Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Президенто че е:

Георги Първанов (агент Гоце)    24%  24%  [ 38 ]
 Волен Сидеров (Месията)    37%  37%  [ 59 ]
 Петър Берон (агент Бончо)    1%  1%  [ 2 ]
 Георги Марков (агент Николай)    2%  2%  [ 3 ]
 Григор Велев    0%  0%  [ 0 ]
 Любен Петров    0%  0%  [ 0 ]
 Неделчо Беронов (Ерик Хонекер)    9%  9%  [ 14 ]
 друг    1%  1%  [ 1 ]
 Ще гласувам протестно (с празна бюлетина)    9%  9%  [ 15 ]
 Няма да гласувам    16%  16%  [ 26 ]
Общо гласове : 158
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2006 11:29

интересна статия:
http://www.standartnews.com/bg/article. ... cle=161142

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2006 14:37

Докато дишам,
ще крепя единственото смислено обществено образувание - святата монархия.

Тя е велика и вековечна,
понеже е от стълбицата на Естествената Йерархия.

(Понастоящем предвидливо се е разположила в невидимите спектри на ефирите, понеже републиканските свинчуги, като освирипеят от глад и мързел, имат навика да колят и бесят достойните, като ползват гилотини и ешафоди, като дядовците си болшевици и прочие прочие прогресисти, проклети от небесата)

Другото са човешки измишльотини, залъгващи жадните за лъжи и утопии пролетарии по планетата.
---------

Това предполага, да оставям републиканските напъни на активистите,
като само отдалеч ги наблюдавам, като един виден хроникьор. :oops:

--------

Отговорът ми:
За всеки бих могъл,
понежеq
когото и да изберем, няма значение ( за мен).

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2006 17:59

Волен Сидеров: Като държавен глава ще работя за:

1. Обявяването на ДПС за неконституционна партия в нарушение на чл. 11 ал 4 от Конституцията – чрез сезиране на Конституционния съд.

2. Смяната на това продажно и небългарско правителство с българско, национално отговорно – чрез сезиране на Конституционния съд и вето над законите на кабинета.

3. Привличането и настаняването на около 2 милиона българи зад граница у нас - чрез правомощията на президента да дава гражданство.

4. Връщане на 10-те милиарда долара, които Турция ни дължи за имотите на тракийските българи от 1913 г. – чрез правомощията на президента да представлява България в международните отношения.

5. Сваляне на новините на турски от държавната телевизия БНТ - чрез квотата на президента в Съвета за електронни медии

6. Възстановяване на държавността и търсене на отговорност от мафиотите, като създам специално бюро за разследване и връщане на откраднатите капитали от българския народ – чрез спецслужбите, подотчетни на президента.

7. Защита на българския производител и предприемач в условията на членство в ЕС – чрез директно лобиране пред чужди контрагенти.

8. Спасяването на доказано безопасните реактори на АЕЦ “Козлодуй” – чрез директно лобиране пред кръгове в Евроструктурите.

9. Провеждане на референдуми по важни въпроси: чужди военни бази у нас, членство във военни блокове, политически съюзи и изпращане на наши войски зад граница - чрез правомощията на президента да прави предложения пред Народното събрание.

10. Изобличаването на всички далавери, извършени от досегашни правителства и свързани с тях силови структури – чрез правомощията да получава информация от всички служби и чрез правото на президента да прави преки обръщения към народа от националните медии.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2006 18:12

агент Гоце :wink:

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Сеп 2006 09:29

Ледник написа:
Волен Сидеров: Като държавен глава ще работя за:

1. Обявяването на ДПС за неконституционна партия в нарушение на чл. 11 ал 4 от Конституцията – чрез сезиране на Конституционния съд.

Законът служи на хората, а не хората - на закона.

--------------

2. Смяната на това продажно и небългарско правителство с българско, национално отговорно – чрез сезиране на Конституционния съд и вето над законите на кабинета.

Това са квалификации.

Небългарско правителство?!?

Продажно?

Обзалагам се, че нямаш изкарани 5 лева свои пари.

Как тогава разбра, че правителството е продажно?
Прочете някого от вождовете си ли?

Ти чуваш ли се, човече?

Със същия успех, аз мога да кажа, че
ще сменя водата в каната, с дестилирана,
понеже сегашната е варовита.

То вътре си е чешмяна вода,
но аз, от махмурлук, имам изострени сетивни сензори,
и току ми се струва, че водата е варовита.

А тя, верно, че не е изворна,
но къде по земята има изворни правителства, чисти херувимчета?!?

Хм.

Нали знаеш, кой обещава Рай на земята?

Твоят махмурлук, и на цялата ви партийка,
е повсеместният ви мързел и изтровеното с идеология съзнание.

-----------

3. Привличането и настаняването на около 2 милиона българи зад граница у нас - чрез правомощията на президента да дава гражданство.

Абсолютна кретения е да си въобразяваш, че това не може да стори който и да е друг.

За това не е нужно административна мярка, дебело изтипосана в предизборна агитация,
а добър икономически и битов климат.

Точно тези две неща, вашата партийка не само не разбира,
но и ще съсипе крехкото начало, по създаване на истиснски икономически напредък.

Било им трудно сега.....

Ами,
къде има лесно, човече?

Лесно е да избиеш другите, да ги ограбиш, да им съсипеш бизнеса с национализации и прочие простотии.
Лесно е да виниш другите за собствената си некадърност и смешен бит.

Трудно е да съзидаваш,
особено в началото на обрулена пост-соц реалност.

-----------

4. Връщане на 10-те милиарда долара, които Турция ни дължи за имотите на тракийските българи от 1913 г. – чрез правомощията на президента да представлява България в международните отношения.

Това е добро, но е голо обещание.
Ако Турция възнамери да върне парите,
едва ли атакистчетата, излъчили правителство, ще й се сторят добри партньори.

--------

5. Сваляне на новините на турски от държавната телевизия БНТ - чрез квотата на президента в Съвета за електронни медии

Трябва да си много зле, за да хулиш нещо, което не виждаш.
Обзалагам се, че не си отварял на този Канал І от месеци и ако не ти бе казал чичо Сидеров,
едва ли щеше да знаеш съществуването на тези новини.

То е все-едно, аз да се остря на мухата цеце, докато съм си в Европа.

