Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Юни 2006 22:50

Попринцип има Wind Star Twilight дракончета
Наи-слабото в Twilight ,но иска и най-малко храна.
Уравновесеното е Wind
А това с най-големия живот и атк е Star ,но яде като прасе.
Според мен най-добре е Twilight,понеже ще го използваш само за яздене,няма силен дракон,който може да убие играч ,а и + това е по-ефтин (мн малко храна иска)
И за да го развиеш гледай то да удря чудовищата понякога,но гледай да не го удрят,че..умира веднага
И най-важното..носи си скрулове да го саживиш ако умре
А за рек мисля ,че наистина е с козметична цел,а пък някой ми беше казал ,че зимаш повече Експириънс ,но не е вярно :wink:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 19 Юни 2006 23:34

Wazaaa написа:
...

1 - предназначението на rec е, че ако някой го кефиш, той те реква. Ако си тъмно син, значи си много печен. Естествено обаче е пълно с хора, които реват "Rec pls..." и ти се молят да ги rec'неш. Никакви бонуси не ти дава това, че си повече или по-малко син.
2 - тук съм леко некомпетентен. Знам само, че определени pet'ове вървят на пазара добре и си струва да ги вдигаш, за да ги продадеш. Кои точно, не знам.

п.п. ние в събота срещу неделя се бихме за Gludio. На чело беше един клан(oxblood), който преди беше в нашето ally. Няколко сийджа им помагахме да си го запазят. Изтече им мандата :) и трябваше да ни го върнат, обаче за целта ние трябваше да го превземем(с тяхна помощ). Имаше много алита, които се опитаха да го вземат от нас, здрав бой беше, огромен сблъсък на интереси. Вече няма Epoch(старото али), вече има Interpid. Можеби на C5 пак ще си върнем името Epoch, но не се знае как ще седят нещата, тъй като тогава клановете ще бъдат с по 100-140 члена и ще има сливания.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Юни 2006 11:25

Аз се чудя като стана 56+ къде да влизам, защото SERIALKILLERS, много не ме устройват, има някакъв шанс и там да си остана, но може би Divine, Core, или вашият Interpid.За Aurora също не знам как стоят нещата, ама ми е мерак да съм в тия "по-така" клановете, от големите прота и яките алианси.В Core оня ден на siege, видях 20-тина S graders, множество sub classers, за герои пък да не говоря.Ама пък всички презират Core, не знам защо.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Юни 2006 13:21

Вuddy написа:
Аз се чудя като стана 56+ къде да влизам, защото SERIALKILLERS, много не ме устройват, има някакъв шанс и там да си остана, но може би Divine, Core, или вашият Interpid.За Aurora също не знам как стоят нещата, ама ми е мерак да съм в тия "по-така" клановете, от големите прота и яките алианси.В Core оня ден на siege, видях 20-тина S graders, множество sub classers, за герои пък да не говоря.Ама пък всички презират Core, не знам защо.

Serialkillers редовно ги изтребваме, тъй като са ботове. Divine са велико ally, но има едно правило - всяка империя има възход и падение. Мисля, че възхода на Divine е свършил. Има много българи в Divine. Core са адски надути, за това ги мразят повечето(но не отричам, че имат едни от най-развитите герои в играта). Interpid ще бъде това, което е до C5. След това не се знае със сигурност - или ще се обединим в един огромен клан(или 2) или ще се направи сериозен подбор на клановете вътре и ще бъдем отново Epoch. 2 от най-силните алита в хиндемит са Redemption и FS. Redemption - можеби най-многобройното али в сървъра, но толкова голяма тълпа трудно се управлява, има много тъпи парчета. Именно те ни отнеха Aden на времето. Също има не малко българи при тях. FS също са многобройни и много силни, повечето са руснаци, пичове са. В C5 ще съживяват едно от най-здравите алита, които някога са съществували на хинд - Legends. Хубавото е, че в основата на въпросните ще стоят кланове, които бяха в Epoch(влезли са след разпадането на Legends). Aurora са едни от най-дейните представители на бот обществото в хинд. Почти винаги се бием срещу тях, като пазим Gludio. Опитват се да ни го вземат, защото този град е стратегическо място за ботовете. Kaizen - от тях имам само лоши впечатления, не съм попадал на 1 свестен.

Interpid и най-вече конкретно нашият клан(Elmoreden) имаме отношения с всички алита, които съм написал(освен Aurora). С Divine и FS сме доста добри отношения, защото им помагаме за всеки сийдж. Redemption - излиза, че сме срещу тях абсолютно винаги. В общи линии Divine и FS са срещу Core, Kaizen и Redemption. Основата(clan Oxblood - наши приятели) на бъдещото Legends е във война с Redemption.
...
абе мазало е :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Юни 2006 15:01

От FS изобщо нямам добри впечатления.Виждал съм десетки, ако не стотици D graders от тях.Спрял съм се на Divine макар, че доста рядко виждам хора от тях и ми се струва, че далеч не са доста голямо ally.

Профил

Аватар
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Заглавие:
Публикувано на: 20 Юни 2006 17:07

В кой сървър игрете бе пичове? Смятам да почна пак да джуркам, ама искам с някои от вас, ако може да се намерим :lol: Просто сам с непознати ми е много тъпо :?

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Юни 2006 17:23

йоу йоу най-после си взех записвачка и ще играя от нас, може и при вас, та само ми кажете има ли смисъл на гф 2 със 32 мегабайта 256 рам и 1 гигахерц да играя? смисъл мен 10-15 кадъра в секунда ме задоволяват, но ако ще върви с 3-4 кажете да не тегля...

