Sparhawk написа:моите уважения, но според мен евродепутатите имат по-ясни критерии що е расизъм и какво не е. аз нямам нищо против унгарката![]()
ти какво против имаш?
не е лошо момичето, за 32.
Я дай една снимка да го видя т'ва момиче
Sparhawk написа:моите уважения, но според мен евродепутатите имат по-ясни критерии що е расизъм и какво не е. аз нямам нищо против унгарката![]()
ти какво против имаш?

ти какво против имаш?
Просто исках да изтъкна, че в България ромските момичета продължават да бъдат продавани като вещи от родителите си, пише в писмото Стоянов. Според него на властите е известно къде и как се осъществяват подобни “сделки”, защото те са част от ромските традиции и се случват на публични места. Ромите са използвани в течение на десетилетия за политически цели и никой не прави нищо за тяхното по-добро образование, семейно планиране и благоденствие, обяснява зам.-шефът на "Атака".
Sparhawk написа:гледа ли дебата?
Ледник написа:Sparhawk написа:гледа ли дебата?
Да, но уви, пропуснах изказването на Волен. Видях как новоизлюпени смешковци с неясни досега позиции цитират дума по дума казваното от него по митинги и по телевизията от години - онова, за което го обвиниха за какъв ли не. Удивителни са странностите на възприятието на някои зрители.
ObiWan написа:хехе, ние (ти) може да не виждаме расизъм, ама всички знаем какво си е мислел Стоянов докато го е изричал, нали?
Sparhawk написа:1)провери си миналото и на Болен, като толкова много ровиш за десните. как беше при Венци Йосифов и Мултигруп.
2) за магистралата - следствието, установи, че волен е стрелял.
3) за Беронов - казах ти, че около кадърните политици и юристи не се шуми. Шуми се около сканадлжиите.
Повече не ми се спори. Само като обиждаш Беронов, не се чуди после защо всички освен болните атакисти плюят по лидера ви. И не се чуди защо, ако Волен стигне на балотаж, ще подкрепим Първанов.
Първанов поне никога не обижда противниците си. Но за това се иска елементарна култура, все пак.