Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта

Президенто че е:

Георги Първанов (агент Гоце)    24%  24%  [ 38 ]
 Волен Сидеров (Месията)    37%  37%  [ 59 ]
 Петър Берон (агент Бончо)    1%  1%  [ 2 ]
 Георги Марков (агент Николай)    2%  2%  [ 3 ]
 Григор Велев    0%  0%  [ 0 ]
 Любен Петров    0%  0%  [ 0 ]
 Неделчо Беронов (Ерик Хонекер)    9%  9%  [ 14 ]
 друг    1%  1%  [ 1 ]
 Ще гласувам протестно (с празна бюлетина)    9%  9%  [ 15 ]
 Няма да гласувам    16%  16%  [ 26 ]
Общо гласове : 158
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 17 Сеп 2006 21:48

Въпросът за НАТО е доста по-сложен от обещанията на една отделна личност. Не помня да е заявил "изрично, че е върл натовец". А мога ли аз да го харесвам точно защото е загърбил тези свои анти-натовски настроения? И ако това са ти критериите за уважение на някой политик има ли такива, които ти уважаваш въобще? Аз доколкото помня Стефан Софиянски примерно изпълняваше доста от обещанията си... :) Проблемът на повечето кандидат-управници(президенти, кметове и т.н.) е, че придобиват по време на кампаниите си навика да дават обещания, независещи от тях. Първанов може да не е изпълнил листа си с предизборни обещания, но кой е? И не заслужава ли уважение на фона на фигури като Желю Желев, Петър Стоянов? Да не споменаваме купищата "велики" политици, Жан Виденов, Иван Костов, господин Софиянски, уважаемата ни кралска особа?... хайде след като нямаш уважение към Георги Първанов, кого уважаваш? Волен Сидеров? Дано да е така, за да мога спокойно да изляза от дискусията. :)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Сеп 2006 23:14

С какво точно ви привлича ВОлен? Със шоуто което прави? Или с това, че иска да избие циганите и турците? Е ми то ако ги няма котките, мишките ще са отгоре и те ще искат да ядат...

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 18 Сеп 2006 17:04

Juicy написа:
Хахахах Воленчо води за сега :twisted: :twisted: :twisted:
Това е защото Зубро е регнал 17 нови акаунта специално за анкетата.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Сеп 2006 17:39

Според проучване в началото на септември Първан има 69 %, Волен - 13, а Беронов - 7,5, останалите общо 10.. Обаче ще гласуват под 40%.

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 18 Сеп 2006 18:50

UrbanSmoker написа:
Това е защото Зубро е регнал 17 нови акаунта специално за анкетата.

Аз имам общо 4 акаунта, но с другите три освен този не съм гласувал. Ако искаш мога да ти го докажа, само кажи по кое време точно да вдигна гласовете на Волен с още 3.

DJiDJo, чети:

Цитат:

Лъжа Втора: АТАКА е против циганите и желае тяхното изтребление
Тази измислица също е породена от непознаване на идеите на АТАКА, тъй като масата телевизионни зрители се информират за тези неща от изказването на шутове и галфони с медийна трибуна като простакът Слави Трифонов и малкия злобар Бареков. Всъщност са малцина тези, които продължават да разпространяват подобни лъжи за АТАКА, след като са слушали неорязани изказвания в оригинал на Волен Сидеров.
АТАКА в никакъв случай не е против циганите. АТАКА е против циганската престъпност и беззаконието, което се „упражнява” от тази част от българската нация. Както знае всеки, управляващата клика (БСП, ДПС и абсурдното чучело Първанов) дължат сегашните си постове главно на гласовете на комунистическата номенклатура, турските „туристи” които идват в автобуси от родината си по избори, и не на последно място – на циганите. Схемата на действие е проста – циганите живеят като животни (нещо типично за техния си светоглед) и получават от държавата – от нашите пари! – небивало големи социални помощи и привилегии, а масовата престъпност, която е професията на мнозина от тях, остава безнаказана. В замяна на това (често също на двайсетолевка или двойка кебапчета с бира) циганите дават гласовете си за съответната политическа сила. Има няколко фактора, които крепят управляващата престъпна сбирщина на власт, и тези над милион сигурни цигански гласове са един от тях. Срещу тово специфично отношение към циганите се бори АТАКА, защото иначе излиза че дискриминацията е насочена към целия български народ.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Сеп 2006 18:57

не че нещо, но е смешно да наричаш Бареков и Слави млаки злобари - и двамата са безмислено високи. волен е от тия, които прави берат ягоди.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Сеп 2006 19:09

