BLAKK METALL ATTAKK !!1

Нещата от живота
Публикувай отговор
Всевиждащото Око

Мнение от Всевиждащото Око »

Ygethmor написа:
Всевиждащото Око написа:@Дигиталният- Екс кю зе муа! Ти нали не каза,че норвежкият блек метъл е бил.....ТЪП?!? Слушай ся' ко' пичага! Не мога да разбера,за чий се мъчиш да ни убеждаваш,че хората в този форум не са "метали"?! Видиш ли, те били само позьори,които чули,недочули отнякъде я LP,я Рам и станали"метали"! За тебе имам едно изречение баце-Металист не се става,Металист се раждаш!!! И докато има такива пъно-глави като теб,които да ни разясняват как стоят нещата,как ние не сме били"изтински метъли" и други тем подобни булшитс,ще има и такива "фейк-метъли",като нас!Метъли,които са готови да те нахранят с доволно количество аргументи и да изкарат на показ пред всички,че не ние сме позьорите,а ти си този който се мъчи да се блесне в очите на другите,като"Вижте ме кой съм Аз!Плюя и затапвам метълите,значи съм супер инТЕЛЕгентен!".
Та,батка,слагаи си тапата и ходи си слушай "изтинският метъл" и ни остави нас простосмъртните,да тънем в невидение слушайки Death!

PS:Май прекалих с употребата на "метали",но какво да се прави-Когато душата говори,правописа мълчи(;

Само един въпрос относно това ^ подчертаното. Когато е нямало Метъл тогава какво ? :lol:

Хард-Рок?
Аз виждам!!!

По-добре да си мълчиш и да те мислят за глупав,отколкото да проговориш и да свалиш всякакви съмнения!
долу_админа
В момента играе: Игрътъ

Мнение от долу_админа »

Когато е нямало метъл, е имало Битълс, имало е блус, имало е естрада. Битълсите, непокорните младежи слушащи различната и забранена, заклеймена като порочна и неустойчива музика, са еквивалента на нас, метълистите. Ако решиш заядливо да попиташ "А като е нямало Битълс и блус и естрада", аз вироглаво ще ти отвърна, че освен класическата музика просто е нямало музика. Спокоен вече?
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Око, сколько у тебя лет?

Говориш адски надъхано, но от самата идея на превъзнесените ти приказки лъха наивна детинщина (и казвам това, за да не го назова с истинското му име, най-вероятно от желание да не използувам сарказъм.) , което е дразнещо. Предлагам да престанеш, защото не звучи сериозно.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Всевиждащото Око

Мнение от Всевиждащото Око »

Varggoth написа:Око, сколько у тебя лет?

Говориш адски надъхано, но от самата идея на превъзнесените ти приказки лъха наивна детинщина (и казвам това, за да не го назова с истинското му име, най-вероятно от желание да не използувам сарказъм.) , което е дразнещо. Предлагам да престанеш, защото не звучи сериозно.

Ама...Ти сериозно ли? Я вземи си поуспокой "раздразнената" същност и ме обиди съдържателно! Ааа...

Поздрави: Cryptic Tomb- Dissent to DIEE
Аз виждам!!!

По-добре да си мълчиш и да те мислят за глупав,отколкото да проговориш и да свалиш всякакви съмнения!
Nocturne
Curse of the Sands
Обратна връзка:

Мнение от Nocturne »

Всевиждащото Око написа:
Ygethmor написа:
Всевиждащото Око написа:@Дигиталният- Екс кю зе муа! Ти нали не каза,че норвежкият блек метъл е бил.....ТЪП?!? Слушай ся' ко' пичага! Не мога да разбера,за чий се мъчиш да ни убеждаваш,че хората в този форум не са "метали"?! Видиш ли, те били само позьори,които чули,недочули отнякъде я LP,я Рам и станали"метали"! За тебе имам едно изречение баце-Металист не се става,Металист се раждаш!!! И докато има такива пъно-глави като теб,които да ни разясняват как стоят нещата,как ние не сме били"изтински метъли" и други тем подобни булшитс,ще има и такива "фейк-метъли",като нас!Метъли,които са готови да те нахранят с доволно количество аргументи и да изкарат на показ пред всички,че не ние сме позьорите,а ти си този който се мъчи да се блесне в очите на другите,като"Вижте ме кой съм Аз!Плюя и затапвам метълите,значи съм супер инТЕЛЕгентен!".
Та,батка,слагаи си тапата и ходи си слушай "изтинският метъл" и ни остави нас простосмъртните,да тънем в невидение слушайки Death!

PS:Май прекалих с употребата на "метали",но какво да се прави-Когато душата говори,правописа мълчи(;

Само един въпрос относно това ^ подчертаното. Когато е нямало Метъл тогава какво ? :lol:

Хард-Рок?

