Имайки предвид, че в темата ми се струва, че нямаше и грам причина да бъде изтрита, предполагам става дума за грешка на модераторите. За това просто моля да проверите дали не е така и да я върнете.
Varggoth написа:Stealth написа:Прегледах първите пет страници от Кръглата Папка и такава тема няма.
"Шест Криле" се казваше и вече я няма, а преди съвсем малко време я видях... О.о
Същата съдба сполетя и "Форумът, какъвто го видях аз", пак от Творческия. Или Творческият си яде темите, или само ТЕ могат да изтриват теми в този форум, или не знам каквоMetalGearRex написа:Varggoth написа:Stealth написа:Прегледах първите пет страници от Кръглата Папка и такава тема няма.
"Шест Криле" се казваше и вече я няма, а преди съвсем малко време я видях... О.о
Точно за тази тема говоря.
Защо започна форумът сам да си изтрива темите (както стана явно с Пътеводителя)? Казвам "сам", защото не ми се иска да вярвам, че някой от властимащите ги е изтрил, при положение, че това са едни от малкото свестни теми?
И казахте, че си водите на бекъп всичките стари теми от Общия. Кога смятате да ги върнете?
Ей такива въпроси ми се въртят из главата... И наистина, вземете потърсете тази тема, защото беше една от много малкото стойностни в Творческия от много време насам.
Ледник написа:Общият форум е 37 страници? Какво се учудвате, че една тема е заминала!
MetalGearRex написа:Ледник написа:Общият форум е 37 страници? Какво се учудвате, че една тема е заминала!
Да, само дето първо само на Общия му се случи такава случка, второ заминаха последните страници (и доколкото разбрах ги има на бекъп), а пък тази тема е/беше от Творческия и беше сред първите.
А ако говориш за немърливостта на модераторите, то не мисля, че това е уместно.