Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Юли 2006 22:23

Ygethmor написа:
Всевиждащото Око написа:
@Дигиталният- Екс кю зе муа! Ти нали не каза,че норвежкият блек метъл е бил.....ТЪП?!? Слушай ся' ко' пичага! Не мога да разбера,за чий се мъчиш да ни убеждаваш,че хората в този форум не са "метали"?! Видиш ли, те били само позьори,които чули,недочули отнякъде я LP,я Рам и станали"метали"! За тебе имам едно изречение баце-Металист не се става,Металист се раждаш!!! И докато има такива пъно-глави като теб,които да ни разясняват как стоят нещата,как ние не сме били"изтински метъли" и други тем подобни булшитс,ще има и такива "фейк-метъли",като нас!Метъли,които са готови да те нахранят с доволно количество аргументи и да изкарат на показ пред всички,че не ние сме позьорите,а ти си този който се мъчи да се блесне в очите на другите,като"Вижте ме кой съм Аз!Плюя и затапвам метълите,значи съм супер инТЕЛЕгентен!".
Та,батка,слагаи си тапата и ходи си слушай "изтинският метъл" и ни остави нас простосмъртните,да тънем в невидение слушайки Death!

PS:Май прекалих с употребата на "метали",но какво да се прави-Когато душата говори,правописа мълчи(;

Само един въпрос относно това ^ подчертаното. Когато е нямало Метъл тогава какво ? :lol:

Хард-Рок?

По-добре да си мълчиш и да те мислят за глупав,отколкото да проговориш и да свалиш всякакви съмнения!

Профил

Аватар
В момента играе: Игрътъ
Заглавие:
Публикувано на: 25 Юли 2006 22:23

Когато е нямало метъл, е имало Битълс, имало е блус, имало е естрада. Битълсите, непокорните младежи слушащи различната и забранена, заклеймена като порочна и неустойчива музика, са еквивалента на нас, метълистите. Ако решиш заядливо да попиташ "А като е нямало Битълс и блус и естрада", аз вироглаво ще ти отвърна, че освен класическата музика просто е нямало музика. Спокоен вече?

Профил

Цар
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Юли 2006 22:32

Око, сколько у тебя лет?

Говориш адски надъхано, но от самата идея на превъзнесените ти приказки лъха наивна детинщина (и казвам това, за да не го назова с истинското му име, най-вероятно от желание да не използувам сарказъм.) , което е дразнещо. Предлагам да престанеш, защото не звучи сериозно.

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Юли 2006 22:36

Varggoth написа:
Око, сколько у тебя лет?

Говориш адски надъхано, но от самата идея на превъзнесените ти приказки лъха наивна детинщина (и казвам това, за да не го назова с истинското му име, най-вероятно от желание да не използувам сарказъм.) , което е дразнещо. Предлагам да престанеш, защото не звучи сериозно.

Ама...Ти сериозно ли? Я вземи си поуспокой "раздразнената" същност и ме обиди съдържателно! Ааа...

Поздрави: Cryptic Tomb- Dissent to DIEE

По-добре да си мълчиш и да те мислят за глупав,отколкото да проговориш и да свалиш всякакви съмнения!

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 25 Юли 2006 22:50

Всевиждащото Око написа:
Ygethmor написа:
Всевиждащото Око написа:
@Дигиталният- Екс кю зе муа! Ти нали не каза,че норвежкият блек метъл е бил.....ТЪП?!? Слушай ся' ко' пичага! Не мога да разбера,за чий се мъчиш да ни убеждаваш,че хората в този форум не са "метали"?! Видиш ли, те били само позьори,които чули,недочули отнякъде я LP,я Рам и станали"метали"! За тебе имам едно изречение баце-Металист не се става,Металист се раждаш!!! И докато има такива пъно-глави като теб,които да ни разясняват как стоят нещата,как ние не сме били"изтински метъли" и други тем подобни булшитс,ще има и такива "фейк-метъли",като нас!Метъли,които са готови да те нахранят с доволно количество аргументи и да изкарат на показ пред всички,че не ние сме позьорите,а ти си този който се мъчи да се блесне в очите на другите,като"Вижте ме кой съм Аз!Плюя и затапвам метълите,значи съм супер инТЕЛЕгентен!".
Та,батка,слагаи си тапата и ходи си слушай "изтинският метъл" и ни остави нас простосмъртните,да тънем в невидение слушайки Death!

PS:Май прекалих с употребата на "метали",но какво да се прави-Когато душата говори,правописа мълчи(;

Само един въпрос относно това ^ подчертаното. Когато е нямало Метъл тогава какво ? :lol:

Хард-Рок?