Ами,
луд умора нема, само се поти.

-----------

6. Възстановяване на държавността и търсене на отговорност от мафиотите, като създам специално бюро за разследване и връщане на откраднатите капитали от българския народ – чрез спецслужбите, подотчетни на президента.

Моля?!?

Ти разбираш ли думите от тези редове, като нещо повече от подготвени за вестникарско клише лозунги?

Тук няма капчица рационално зърно, нито нещо, стъпило на разума и правото.

------------

7. Защита на българския производител и предприемач в условията на членство в ЕС – чрез директно лобиране пред чужди контрагенти.

Кой пред кого ще лобира, човече?

Г-н Сидеров ли ще лобира?

Че кой го брои за нещо повече от поредния пост-соц наци доктринер?

Той може да лобира за повече ярост в тълпите,
но
за бизнес облекчения?!?

Представям си професор Вучков,
дреме пред шефа на Фиат и казва:

- Дайте, да подарите пари на бедните нашенци, щото е справедливо да дадете, мръсни капиталисти.

И шефа на Фиат звъни на фондовата борса и продава акциите си на партия Атака,
а тя справедливо разпределя ресурсите за раково болни, деца и сираци.
Всички са щастливи.

-------

8. Спасяването на доказано безопасните реактори на АЕЦ “Козлодуй” – чрез директно лобиране пред кръгове в Евроструктурите.

Лапнишаран ли си, що ли?!?

Човече, ти нали се сещаш, че това с атомната енергетика,
не е работа на Сульо и Пульо като мен и теб?

Ти да си чувал, че едно земетресение може да превърне тези реактори в убийци на живота по тази територия за цели 200 години напред?

Аз, разбира се, не казвам, че това е така,
но как пък не ти вдяна главата,
че щом вече няколко правителства клякат пред тъпото решение за закриване,
вероятно,
съществува и нещо, което не е за пред хора, понеже паниката убива повече от стихията?!?

-------------

9. Провеждане на референдуми по важни въпроси: чужди военни бази у нас, членство във военни блокове, политически съюзи и изпращане на наши войски зад граница - чрез правомощията на президента да прави предложения пред Народното събрание.

О, не. Ще падна.

Селяни орат града.
Обущарчета решават съдебни спорове.

Другарските съдилища се завръщат.

Паляци,
докога ще спите пред истината, че
въпросите се разрешават УСПЕШНО само от спецове,
а не от тълпите?!?

----------

10. Изобличаването на всички далавери, извършени от досегашни правителства и свързани с тях силови структури – чрез правомощията да получава информация от всички служби и чрез правото на президента да прави преки обръщения към народа от националните медии.

Истина, истина ти казвам - друго не можете.
Само изобличения, с дъх на съд.

Това ще правите,
и мисля, че ще ви се случи тази възмоност за известно време.

Само да ти кажа, че което мразиш, то ти идва на главата.
Зле сте си избрали враговете.

До един ще придобиете техните ЛОШИ черти,
защото,
само тях виждате.

Да се не слисаш, като узнаеш, кой колко лапа и сега от вашите вождове,
и то - кой им налива кинти.

Безплатни обеди няма, чадо.
Впримчват ви все повече.

Стой, та гледкай.

Всичките думи изписах не от лична омраза, нито от ненавист.

Аз стена като виждам грамотни хора, да дрънкат идоологически дивотии, в 21 век.

Но на територия като свежи геймърски сайтове,
да лепкаш елементарна партийна агитация и пропаганда,
не е бих подминал.

Сега от теб се очаква, от чувала с пичета, да хванеш хурката.

Написал съм сто неща, но ти ще се хванеш буквалистки за неизбежните ми лапсуси, и ще се средоточиш върху тях.

Ами, твоя работа.
Секи си шета на акъла, доколкто го има.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 21 Сеп 2006 09:56

ТРУПОНАРЕЗЕНинс, евала ти за усилията да опровергаваш наред, което в никакъв случай не означава, че имаше смисъл от това, ама нейсе. Ако и ти, и Зубрев бяхте на висок пост в администрацията, при това представители на някаква, каквато и да е партия, със сигурност щях да ставам от сън само за да гледам словестни престрелки. Но! Това, което си написал може би е твоята реалност, но реалността е различна за всекиго. Няма да пиша каквито и да е баналности, защото този форум не е най-подходящото място. Представи си, че някой от т.н. "български управници" види написаните от вас неща. Какво ще стане? Ще се хване за главата, защото той, горкият, не е виждал такива неща през цялата си административна практика. Ако трябва да направя обобщение - това, което изписахте е на практика безмислено. Избирателите не четат такива неща, те слушат партийни сбирки и изречения, дори фрази (кратки, несложни изречения). Затова ДПС, НДСВ и БСП са на власт, те се "грижат" за електората си.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Сеп 2006 10:02

Ignatius написа:

.. защото този форум не е най-подходящото място ...

....това, което изписахте е на практика безмислено

Абсоютно се съгласявам с това твое твърдение.

Кой твърди нещо друго!?

Благодаря за интереса, все-пак.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Сеп 2006 10:48

Любопитно за Волен:

Това са думи на громящия ДПС и войната в Ирак народен водач. Обърнете внимание на откривоения като:
- "Срам ме е, че нито един българси войник не замина за Кувейт. Срам ме е за тези, които нападнаха Желю Желев, когато стана дума за българско военно присъствие в Залива"

Как само хората променят възгледите си, за да се харесат на хората... :lol: [/b]

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 21 Сеп 2006 11:41

Ястреб, да беше помислил малко преди да пускаш статии.

Понеже тези две статии циркулират в родното интернет-пространство от известно време, но никой не си задава въпроса: кога са писани? И колко са те на брой?
Да не се тормозиш, ще ти отговоря: писани са в първите дни на демокрацията, покрай всеобщата еуфория от свободата и пълното отрицание на всичко свързано със СССР и комунизма. Виждаш, че Волен Сидеров защитава ДПС не като една турска етническа партия, а просто като формирувание на което бива отказана възможност за съществуване. Защитаване на демокрацията, един вид. Ахмед Доган тогава не е окупирал такава смайващо голяма част от механизмите на държавността, че да бъде критикуван. И връзката ни със сибирската мечка е твърде топла, та затова чакахме спасение от западняците. Когато и те се оказаха същите като комунистите, Волен формира мнението си за национализма като идеология, верую и принцип на управление. Та затова за тези две статии, които ти пускаш, аз мога да ти изтреса на масата томчето "Българофобия" със статии на Волен Сидеров от последните 10 години, които недвусмислено показват позициите, които си е формирал тогава, и които отстоява и днес. При това формирани десетилетие преди Волен Сидеров да се замисли за участие в политиката.