Рекс.. виждам че пубертета работи со пълна сила при теб. Така имената? Ми то това са им имента... в ДС. Да не съм го измислил аз? Не ми е ясно с какво някой е заслужил уважението ми? П.С. Хънтър. Президента бива избиран от тия които са гласували за него. Кур за другите. Гоце примерно е човек който не само не уважавам ми презирам. Ае Пешо-Битълса кат чели беше по-добър, макар и ултра-популист, нема връзка.
Ледник - Ем може да имат шанс за балотаж. Смятай за дедо Неделчо ще гласуват само подръжници на ДСБ. Другите "сини" за Георги Марков ( надявам се и всички фенове на ПФК Левски :Ь, А Марков не е случаен човек, хората го познават много добре. Навремето той правеше митингите и прочее, единствения главен-прокурор който беше избран от всички. А беронов къв е.... никой не го знае. Ген. Любен Петров... левите ше си гласуват за него, осдобено по левите. Знам ли поне може д аимат някакъв шанс. А и "Нова Зора" кат се отцепи от АТАКА точно него сега ще подкрепи. Берон и той същия. двамата със Стела Банкова и те кат зората... ще успеят да откраднат 2-3 гласа от АТАКА, десни и центристи. Аутсайдера тука е Григор Велев. Едва 1% ще събере сигурно.
Лично моите прогнози са:
1. Гоце
2. Волен
3. Марков/Беронов
5.Петров/Берон
7.Велев

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Сеп 2006 19:41

Интересни прогнози. По принцип си прав за личното мнение за всеки политик. По принцип е добре да не се обижда наляво надясно и да не се вадят скелети от клозета -но пък така се губи тръпката от раздумката.
Аз лично уважавам истински само Беронов, тъй като той според мен е друг човек от друг тип, възпитан, фин - това си е мое мнение естествено, но определено ми изглежда съвсем различно до другите. Към Първанов имам уважение, тъй като е много хитър политик и определено по-добрата извадка от лявата идея (сравнение с Жан Виденов или Красимир Премянов). Към Сидеров - респект за това, че влезе с малко пари в парламента, обаче възгледите му са ми много противни. Марков не мога да го понасям, прилича на патладжан и е почти толкова интелигентен. Не вярвам седесарите да се подведат по него. Берон... абе симпатичен изглежда, но много ругае и проклетичък понякога. За Велев нямам мнение и не го познавам, ген. Петров ми изглежда комичен, но щото не съм бил (и се надявам да не бъда) войник. Иначе сигурно щях да тръпна от него.
За изборите, значи Първанов ще е пръв и то с много, но едва ли чак с подкрепата, която му предвиждат сега. Според мен Беронов ще успее да стане втори. аз не мисля, че Атака е по-популярна от ДСБ в този момент от развитието си и с помощта и на СДС Беронов ще спечели второ място и ще отиде на балотаж.
Моята прогноза за - тур:
1 Първанов
2 Беронов
3 Сидеров
4 ген Петров
5 Берон
6 Марков
7 Велев

Профил WWW

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Заглавие:
Публикувано на: 19 Сеп 2006 15:29

Попе, драги Попе... С поста си само доказваш, че почти всички тука и статистически погледнато, основно поддръжниците на АТАКА, сте много зле възпитани. Защо ли? Ами защото само един невъзпитан или един емоционално неуравновесен човек тръгва да обижда. Казваш, че аз съм бил с буйни хормони, така че за теб явно важи първия вариант.

Аз пък доколкото знам, родителите на Георги Първаново са го кръстили така, така е записан по документи за самоличност в България, значи се казва така. Което пък означава, че и така трябва да го наричаш. Ако изборите ги организираше Държавна Сигурност, тогава сигурно щеше да е "агент Гоце", само че не ги организира тя.

Жалко само за т'ва, че всички тука не се замисляте и за миг относно какво ви пише опонентът ви, а само търсите как да го опровергаете.

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Сеп 2006 22:09

Драги Рекс.
Абе мач ли е имало?
Първо аз съм подръжник на себе си най-вече. Днес може да викам за Атака, утре за ДСБ, БКП, ООН, НСРТ, ДАМС и за което ми е изгодно.
И аз ли тръгнах със заядлив тон? Просто отвърнах на заядката. А ти сега така популистки да се отнесеш...
Айде нема нужда. За връзка да не говорим.

Профил ICQ

Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2006 09:41

Попе не си прав. Защото аз не те попитах дали ти смяташ, че не заслужава уважение. Защото всеки има право на сво мнение, колкото и безпочвено да е то. Защото за да бъде президент явно е спечелил достатъчно уважение. Това че отделни индивиди не го харесват по субективни прични е напълно различен въпрос. А трябва да сме обективни.
Не, аз не симпатизирам на никого, но ми е смешно как определяте кой трябва да бъде уважаван и кой - презиран, кой е добър президент и кой е лош и т.н. Не се ли изхвърляте... съвсем мъничко?

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2006 09:51

Хънтър, ако не човекът, тогава кой друг ще реши кой е бил добър управник?