Мерси

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Юли 2006 22:29

????? ? ??? ???? ???????-?? ??????? ?? ?? ? ????? ???? ?? ?? ??? ?? ????? ???? ?????? (?????????? ???????? ??? ??? ??? ????????? ? ? ???? ?? ????????? ?????). ?? ?? ??????? ?????? "???????????"?? ???? ??????,?? ?????? ???? ????,?? ?? ???????? ?? ???? ?? ???? ?????? ?????? ? ????? ?? ?????... ??????? ... ????? ??????? ?
:shock: :shock: :shock: :pig: :thumbdown:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Юли 2006 23:37

Разни хора,разни идеали!Всеки си живее живота по свой начин и няма смисъл да се опитваш да му даваш напътствия или да му се бъркаш.Той си знае най-добре.

Профил

Цар
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Юли 2006 01:36

Digital написа:
Добре и тук идва въпроса-Не смятате ли че е СУПЕР тъпо да си роб на даден стил музика (изключваме варианта ако вие сте музиканти и с това си изкарвате хляба). Да се обличаш според "стандартите"на тази музика,да слушаш само това,да ми говорите че това не било просто музика а начин на живот... някакси ... какво мислите ?

Ъм... Де'азнам. Мисля, че не знаеш за какво говориш. И за кого.

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Юли 2006 01:38

Digital написа:
Добре и тук идва въпроса-Не смятате ли че е СУПЕР тъпо да си роб на даден стил музика (изключваме варианта ако вие сте музиканти и с това си изкарвате хляба). Да се обличаш според "стандартите"на тази музика,да слушаш само това,да ми говорите че това не било просто музика а начин на живот... някакси ... какво мислите ?

Мисля да ходя да ям.

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Юли 2006 08:18

Varggoth написа:
Digital написа:
????? ? ??? ???? ???????-?? ??????? ?? ?? ? ????? ???? ?? ?? ??? ?? ????? ???? ?????? (?????????? ???????? ??? ??? ??? ????????? ? ? ???? ?? ????????? ?????). ?? ?? ??????? ?????? "???????????"?? ???? ??????,?? ?????? ???? ????,?? ?? ???????? ?? ???? ?? ???? ?????? ?????? ? ????? ?? ?????... ??????? ... ????? ??????? ?

??... ??'?????. ?????, ?? ?? ????? ?? ????? ???????. ? ?? ????.

? ?? ??? ????? ?? ????? ????? ???? ?? ????? ?????? :!:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Юли 2006 08:21

Brian написа:
????? ????,????? ??????!????? ?? ????? ?????? ?? ???? ????? ? ???? ?????? ?? ?? ??????? ?? ?? ????? ?????????? ??? ?? ?? ?? ??????.??? ?? ???? ???-?????.

???????? ??? ? ???? ?????? ,?????? ?????? ?? ???? ? ??????.?? ?? ?????? ??????? ?? ??????? ,??? ?? ?? ?????????? :smash: :18: :rockon:

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 27 Юли 2006 08:32

Digital написа:
Brian написа:
Разни хора,разни идеали!Всеки си живее живота по свой начин и няма смисъл да се опитваш да му даваш напътствия или да му се бъркаш.Той си знае най-добре.

Съгласен съм с това мнение ,затова спирам да пиша в темата.Да си правят каквото ги вълнува ,мен не ме интересува :smash: :18: :rockon:

Като не те интересува що писа в темата :?

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 27 Юли 2006 09:44

Digital написа:
спирам да пиша в темата

Разгиле ...

Вчера мернах в арената няква блек метъл компилацийка, заинтересованите мое да видят за кво става въпрос. Аз я свалих де ...

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 27 Юли 2006 12:23

Кои групи има в нея

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Заглавие:
Публикувано на: 27 Юли 2006 12:25

дай линк?

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 27 Юли 2006 12:29

Placidus Maeror написа:
дай линк?
Това?

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 27 Юли 2006 12:33

Steel написа:
Placidus Maeror написа:
дай линк?
Това?

Да, това е, но нещо ми не харесва много :) В смисъл ... наблъскали са от грозния блек :lol:
False alarm, не теглете :lol:

Профил ICQ Skype

Заглавие:
Публикувано на: 28 Юли 2006 14:33

Ето това вече е яко :P

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юли 2006 14:51

The Dead King написа:
Ето това вече е яко :P

BLAKK METALL ATTAKK, моля. Като ще пишеш тук остави тоя метъл някъде другаде и... донеси black metal.

Профил

Дидко Бандитко
Аватар
В момента играе: No man's sky
Заглавие:
Публикувано на: 28 Юли 2006 15:03

Пхх много ми се искаше докато дойда до сф да е готова, ама ще си щамповам след това kewl ;D

[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com