За вес - веднага!NoName написа:Зуб, мани го тоя ник, чe e много мазен. С тоя ник ми звучиш като някои мазен педерас педофил ...
"Мацката се именува Keyra Agustina,кефи "
Мис "Най-готиния-задник-на-планетата"?
Добър Вечер!FightUntilTheEnd написа:Бива ли такъв вид оунейдж..То т'ва направо не е оунване . Тоест , може и да е, но само в ума на този , който го използва .
Ако исках по тоз начин , досега да съм го направил .. Факт е , че се опитам да те ОУННА по друг , зат'ва ще е хубаво да изтъкна някой твой глупави постове , да се сета кой си , що си , къв си , имал ли съм си некфи разговори с тебе преди , откъде знаеш тъп ли съм , не съм ли .. Абе , требе си . Не е честно да се оунваме , като само ти знаеш кой съм аз .
Не се получава класическия ОУНЕЙДЖ ;/ .
Охо .. Не очаквах точно това . Е , явно няма да има Класически Оунейжд , ти не си типажа , който очаквах .. Всъщност , доста се учудих . Интересно . Аз бях предречен .. веднъж ..Защо ми е втори път ? Пък и точно ти . Няма пролука . Няма начин , няма шанс .. Пък и като знам колко много рискувам ( а именно да бъда разкрит пред целия форум ) .. съвсем .Wicked Spirit написа:
Добър Вечер!
Отзовавам се на призива ти най-смирено и подхождайки със уважително смирение дължащо се на срещнатото ново лице на улицата. Но моля те разкрий ме. Разнищи ме. Заповядай - имаш и публика. Чудесно място за перфектната изява. Аз паля поредна цигара и чакам. Чакам със смирено чувство породено от вече изграденото мнение. Готов да шептя и да уча хората за истината, проблясваща в очите ти, но почти незабелязваща се заради светлината родена от прожектора на славата заслепяваща всичко истинно в душата ти. Продаденото ти самосъзнание на хиляди демони, заблуждава погледа ти върху ползването на Словото. Малцина са душите, които отстояват идеалите си макар разпокъсвани вътрешно от драконите на модерната самозаблуда. Хазарт. Стъпваш на лед, вече пропукан от тежестта на бремето, с което сам си се ограничил, а именно да се доказваш и да си носиш удовлетворение в същия момент. Смени живота със смъртта. Излишен кич, ако питаш мен. Но това на теб ти харесва, а повярвай ми удоволствието е n-ти пъти по голямо, когато не изричаш нищо. Провокация..
.. на която ще откажеш, защото си провокиран да бъдеш предречен.
Самоиронията, каквато и да е била, в какъвто и да е случай е присъща единствено и само на профаните. А колкото до разкритията - установявам, че самоличноста няма значение, стига идеята да бъде замислена така.FightUntilTheEnd написа:P.P.Позволяваш ли да използвам бийта ти за нещо ? (Wicked Spirit & Paw - Make You Feel)
Явно наистина съм профан , доста хора ми го повтарят.Смисъл няма.Wicked Spirit написа:Самоиронията, каквато и да е била, в какъвто и да е случай е присъща единствено и само на профаните. А колкото до разкритията - установявам, че самоличноста няма значение, стига идеята да бъде замислена така.FightUntilTheEnd написа:P.P.Позволяваш ли да използвам бийта ти за нещо ? (Wicked Spirit & Paw - Make You Feel)
Авторските права слагат край на нашите преговори отнасящи се за "ползването"на beat-а и съответното му превръщане в "нещо". Защото на мен ми се струва жалко. О, и принципи не нарушавам - договори само на маса и единствените личности, които ще го осъществяват.
Но пак те моля - обърни ми внимание, докато има време и смисъл, защото имената се забравят.
Съжалявам, че те уведомявам, но отивам за кутия цигари.
brb.
the oppressor