И да ти напомня за пореден път, че Първанов не изпълни нито едно от предизборните си обещания. Не се провали в опитите си да ги изпълни, а просто вършеше точно обратното на това, което беше заявил в предизборната си кампания. Тоест, Георги Седефчов Първанов-Гоце беше избран, за да работи за народа, а той се прояви като измамник и лъжец. Към какво точно да покажа уважение, ловецо?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2006 10:07

Относно агентурните имена : е не загряхте ли бе да му еба мамата ? Виктор , Гоце , Бончо , Алберт и още не знам си кви ... Хората които са имали нещо общо със постсоц историята ни са били вербувани . За тези сме разбрали до момента , на другите просто папките им са по-добре скрити . Очевидно стана , че това вербуване не е много по собствена воля . Или искаш агентурно име , или искаш безименен гроб някъде на Витоша . Както главния глас на "Свободна Европа" се оказа агент , така ще се окаже агент и главния редактор на "Демокрация" . Може отсега да се обзалагаме кво ше бъде неговото : Волчо , Ленчо , Алфи , ше видим .

Относно изборите : Първанов е марионекта ( както всеки президент досега ) , ДСБ-аря ше се гътне , Волен и Берон са приемливи , останалото е пълнеж .

От друга страна обаче , Първанов беше първия президент който изпълни квотите си от вета за безмислени закони ( ако не се лъжа , един от тях беше за реформите в армията , които при Стоянов вървяха с пълна сила ) . Виж обаче във външните отношения сгафи , както всички досега , ставайки гъзоблизец на Америка . Може би това не зависи от него , но е време за някаква промяна в това отношение .

Ще се гледат дебати , ще се реши .

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2006 10:12

Според агенция АФИС 73% ще подкрепят Георги Първанов, 14% - Болен Лидеров, 7% - Беронов, 4% - Марков. Така балотаж няма да има освен ако актиността не се окаже прекалено ниска.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2006 10:18

Ако пак един и същ агент ни стане президент, сме си тъп народ и т'ва си е. (по-голямата част)

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2006 10:21

Аз съм си твърдо за Неделчо, обаче ако Волен е на балотаж, по-добре Първан да си печели на І-ви тур и да ми спести отвращението да го подкрепям. :cry:

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2006 10:41

Ледник написа:
Хънтър, ако не човекът, тогава кой друг ще реши кой е бил добър управник?

Буквите сами по себе си, независимо дали се мислят за гласни или съгласни са безгласни, думите са тези, които езика ни. Капиш?
Няма да се хващам за предизборните обещания, защото ми е непозната тази област. Но други политици са давали много силни обещания преди да бъдат избрани, а накрая на мандатите си са завършвали заплетени в хиляди дела за кражби, измами и злоупотреби.
Първанов умправлява държавата в период на нелеки преходи и смятам, че се справи по-добре от предшествениците си и някои други "велики" лидери от последното десетилетие.
Да, за мен е заслужил уважение. Явно и за още 70% от гласоподавателите, ако вярваме на статистиките. Та какво повече?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2006 10:41

Скъпи приятели, които пишете в тази тема, най-малко от уважение към институцията Президент и към гласоподавателите трябва да наричате кандидатите с истинските им имена. Например:

Не "Гоце", а Георги Първанов
Не "Болен Лидеров", а "Волен Сидеров"

и т.н.

Ако имах 18 години, бих гласувал за Неделчо Беронов на първи тур. Президентът има представителна роля, а Волен Сидеров има доста негативен имидж след историята с магистралата и това, което се чу за неговите неонацистки лозунги ( да, Ледник, може всичко да е плод на оная чифутска телевизия. Не ми пука. Той не можа да се защити)
Гоце наистина спаси България с тройната коалиция, като постигна компромис между партиите. Но е време за промяна

Have you been touched by his noodly appendage?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2006 10:49

Е, уважение към институцията трябва да има, но пък политическите разговори винаги са по-крайни. :lol: Затова и топлите думи за този или онзи политик.
Иначе за промяната - според мен има три пътя - нагоре - с Беронов, на същото посредствено ниво - с Първанов и стръмно надолу - със Сидеров. Зад останалите кандидати ми е неясно кой седи, те са към неизвестното. :o

Профил WWW

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Заглавие:
Публикувано на: 20 Сеп 2006 11:01

[FFF]Flaming One написа:
Скъпи приятели, които пишете в тази тема, най-малко от уважение към институцията Президент и към гласоподавателите трябва да наричате кандидатите с истинските им имена. Например:

Не "Гоце", а Георги Първанов
Не "Болен Лидеров", а "Волен Сидеров"

и т.н.

Ако имах 18 години, бих гласувал за Неделчо Беронов на първи тур. Президентът има представителна роля, а Волен Сидеров има доста негативен имидж след историята с магистралата и това, което се чу за неговите неонацистки лозунги ( да, Ледник, може всичко да е плод на оная чифутска телевизия. Не ми пука. Той не можа да се защити)
Гоце наистина спаси България с тройната коалиция, като постигна компромис между партиите. Но е време за промяна

Хммм... А защо ти не го правиш? :?
Иначе се радвам, че поне някои хора разбраха думите ми.

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com