Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 09 Сеп 2006 18:10

Mahaan написа:
Онзи реплей с ИГ и маринката не се забравя, но най-яркият спомен от тази версия ми е когато скуад гардсмени с комисар видя сметката на едни асаут маринки в ръкопашна. Всъщност помня и как един комисар пое цяла група слъга самостоятелно...на тая пач сега ако ме сложите отново ще гледам като извънземно.
DC ще иска пач 1.5, което означава, че ще трябва да се пачва, препоръчвам ви да пачвате тъй като без пачове както каза Sunerphey известна част от динамиката се губи, а пък и без тях играта ще ви умръзне доста по-бързо(DC се очаква да бъде последният експейжън), а пък и нито е трудно да се прави нито е неприятно.
С ДЦ мисля наистина да пачваме, сега няма смисъл по - малко от 1 месец преди това. А ДЦ би трябвало да пачне автоматично (като WA), нали?

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Сеп 2006 18:12

Mahaan написа:
Онзи реплей с ИГ и маринката не се забравя, но най-яркият спомен от тази версия ми е когато скуад гардсмени с комисар видя сметката на едни асаут маринки в ръкопашна. Всъщност помня и как един комисар пое цяла група слъга самостоятелно...на тая пач сега ако ме сложите отново ще гледам като извънземно.
DC ще иска пач 1.5, което означава, че ще трябва да се пачва, препоръчвам ви да пачвате тъй като без пачове както каза Sunerphey известна част от динамиката се губи, а пък и без тях играта ще ви умръзне доста по-бързо(DC се очаква да бъде последният експейжън), а пък и нито е трудно да се прави нито е неприятно.

Едит: Forgotten ТТ е имал МНОГО едйитове, всеки едишън променя нещо в играта и я балансира, а има книга с тактики за СМ която цели да покаже, че те не са ъндърпауаред, също така в сайта на ГМ има секция с промените в книгите направени по-късно и неиздадени в друг едишън(но слежени в новите копия) които променят балансът.

Добре дай един линк откъдето знаеш ,че работи да пачнем и да видим. Ще постна впечатления след това.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Сеп 2006 18:17

За да пачнете първо трябва да махнете крака(преинсталиране или да сложите оригиналният изпълнителен файл) след което сваляте пачовете от тук и играете. А Линтър асаута трябва да се емулатне само с ДТ, друго не му трябва.

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Сеп 2006 18:23

Mahaan написа:
За да пачнете първо трябва да махнете крака(преинсталиране или да сложите оригиналният изпълнителен файл) след което сваляте пачовете от тук и играете. А Линтър асаута трябва да се емулатне само с ДТ, друго не му трябва.

PLs бърз отговор. Wintera ми няма крак сложен трябва ли да го преинсталвам или върху него да слагам ?

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Сеп 2006 18:24

Bраво бе, емулирал си и не пачваш, слагай върху него подред, 1.41, 1.5 и 1.51

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Сеп 2006 18:26

Mahaan написа:
Bраво бе, емулирал си и не пачваш, слагай върху него подред, 1.41, 1.5 и 1.51

Благодаря.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Сеп 2006 18:32

Цитат:
Това е един вид смяна на правилата което е смешно при една table-top игра където си има правила които никога не се променят.

ми ти ако мислиш че играеш настолна игра си с много развинтено въображение това е реалновремева стратегиа за пц ти като настолна игра ли я играеш?

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 09 Сеп 2006 18:42

Ако не се лъжа и на настолната игра променят правилата :wink:
Новите кодекси...

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Сеп 2006 19:02

Добре пачна се и работи сега ще изчакам и другите да го направят и ще дадем впечатления.

П.С - iddqd въздържам се от коментар идея си нямаш какво всъщност е warhammer и как си представяш да се играе tabe-top в RTS вариант абе направо ... няма значение.

Sunerphey - много рядко вадят нови има на всеки кодекс изваден по още един нов за 26-а течаща година вече ;)

Edit: Играхме една.

Впечатление нещо специфично не ми направи. Някои еденици са поскъпнали някои сгради се строят по-бавно и т.н Орките почват без слъга .

