Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 16 Юли 2006 12:51

Ved Buens Ende..... написа:
You might say they don't play metal - no, the don't, yet they're the most important alternative/darkwave band in the World.

In your opinion I must add. I prefer Dead Can Dance though. Nothing can outstand 'Into the Labyrinth', nothing!..

Профил Skype

Цар
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Юли 2006 14:41

Hides-His-Heart написа:
Ved Buens Ende..... написа:
You might say they don't play metal - no, the don't, yet they're the most important alternative/darkwave band in the World.

In your opinion I must add. I prefer Dead Can Dance though. Nothing can outstand 'Into the Labyrinth', nothing!..

There is quite a difference between neo folk and darkwave... Dead Can Dance have only one real darkwave album and it's 'Dead Can Dance'. It's one of my favourite albums of theirs, actually... the other is 'Spleen and Ideal'... Not surprisingly they're the first two albums and have the most authentic darkwave sound the group have ever produced... ;p

Dead Can Dance - A Passage in Time

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 16 Юли 2006 16:55

I was talking about the bands in general. They have developed different types of music through the years, but their
musical interests interweave. Not only that, but they started to make music chronologicaly together. If i have to be absolutly correct:
1.Dead Can Dance - 1981
2.Depeche Mode - 1980

Because of this I think a comparison could be made.And in my opinion Dead Can Dance are superb.
Well, that settles it for now..

Depeche Mode - Barrel Of A Gun
(Among my alltime favourites, but still...not Dead Can Dance.)

Профил Skype

Цар
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Юли 2006 21:16

Stalemate написа:
I was talking about the bands in general. They have developed different types of music through the years, but their
musical interests interweave. Not only that, but they started to make music chronologicaly together. If i have to be absolutly correct:
1.Dead Can Dance - 1981
2.Depeche Mode - 1980

Because of this I think a comparison could be made.And in my opinion Dead Can Dance are superb.
Well, that settles it for now..

Depeche Mode - Barrel Of A Gun
(Among my alltime favourites, but still...not Dead Can Dance.)

Yes, I'd say I just got the idea in the first place - even though they have developed "different types of music", as you called it, they have also been influenced by extremely "different types of music".

Dead Can Dance, for example have evolved from a more instrumental, even aggresive and fast in tempo music to become what they are now, while Depeche Mode have been entirely synth-oriented from the very beginning of the band. Which predecides the general differences between the two projects, of course, and makes Dead Can Dance a thoroughly neofolk oriented avantgarde/alternative act, while Depeche Mode still stick to their dark wave/industrial roots and the 'avantgarde' in their music is still entirely in the dark, if you get my meaning... Which, of course, is quite essential for experimental music... :p

PS

Hey, you made me listen to Dead Can Dance today - I thank you, for reminding me of that great act.

Varggoth greets you with Dead Can Dance - The Cardinal Sin.

PS2

Varggoth greets you, again, with Dead Can Dance - The Carnival is Over.

Really, a good decision of yours, yet in a different manner. I am a great fan of theirs too.

Now, that's really all from me for now...

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Юли 2006 21:19

Prince_of_Persia написа:
Око кога ще пишеш за чичковците от Helloween :D

ОФФ//

@Prince_of_Persia-Братче,сега стягам багажа,за малко странстване до съседна балканска държава и нямам много време... Обещавам,че като се върна след няколко дни ще постна хубаво ревю! Смятам ,че тези пичове от Helloween заслужават по-обстойно представяне,което съм неспособен в момента да им отделя притиснат от времето and bullshits like that!

@All:Копелета,страшни сте...Радвам се,че има много хора,които споделят моята любов към тази музика! Дори споровете,които водите са подплатени от факти! И да не забравяте-Когато Ви доскучее,оползотворете времето си,като обагатите Метъл енциклопедията(;

поздрав:Cryptic Tomb - Dissent to DIE

По-добре да си мълчиш и да те мислят за глупав,отколкото да проговориш и да свалиш всякакви съмнения!

