Ледник написа:Сириус, омеша се.
Между другото, де беше досега? На всяка страница те чаках да изскочиш.

Не, не съм се омешал. Ако по някаква причина не си разбрал написаното -
нямаш законното право да гласуваш. Така че стига с тея лафове "празна бюлетина". Приеми, че Сидеров ще трябва да се лиши от един свой фанатик при предстоящите избори. Защото животът, дете, не е компютърът ти, на десктопа на когото се мъдри един свещен символ - българското знаме, за жалост, сведено до националистическа пропаганда. Не е и интернет, въпреки че успешна изземва функциите на социална среда сред подрастващото поколение. Животът, пич, не е форумът на pcmania, където всеки може да гласува, като единственият ценз е регистрацията. Надъханите, слепи привърженици на АТАКА като теб ще се осъзнаят. Все някога. Но, пич, пробвай да си затвориш очите в един слънчев ден. Вдигни глава нагоре, отвъд монитора, вестник Атака и храната. Отвори ги. Боли те, нали? Слънцето дава живот, но прогаря, когато
съзнателно си затворил очите си. Ще те боли. Ще се чувстваш излъган. Предаден. От човека, когото си въздигнал в култ. Култът към личността Сидеров е болезнен сред вашите среди. Затворихте си очите и за "инцидента" на магистрала Тракия и изключихте един от малкото разумни хора (Чернев) от партията си, издирижирахте "писмото" на Димитър Стоянов по перфектен начин. Само че човек с малко повече мозък, незамълген от "да върнем България на българите" ще прозре тук силната ръка на Сидеров. Хитър е, за разлика от онова парче месо Стоянов, по неведоми причини евродепутат.
Култът към личността историята го изживя и отхвърли със смъртта на Йосиф Джугашвили...така де, Сталин, за да ме разбереш.
Сега, ясно ми е, че за да ме затапиш, ще пейстнеш програмата на атака, изявленията на Сидеров по всевъзможни радио-станции и телевизии и ще добавиш някой от твоите лигави псевдо-иронични коментарчета.
Питаш ме защо не пиша ли? Защо да обсъждам нещо, което е извън възможностите ми? Една седмица ме дели от законното право да гласувам. Защо да си губя времето из интернет, обсъждайки политика, в която няма да мога да се намеся или повлияя? Да споря заради самия спор? Зубро, аз съм зает човек. Работя, уча за изпити, имам свой социален кръг, изключващ политиката. Нямам на разположение дни за да играя и превъртам всевъзможни игри и да бистря политика по форуми. А и дотук темата е надцакване кой ще каже повече помии по адрес на другия. Забелязах
ТРУПОНАРЕЗЕНинс, перфектен както винаги. Прочети постовете му задълбочено, все едно са документ на атака. И си дай сметка колко си зле...