Не съм ли прав?

Надявам се да съм помогнал.

Послепис: трупонарезен, сега отивам на бой, но обещавам довечера да изцедя малко смисъл от писанията ти и да те нищя.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Сеп 2006 13:11

Месията ли? :roll:
Обречени сме!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Сеп 2006 13:21

Ледник написа:
Ястреб, да беше помислил малко преди да пускаш статии.

Понеже тези две статии циркулират в родното интернет-пространство от известно време, но никой не си задава въпроса: кога са писани? И колко са те на брой?
Да не се тормозиш, ще ти отговоря: писани са в първите дни на демокрацията, покрай всеобщата еуфория от свободата и пълното отрицание на всичко свързано със СССР и комунизма. Виждаш, че Волен Сидеров защитава ДПС не като една турска етническа партия, а просто като формирувание на което бива отказана възможност за съществуване. Защитаване на демокрацията, един вид. Ахмед Доган тогава не е окупирал такава смайващо голяма част от механизмите на държавността, че да бъде критикуван. И връзката ни със сибирската мечка е твърде топла, та затова чакахме спасение от западняците. Когато и те се оказаха същите като комунистите, Волен формира мнението си за национализма като идеология, верую и принцип на управление. Та затова за тези две статии, които ти пускаш, аз мога да ти изтреса на масата томчето "Българофобия" със статии на Волен Сидеров от последните 10 години, които недвусмислено показват позициите, които си е формирал тогава, и които отстоява и днес. При това формирани десетилетие преди Волен Сидеров да се замисли за участие в политиката.

Не съм ли прав?

.

Не :wink:

явно според теб когато другите политици си сменят позициите те са предатели и подлоги, но когато това прави новия Фюрер, пардон, Апостол, той "формира позиции, които отстоява и до днес".
Аз пък смятам, че хората имат право да знаят през какви смайващи метаморфози е минал Болен :twisted: :wink:

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 21 Сеп 2006 19:56

Sparhawk написа:
явно според теб когато другите политици си сменят позициите те са предатели и подлоги, но когато това прави новия Апостол, той "формира позиции, които отстоява и до днес".

Всъщност да - замисли се и ще видиш колко е логично. Волен Сидеров е написал тези две статии преди 17 години в бурното начало на демокрацията в ролята си на върл антикомунистически журналист. Както ти казах, срещу тези две статии има стотици публикации в пресата и телевизионни изяви през последните над 10 години, в които стои зад мнението си. Обаче вече в ролята си на политик. Съгласи се, че има известна разлика с това дядо Неделчо цял живот да се труди за Партията, а после да се врътне и да иска да става президент. Или Първанов да се обърне на 180 градуса месец след спечелването на изборите. Просто няма база за сравнение.

-------------------------------

Сега за трупонарезния - колега, колкото и да се опитваш да го прикриеш с невъзможни за четене цветове, все още писанията ти са лишени от особен смисъл. Не се старай просто на инат - защото съм ти симпатичен ли си изсмукал подобни глупости от пръстите си?

"Законът служи на хората, а не хората - на закона."
Какво по дяволите трябва да означава това? Че трябва да се промени Конституцията, за да може турската партия ДПС напълно законно да заграбва властта? Не те разбирам.

"Обзалагам се, че нямаш изкарани 5 лева свои пари."
Съвсем малко над 5 са. Обзаложи се пак - може да обичаш хазарта, но не ти върви в залаганията.

"Как тогава разбра, че правителството е продажно?"
Като наблюдавам и анализирам политиката му, може би?
"Това са квалификации."
Наистина ли, Шерлок? Без майтап?

"Абсолютна кретения е да си въобразяваш, че това не може да стори който и да е друг."
О, не ме разбирай погрешно. Просто ми хрумна, че е по-добра идея да се доверя не на някой който МОЖЕ, а на някой който ЩЕ ГО НАПРАВИ.
"Лесно е да виниш другите за собствената си некадърност и смешен бит."
Бита ми далеч не е смешен, но това някак трудно ще го вместиш в смешния си стереотип, затова те съветвам да четеш това изречение със затворени очи.

"Това е добро, но е голо обещание."
Тук съм съгласен с теб. Напълно сериозно, и аз винаги съм вярвал, че един човек може да изпълни де факто обещанията си СЛЕД като му се даде властта. Радвам се, че разсъждаваш в тази посока.

"Обзалагам се, че не си отварял на този Канал І от месеци и ако не ти бе казал Сидеров, едва ли щеше да знаеш съществуването на тези новини."
Тук отново не позна (ако имаш предвид Канал 1, а не несъществуващия Канал Първи, но ще се опитам да дешифрирам безсмислиците ти), но ще ти поразширя малко кръгозора. Българската Национална Телевизия се издържа с парите на данъкоплатците - с мои и твои пари. И аз не искам те да отиват за да задвижат едно от средствата за политическа манипулация.
Ако не ти се вярва, хвърли око на историята на съвременна Македония - и при тях постъпиха по същия начин. Новини на чужд за тях език по националната телевизия, въвеждане на двуезично обучение в "смесените райони", признаване на дадена етническа група за малцинство... и преди да се усетим, време е да кажем сбогом на автономията и суверенитета. А какъвто е случая при нас със съседна Турция, от Анкара могат направо ще поискат цели територии от България да се отцепят и да минат в тяхно владение. Ако смяташ, че това е невъзможно, значи просто не си внимавал когато другарката ти е преподавала история.
Пък и плюс това... да, самото съществуване на новини на турски по БНТ е нарушение на Конституцията.

"Г-н Сидеров ли ще лобира?"
Да, Президентът на Република България ще лобира. Не ме интересува за какъв го смята дребнаво човече като теб с болната си фантазия, но президентът за това служи.