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 17 Юли 2006 13:20

Как така никой не написа(поне аз не видях) за легенди като Iron Maiden,Gama Ray,Manowar,Accept,Helloween и т.нКаква енциклопедия ще бъде без тях :wink:

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 17 Юли 2006 13:22

Ооооооооппппссссссс забравих AC/DC

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 17 Юли 2006 13:25

Ама съм тъп ще помоля Disturbed да напише текста на "land_of_confusion" на "Disturbed"

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Юли 2006 13:32

Ama ti si nekav pros be

Профил WWW

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Заглавие:
Публикувано на: 19 Юли 2006 23:07

Disturbеd написа:

По-скоро препоръчвам това. Сайтът е "почти официален", така че мисля, че лириките там са по-точни откъдето и да е било другаде. А и пише какви са точните идеи заложени в песните.

Dist, откъде си ги чел тия неща? Защото ми се струва, че някои от биографичните ти факти нещо не са верни. И по-точно това, че Дреймън е основателят на групата!?!?! :shock: Мисля, че нещо си в грешка. Основатели са Дан Донеган и Фаз. Присъединяват Венгрен и доста време си търсят вокал, докато намират подходящ в лицето на Дреймън. Така че може да се каже, че той е дори най-късно присъединеният към групата. Разбира се, като изключим John Moyer, който замества Фаз след напускането му. Та значи мисля, че е редно и да напишеш моментния им състав, така че там вместо Фаз трябва да е Мойър. Също така трябва да се спомене, че Дреймън сам пише текстовете на песните на групата (което струва ми се, е важно да се спомене, макар че като цяло май повечето метъл групи сами си пишат текстовете). Музиката е като цяло дело на Донеган (ако не се лъжа). Така че е малко тъпо да казваш, че "Believe" е посветен на дядото на Дреймън, при положение че това може да се каже само за текстовете. А и като цяло не съм чувал тази версия. Лично информация за групата съм черпил от официалния им сайт http://disturbed1.com/ и дори повече от http://www.rockdetector.com/

Други интересни факти около групата са случката от Озфест-а през 2001-ва, когато реакциите на публиката при изпълненията на групата накарали организаторите да издигнат групата като основна поддържаща на хедлайнерите от Блек Сабат. Важно събитие за групата е и внезапната смърт на член на групата Пантера (ако не се лъжа, защото не съм много запознат с нея, при инцидент загива вокалиста на групата), защото те са дългогодишни приятели и колеги на Дистърбд. Това събитие оказва голямо влияние върху групата, която по-късно организира концерти в Чикаго с цел да се съберат пари за подмогане на семейството на загиналия. Както и разбира се концерта им в софийската зала Фестивална на 25-ти Септември 2003г., който за мое огромно съжаление съм пропуснал, понеже по това време май тепърва започвах да се зарибявам по групата. (Да се надяваме, че пак ще дойдат!) И накрая ще завърша с превод на името на групата:
Disturbed - емоционално/умствено неуравновесен

Относно творчеството им ще спомена, че информацията, дадена от Дист-а е вярна с една малка забележка "God Of The Mind" не е част от албума им "The Sickness", а е включен като "бонус песен" в по-късни издания. Като бонус парчета към същия албум могат да се срещнат и живи изпълнения на първите три песни от албума. Също така трябва да се спомене, че "Shout 2000" е кавър на едноименната (без 2000-то) песен на Tears For Fears, също така и "Land Of Confusion" - на Genesis. Песента им "A Welcome Burden" е включена в саундтрака на филма Dracula 2000, а пък "Down With The Sickness" - в този на филма Queen Of The Damned. Също така съществува "комична" версия на същата песен, която е част от саундтрака на филма Dawn Of The Dead, която групата сравнително наскоро "най-накрая" признава. "Glass Shutters" пък служи за музикален фон при появяването в залата на известния кечист Ледения и писана специално за него. Освен това групата участва съвместно с още няколко в направата на албума "Music As A Weapon 2", в който са включени две нови парчета - интрото на албума "Loading The Weapon" и "Dehumanized", както и са включени песните "Stupify" (в изпълнение с Pete Loeffler от Chevelle и Joey Duenas от Unloco), "Darkness" и кавър на "Fade to Black" на Metallica. На сайта който посочих в началото, ако не се лъжа, има всички авторски песни на групата до момента, а също така имат и още няколко кавъра.

