Вuddy написа:Аз се чудя като стана 56+ къде да влизам, защото SERIALKILLERS, много не ме устройват, има някакъв шанс и там да си остана, но може би Divine, Core, или вашият Interpid.За Aurora също не знам как стоят нещата, ама ми е мерак да съм в тия "по-така" клановете, от големите прота и яките алианси.В Core оня ден на siege, видях 20-тина S graders, множество sub classers, за герои пък да не говоря.Ама пък всички презират Core, не знам защо.
Serialkillers редовно ги изтребваме, тъй като са ботове. Divine са велико ally, но има едно правило - всяка империя има възход и падение. Мисля, че възхода на Divine е свършил. Има много българи в Divine. Core са адски надути, за това ги мразят повечето(но не отричам, че имат едни от най-развитите герои в играта). Interpid ще бъде това, което е до C5. След това не се знае със сигурност - или ще се обединим в един огромен клан(или 2) или ще се направи сериозен подбор на клановете вътре и ще бъдем отново Epoch. 2 от най-силните алита в хиндемит са Redemption и FS. Redemption - можеби най-многобройното али в сървъра, но толкова голяма тълпа трудно се управлява, има много тъпи парчета. Именно те ни отнеха Aden на времето. Също има не малко българи при тях. FS също са многобройни и много силни, повечето са руснаци, пичове са. В C5 ще съживяват едно от най-здравите алита, които някога са съществували на хинд - Legends. Хубавото е, че в основата на въпросните ще стоят кланове, които бяха в Epoch(влезли са след разпадането на Legends). Aurora са едни от най-дейните представители на бот обществото в хинд. Почти винаги се бием срещу тях, като пазим Gludio. Опитват се да ни го вземат, защото този град е стратегическо място за ботовете. Kaizen - от тях имам само лоши впечатления, не съм попадал на 1 свестен.
Interpid и най-вече конкретно нашият клан(Elmoreden) имаме отношения с всички алита, които съм написал(освен Aurora). С Divine и FS сме доста добри отношения, защото им помагаме за всеки сийдж. Redemption - излиза, че сме срещу тях абсолютно винаги. В общи линии Divine и FS са срещу Core, Kaizen и Redemption. Основата(clan Oxblood - наши приятели) на бъдещото Legends е във война с Redemption.
...
абе мазало е