"Ти да си чувал, че едно земетресение може да превърне тези реактори в убийци на живота по тази територия за цели 200 години напред?"
Разбира се, че съм чувал. Дори смятах, че годинките са съвсем малко повече, но може ти да си по-добър в смятането.
И така наистина би могло да стане, ако реакторите не са безопасни.
За каквито, между другото, бяха доказани (чети, говедарче!). Информиран ли си изобщо по темата? Започвам да се съмнявам.

"докога ще спите пред истината, че
въпросите се разрешават УСПЕШНО само от спецове,
а не от тълпите?!?"
Хуху. Разсмя ме както не съм се смял от последния път, когато чух подобно болно изказване.
Чакай, чакай, остави ме да продължа логиката ти. Народът е по-прост от мида и не може да решава сам кой да го управлява. Изборите трябва да се обявят за ненужни и група хора просто да се спазарят за разпределението на властта. Хората никой не бива да ги пита.
Чакай бе, колега. Обясни ми смислено каква е разликата между извратеняшката ти логика и диктатурата. Ти "фашист" като похвала ли го ползваш?
Дали държавата ни ще влиза в политически и военни съюзи - ами че това е основната свобода на избор, която би трябвало да имаме, за да се говори че у нас има дори наченка на демокрация.

И ако може да ми посочиш къде точно видя спецове из родните управляващи, че от последните 60 години управление на спецове човек вече не знае в България ли е, или в Конго.

"Истина, истина ти казвам - друго не можете. Само изобличения, с дъх на съд."
Всъщност точно за подобни изказвания говори вчера Волен Сидеров в Шумен, ако не се лъжа.
Изреди немалко предложения, които АТАКА е внесла през последната година за гласуване в НС. Все логични предложения, в полза на българина и на българската държава. Отхвърлени до едно. Можеш да почерпиш информация от тук за внесените законопроекти, защото щом твърдиш че от АТАКА могат само да критикуват, значи не си се информирал подобаващо, преди да скочиш с критики.

"кой им налива кинти."
Имаш ли някаква конкретна информация, или просто говориш на магнетофонен запис?
Щото клипа на АТАКА, който пуснаха по Канал 1, беше дълъг едва 1 минута от 3 позволени, и ще се излъчва нарядко - от липса на средства.
И офисите им не са точно дворците на БСП, ДПС, СДС, НДСВ или подобни абревиатури.
Не ми мяза на партия, на която някой точно "налива кинти".

"да лепкаш елементарна партийна агитация и пропаганда, не е бих подминал."
Пий едно кафе да си събереш мозъка, пък виж в каква тема пишем. Не вярвам да има нещо друпо по-подходящо от информация за позициите на кандидат-президентите от именно тук. Мхм.

--------------------------------------------

ПП:
"но ти ще се хванеш буквалистки за неизбежните ми лапсуси"
Ти сам по себе си си някакъв странен лапсус, но се надявам да съм задоволил полемичните ти вкусове.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Сеп 2006 08:12

?›?µ???????? написа:
???? ???°?? ???? ???µ?±?µ ???? ???? ???????°?????? ???‚???°???µ?? ?»?°????????, ???? ???µ ???°???????°?? ???° ?????? ?·?°?????????»???» ?????»?µ?????‡?????‚?µ ?‚?? ?????????????µ.

?????????µ?‚?? ???µ???µ?‚ ?‡?°???° ?????????°???µ ?? ???????° ?‚?? ?°?±?·?°?†?? ?‚?µ?????‚, ?·?° ???° ???‚?????????µ?? ???° ?µ?????? ?»?°?????????!?!

?”???????»???? ?????±???µ ???µ ???°???????????????µ?????°???°??.

??????,
?????»?????‚?? ?? ???° ?‚?? ?µ ???µ?????????‚????,
?????????‚?µ ?‚?? ???° ?‡?????‚?° ?°?????‚?°?†???? ?? ?????????°???°?????°.

?????‰?? ???????µ?‡?µ.

?????? ?????°???µ ?µ??????, ???????‚?°?????? ?µ??????, ?‚?????µ ?????????»?µ???? ?????¶???µ?????µ,
?°?· ?±???… ?????µ???‚???».

???? ?????? ?‚?µ?±, ?±?°?‚???°, ???·???±???»???‚???°, ???°???? ?? ?µ?????????‚???µ????,
???‚ ???°???‚???????° ?????????°???°?????°, ???????‚?? ?????µ???»?????µ???? ?? ???»???????†??.

?”???????? - ?????†.

---------

???????? ?·?° ???‚?????????µ?????µ?‚??.

??, ?‰?µ?… ???° ???????????????°,
???????‚???°?? ???° ???? ???·?????‚?µ?»?µ??, ?‚?????° ?‚?? ???µ ?????»???‡?°???°.

???°???? ?????????°???°??, ???° ???µ ???µ ?????????µ?? ???????????° ???µ???¶?????°???? ?? ???µ???????„?????‚,
?‡?µ ???° ?‚?? ?????°???‚???? ?????????‚?µ.

?? ???µ???° ???????°?? ?? ???? ?????????? ???° ?‡???µ??, ?????»???? ?µ ???µ?»???? ???»?°?????‚ ???°?????°?», ??????, ?????»?µ?? ???° ???°?¶?°.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Сеп 2006 10:40

?????? ???‚?????° ???·???±?‰?? ???° ???»?°???????°??, ?‰?µ ???»?°???????°?? ?·?° ?’???»?µ??.

ANTI ANTIFA

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 22 Сеп 2006 13:03

???????‚???°???‚?µ ?? ?????µ?????·?±?????????‚?µ ?°?????‚?°?†?????????? ???»?????????µ ???° ???°?????????°?‚?????µ?·?????µ???‚???????‚?µ ????????????. ?‘?? ?‚?????±???°?»?? ???° ???° ???·?»?µ?·?»?? ???µ?‡?µ.

