Харесваш ли ме?

Нещата от живота
Публикувай отговор

Харесвате ли Зубро?

Да
67
38%
Не
111
62%

Общо гласове: 178

Ледник

Мнение от Ледник »

NoName написа:Зуб, мани го тоя ник, чe e много мазен. С тоя ник ми звучиш като някои мазен педерас педофил ... :)
За вес - веднага!

"Мацката се именува Keyra Agustina,кефи "
Мис "Най-готиния-задник-на-планетата"? :)
Башибозучеца

Мнение от Башибозучеца »

пилидж май вилидж

зубро ти си кокершпаньол с бружерия
Аватар
Oblivion
Обратна връзка:

Мнение от Oblivion »

......
If you want something done right,you better do it yourself!-SOF
Аватар
Истинният Муки

Мнение от Истинният Муки »

зубро е мангал, муки четири живот
юл невър шът даун дъ риъл мукибой!
GaMeRo_9301

Мнение от GaMeRo_9301 »

Харесвате ли Муки?
Отговори:
Не
Нее
Неее
Геймъро рулз
Аватар
Oblivion
Обратна връзка:

Мнение от Oblivion »

Зубро я ходи да зубриш...
If you want something done right,you better do it yourself!-SOF
Аватар
NeO_Zealot

Мнение от NeO_Zealot »

Аватар
Wicked Spirit
Обратна връзка:

Мнение от Wicked Spirit »

FightUntilTheEnd написа:Бива ли такъв вид оунейдж..То т'ва направо не е оунване . Тоест , може и да е, но само в ума на този , който го използва .
Ако исках по тоз начин , досега да съм го направил .. Факт е , че се опитам да те ОУННА по друг , зат'ва ще е хубаво да изтъкна някой твой глупави постове , да се сета кой си , що си , къв си , имал ли съм си некфи разговори с тебе преди , откъде знаеш тъп ли съм , не съм ли .. Абе , требе си . Не е честно да се оунваме , като само ти знаеш кой съм аз .
Не се получава класическия ОУНЕЙДЖ ;/ .
Добър Вечер!

Отзовавам се на призива ти най-смирено и подхождайки със уважително смирение дължащо се на срещнатото ново лице на улицата. Но моля те разкрий ме. Разнищи ме. Заповядай - имаш и публика. Чудесно място за перфектната изява. Аз паля поредна цигара и чакам. Чакам със смирено чувство породено от вече изграденото мнение. Готов да шептя и да уча хората за истината, проблясваща в очите ти, но почти незабелязваща се заради светлината родена от прожектора на славата заслепяваща всичко истинно в душата ти. Продаденото ти самосъзнание на хиляди демони, заблуждава погледа ти върху ползването на Словото. Малцина са душите, които отстояват идеалите си макар разпокъсвани вътрешно от драконите на модерната самозаблуда. Хазарт. Стъпваш на лед, вече пропукан от тежестта на бремето, с което сам си се ограничил, а именно да се доказваш и да си носиш удовлетворение в същия момент. Смени живота със смъртта. Излишен кич, ако питаш мен. Но това на теб ти харесва, а повярвай ми удоволствието е n-ти пъти по голямо, когато не изричаш нищо. Провокация..

.. на която ще откажеш, защото си провокиран да бъдеш предречен.
GaMeRo_9301

Мнение от GaMeRo_9301 »

NeO_Zealot написа:http://star.on.net.mk/galerii/keyra/index.html
OMG много е яка!
d4rk.1nside
В момента играе: на бизнесчета

Мнение от d4rk.1nside »

Wicked Spirit написа:
Добър Вечер!

Отзовавам се на призива ти най-смирено и подхождайки със уважително смирение дължащо се на срещнатото ново лице на улицата. Но моля те разкрий ме. Разнищи ме. Заповядай - имаш и публика. Чудесно място за перфектната изява. Аз паля поредна цигара и чакам. Чакам със смирено чувство породено от вече изграденото мнение. Готов да шептя и да уча хората за истината, проблясваща в очите ти, но почти незабелязваща се заради светлината родена от прожектора на славата заслепяваща всичко истинно в душата ти. Продаденото ти самосъзнание на хиляди демони, заблуждава погледа ти върху ползването на Словото. Малцина са душите, които отстояват идеалите си макар разпокъсвани вътрешно от драконите на модерната самозаблуда. Хазарт. Стъпваш на лед, вече пропукан от тежестта на бремето, с което сам си се ограничил, а именно да се доказваш и да си носиш удовлетворение в същия момент. Смени живота със смъртта. Излишен кич, ако питаш мен. Но това на теб ти харесва, а повярвай ми удоволствието е n-ти пъти по голямо, когато не изричаш нищо. Провокация..