Интересното е че на game speed fast си върви едно такова спокойно плавно да заспиш лошо е ,че махнаха истиснкият fast speed. Иначе разлика мноого в такитака за отнасяне на insane няма.

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 09 Сеп 2006 20:35

Мудно бе, дееба :shock:

мързи ме да пиша нещо по - детайлно, вижте едита на колегата отгоре

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Сеп 2006 20:55

хаха представа си нямам ама си пачна играта нали?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Сеп 2006 20:56

Един въпрос - първо да пачна до 1.51 и после да сложа експанжъна или да пачна до 1.41, да сложа експанжъна и тогава да пачна с 1.50 и 1.51? Или няма значение?

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 09 Сеп 2006 20:58

Не обръщате внимание на малките неща ;)
Които оправляват играта.
Пример:
До сега можехте да спамвате уартрак и да газите, сега не
защо ?
Bamchukkas /ъпгрейда на wartraks/ е по-скъп и се прави по-бавно. Е няма да имате същия успех ;)

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 09 Сеп 2006 20:59

Bethrezen написа:
Един въпрос - първо да пачна до 1.51 и после да сложа експанжъна или да пачна до 1.41, да сложа експанжъна и тогава да пачна с 1.50 и 1.51? Или няма значение?

пачваш до 1.4 после експанжана и после 1.41 /1.41 е кръпка:)/

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Сеп 2006 21:01

не бе първо инсталираш играта после експанжъна това е версия 1.4 след това теглиш 1.41 инстал после 1.5 инстал после 1.51 инстал и си играеш

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Сеп 2006 21:10

Sunerphey, iddqd, благодаря и на двамата. Сега остава само да се досвали играта (това трябваше вече да е станало, но незнайно защо спря на 75 %. Еми така е при датата).

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Сеп 2006 21:15

бърз въпрос:

имам инсталната ДоУ( кракната)
и свалени двата диска на ВА
извадих оригиналното EXE от играта и мога да го сменя всеки момент. Версията на играта ми е 1.00

какво да правя?

Have you been touched by his noodly appendage?

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Сеп 2006 21:35

[FFF]Flaming One написа:
бърз въпрос:

имам инсталната ДоУ( кракната)
и свалени двата диска на ВА
извадих оригиналното EXE от играта и мога да го сменя всеки момент. Версията на играта ми е 1.00

какво да правя?

Сменяш го за да не е кракнато. След това качваш WA като не кракваш и нея, и теглиш от Headoff тук :arrow: http://www.headoff.com/index.php?p=ftp& ... wnOfWar%2F пачовете :

dow-140-141.exe
Версия 1.41 внася десетина промени в баланса, подобрения по интерфейса, коригита шепа технически грешки, включително тези със забиването на играта, както и някои дребни, незначителни проблеми.

Exe DOW-141-150.EXE
Версия 1.50 идва с оптимизация на мрежовия код, подобрения в режима на гледане на срещи и записи, подобрения на действието на функцията за произволен избор на отбор, двойно покачени щети на противопехотните мини, генерална промяна на първия стадии на развитие и десетки малки промени по баланса на единиците във всяка от расите.

Exe dow-150-151.exe
Тази нова кръпка играе ролята главно на балансиращо обновление на силите в играта. На по мащабно ниво играта вече не точи от ресурисет на процесора ако е направена командата в Windows alt + tab, но по-важното е че ресурсите нужни за премахване на готовите сгради Headquarters, Barracks, и Plasma Generator са намалени от 50% на 10%.

Пачваш и би трябвало да си готов.

Профил WWW

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Заглавие:
Публикувано на: 09 Сеп 2006 21:42

С пач или без пач,пак си изнасам easy-то всяка вечер :wink:
п.п.Идея-вместо само да спорите,кой по-си-разбира,що не ударие едно iddqd и Sunerphey vs. Steel и Forgotten ???

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Сеп 2006 21:44

дюд има малък проблем. Малко избързах да напиша,че е свален.изглежда някой от сийдърите в датата си е направил ташак с мене

(картинката е голяма и затова не я показвам)

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Have you been touched by his noodly appendage?

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com