?????µ?????·?±?????µ?? ???»???? ???° ???°?????????°?‚?????µ?·?????µ???‚?????°?‚?° ???????????° ???° ?????????? ?’???»?µ?? ???????µ?????? ?? ???°???µ?» ?????????? (2006)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Сеп 2006 13:53

?????????°?????? !
?????‡???? ?????????? ???°?????????°?‚?????? ???° ?????µ?????? ?? ???µ?·???°?‡???‚?µ?»????, ???????±?µ???? ?‚?°?·?? ???° ?’???»?µ?? ???????µ??????, ?????????‚?? ???? ???µ ?‡?????° ???°?? ?????¶?µ ???° ???? ?…?°???µ?????°?‚?µ. ?’???µ ?????¶?µ ?»?? ???° ???? ???? ?????µ?????‚?°?????‚?µ ???°?‚?? ???????¶?°???µ?? ???»?°???° ?±?µ. ???° ?????µ ???° ?????±???°?????µ ???° ?•??, ???° ???? ???°?????°?? ?·?° ?????µ?…, ???°?‚?? ?????????µ ?????°?? ???????° ???° 160, ?????‡???? ???µ ???? ???????????»?°?‚ ?·?° ?„?°???°?‚???? ?? ???°?????????°?‚?????° ?·?° ?¶???»?‚?° ???°???‚???‡???°, ???????·???°???‚?µ ???µ ! ?µ?????? ?????µ?·???‚?µ???‚ ?‚?????±???° ???° ?µ ?????µ?????‚?°?????‚?µ?»?µ?? ?? ???°?·?????µ??, ?° ???µ ?? ?????????????°?» ???????»?µ?? ?????? ?»?????????†?°?‚?° ... ???????»?µ?‚?µ ?????µ???? ???° ?????????????‚?µ !

??.??. ?°???? ?‚???? ???‚?°???µ ?????µ?·?????µ???‚ ?°?· ???? ?????µ?????? ?????°?¶???°???‚?????‚?? !

now I lay me down to sleep
pray the lord my soul to keep
if I die before I wake
pray the lord my soul to take

Профил Skype

The King of Kings
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Сеп 2006 14:11

???°?????????°?‚?°, ???????‚?? ?·?°???‚?????? ?? ?????????????? ?????°??-?????????°???°?????°?‚?° ?? ???????°???????‚?µ ???®?›?•????, ?‰?µ ?????µ?‡?µ?»?? ?????»?????? ?????µ?????????‚????...

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Сеп 2006 16:33

?›?µ???????? написа:
1. ???±?????????°???µ?‚?? ???° ?”???? ?·?° ???µ?????????‚???‚???†?????????° ???°???‚???? ?? ???°???????µ?????µ ???° ?‡?». 11 ?°?» 4 ???‚ ?????????‚???‚???†?????‚?° ??“ ?‡???µ?· ???µ?·?????°???µ ???° ?????????‚???‚???†???????????? ??????.

(4) ???µ ???????°?‚ ???° ???µ ???±???°?·?????°?‚ ?????»???‚???‡?µ?????? ???°???‚???? ???° ?µ?‚?????‡?µ?????°, ???°???????° ???»?? ???µ???????° ???????????°, ???°???‚?? ?? ???°???‚????, ???????‚?? ???? ???????‚?°?????‚ ?·?° ?†?µ?» ???°?????»???‚???µ???? ?·?°???·?µ???°???µ ???° ???????¶?°?????°?‚?° ???»?°???‚.

?®?????????‡?µ?????? ?”???? ???µ ?„?????????????° ???°?‚?? ???°???‚???? ???° ?µ?‚?????‡?µ?????°, ???°???????° ???»?? ???µ???????° ???????????°, ?° ???°?‚?? ???°???‚???? ?·?° ?µ?‚?????‡?µ?????° ?‚???»?µ???°???‚???????‚. ?’???»?µ?? ???µ ?????¶?µ ?????°?????? ???° ?·?°?‰???‚?? ???°?????°?‚?? ?? ???° ?±???»?? ?‚?µ?·?° ???? ?‚???·?? ????????????, ?????»?????‚?? ?? ?????‚?? ???° ???µ?·?????° ????. ?”?????°?? ?µ 10 ?????‚?? ????-?????±???? ???????°?‡ ???‚ ?’???»?µ??, ?? ???????µ 10 ?????‚?? ????-?????±???? ?????????‚ ????????.
???????° ?????µ?‚?? ?‰?µ ???????‚???????µ ?µ ???°???‚???????° ???µ?‚???????????????‚, ?????µ?‚?? ???? ?µ ???‚?????????????µ ?? ???‰?????± ???° ???°???????°.
?›?µ???????? написа:
2. ?????????°?‚?° ???° ?‚?????° ?????????°?¶???? ?? ???µ?±???»???°???????? ?????°?????‚?µ?»???‚???? ?? ?±???»???°????????, ???°?†???????°?»???? ???‚?????????????? ??“ ?‡???µ?· ???µ?·?????°???µ ???° ?????????‚???‚???†???????????? ?????? ?? ???µ?‚?? ???°?? ?·?°?????????‚?µ ???° ???°?±?????µ?‚?°.

???°?????µ ???±???????? ???? ???°?? ?????? ???µ?·?????°???µ ???° ???? ?‰?µ ?????µ???? ???µ?????‚?°?‚???
?’?‚??????, ?????µ?·?????µ???‚?° ?????° ?????»?µ???° ???»?°???‚ ???°?? ?·?°???????????°?‚?µ?»?????‚?µ ???????°????. ?’?µ?‚?? ???????° ???° ???‚???µ???? ?·?°???????°, ?° ?‰?µ ???? ?????µ???»?°???????°, ?? ???»???‡?°?? ?‡?µ ???? ???? ???‚???µ?»?? ???????‚?°?‚???‡?????‚?? ???????·???????‚???? ???‚ ???»?°???????µ. ?????µ?·?????µ???‚???‚ ?????° ?????°???? ???°???? ???° ?µ?????? ???µ?‚?? ???° ?????µ???? ?·?°??????.

???° ?????°???‚?????° ???°???? ?‰?µ ???‚?»?°???° ?µ?„?µ???‚?????????‚?? ?????????°?????°???µ ???° ?????????‚?µ ?·?°????????. ???°?????‡?°?? ?‚?????° "???»???¶?µ???µ ???° ???°???????°"?
?›?µ???????? написа:
3. ?????????»???‡?°???µ?‚?? ?? ???°???‚?°???????°???µ?‚?? ???° ???????»?? 2 ?????»???????° ?±???»???°???? ?·?°?? ?????°?????†?° ?? ???°?? - ?‡???µ?· ?????°?????????‰?????‚?° ???° ?????µ?·?????µ???‚?° ???° ???°???° ?????°?¶???°?????‚????.

