че имам достойни хора около себе си. Горд съм с постигнатото от предците ми, защото аз съм тяхно продължение. Как ти зчуви? А ти се хващаш за думата...

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Окт 2006 20:39

http://www.rzs.bg

Сайта на Георги Марков ако някой иска да се запознае с неговата програма.

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Окт 2006 22:09

Аз искам да се запозная с агентурното му минало.
Иначе за гордостта с рода, това е хубаво нещо, но човек трябва сам да докаже, че е достойна част от този род. останолото е самозалъгване.
А иначе, Ледник, комунизма постоянно настояваше колко сме велики. без покритие, разбира се. Великото в България те го унищожиха.
И още нещо. Не знам кога съм казвал такова нещо за президента. Неговата работа е именно да лобира. Затова и съм за Беронов. Той е човек от европейски тип и може да лобира за България най-добре. И ще го направи, ако бъде избран за президент.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Окт 2006 22:34

Sparhawk написа:
Аз искам да се запозная с агентурното му минало.
Иначе за гордостта с рода, това е хубаво нещо, но човек трябва сам да докаже, че е достойна част от този род. останолото е самозалъгване.
А иначе, Ледник, комунизма постоянно настояваше колко сме велики. без покритие, разбира се. Великото в България те го унищожиха.
И още нещо. Не знам кога съм казвал такова нещо за президента. Неговата работа е именно да лобира. Затова и съм за Беронов. Той е човек от европейски тип и може да лобира за България най-добре. И ще го направи, ако бъде избран за президент.

Никой не може да унищожи великото в България. Всички велики неща, които е извършил българският народ остават в историята и никой не може да ги заличи.
Когато аз обичам страната си и се гордея с нея никой не може да премахне това мое чувство.

Ти човек имаш някакви странни обеждения относно страната. Това не го казвам с цел да те обидя.

Още нещо. Защо смяташ, че Беронов ще изпълни някое от предизборните си обещания при положение, че досега не е имал много публични изяви и няма как да бъдеш сигурен, че не ги приказва тези неща само като заблуда?
И още нещо. Кажи ми поне едно добро качество което Беронов притежава, а Волен Сидеров не.

П.С. Ако ние самите не се уважаваме, няма как да искаме другите да ни оважават.
Актуално и вярно.

Който говори много, все ще каже нещо, което не е трябвало да казва. Конфуций

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 03 Окт 2006 23:01

Сетих се да питам Беронов къде е получил образованието си. :oops: Мамка му, все се усещах че имаше нещо, което съм пропуснал.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 03 Окт 2006 23:07

Как да ти кажа, Гладиатор... така се случи, че имам почти преки впечатления от Беронов. Под кротката си фасада, Неделчо Беронов има железен характер. Той е много фин и възпитан човек и нивото му е над кой да е от десните лидери. казвам ти откровено, моя вот е мажоритарен за Беронов, не е за някоя от десните партии. Аз ценя Беронов повече от Стоянов, Костов или Праматарски. Той се явява на тези избори защото вярва, че може да помогне на родината, не за да гради кариера. За кога да я гради? Но без много шум, той може, както и през трите си години като шеф на КС да работи за България и особено пред западняците, които имат много високо мнение за него. Той може да направи такава политика, която да запази прозападния курс, който е положителен за България, но едновременно с това да бъде и изгоден за страната. Защо Първанов е йесмен. Защото той няма опит с общуването си с европейци. Той ги плюеше, когато хора като Беронов, Костов и Стоянов се мъчеха да ги привлекат към страната. Ако Беронов стане президент, към него няма да се отнасят нито с недоверие, както биха се отнасяли към Волен, нито с презрение, както гледат на Първанов. ще разберат, че сме сериозна страна, която цени специалистите си.
Това, което казваш като послепис е вярно. Но как можем да се уважаваме? Когато изберем разума пред емоцията. как могат да ни уважават? Когато начело на страната застане човек добронемерен към Запада, който не иска нито да воюва с него, нито да му слугува, а да води диалог. Иван Костов водеше такъв диалог - той отказа да приеме албанците,когато те искаха убежище тук и САЩ ни натискаха да си направим наше Тетово. Да, той пусна НАТО до Сърбия, но това беше не просто лоялността на съюзник, но и справедливото възмездие за един диктатор, който обезбългаряваше Западните покрайнини. Тогава Сидеров защитаваше Слобо и това не беше красиво.
Но Иван Костов си спечели много врагове, а и непримиримия му стил не би бил удачен за президент. Затова той намери една на пръв поглед неконкурентна канддатура, която всъщност обаче носи есенцията на десните ценности, които всъщност са изконно български. Неделчо Беронов е от стар род, който е участвал в изграждането на нова следосвобожденска България. Той наистина е бил в съдебната система и през онова свирепо комунистическо иго, но няма един човек да се е оплакал от него. Той е като онези богаташи, спасили град елена от османците. Бил е до тях, без да е с тях.
През демокрацията кротостта и уменията му го докараха до върха за всеки един юрист -председател на КС. Да си чул Неделчо Беронов да купува мерцедеси, да строи вилайети или да приватизира. това, което е взел е един апартамент -нещо, което за заплатата на председател на КС е съвесм нормално, а за човек на годините и опита на Неделчо Беронов -съвсем резонно.
Няма да видиш и за в бъдеще лошо нещо от Беронов. Каквото той прави, го прави за вижданията си. Галин йорданов от в-с "атака", човек с остър език, но кръчмарски, сравни Беронов с папа, а това е изненадващо добро сравнение. защото Беронов наистина е честен и принципен човек като Бенедикт 16-ти. Той няма да се поколебае да каже това ,което мисли, но ще го направи възпитано.
А за страната мисля следното - велика история и огромен потенциал, който, уви, не е реализиран, по вина на комунизма от една страна, на династията на Кобургите от друга и на собствения ни народ, който се оставя популисти да го водят за носа.
Аз не съм идиот. Не вярвам Беронов да спечели. Но се надявам на това. И мисля, че трябва.

