Автор |
Съобщение |
Tiaro
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Сеп 2006 10:24
|
|
[FFF]Flaming One
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Сеп 2006 12:27
директната ИП връзка бачка ли ако и двамата( и осемте ) сме с еднакъв цд - кей? (това е последния ламерски въпрос от мене)
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Сеп 2006 12:31
[FFF]Flaming One написа: директната ИП връзка бачка ли ако и двамата( и осемте ) сме с еднакъв цд - кей? (това е последния ламерски въпрос от мене)
За direct IP трябва постоянно ИП.СД кея не дава значение.Най-добре и най-лесно е чрез хамачи и после през ЛАН За повече инфо,ако нз как се прави,прати ми лс или пиши
Иначе пробвах демото и изглежда Тау са небалансирано силни според мен
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
[FFF]Flaming One
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 11 Сеп 2006 12:40
scooby-doo написа: [FFF]Flaming One написа: директната ИП връзка бачка ли ако и двамата( и осемте ) сме с еднакъв цд - кей? (това е последния ламерски въпрос от мене) За direct IP трябва постоянно ИП.СД кея не дава значение.Най-добре и най-лесно е чрез хамачи и после през ЛАН За повече инфо,ако нз как се прави,прати ми лс или пиши
10x
|
|
|
Bethrezen
|
|
Мнения: 308 Местоположение: In a sinister state of your mind.
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Сеп 2006 14:01
Свалих играта и я качих според предписанията - инсталвам DoW (без да я краквам), пачвам до 140, после инсталвам WA, пачвам до 151 и си играя. Играта е много яка, обаче имам някъкъв проблем - след 20 (може и повече или по-малко) минути игра компа просто се рестартира или забива. Мислех, че проблема е в AGP Texture A-едиквоси, на това го оправих а играта продължава да рестартира. Някакво мнение по въпроса? Човек със същият проблем?
___________________________________ Victims aren't we all?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Сеп 2006 18:18
Да не е преглял компа
|
|
Bethrezen
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Сеп 2006 18:30
Sunerphey написа: Да не е преглял компа
От Warhammer?! На дали - превишавам препоръчителните изисквания. От какво да прегрее?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Сеп 2006 19:35
Еми просто като ти прегрее леко и се ресва /моя и си заби 1 път/.
Вентилатора на цпу-то беше чикясал...
Ся глупости говоря не ма чети, не знам къде е проблема...
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Сеп 2006 19:59
Bethrezen написа: Sunerphey написа: Да не е преглял компа От Warhammer?! На дали - превишавам препоръчителните изисквания. От какво да прегрее? При мен компа след игра е много натоварен, така че е възможно. И аз принципно превишавам препоръчителните изисквания. Пробвай да намалиш графичните настройки.
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Сеп 2006 20:00
Съмнявам се от това да се ресва *_*
|
|
[FFF]Flaming One
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Сеп 2006 20:07
Bethrezen написа: Свалих играта и я качих според предписанията - инсталвам DoW (без да я краквам), пачвам до 140, после инсталвам WA, пачвам до 151 и си играя. Играта е много яка, обаче имам някъкъв проблем - след 20 (може и повече или по-малко) минути игра компа просто се рестартира или забива. Мислех, че проблема е в AGP Texture A-едиквоси, на това го оправих а играта продължава да рестартира. Някакво мнение по въпроса? Човек със същият проблем?
каква ти е видео картата и Рам- а?
имах същия проблем с повечето игри.