Сега малко относно личните ми впечатления от групата. Зарибих се по тях преди няколко години, когато започнах прекалено начесто да си пускам "Shout 2000". До момента имах само тази тяхна песен, но ми хареса доста и реших да си дръпна още песни на групата. Дръпнах двата им (по това време) албума и ги прослушах. Определено ми харесаха, но нещо им липсваше. Истинската ми зарибявка по тях дойде в момента, в който си преподредих музиката и в уинАМП-а пуснах песните не подредени по азбучен ред, а както са си в албумите (горещо го препоръчвам на всички!) и най-накрая чух "The Sickness", несмесен с песни от по-бавния и меланхоличен "Believe". Това е албумът, който ме зариби истински по групата. Дотогава, а и до днес, не съм чувал друг по-агресивен и брутален албум, който едновременно с това да е толкова бърз и мощен, но въпреки това музиката да е дори приятна за слушане в спокойно състояние, а текстовете да носят толкова много смисъл. Може би по това време имах нужда от истински отдушних на насъбралата се в мен агресия и го намерих в тяхната музика. (Винаги съм смятал, че музиката е правилното място да се изпусне агресията, а не някъде в живота, където ще има последствия както за теб, така и за околните.) Лично аз харесвам мощната музика, но най-много ценя в една песен бързината й и начина по който тя те кара да се движиш. Точно поради това тази група е може би любимата ми, защото е доста бърза и те кара "да се мяткаш във всички посоки", докато освобождаваш злобата и агресията, насъбрала се в теб. А действително животинските крясъци, който са включени в песните са това първично нещо, което наистина освобождава първичната злоба в нас. Целият албум е "първична агресия" (както го оприличавам аз) към обществото, което ни мачка и не ни позволява да достигнем своите мечти и желания, това, което ни превръща в скрити чудовища и ни тласка към първичното отстояване на нашите права - чрез борба, и последващата реакция от наша страна, която се бунтува срещу него и цели неговата разруха. Точно това го прави толкова добър. Разбира се, вярно е, че в действителност той е леко неизпипан и малко грубоват, но мисля, че точно такова трябва да е звученето на нещо толкова агресивно и брутално. Песните, които са ми любими от този албум са "Voices" (има много добра идея и наистина те кара да се превърнеш за три минути в един от тези серийни убийци, които не могат да търпят обществото, коети ги мачка, а също така има просто БРУТАЛЕН клип), "The Game" (много добър текст), "Stupify" (един агресивен стон, излязъл от устата на отритнатнатия от обществото, а също така и една от най-манияшките песни за концертни изпълнения (лично съм се убеждавал в това, разбира се на коцерт на друга група, която изпълнява тази песен), отново добър клип), "Down With The Sickness" (с нейните животниски крясъци най-вече и описанието на пътят, който всеки извървява до състоянието на лудост, отново има клип, който обаче според мен е глупав, като се изключи идеята с "освобождаването на звяра"), "Fear" (изключително бърза и мощна песен, която е отклик към "щастливците в живота", които най-често контролират живота ни чрез по-голямата си власт, един неофициален фен клип с мотиви от Final Fantasy), "Shout 2000" (завинаги в сърцето ми като песента, кояот ме зариби по тази група, а и перфектният "Primal scream therapy" за мен), "Meaning Of Life" (тук психозата вече взема връх) и "God OF The Mind". Малко по-малко "Violence Fetish", "Want", "Conflict" и "Droppin' Plates", а "Numb", макар че я мисля за не толкова лоша, просто няма място в този албум със своето леко баладично звучене. Ако изслушате целия албум, то всичко си стои на мястото - едно равномерно започне на полудяване и отдаване на агресията, засилване и към края изпадане в пълна и донякъде поуспокоена лудост.
За мое съжаление, вторият им албум не ми е сред най-любимите. Действително концепцията му е по-добра и е по-добър като качество, но просто му липсва тази нотка на агресия, която ми хареса в групата и първият им албум. А също така и беше доста по-бавен, а както вече казах, бързината е най-важното за мен в една песен. Разбира се, има няколко песни от албума, които отново много ми харесват и най-вече "Liberate" (добра идея, отново бърз и много мелодичен. С един от малкото клип-ове концертни изпълнения, които ми харесват, но наистина много добър), "Awaken", "Intoxication", "Rise", "Mistress", "Breathe". но и останалите песни са си сравнително добри. Проблемът на този албум е, че като песни поотделно всички те са добри, като цяло албумът е добър, но просто е някак "озаптен", ако мога така да се изразя. И все пак, изслушан целият албум последователно, е добър. "Prayer" и "Remember" също имат клипове, съответно този и този, но лично според мен са малко блудкави.
Третият им албум вече беше нещо доста по-различно. Някак си седи между стиловете на първите два - мощен като първия и на моменти баладичен като втория. Хареса ми поради един нов фактор - започнах доста да се зарибвам по Heavy Metal (тук основните заслуги са на обичния ни Join :D ), а лично аз долавям много такова звучене в този албум. Песните обаче този път бяха може би още по-бавни и ако не беше този факт, въобще нямаше да харесам албума, но това за щастие не стана. Тук най-добрите ми парчета са откриващата "10 000 Fists" (със супер якоия си припев, който в момента стои в подписа ми), "Deify" (любимата ми! Супер як текст с адски много смисъл, разнообразно звучене и като цяло - "Убийствен"), "Stricken" (много добра песен, една от малкото на групата посветени наистина на любовта. Също така има и доста интересен клип), "Sons Of Plunder" и "Land OF Confusion" (с доста добър ритъм и текст. Песента има клип от няколко дни! Ако някой ми го намери, да даде линк!), "Sacred Lie". Останалите песни са също доста добри, но отново поради сравнително бавния си ритъм не са ми сред най-любимите, може би като се изключи баладата "Forgiven". Най-важното за този албум е да се слуша целия, защото силата му е в общата идея на целия албум, а не в отделнтие му парчета - песните, защото не всички от тях са толкова добри сами по себе си. "Just Stop" има клип, който не е нищо особено.