??????????, ?µ?????° ?»?? ?????????? ???‚ ?µ?????????°???‚???‚?µ ?‰?µ ???? ???????????° ?????°?¶???°?????‚???? ???»?µ?? ???°?‚?? ???µ ?µ ???‚???°?·?°?» ???‚ ?‚?°???????° ???? ???±???????????? ???????‡??????.

?’?‚??????, ???????? ???° ?????????»?µ?‡?µ 2 ?????»???????° ?±???»???°???? ???±???°?‚???? (?????µ?‚?? ???????° ???° ???‚?°???µ, ?°???° ???° ???????µ???µ?? ?‡?µ ?????¶?µ), ?????? ?‰?µ ???? ???°???µ???? ???°?±???‚?°? ?? ?‡???? ???°???? ???µ ???·???????¶?°?‚ ?‚?µ?·?? ?…?????°? ?????µ?»???‡?°???°???µ ???° ???°???????????°???µ?»?µ?????µ?‚?? ???‚?????? ?‚?? ???????? ???°?‡?°?»???° ?±?µ?·???°?±???‚???†?° -> ???µ???±?…?????????????‚ ???‚ ?????µ?»???‡?°???°???µ ???° ?????†???°?»?????? ?±?????¶?µ?‚ -> ?????‚???????°???µ ???° ?????±?»???‡?????? ???µ???‚???? ???»?? ???°???°?»?????°???µ ???° ?????…???????‚?µ ???»?? ?????µ?»???‡?µ?????µ ???° ???°?????†???‚?µ.

?? ?·?° ???????‚???????»?° - ?????µ?·?????µ???‚?° ???????° ???»?°???‚ ???° ???»?????µ ???° ???????????????‡?µ?????‚?µ ???????°?·?°?‚?µ?»??, ???????¶?°???????? ???µ?·?µ????, ?±?????¶?µ?‚?°, ?????????????‚?µ ???????µ???‚???†????, ?? ?µ?????????? ???° ???°?????‡???° ???°???° ???°?‚?? ?????¶?µ???†???? ?·?° ???° ?????????????¶?° ???°?????‡?????‚?? ?????µ???»?°???°???µ ???? ?????°?? ???° ?°???°???‚?°?†?????‚?° ???° ?‚?µ?·?? ???????????????»?? (?·?°?‰???‚?? ?????‚?? ?????° ???»?°???‚ ???° ???? ???°?????°????, ?????‚?? ?‘???‘ ?‰?µ ???? ?????·?????»?? ?????? ???°?»???‡???µ ???° ???°?????‡?µ?? ???????µ?‚ ???‚ 97-???°)
?›?µ???????? написа:
4. ?’?????‰?°???µ ???° 10-?‚?µ ?????»???°?????° ?????»?°???°, ???????‚?? ???????†???? ???? ?????»?¶?? ?·?° ???????‚???‚?µ ???° ?‚???°?????????????‚?µ ?±???»???°???? ???‚ 1913 ??. ??“ ?‡???µ?· ?????°?????????‰?????‚?° ???° ?????µ?·?????µ???‚?° ???° ?????µ?????‚?°???»?????° ?‘???»???°?????? ?? ???µ?¶???????°???????????‚?µ ???‚???????µ??????.

???????????°?» ?’???»?µ?? ???? ???°???°?‚?° ???° ?‚???????????‚?µ ???????»?°?????†?? - "?”?°???‚?µ ???? ???°?????‚?µ". ?????»?????‚?? ?? ???° ?????? ???????»?°???µ?? ?‡?µ ???????†???? ?????»?¶?? ?‚?µ?·?? ???°????, ?’???»?µ?? ?µ ?????„?°???‚???» ???????‚?? ???• ?????µ?µ ???° ???????? ???????»?????°?†???? ???°?·?»???‡???° ???‚ ?±?»???????°???µ ???? ???°???°?‚?° ?????? ???????°???????‚?° ????.
?????????????°???µ?·?µ???????? ???? ?µ ?????????µ?? ?????°??.

?›?µ???????? написа:
5. ?????°?»?????µ ???° ?????????????‚?µ ???° ?‚?????????? ???‚ ???????¶?°?????°?‚?° ?‚?µ?»?µ?????·???? ?‘???? - ?‡???µ?· ???????‚?°?‚?° ???° ?????µ?·?????µ???‚?° ?? ???????µ?‚?° ?·?° ?µ?»?µ???‚?????????? ???µ??????

?????¶?µ ?±?? ?‚?????° ?µ ?µ?????????‚???µ?????‚?? ???????? ???µ?‰?? ?????µ?‚?? ?±?? ???°?????°?????».

?›?µ???????? написа:
6. ?’???·???‚?°???????????°???µ ???° ???????¶?°?????????‚?‚?° ?? ?‚???????µ???µ ???° ???‚?????????????????‚ ???‚ ???°?„?????‚???‚?µ, ???°?‚?? ?????·???°?? ?????µ?†???°?»???? ?±?????? ?·?° ???°?·???»?µ?????°???µ ?? ???????‰?°???µ ???° ???‚?????°?????°?‚???‚?µ ???°?????‚?°?»?? ???‚ ?±???»???°?????????? ???°?????? ??“ ?‡???µ?· ?????µ?†???»???¶?±???‚?µ, ?????????‚?‡?µ?‚???? ???° ?????µ?·?????µ???‚?°.

???°?????µ ???° ?????????? ???µ???° ???°?? ?°???¶?µ?±?° ?????µ?†???»???±?¶???‚?µ ?????·?‚?°???????????°?‚ ???????¶?°?????????‚?‚?° ?? ?‚?????????‚ ???‚?????????????????‚.
?????????‚?‡?µ?‚?????‚?µ ???° ?????µ?·?????µ???‚?° ???»???¶?±?? ?????°?‚ ???????‚???? ???? ?†???»?°?‚?° ???°?»???‡???° ?????„???????°?†???? ???° ???’? , ?????????????°?»?????‚?µ ?????????µ?‚?°, ???????????µ???‚?°?†?????‚?µ ?·?° ???»?µ?????‚???????‚?°. ???µ ???????°?‚ ???° ???»???????‚ ???????…?? ?·?°?????????????‚?µ ???°?????? ???° ???»?µ?????‚?????µ?‚??, ?????‚?? ???·???????????°?‚ "?????»???†?µ???????°" ???µ?????????‚.