първо видеото се слага на 4хAGP(от Bios) и ако това не помогне, имаше едно,мисля че се казва Memory command rate или нещо подобно. при мен беше на 2Т, слагаш го на 1Т и нямаш повече проблеми
|
|
|
Bethrezen
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Сеп 2006 20:21
[FFF]Flaming One написа: Bethrezen написа: Свалих играта и я качих според предписанията - инсталвам DoW (без да я краквам), пачвам до 140, после инсталвам WA, пачвам до 151 и си играя. Играта е много яка, обаче имам някъкъв проблем - след 20 (може и повече или по-малко) минути игра компа просто се рестартира или забива. Мислех, че проблема е в AGP Texture A-едиквоси, на това го оправих а играта продължава да рестартира. Някакво мнение по въпроса? Човек със същият проблем? каква ти е видео картата и Рам- а? имах същия проблем с повечето игри. първо видеото се слага на 4хAGP(от Bios) и ако това не помогне, имаше едно,мисля че се казва Memory command rate или нещо подобно. при мен беше на 2Т, слагаш го на 1Т и нямаш повече проблеми
Видеото ми е ATI Radeon 9800SE 128MB, a RAM-a 2x512 MB (може би проблема е тук - двете платки са на различни фирми и в сервиза ме предупредиха, че може да са несъвместими).
Ще пробвам първо да сменя рамта с 1 платка от 1 ГБ и после можа да пробвам по твоят начин.
|
|
|
|
|
[FFF]Flaming One
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Сеп 2006 20:28
Bethrezen написа: [FFF]Flaming One написа: Bethrezen написа: Свалих играта и я качих според предписанията - инсталвам DoW (без да я краквам), пачвам до 140, после инсталвам WA, пачвам до 151 и си играя. Играта е много яка, обаче имам някъкъв проблем - след 20 (може и повече или по-малко) минути игра компа просто се рестартира или забива. Мислех, че проблема е в AGP Texture A-едиквоси, на това го оправих а играта продължава да рестартира. Някакво мнение по въпроса? Човек със същият проблем? каква ти е видео картата и Рам- а? имах същия проблем с повечето игри. първо видеото се слага на 4хAGP(от Bios) и ако това не помогне, имаше едно,мисля че се казва Memory command rate или нещо подобно. при мен беше на 2Т, слагаш го на 1Т и нямаш повече проблеми Видеото ми е ATI Radeon 9800SE 128MB, a RAM-a 2x512 MB (може би проблема е тук - двете платки са на различни фирми и в сервиза ме предупредиха, че може да са несъвместими). Ще пробвам първо да сменя рамта с 1 платка от 1 ГБ и после можа да пробвам по твоят начин.
не ти гарантирам, просто това беше проблем със същите симптоми при мене
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Сеп 2006 20:56
Айде да ви порадвам
BTW Ако някой е способен да види файловете в директорията
http://www.relic.com/misc/buggo/
Ще е мноооого добре
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Сеп 2006 21:14
uhaaa qkoоо
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 12 Сеп 2006 21:39
Are you trying to directory surf my files? Weaksauce. Love, Buggo
Брей, хакер...
П.П. Картата -> къртеща.
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
Bethrezen
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Сеп 2006 12:28
[FFF]Flaming One написа: Bethrezen написа: Свалих играта и я качих според предписанията - инсталвам DoW (без да я краквам), пачвам до 140, после инсталвам WA, пачвам до 151 и си играя. Играта е много яка, обаче имам някъкъв проблем - след 20 (може и повече или по-малко) минути игра компа просто се рестартира или забива. Мислех, че проблема е в AGP Texture A-едиквоси, на това го оправих а играта продължава да рестартира. Някакво мнение по въпроса? Човек със същият проблем? каква ти е видео картата и Рам- а? имах същия проблем с повечето игри. първо видеото се слага на 4хAGP(от Bios) и ако това не помогне, имаше едно,мисля че се казва Memory command rate или нещо подобно. при мен беше на 2Т, слагаш го на 1Т и нямаш повече проблеми
Благодаря, това реши проблема!
п.п. Скайп номера ми е bethrezen1666, ако на някой му се играе в мрежа нека ми пише (или направо да се обади). А и пишете в представянето, че сте от форума.
|
|
|
|
|
Culture Nineteen
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Сеп 2006 14:34
|
|
|
|
|
Bethrezen
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Сеп 2006 16:58
Един приятел е кракнал играта преди да качи последните три пача. Сега му иска оригинално ексе - има ли друг начин да си я пачне или може ли някой да даде линк с оригиналното ексе.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Сеп 2006 19:07
emi da se nau4i da si pravi backup na originalnite exeta tva da mu e za urok 4ovek se u4i dokato e jiv
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|