Мерси
Аватар
Digital

Мнение от Digital »

????? ? ??? ???? ???????-?? ??????? ?? ?? ? ????? ???? ?? ?? ??? ?? ????? ???? ?????? (?????????? ???????? ??? ??? ??? ????????? ? ? ???? ?? ????????? ?????). ?? ?? ??????? ?????? "???????????"?? ???? ??????,?? ?????? ???? ????,?? ?? ???????? ?? ???? ?? ???? ?????? ?????? ? ????? ?? ?????... ??????? ... ????? ??????? ?
:shock: :shock: :shock: :pig: :thumbdown:
Изображение
Изображение
Изображение
Brian

Мнение от Brian »

Разни хора,разни идеали!Всеки си живее живота по свой начин и няма смисъл да се опитваш да му даваш напътствия или да му се бъркаш.Той си знае най-добре.
Единственото, което искам е.... ТЯ
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

Digital написа:Добре и тук идва въпроса-Не смятате ли че е СУПЕР тъпо да си роб на даден стил музика (изключваме варианта ако вие сте музиканти и с това си изкарвате хляба). Да се обличаш според "стандартите"на тази музика,да слушаш само това,да ми говорите че това не било просто музика а начин на живот... някакси ... какво мислите ?

Ъм... Де'азнам. Мисля, че не знаеш за какво говориш. И за кого.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
Disturbеd7470
Обратна връзка:

Мнение от Disturbеd7470 »

Digital написа:Добре и тук идва въпроса-Не смятате ли че е СУПЕР тъпо да си роб на даден стил музика (изключваме варианта ако вие сте музиканти и с това си изкарвате хляба). Да се обличаш според "стандартите"на тази музика,да слушаш само това,да ми говорите че това не било просто музика а начин на живот... някакси ... какво мислите ?

Мисля да ходя да ям.
The passions that drive us should be the ones we respect and admire. To feel contempt for one's own motivations is a vulgar thing.
Аватар
Digital

Мнение от Digital »

Varggoth написа:
Digital написа:????? ? ??? ???? ???????-?? ??????? ?? ?? ? ????? ???? ?? ?? ??? ?? ????? ???? ?????? (?????????? ???????? ??? ??? ??? ????????? ? ? ???? ?? ????????? ?????). ?? ?? ??????? ?????? "???????????"?? ???? ??????,?? ?????? ???? ????,?? ?? ???????? ?? ???? ?? ???? ?????? ?????? ? ????? ?? ?????... ??????? ... ????? ??????? ?

??... ??'?????. ?????, ?? ?? ????? ?? ????? ???????. ? ?? ????.

? ?? ??? ????? ?? ????? ????? ???? ?? ????? ?????? :!:
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
Digital

Мнение от Digital »

Brian написа:????? ????,????? ??????!????? ?? ????? ?????? ?? ???? ????? ? ???? ?????? ?? ?? ??????? ?? ?? ????? ?????????? ??? ?? ?? ?? ??????.??? ?? ???? ???-?????.

???????? ??? ? ???? ?????? ,?????? ?????? ?? ???? ? ??????.?? ?? ?????? ??????? ?? ??????? ,??? ?? ?? ?????????? :smash: :18: :rockon:
Изображение
Изображение
Изображение
Sick boy

Мнение от Sick boy »

Digital написа:
Brian написа:Разни хора,разни идеали!Всеки си живее живота по свой начин и няма смисъл да се опитваш да му даваш напътствия или да му се бъркаш.Той си знае най-добре.

Съгласен съм с това мнение ,затова спирам да пиша в темата.Да си правят каквото ги вълнува ,мен не ме интересува :smash: :18: :rockon:

Като не те интересува що писа в темата :?
Аз моята душа... май си я оставих в хладилника

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
тъп гъз
Обратна връзка:

Мнение от тъп гъз »

Digital написа:спирам да пиша в темата

Разгиле ...

Вчера мернах в арената няква блек метъл компилацийка, заинтересованите мое да видят за кво става въпрос. Аз я свалих де ...
Sick boy

Мнение от Sick boy »

Кои групи има в нея

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

дай линк?
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Steel
Обратна връзка:

Мнение от Steel »

Placidus Maeror написа:дай линк?
Това?
тъп гъз
Обратна връзка:

Мнение от тъп гъз »

Steel написа:
Placidus Maeror написа:дай линк?
Това?

Да, това е, но нещо ми не харесва много :) В смисъл ... наблъскали са от грозния блек :lol:
False alarm, не теглете :lol:
Sick boy

Мнение от Sick boy »

Ето това вече е яко :P Изображение

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

The Dead King написа:Ето това вече е яко :P Изображение

BLAKK METALL ATTAKK, моля. Като ще пишеш тук остави тоя метъл някъде другаде и... донеси black metal.
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

Изображение

Пхх много ми се искаше докато дойда до сф да е готова, ама ще си щамповам след това kewl ;D
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
Публикувай отговор