"???°?„?????‚???‚?µ"? ?????? ?????¤????????? ?????? ?????????????›???
?????????? ?‚???? ???? ???????° ?????µ?? ?·?° ?????? ???°?„?????‚?? ????????????.
?’?‚??????, ?·?° ???°?·?????????°???µ ???° ???????‚?µ?????‚?µ ?·?° ?????°???µ ???° ???°???? ???° ???µ???±?…?????????? ?????‚???µ?????? ???????‚?????»??, ???????µ???µ???? ?·?°???????????°?‚?µ?»????, ???????‚?? ???° ???·?????? ???µ?????????‚?µ ?????°?????????‰????. ???»?°???????°???µ?‚??, ???°???»???????°???µ?‚?? ?? ???????? ?????? ?±???·???µ?? ?? ?????‚?µ?????????°???µ?‚?? ???° ???°?????‚?µ ?? ???„?????????? ?????µ?‚????, ???????°?‚ ???° ?±?????°?‚ ?????????»?µ???µ???? ???‚ ???????¶?°???????‚?µ ???»?? ???µ?·?°?????????????‚?µ ???????‚??????. ???????‚?? ???° ???°?? ???·?????? ?????°?????????‰?????‚?° ????.

?¤???????†?????‚?° ???° ?????µ?·?????µ???‚?°, ?????‡, ?µ ?????µ?????‚?°?????‚?µ?»???°.
???????µ?? ?‚?????° ???????‡?????µ?????‚?µ ???? ???????°???? ???????°?‚ ???° ???°?·???»?µ?????°?‚ ?»???†?°, ?????µ?‰?? ???????‚?? ???µ?‡?µ ???µ ???????? ?????????·?????????‚????, ?»???†?°?‚?° ???·?????? ???µ???? ???° ?????? ???‚ ???±???µ??.

?›?µ???????? написа:
7. ?—?°?‰???‚?° ???° ?±???»???°?????????? ?????????·?????????‚?µ?» ?? ?????µ?????????µ???°?‡ ?? ?????»?????????‚?° ???° ?‡?»?µ?????‚???? ?? ?•?? ??“ ?‡???µ?· ???????µ???‚???? ?»???±?????°???µ ?????µ?? ?‡???¶???? ???????‚???°???µ???‚??.

???????° ???µ ???·?????????° ???‚ ?????µ???? ?µ?????? ?????µ?·?????µ???‚. ???°?·?? ?‚???‡???° ?µ ?±?µ?·???????»?µ???°.
???? ?’???»?µ??, ?????????»?????‚?? ?????¶???°?? ?„?°???°?‚???·?????°???°?‚?° ???? ?????»???‚?????°, ?‰?µ ???»???¶?? ???° ???µ???µ???‚?°?» ???µ?·?°???????????? ?±???»???°???????? ?????????·?????????‚????, ?? ???µ???°???µ???° ???° ?‡???¶???? ???????µ???‚???†????, ?? ?????µ?‚?? ???°??-?????????? ???° ???????µ ???°?»?????°???µ?‚?? ???° ???°???? ???‚ ?•?????????° ?? ?????·???°???°???µ?‚?? ???° ???°?±???‚?? ???µ???‚?° ?????? ?‡???¶???? ?????????°?????? ?? ?????????????????°?‚?° ????.

?›?µ???????? написа:
8. ?????°???????°???µ?‚?? ???° ???????°?·?°???? ?±?µ?·?????°???????‚?µ ???µ?°???‚?????? ???° ???•?¦ ????????·?»??????????? ??“ ?‡???µ?· ???????µ???‚???? ?»???±?????°???µ ?????µ?? ?????????????µ ?? ?•?????????‚???????‚???????‚?µ.

?•?????????°, ?? ?? ?‡?°???‚???????‚ ?¤???°???†????, ?°???? ?‰?µ?? ?? ? ???????????? ?????°?‚ ???·???????° ???‚ ?·?°?‚???°???????µ?‚?? ???° ???•?¦ "?????·?»????????". ?”?°?»?? ???° ?±?µ?·?????°?????? ???»?? ???µ ???????±?‰?µ ???µ ?µ ?????????????°. ?”?°?»?? ?µ "?‡?µ???‚????" ???????????? ???°?? ?????‰?? ???µ ?µ ?????????????°.
?’???????????° ?µ ?‡?µ ???????°???µ ???° ?????µ ?‡?»?µ?????° ???° ?•?? ?????·?????¶???? ???°??-?????????? ?? ?µ?????? ???‚ ?????»?????????‚?° ?µ ?·?°?????????°???µ ???° ???•?¦ ???µ?°???‚???????‚?µ. ?????°?????°?», ???????????????°?‚ ???‚ ?’???»?µ?? ?‚???? ?????¶?µ ???°???? ???° ???????‚?°???° ?‡?»?µ?????‚?????? ????.
?????? ???????°?? ???° ?????°?????? ?????»?µ?‚, ?‚?????±???° ???° ???‡???????? ?????????»???? ?????†?°.

?›?µ???????? написа:
9. ?????????µ?¶???°???µ ???° ???µ?„?µ???µ?????????? ???? ???°?¶???? ??????????????: ?‡???¶???? ?????µ?????? ?±?°?·?? ?? ???°??, ?‡?»?µ?????‚???? ?????? ?????µ?????? ?±?»?????????µ, ?????»???‚???‡?µ?????? ???????·?? ?? ???·?????°?‰?°???µ ???° ???°???? ???????????? ?·?°?? ?????°?????†?° - ?‡???µ?· ?????°?????????‰?????‚?° ???° ?????µ?·?????µ???‚?° ???° ?????°???? ?????µ???»???¶?µ?????? ?????µ?? ???°???????????‚?? ?????±???°?????µ.