Като цяло ми прави впечатление действителната смяна на стиловете през трите албума, за която спомена Диста. От чистата агресия и брутално, но грубовато звучене на първия албум, през изпипаното "преминаване" през мрака на втория, до изчистеният и зряло направен и уверено звучащ трети албум. Лично аз "си ги" определям по близък на дантевия модел - от ужасите и лудостта, бруталноста и убийственото звучене на Ада (първия албум), през разсъждаващият и осмислящ всичко в битието ни втори албум, който е Чистилището, до решителният и непоколебим трети албум (малко разминаващ се с Рая, но все пак - раят на метъл музиката). Интересно с какво точно звучене ще ни изненадат при четвъртия си албум!

От останалите им песни, които имам "Loading The Weapon" е трудно определима като "песен" и затова не бих казал нищо за нея, "Dehumanized" лично не ми харесва, "A Welocme Burden" е много добра - мощна и с добър ритъм и текст, а "Glass Shutters" също не ми харесва особено. За съжаление нямам останалите им песни, ако някой ги има, да се обажда!

И накрая ще завърша с призивът от "Fear" - Feel something and get up!

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Юли 2006 21:16

@MGR
Засрами ме :) Биографичните ми данни наистина са грешни. Съжалявам за което. А останалите песни можеш да дръпнеш от тук - disasterpriser.bounceme.net . Влизаш в "music" и не може да ги намериш ;) Сайта не е 24 часа онлайн, така че ако не ти се отваря - ще трябва да поизчакаш. Иначе чуй Killing You Now на Disturbed & Tool. Доста добра песен. Също ти препоръчвам Hell. С тая статийка за групата ми скри шапката :) Поздрави ;)

Профил WWW

Аватар
В момента играе: GTA IV, Heroes 6
Заглавие:
Публикувано на: 20 Юли 2006 23:01

Благодаря. :)
Иначе на сайта дето ми го прати... всъщност се оказа, че съм имал още няколко песнички на групата, които обаче явно съм ги забравил, понеже имам над 16ГБ свалена музика, от която не всичката съм я прослушал. Както и да е, може би утре ще допълня поста с мнението си за тях, а и ще го редактирам, че му открих няколко правописни грешки. От сайта си дръпнах две нови. А и да ти кажа пак, там има няколко, които не са на Дистърбд! Иначе пък си намерих няколко други интересни нещица там! ;)

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Юли 2006 10:46

Име - Kataklysm
Жанр - Death Metal
Много добри... свирят бърз и надъхващ дет... Ето ви един пример
От Канада са пичовете (Квебек,по-точно),а групата е основана 1992 година.
Членове са :
* Maurizio Iacono - vocals, bass
* Jean-Francois Dagenais - guitar
* Stephane Barbe - bass
* Max Duhamel - drums

Групата почти не е сменяла членове от създаването си - според различните данни в нета (не съм сигурен кое е вярно:)) или 4,или 6,като повечето са барабанисти (като ги слушам как звучат барабанистите сигурно си чупят китките от удряне по барабаните :))
За сметка на това дискографията им е доста богата:
* The Death Gate Cycle of Reincarnation (Cassette) (1992)
* The Mystical Gate of Reincarnation (CD/LP/Cassette) (1993)
* Vision the Chaos (Vinyl 7") (1994)
* Sorcery (CD/Cassette) (1995)
* Temple of Knowledge (Digipak/CD) (1996)
* Sorcery & The Mystical Gate of Reincarnation (Classic edition/*Digipak/CD) (1998)
* Northern Hyperblast Live (CD) (1998)
* Victims of This Fallen World (CD) (1998)
* The Prophecy (Stigmata of the Immaculate) (CD) (2000)
* Epic (The Poetry of War) (2001)
* Shadows and Dust (2002)
* Serenity In Fire (2004)
* In the Arms of Devastation (2006)

Име - Shadows Fall
Жанр - Melodic Death (отначало), Thrash/Metalcore (сега)
Приятна за слушане музичка правят,поне по мое мнение.Даже много приятна.Вокалите са доста изчистени,на места даже изоставят "дрането" :lol:
Списание Alternative Press ги слага,забележете,в класацията си "Top Five Bands in Metal Today" (има ли нужда да превеждам? :)),което на мен поне ми звучи респектиращо :)
Членове:
* Brian Fair - Vocals
* Jonathan Donais - Lead Guitar/Vocals
* Matt Bachand - Guitar/Vocals
* Paul Romanko - Bass Guitar
* Jason Bittner - Drums

Дискография:
* Somber Eyes to the Sky (1998)
* Of One Blood (2000)
* Deadworld EP (2001)
* The Art of Balance (2002)
* The War Within (2004)
* Fallout From The War (2006)

Ако на някой му пука са записали и песен за нек'ъв от WWE (Rob Van Dam),която се казва Fury of the Storm.

Име - Wormed
Жанр - Experimental Brutal Death Metal
Първо да кажа какво ще рече това "Experimental" в жанра на групата. Мисля,че този цитат от Уикипедия е най-красноречив:
Цитат:
Experimental music is any music that challenges the commonly accepted notions of what music is.

Така че... като си ги пуснете можете да се зачудите "т'ва ся музика ли е,к'во е?" :lol:
Не знам за вас,но на мен ми харесва как звучат.
Чуйте
Такам... според информацията в нета в песните си пеят за космоса,математиката,човешката еволюция "and other mysteries",обаче аз лично не мога и една дума да хвана :lol:

Забележете само някои от заглавията на песните им:Geodesic dome,Planisphaerium,Pulses In Rhombus Form,Dehydrating,Ylem
Звучи интересно,обаче за жалост не се разбира и дума от текста : ))))
Все пак благодарение на Гуугъл мога да ви предоставя един техен текст,да видите за какво иде реч:

Artist: Wormed
Album: Planisphaerium
Title: Planisphaerium

Decomposted gas on ions
And electrons recombination
The dissociation and ionisation is
In dynamic equilibrium

Cosmic substance group between
Interstellar material light

Six millions, of light-years calculating
There isnt atmosphere

Powerful electric conductivity dimness...
I look for an exit
Powerful electric conductivity dimness...
I look for an exit of this surface

Cause: orbit is raved,
The non defined quadrants
Liberate a chaotic droning, deffect
The voxel is damaged

Extreme radiation

Disintegrate part of the light protection rings
I cant sigh the end of
This horrible astral plane

