Автор |
Съобщение |
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2006 19:02
Абе хора, бих искал да ви попитам вие как си ъпдейтнахте играта с пача? Аз го инсталирам, играта си вика, че е ъпдейтната, а пък като я пусна, и пак си пише, че е "Version 1.0".Бихте ли ми обяснили по-подробно стъпките на инсталация на пача?
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
Dumbaldor
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2006 19:19
Бъди спокоен така става заради крака. Играта ще ти е 1.1, така че, това че пише 1.0 да не те бърка. Нали си имаш easy значи е станало успешно инсталирането на пача. Междо другото виждам че всички се оплакват за трудноста. Не разбирам защо. Един приятел без проблем стигна до последната мисия на 3тата кампания и вика даже че му била лесна.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2006 19:58
Малеее, съвсем забравих да проверя за Easy-то.Съжалявам.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: ъъъъ Публикувано на: 16 Юни 2006 20:00
хора - помагайте бре - стигнах до ( мисля че третата мисия на горските ) - the defend
та не ми иде на ума какво да правя - обиколих цялата карта - освободих двамата герои които трябваше , но не ми отчете задачата за изпълнена - и сега само обикалям по картата и на всеки 2 седмици ми се ръси някакъв дето минава през портал - изход - направо ми писна да го бия - но не мога да отида до него - как се минава тази мисия - моля кажете , че втори ден играя само на нея
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Юни 2006 20:46
trqbva novия крак задължително да се сложи яко ти пише версия 1.0 неси направил нищо
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Юни 2006 08:19
Фен съм на поредицата от доста време и мога да кажа, че петата част е доста по-добра от четвъртата и връща поредицата към нейните корени. Лично аз съм доволен от нея.
Има обаче и редица простотии :
- Магиите са прекалено евтини - на практика маната никога не може да ти свърши
- Някой от уникалните "расови" скил-ове са пълен боклук - например това на Силван - Avenger. Напълно безмислено е!
- Няма мап-едитор !!!
- Няма рандом-мап !!!
- Липсва град, който специализира в бой, а не в магии - като Stronghold. Доста голям пропуск е това.
- Няма някои легендарни единици като харпии, бехемоти, циклопи, червени дракони... Тъпо е това според мен
Но общо взето - става! Радват ме магиите, както и новата система за скиловете. Играйте я, няма да съжалявате!
|
|
|
|
|
DJiDJo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Юни 2006 09:11
Лол, Авенджъра е супер яко умение човек, явно не си играл достатъчно
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Юни 2006 10:29
яко е но в доста напреднал стадии на игра а маната си свършва поне в началото освен ако не играеш с академия а иначе доста неща няма по напред сигорно ще извадят нови замаци единици и маги в адоните
|
|
|
|
|
Dumbaldor
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Юни 2006 10:41
Според мен още в 1вия exp. ще вкарат нов град и нова ще е Stronghold. Ще вкарват любимите ни циклопи, бегемоти и т.н. така че споко. Map editor се очаква скоро, a Random map generator е обещан с първия exp. Ще поживеем и ще видим.
|
|
|
|
|
DJiDJo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Юни 2006 11:07
Има 2 града по-вероятно от Стонгхолда. Наги и Джуджета. ТОва е информация от офицялните форуми на Юбисофт, като град на Нагите почти 100% е сигурно че ще има.
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Юни 2006 12:04
аз лично чакам няколко неща
- нови терени искам няма сняг за сега и някви магически терени
- 1 или 2 нови раси ще доидат добре
- нови магии няколко
- повече артифакти и да могат да се сглобяват комплекти от тях
- нови обекти по картата които могат да бъдат посещавани като къщичка от която можеш да зимаш куетче и тем подобни
- мап едитор
тези неща трябва да се пуснат в аддона
|
|
|
|
|
Nocturne
|
Curse of the Sands |
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Юни 2006 12:23
Xor написа: - Липсва град, който специализира в бой, а не в магии - като Stronghold. Доста голям пропуск е това.