?????? ???·?µ???°?? ???µ???µ?????µ ???? ???????°?????? ???????????? ?‚?????±???° ???° ???? ???????µ ???°?»???? ?????????µ?‚?µ???‚?µ?? ???? ???µ????. ?? ???°???»?°???µ???‚?°???????‚?µ ???·?±?????? ???????°?·?°?…?° ?‡?µ ?±???»???°?????????‚ ???• ?• ?? ???????‚?????????µ ???° ???·?µ???° ?‚???µ?·???? ?????»???‚???‡?µ?????? ???µ???µ??????. ???µ???°??-????-?????»???? ???‚???‚???†?? ?…???»?????? (???µ ?·???°?? ?†???„???°?‚?°) ?±???»???°???? ???»?°???????°?…?° ?·?° ?????????? ?? ?’???»?µ?? ???????µ?????? - ?±?????? ???µ???µ???°?? ?? ?¶???????°?»?????‚-???????????°?‡ ?? ?????»?µ???° ?????????µ?‚?µ???‚???????‚ ???????? ?·?°?‰???‚?? ?????????»?°???????µ ???° ???°?????°???????‚?° ???° ???µ?‡???? ???µ?????????»?????‚?µ. ?????? ?±???»???°?????????‚ ?????¶?µ ?µ?????? ???µ?‰?? ???°?????‚?????° ?????±???µ, ?‚?? ?‚?????° ?µ ???° ???????????°. ?•???°?»?° ???° ???µ???»?°?????°?‚?° ?????°?????????° ???° ?’???»?µ??, ???? ?????????????‚?° ???? ?µ ???µ???°?‡?µ???‚???µ??. ?? ?±???»???°?????????‚ ???»?°???????° ?·?° ???µ????.

? ?µ?„?µ???µ???????? ?‚???? ???° ?????????? ???????‚?? ?µ ???µ?µ?„?µ???‚?????µ??, ?·?°?‰???‚?? ?µ ???»?°?? ???° ???µ?????????µ?‚?µ???‚???? ???µ?»??????, ?? ???° ???‚?????? ???????‚?? ?µ ???????µ?? ???????†?µ??.

?›?µ???????? написа:
10. ???·???±?»???‡?°???°???µ?‚?? ???° ???????‡???? ???°?»?°???µ????, ???·?????????µ???? ???‚ ???????µ???°?????? ?????°?????‚?µ?»???‚???° ?? ?????????·?°???? ?? ?‚???… ?????»?????? ???‚???????‚?????? ??“ ?‡???µ?· ?????°?????????‰?????‚?° ???° ?????»???‡?°???° ?????„???????°?†???? ???‚ ???????‡???? ???»???¶?±?? ?? ?‡???µ?· ?????°?????‚?? ???° ?????µ?·?????µ???‚?° ???° ?????°???? ?????µ???? ???±?????‰?µ?????? ?????? ???°???????° ???‚ ???°?†???????°?»?????‚?µ ???µ??????.

???????° ?µ ?‚???»???????° ?????µ?????? ?? ???????·???°?‡????, ?‡?µ ???????? ???????° ???° ???? ???????µ???‚?????°??.

?? ???‰?µ ???µ?‰?? ?????‡... ???»?µ?? ???°?‚?? ???µ ?????¶?µ?? ???° ???µ ???????¶???? ?????????°?»???? ?? ??? ???????????—?•???•???????? ???»?? ?? ?????????? ????????, ?? ???° ???? ?????????°?? ?‚?????° ?? ?‚?????° ?????»???? ???? ???µ?»???? ?? ?·???°?µ?‰, ???µ ???‡?°?????°?? ???µ?????µ???‚ ???‚ ???µ??. ?????? ???????°?‚?° "?‚???»?µ???°???‚???????‚" ?‚?? ?·?????‡?? ?????????? ???°?»?µ?‡????, ?????? ???° ?? ???°???‡???? ?? ???° ???µ ???±???°?·?????°?? ?·?° ?‚?????° ???°?????? ?µ ???±?‰?????°???µ. ?????????

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Сеп 2006 19:27

?°???? ???????????µ?????? ?’???»?µ?? ???????µ??????
????????????:
???µ???µ?»?‡?? ?‘?µ?????????? ?µ ?‚?????????µ ???‚?°?? ?·?° ?‚?°?? ???»???¶???????‚
?° ????????????, ???° ???????‚?? ???? ???‚???????°???µ ?????????????? ???° ???? ?????????? ?????µ?‚??, ???? ???? ?·?°?±???°?????…, ?µ ?·?°???°???? ?????†?µ?‚?? ????-???????????¶?° ???µ?»?? ? ?°?????µ?»?????°.?????? ?????‚?°?…?° ?? ?µ?????° ?????‚??????, ????-?‚???‡???? ?‘?°???µ?????? ?? ?????‚?°:
,,???°?????? ???° ???»?°???????µ?‚?µ ????, ?°???? ???·?µ???µ?‚?° ???»?µ???‚?‚?°?``
,,?????? ???????? ?‰?µ ?·?°?‚?????????? ?±?»?????????µ?‚?µ ???° ???•?¦ ... ?????·?»????????``
,,?????? ?±?»?????????µ``
,,?????? ?‚?µ?·??, ???????‚?? ?‚?????±???° ???° ?·?°?‚??????????``
,,?????? ???° ?‚?µ``
,,??????...???µ ?????? ?????????????°...?????????? ??...???‚??????...?``
,,???µ, ?·?° ?‚???µ?‚?? ?? ?‡?µ?‚???????‚?? ???‚?°???° ????????????``
,,?’???µ ???°?? ???µ ?????? ???»???¶???° ???° ???? ??????????, ???°?»??!``
,,???µ, ???? ?µ ?…???±?°???? ???° ???? ?·???°?µ?‚?µ``

? ?°?·?±?????° ???µ, ?‡?µ ???µ ???? ???»???¶???°

?? ???????????‚?µ ?????????‚?? ???µ ???µ ???µ?„???‚, ?‚?????° ?µ

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Сеп 2006 20:41

Till Lindemann написа:
?°???? ???????????µ?????? ?’???»?µ?? ???????µ?????? ...

?? ???? ?????µ?????‚?°???? ?????µ?‰?° ???µ?¶???? ?????‚???? ?? ???????µ?????? :ROFLROFL: :ROFLROFL: :ROFLROFL: ?±?°???? ?¶?°?»???°?‚?° ???°???‚???????°. ???? ???????????»?¶?°???°???‚?µ ???° ???? ???????????µ?????‚?µ ... :worry:

??.??. ???µ ???µ ???‚???°???? ???°???? ?·?° ?‚?µ?±. ?????? :wink:

now I lay me down to sleep
pray the lord my soul to keep
if I die before I wake
pray the lord my soul to take

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене: