Ygethmor написа:Всевиждащото Око написа:@Дигиталният- Екс кю зе муа! Ти нали не каза,че норвежкият блек метъл е бил.....ТЪП?!? Слушай ся' ко' пичага! Не мога да разбера,за чий се мъчиш да ни убеждаваш,че хората в този форум не са "метали"?! Видиш ли, те били само позьори,които чули,недочули отнякъде я LP,я Рам и станали"метали"! За тебе имам едно изречение баце-Металист не се става,Металист се раждаш!!! И докато има такива пъно-глави като теб,които да ни разясняват как стоят нещата,как ние не сме били"изтински метъли" и други тем подобни булшитс,ще има и такива "фейк-метъли",като нас!Метъли,които са готови да те нахранят с доволно количество аргументи и да изкарат на показ пред всички,че не ние сме позьорите,а ти си този който се мъчи да се блесне в очите на другите,като"Вижте ме кой съм Аз!Плюя и затапвам метълите,значи съм супер инТЕЛЕгентен!".
Та,батка,слагаи си тапата и ходи си слушай "изтинският метъл" и ни остави нас простосмъртните,да тънем в невидение слушайки Death!
PS:Май прекалих с употребата на "метали",но какво да се прави-Когато душата говори,правописа мълчи(;
Само един въпрос относно това ^ подчертаното. Когато е нямало Метъл тогава какво ?
Хард-Рок?