Не е вярно Heaven е тясно специализиран в боя и грубата сила.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Юни 2006 13:07
абе преди хевеа имаше меджик левел 4 в града а варварите и блатарите левел 3 и това караше хората които играят с тях да не дигат на магия много пък и качваха повече атака и дефенс а тук е малко объркано понякога много неравномерно ми се разпределят точките
|
|
|
|
|
TheIceQueen
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Юни 2006 13:22
Искам онези градове от Хероес 3 където имаше бегемоти и хидри,те ми бяха любимите ! Сега дори май няма бегемоти никаде ?!
___________________________________ (Нюклеър лаунч детектед )
|
|
|
|
|
Dumbaldor
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 18 Юни 2006 23:01
_JIJO_ написа: Има 2 града по-вероятно от Стонгхолда. Наги и Джуджета. ТОва е информация от офицялните форуми на Юбисофт, като град на Нагите почти 100% е сигурно че ще има.
Eeeee това ще бъде супер. Град на Нагите. Звучи супер яко. Дано го направят. Ако пък вкарат втора раса в тоя EXP ще се превърне в най-якия EXP от поредицата. Според мен този EXP ще е решаващ за поредицата.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Юни 2006 21:25
- Да видим дали маната няма да ти свърши като си с Warlock
- Дали ще използваш Авенджъра зависи най-вече от това как ще развиеш героя си
- Мап едитор ще се появи до началото на август, а rmg - в експанжъна
- Haven, Inferno? На мен ми се струват доста "бойни", най-вече инферно - имат само 1 стрелец и само 1 магьосник...
Съществата(освен behemoth-ите), които си изброил, принадлежаха към Dungeon(каквото и да си говорим - тройката си остава най-играната част от поредицата). Да, но Дънджън в тройката не може да се нарече нещо по-различно от примес на митични същества. Харпия, медуза, минотавър, дракон...? Пък за мантикора да не говорим - ако някои от вас се интересуват малко повече от митология - това същество обитава/е обитавало горите на Индия - нищо общо с подземието...
Сегашният вариант на Dungeon им придава собствен характер. Не ми се обяснява, едва ли някой тук не я е играл - ясно е, че Dungeon вече са раса, а не просто компилация от митични зверове. И въпреки това разголените елфки не ми допадат.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 20 Юни 2006 22:16
abe mai ne im izpolzvam dobre specqlnoto umenie na tia dungeoni ama mi se struvat malko slabi4ki kato igraq s tqh deba unitite sa im gotini ama neznam minotavnrite nqkaksi mnogo umirat de a znam malko trqbva da se pa4na balansa i da se nau4a da izpolzvam po dobre specqlnoto umenie na rasata
|
|
|
|
|
DirecteX
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 26 Юни 2006 20:39
Ами аре да излиза вече големия пач !
|
|
|
|
|
demona
|
|
В момента играе: Mortal Kombat X ,The Witcher 3 ,The Evil Whithin ...
|
|
Заглавие: some ideas? Публикувано на: 13 Юли 2006 15:21
така... наистина има още какво да се желае в игрицата/не казвам че е лоша..опазил ме бог/
1.не е зле да се добави някоя нова единица било с пач или мод/blood knight;dread knight..тях вече ги има/
а именно какво ми се иска да има:shrapshooters, fire/earth/air/water messengers, red/gold/rust/diamond/crystal..i tn dragons,
2.много ми липсват и някои магийки/ dimension door, fly,water walk, berserk/expert fire..не като frenzy/, sacrifice, desintegrate, Sanctuary, Life Drain, Vampiric Touch, Hand of Death, и все таквиз готини нещица
___________________________________ DEATH IS ONLY THE BEGINING
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юли 2006 17:07
hora ne razbrahte li 4e 5cata e podobrena 3ka no za da slojat novite ne6ta sa mahnali dosta ot starite igrata si q biva no ve4e ne e dobre poznatiq heroes 3
grad na nagite super
samo 4e fortresa nikak ne be6e lo6a rasi4ka
tezi koito sa pravili igrata sa re6ili 4e horata sa se naigrali na 3kata
heroes 5 ima mnogo nedostataci no vse pak si dobra igra
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|