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Юни 2006 17:30

Вuddy написа:
От FS изобщо нямам добри впечатления.Виждал съм десетки, ако не стотици D graders от тях.Спрял съм се на Divine макар, че доста рядко виждам хора от тях и ми се струва, че далеч не са доста голямо ally.

Гледай FS на сийдж и тогава съди :).
Divine не са много голямо, на са много здраво али - добро комюнити, развити герои...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Юни 2006 17:33

Zubei написа:
йоу йоу най-после си взех записвачка и ще играя от нас, може и при вас, та само ми кажете има ли смисъл на гф 2 със 32 мегабайта 256 рам и 1 гигахерц да играя? смисъл мен 10-15 кадъра в секунда ме задоволяват, но ако ще върви с 3-4 кажете да не тегля...
Мисля, че няма да има проблеми на 800x600 и Lower detail отметката oт options.

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Заглавие:
Публикувано на: 20 Юни 2006 23:03

Corporal Hicks написа:
В кой сървър игрете бе пичове? Смятам да почна пак да джуркам, ама искам с някои от вас, ако може да се намерим :lol: Просто сам с непознати ми е много тъпо :?

Еми зависи,тези на оригиналният L2 играят на hindemith.Иначе по едно време играехме със flameblind(не че беше много...) на l2phantom,но спрях и сега си играя на http://www.l2addiction.com .Напоследък имаше добри ъпдейти.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Юни 2006 19:28

Абе Гипо, или някой ти играе с акаунта, или не ме виждаш :shock: , или нещо се правиш на интересен.И защо съм игнорнат?Днеска като те видях в Giran Grocery Store нищо не каза?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 21 Юни 2006 23:09

Вuddy написа:
Абе Гипо, или някой ти играе с акаунта, или не ме виждаш :shock: , или нещо се правиш на интересен.И защо съм игнорнат?Днеска като те видях в Giran Grocery Store нищо не каза?

:lol: Принципно си игнорнат от момичето, което играеше с акаунта ми по едно време :lol:. Не знам каква е командата за деигнорване(ако някой я знае - сега е момента да пише). Днес съм си бил аз с акаунта, сигурно не съм видял, че ми пишеш, защото имаше много ожесточени разговори в али чата и с CL на клана. Останалите кланове от алито ни са американци, но независимо дали е техния prime time или е нашия, винаги нашия клан сме най-многобройни. Това доведе до сериозни спорове. На сийдж също сме най-много. В общи линии умувахме с CL, какво ще правим до C5 и след C5. В това отношение руснаците и азиатците са най-големите машини - 24часа нон стоп и наистина знаят как да играят(повечето) :).

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Юни 2006 10:27

Гипо написа:
Вuddy написа:

:lol: Принципно си игнорнат от момичето, което играеше с акаунта ми по едно време :lol:. Не знам каква е командата за деигнорване(ако някой я знае - сега е момента да пише). Днес съм си бил аз с акаунта, сигурно не съм видял, че ми пишеш, защото имаше много ожесточени разговори в али чата и с CL на клана. Останалите кланове от алито ни са американци, но независимо дали е техния prime time или е нашия, винаги нашия клан сме най-многобройни. Това доведе до сериозни спорове. На сийдж също сме най-много. В общи линии умувахме с CL, какво ще правим до C5 и след C5. В това отношение руснаците и азиатците са най-големите машини - 24часа нон стоп и наистина знаят как да играят(повечето) :).
:lol: Community (B) -> Friends -> Block List (или каквото там е) и ме делваш. :wink:

Профил

Аватар
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Заглавие:
Публикувано на: 22 Юни 2006 13:57

Вuddy написа:
Гипо написа:
Вuddy написа:

:lol: Community (B) -> Friends -> Block List (или каквото там е) и ме делваш. :wink:

Това на оригиналния сървър ли е?

a.k.a Хикс

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 22 Юни 2006 14:11

а да питам, има ли начин да я кача на дискове и от тях да играя или поне половината :lol: :lol: :lol: , щото едвам освободих мястото и не ми се иска напълно да го заемам

Профил ICQ

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Юни 2006 09:32

Zubei написа:
а да питам, има ли начин да я кача на дискове и от тях да играя или поне половината :lol: :lol: :lol: , щото едвам освободих мястото и не ми се иска напълно да го заемам

архивираш с WinRAR, като при архивирането избираш опцията за разцепване на архива на части по 700 MB... Тва е за да я качиш на дискове, но да я играеш от дискове не става.

Профил Skype WWW

но с големо съ̀рце
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Юни 2006 12:21

Corporal Hicks написа:
Вuddy написа:
Гипо написа:
Вuddy написа:

Това на оригиналния сървър ли е?

Данали ти казах,че там играят тези двамата.Но това с Community-friends го има навсякъде попринцип...

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Юни 2006 14:57

scooby-doo написа:
Но това с Community-friends го има навсякъде попринцип...
На Оригиналния е малко по-различно Community-то, ама специално за friends не знам.На някои пиратски сървъри и friends няма, като натиснеш не става нищо.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Юни 2006 20:18

лолз 4 гб тва нормално ли е, архива беше гига и половина и аз си викам макс 2 и половина да е...пффф

едит : май лайффф ис комплийт!!! сега мога да умра щастлив...поиграх 2 минути, докато не падна сървъра :lol: :lol: :lol:

Профил ICQ

но с големо съ̀рце
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 24 Юни 2006 12:20

Вuddy написа:
scooby-doo написа:
Но това с Community-friends го има навсякъде попринцип...
На Оригиналния е малко по-различно Community-то, ама специално за friends не знам.На някои пиратски сървъри и friends няма, като натиснеш не става нищо.

Абе на нашия работи community и всички екстри от него,но на мне като го натисна и ми дава critical error :? Сигурно ми се е бъгнало...

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com