Имайки предвид, че в темата ми се струва, че нямаше и грам причина да бъде изтрита, предполагам става дума за грешка на модераторите. За това просто моля да проверите дали не е така и да я върнете.
Темата на 5 lost, 1 to go от Творческия
- MetalGearRex
- В момента играе: GTA IV, Heroes 6
- Обратна връзка:
Темата на 5 lost, 1 to go от Творческия
Къде, по дяволите, отиде темата на 5 lost, 1 to go от Творческия?
Имайки предвид, че в темата ми се струва, че нямаше и грам причина да бъде изтрита, предполагам става дума за грешка на модераторите. За това просто моля да проверите дали не е така и да я върнете.
Never save anything for the swim back!
- VALEN7INVS
- Цар
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
- MetalGearRex
- Обратна връзка:
Точно за тази тема говоря.Varggoth написа:"Шест Криле" се казваше и вече я няма, а преди съвсем малко време я видях... О.оStealth написа:Прегледах първите пет страници от Кръглата Папка и такава тема няма.
Защо започна форумът сам да си изтрива темите (както стана явно с Пътеводителя)? Казвам "сам", защото не ми се иска да вярвам, че някой от властимащите ги е изтрил, при положение, че това са едни от малкото свестни теми?
И казахте, че си водите на бекъп всичките стари теми от Общия. Кога смятате да ги върнете?
Ей такива въпроси ми се въртят из главата... И наистина, вземете потърсете тази тема, защото беше една от много малкото стойностни в Творческия от много време насам.
-
Steel
- Обратна връзка:
Същата съдба сполетя и "Форумът, какъвто го видях аз", пак от Творческия. Или Творческият си яде темите, или само ТЕ могат да изтриват теми в този форум, или не знам каквоMetalGearRex написа:Точно за тази тема говоря.Varggoth написа:"Шест Криле" се казваше и вече я няма, а преди съвсем малко време я видях... О.оStealth написа:Прегледах първите пет страници от Кръглата Папка и такава тема няма.
Защо започна форумът сам да си изтрива темите (както стана явно с Пътеводителя)? Казвам "сам", защото не ми се иска да вярвам, че някой от властимащите ги е изтрил, при положение, че това са едни от малкото свестни теми?
И казахте, че си водите на бекъп всичките стари теми от Общия. Кога смятате да ги върнете?
Ей такива въпроси ми се въртят из главата... И наистина, вземете потърсете тази тема, защото беше една от много малкото стойностни в Творческия от много време насам.
Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
- VALEN7INVS
- Цар
-
Sardonic Wrath
- В момента играе: "живот"
- Обратна връзка:
- VALEN7INVS
- Цар
- MetalGearRex
- Обратна връзка:
Да, само дето първо само на Общия му се случи такава случка, второ заминаха последните страници (и доколкото разбрах ги има на бекъп), а пък тази тема е/беше от Творческия и беше сред първите.Ледник написа:Общият форум е 37 страници? Какво се учудвате, че една тема е заминала!
А ако говориш за немърливостта на модераторите, то не мисля, че това е уместно.
- VALEN7INVS
- Цар
Немарливост, Рекс, не немърливост, че кой знае какво ще си помислят хора... :)MetalGearRex написа:Да, само дето първо само на Общия му се случи такава случка, второ заминаха последните страници (и доколкото разбрах ги има на бекъп), а пък тази тема е/беше от Творческия и беше сред първите.Ледник написа:Общият форум е 37 страници? Какво се учудвате, че една тема е заминала!
А ако говориш за немърливостта на модераторите, то не мисля, че това е уместно.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
http://www.pcmania.bg/phpbb/viewtopic.php?t=44328
Хъм, Рекс...не знам дали ти я виждаш, но на мен ми се показва, не знам дали при вас я няма.Иначе при мен всичко е наред.Ако това е някакъв бъг във форума, голяма гадост, една тема имаш, друга нямаш...
Хъм, Рекс...не знам дали ти я виждаш, но на мен ми се показва, не знам дали при вас я няма.Иначе при мен всичко е наред.Ако това е някакъв бъг във форума, голяма гадост, една тема имаш, друга нямаш...
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
- MetalGearRex
- Обратна връзка:
- VALEN7INVS
- Цар