Vibrations, extreme crash blow

Voided

Grandiose spheres around me
The empty ones deformed stars
Eternally suffering without back
No return

Vibrations, extreme crash blow

Six millions, of light-years calculating
There isnt atmosphere

Concentrate a lot of energy
Can obliterate me at this speed

После елате ми кажете,че дет метъла не е музика за интелектуалци :P
Ето ви песента,опитайте се да следите текста :lol:

* Phlegeton - Vocals
* Charly - Guitar
* J. Oliver - Guitar
* Guillemoth - Bass
* Andy C. - Drums

Е т'ва са изродите,които членуват в групата.

Между другото,е така от любопитство реших да хвърля хоглед на сайта им и попаднах на това:

Искам! :)

Другото,което ме изкефи е,че са испанци :P Чувствам ги по-близки :) Трябваше тях да представя в даскало,като ни казаха да напишем доклад за някоя испанска група... Горката даскалка,брутал дет метъл щеше да й дойде в повече (понеже трябваше да пускаме песен на групата,докато четем за нея) :)
Размина се с траш : ))))))

Отплеснах се. Та,групата е основана през 1998 в Мадрид и има само един пълен албум - Planisphaerium от 2003.

това е за сега от мен
приятен ден! ;)

едит: реших да посвета т'ва постче на една мацка,която обича да рисува :P

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Юли 2006 12:14

...

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 24 Юли 2006 12:43

Hoest написа:
Абе малко да се беше постарал, баси глупостите. Прочете ли темата, за да видиш, че е казано да споделяш лични впечатления от групата ? Ей сега, ако и аз почна така, ще станат поне 20 страници с копирани биографични данни от разни сайтове. Аре, моля ти се, по-сериозно.
ю

Ми не прочетох отначало и за това е станало объркването ма като се загледам в другите постове и те са зимани от разни сайтове.
П.С. Като си толкоз отворен що не я написа ти :?:

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 24 Юли 2006 13:45

Малко по нагоре бях написал нещо хъм я да видя кво беше то...,а ето "Как така никой не написа(поне аз не видях) за легенди като Iron Maiden,Gama Ray,Manowar,Accept,Helloween и т.нКаква енциклопедия ще бъде без тях Wink" и реших аз да напиша оооп извинете ме да копирам нещо за "Царете на Метъла" да бяхте написали вие нещо щот мене си ме мързи...,но и донякъде сте прави така че нека си седи,а като пиша за мейдън няма да копирам става ли :?:

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 24 Юли 2006 13:51

Не става, едитни си шибания пост. Все някой ще се намери да напише по- кадърно информация за Manowar примерно.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Юли 2006 14:16

Varggoth написа:
Knjaz Varggoth is now playing Depeche Mode - Home

Срам...
Мислех изобщо да не пиша в темата(поради простата причина, че няма за какво), но като видях това ми стана лошо! Аз дори не знам какво и да кажа?? Може би само - мястото на DM не е в тази тема........

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 24 Юли 2006 14:27

Wings_West написа:
Varggoth написа:
Knjaz Varggoth is now playing Depeche Mode - Home

Срам...
Мислех изобщо да не пиша в темата(поради простата причина, че няма за какво), но като видях това ми стана лошо! Аз дори не знам какво и да кажа?? Може би само - мястото на DM не е в тази тема........

Па ако си беше и превел кво е писал 'ич немаше да береш срама точно ти ...

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Юли 2006 15:24

The Dead King_91, не написах статийка за Меноуар, защото не съм достатъчно запознат с творчеството им, не съм слушал всеки един албум и не мога да дам компетентно мнение. А ти като си толкова отворен, мислиш ли, че тва, което си написал (копирани сухи и безинтересни факти от еди-си-къде) некой ще тръгне да ти го чете ? Мислиш ли, че е достатъчно (се повторя, ма съм го ебал) компетентно, за да претендираш за квото и да било ? Статията ти не важи, за мен. Боли ме обаче дали те боли, че не важи за мен. Айде, казах ти вече нещо, следващия път се постарай повече.

И за да не прекалявам с офтопика, утре сабаллем ще начаткам за някоя група нещо. Ще едитна...

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com