.. на която ще откажеш, защото си провокиран да бъдеш предречен.
Охо .. Не очаквах точно това . Е , явно няма да има Класически Оунейжд , ти не си типажа , който очаквах .. Всъщност , доста се учудих . Интересно . Аз бях предречен .. веднъж ..Защо ми е втори път ? Пък и точно ти . Няма пролука . Няма начин , няма шанс .. Пък и като знам колко много рискувам ( а именно да бъда разкрит пред целия форум ) .. съвсем .
Още не ми се вярва , между другото . Ти .. с подобни постове .. хм ..
A shame.

And , yes , i am runnin`..
P.P.Позволяваш ли да използвам бийта ти за нещо ? (Wicked Spirit & Paw - Make You Feel)
Myкcата

Мнение от Myкcата »

Естествено че харесвам Зубронатора(Така си те знам,пич).Палци горе за него! :wink:
Мукси е тукаааа...
d4rk.1nside

Мнение от d4rk.1nside »

Nordrim написа:
FightUntilTheEnd написа:.............
Никой достоен за "оунейдж" не би се занимавал с фикус, който дори не пише грамотно.
За малко да разбера за какво става дума .
Както и да е..
остарехме
Аватар
Wicked Spirit
Обратна връзка:

Мнение от Wicked Spirit »

FightUntilTheEnd написа:P.P.Позволяваш ли да използвам бийта ти за нещо ? (Wicked Spirit & Paw - Make You Feel)
Самоиронията, каквато и да е била, в какъвто и да е случай е присъща единствено и само на профаните. А колкото до разкритията - установявам, че самоличноста няма значение, стига идеята да бъде замислена така.

Авторските права слагат край на нашите преговори отнасящи се за "ползването"на beat-а и съответното му превръщане в "нещо". Защото на мен ми се струва жалко. О, и принципи не нарушавам - договори само на маса и единствените личности, които ще го осъществяват.

Но пак те моля - обърни ми внимание, докато има време и смисъл, защото имената се забравят.

Съжалявам, че те уведомявам, но отивам за кутия цигари.

brb.

the oppressor
Аватар
Diluted

Мнение от Diluted »

неехехеее рофлол тука събраните сте уникати простооо особено Шмайзера (no offence) и мукъра :lol: :lol: :lol:
THE ONLY WAY TO GO IS TO GO AWAY!!!
Аватар
ass

Мнение от ass »

такива глупости другаде НЯМА!!! :shock:
ONE WAY TO HELL I'M DRIVING
Ледник

Мнение от Ледник »

Гъз, добре че и ти не написа нещо глупаво.

Кефи ли ви новия ми профил?
botlik3

Мнение от botlik3 »

G l a c i a r написа: Кефи ли ви новия ми профил?
Не
И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
Ледник

Мнение от Ледник »

Имам як аватар да си сложа, но админа ми го махна. :cry:
Аватар
Till.Lindemann

Мнение от Till.Lindemann »

тая ако ми дойде ще я скъсам
d4rk.1nside

Мнение от d4rk.1nside »

Wicked Spirit написа:
FightUntilTheEnd написа:P.P.Позволяваш ли да използвам бийта ти за нещо ? (Wicked Spirit & Paw - Make You Feel)
Самоиронията, каквато и да е била, в какъвто и да е случай е присъща единствено и само на профаните. А колкото до разкритията - установявам, че самоличноста няма значение, стига идеята да бъде замислена така.

Авторските права слагат край на нашите преговори отнасящи се за "ползването"на beat-а и съответното му превръщане в "нещо". Защото на мен ми се струва жалко. О, и принципи не нарушавам - договори само на маса и единствените личности, които ще го осъществяват.

Но пак те моля - обърни ми внимание, докато има време и смисъл, защото имената се забравят.

Съжалявам, че те уведомявам, но отивам за кутия цигари.

brb.

the oppressor
Явно наистина съм профан , доста хора ми го повтарят.Смисъл няма.
Отговори следващия път , когато се напушиш.По-интересно е.
остарехме
Публикувай отговор