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 04 Окт 2006 00:00

Не мога да споря с теб тук, признавам.
Не съм го виждал в действие, за мен довчера той бе просто статична фигура. Когато натрупам инфо - дотогава.
Засега поздрав, колега.

Едит: Къде мога да намеря предизборната програма на Неделчо Беронов? В сайта му намерих само график на кампанията му.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 04 Окт 2006 01:23

Хм, понеже се развихри малко философствена на душевни теми, ще взема да се включа безцелно... отново.

Ледник, продължаваш да четеш през ред, без да вниква какво ти се говори. Или по-точно, не осъзнаваш че интерпретациите на чуждите думи имат голяма вероятност да са грешни, защото езикът първоначално не изразява мисли точно, а конкретно стилът на ТРУПОНАРЕЗЕНинс изисква едно освободено съзнание, поради своя пост-модернизъм.

Аз обаче, ще ти отговоря, защото както установихме по-рано, ми е забавно да си блъскам главата с поравно инатлив човек.

Ледник написа:
Хубав урок по европейска история, трупонарезен, но какво общо има това с политиката на Волен Сидеров?
...
Понеже национализмът е идеология, която се явява естествена контра на глобализацията - един вид служи за баланс в лашкането на държавата (както е при нас - едни и същи хора ни продаваха на СССР, а сега и на САЩ). Служи като коректив, не като капсулатор. Говориш взаимнозаменяеми приказки (можеш да заместиш национализъм с комунизъм, фашизъм, демокрация и с малко поразкрасяване на текста имаме нова теза).

Ми то това не е урок по европесйка история, а анализ на оснвовния проблем на пост-феодалистическите социо-политически строеве. Очевадно е, ре ТРУПОНАРЕЗЕНинс говори колеткивно за комнуизъм, фашизъм, демокрация, и същевременно акцентира върху национализма за да свърже по директно писанията си с темата.

Ледник написа:
Правиш ли елементарна разлика между национализъм и ксенофобия? Изглежда не.
...
И умно момче като теб трябва да прави разлика между ГОРДОСТ и ДОСТОЙНСТВО. Тук е основната ти грешка, съзнателно допусната или не, и оттам отиваме на познатата територия. Можеш да се коригираш.

Всъщност тезата на ТРУПОНАРЕЗЕНинс е че ксенофобията/гордостта съществува от древни времена и е най-силно катализирана от пост-феудалните строеве.

Достойнство: понятие, означаващо, че заслужаваш уважение, хвалби за това че изпълняваш това, за което си направен. Да се отбележи, че самото съществуване на понятието и придадената му важност означава, че нормалната позиция е да не вършиш това, за което си направен. С други думи, от теб се очаква да не вършиш това, за което си направен. Да не се бърка с нихилизма, който твърди, че ти нямаш причина зад существуването си.

Гордост: вярата, че твоите действия или други неща те правят достоен.

На практика ТРУПОНАРЕЗЕНинс казва, че колеткивното цяло и работата за колективното цяло умират с раждането на пост-феудалистичните идеи, които занижават очакванията към всеки човек, пропорционално на работата която вършат.

Ако бях в настроение, щях да споделя собствените си убеждения, че Вярата умира по време на Ренесанса, Индустиралната Революция и 20 Век, когато бива изкоронена заедно с религията, която обществото отхвърля. Ние нямаме вяра. Обществото няма вяра. Религията в наши дни е останала само сбирщина от митове. Именно това е нихилизма, за който говориш, Ледник. И той датира много от преди комунизма и е един много глобален проблем. 20век не го създаде този нихилизъм, той от 16 век насам е похванал корени, но 20 век го разпорстани и затвурди по-силно от всички минали епохи.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 04 Окт 2006 02:07

Как за кого? :oops:
Волен Президент! :lol:
Да не мислите, че ще гласувам за комуниста или пък за Берончо, дето да се молим на Бог да не го прибере още преди да са минали изборите... Мисля, че тоя пич няма да искара още 4 години...

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com