Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие:
Публикувано на: 14 Юни 2006 19:02

Абе хора, бих искал да ви попитам вие как си ъпдейтнахте играта с пача? Аз го инсталирам, играта си вика, че е ъпдейтната, а пък като я пусна, и пак си пише, че е "Version 1.0".Бихте ли ми обяснили по-подробно стъпките на инсталация на пача?

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Юни 2006 19:19

Бъди спокоен така става заради крака. Играта ще ти е 1.1, така че, това че пише 1.0 да не те бърка. Нали си имаш easy значи е станало успешно инсталирането на пача. Междо другото виждам че всички се оплакват за трудноста. Не разбирам защо. Един приятел без проблем стигна до последната мисия на 3тата кампания и вика даже че му била лесна.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 14 Юни 2006 19:58

Малеее, съвсем забравих да проверя за Easy-то.Съжалявам.

Профил

Заглавие: ъъъъ
Публикувано на: 16 Юни 2006 20:00

хора - помагайте бре - стигнах до ( мисля че третата мисия на горските ) - the defend
та не ми иде на ума какво да правя - обиколих цялата карта - освободих двамата герои които трябваше , но не ми отчете задачата за изпълнена - и сега само обикалям по картата и на всеки 2 седмици ми се ръси някакъв дето минава през портал - изход - направо ми писна да го бия - но не мога да отида до него - как се минава тази мисия - моля кажете , че втори ден играя само на нея :cry:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Юни 2006 20:46

trqbva novия крак задължително да се сложи яко ти пише версия 1.0 неси направил нищо

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 17 Юни 2006 08:19

Фен съм на поредицата от доста време и мога да кажа, че петата част е доста по-добра от четвъртата и връща поредицата към нейните корени. Лично аз съм доволен от нея.

Има обаче и редица простотии :

- Магиите са прекалено евтини - на практика маната никога не може да ти свърши

- Някой от уникалните "расови" скил-ове са пълен боклук - например това на Силван - Avenger. Напълно безмислено е!

- Няма мап-едитор !!!

- Няма рандом-мап !!!

- Липсва град, който специализира в бой, а не в магии - като Stronghold. Доста голям пропуск е това.

- Няма някои легендарни единици като харпии, бехемоти, циклопи, червени дракони... Тъпо е това според мен

Но общо взето - става! Радват ме магиите, както и новата система за скиловете. Играйте я, няма да съжалявате!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Юни 2006 09:11

Лол, Авенджъра е супер яко умение човек, явно не си играл достатъчно

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Юни 2006 10:29

яко е но в доста напреднал стадии на игра а маната си свършва поне в началото освен ако не играеш с академия а иначе доста неща няма по напред сигорно ще извадят нови замаци единици и маги в адоните

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Юни 2006 10:41

Според мен още в 1вия exp. ще вкарат нов град и нова ще е Stronghold. Ще вкарват любимите ни циклопи, бегемоти и т.н. така че споко. Map editor се очаква скоро, a Random map generator е обещан с първия exp. Ще поживеем и ще видим.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Юни 2006 11:07

Има 2 града по-вероятно от Стонгхолда. Наги и Джуджета. ТОва е информация от офицялните форуми на Юбисофт, като град на Нагите почти 100% е сигурно че ще има.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Юни 2006 12:04

аз лично чакам няколко неща
- нови терени искам няма сняг за сега и някви магически терени
- 1 или 2 нови раси ще доидат добре
- нови магии няколко
- повече артифакти и да могат да се сглобяват комплекти от тях
- нови обекти по картата които могат да бъдат посещавани като къщичка от която можеш да зимаш куетче и тем подобни
- мап едитор
тези неща трябва да се пуснат в аддона

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Юни 2006 12:23

Xor написа:
- Липсва град, който специализира в бой, а не в магии - като Stronghold. Доста голям пропуск е това.

Не е вярно Heaven е тясно специализиран в боя и грубата сила. :wink:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Юни 2006 13:07

абе преди хевеа имаше меджик левел 4 в града а варварите и блатарите левел 3 и това караше хората които играят с тях да не дигат на магия много пък и качваха повече атака и дефенс а тук е малко объркано понякога много неравномерно ми се разпределят точките

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Юни 2006 13:22

Искам онези градове от Хероес 3 където имаше бегемоти и хидри,те ми бяха любимите ! Сега дори май няма бегемоти никаде ?!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 18 Юни 2006 23:01

_JIJO_ написа:
Има 2 града по-вероятно от Стонгхолда. Наги и Джуджета. ТОва е информация от офицялните форуми на Юбисофт, като град на Нагите почти 100% е сигурно че ще има.

Eeeee това ще бъде супер. Град на Нагите. Звучи супер яко. Дано го направят. Ако пък вкарат втора раса в тоя EXP ще се превърне в най-якия EXP от поредицата. Според мен този EXP ще е решаващ за поредицата.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 20 Юни 2006 21:25

- Да видим дали маната няма да ти свърши като си с Warlock
- Дали ще използваш Авенджъра зависи най-вече от това как ще развиеш героя си
- Мап едитор ще се появи до началото на август, а rmg - в експанжъна
- Haven, Inferno? На мен ми се струват доста "бойни", най-вече инферно - имат само 1 стрелец и само 1 магьосник...
Съществата(освен behemoth-ите), които си изброил, принадлежаха към Dungeon(каквото и да си говорим - тройката си остава най-играната част от поредицата). Да, но Дънджън в тройката не може да се нарече нещо по-различно от примес на митични същества. Харпия, медуза, минотавър, дракон...? Пък за мантикора да не говорим - ако някои от вас се интересуват малко повече от митология - това същество обитава/е обитавало горите на Индия - нищо общо с подземието...
Сегашният вариант на Dungeon им придава собствен характер. Не ми се обяснява, едва ли някой тук не я е играл - ясно е, че Dungeon вече са раса, а не просто компилация от митични зверове. И въпреки това разголените елфки не ми допадат.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 20 Юни 2006 22:16

abe mai ne im izpolzvam dobre specqlnoto umenie na tia dungeoni ama mi se struvat malko slabi4ki kato igraq s tqh deba unitite sa im gotini ama neznam minotavnrite nqkaksi mnogo umirat de a znam malko trqbva da se pa4na balansa i da se nau4a da izpolzvam po dobre specqlnoto umenie na rasata

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Юни 2006 20:39

Ами аре да излиза вече големия пач :lol: !

Профил

Аватар
В момента играе: Mortal Kombat X ,The Witcher 3 ,The Evil Whithin ...
Заглавие: some ideas?
Публикувано на: 13 Юли 2006 15:21

така... наистина има още какво да се желае в игрицата/не казвам че е лоша..опазил ме бог/
1.не е зле да се добави някоя нова единица било с пач или мод/blood knight;dread knight..тях вече ги има/
а именно какво ми се иска да има:shrapshooters, fire/earth/air/water messengers, red/gold/rust/diamond/crystal..i tn dragons,
2.много ми липсват и някои магийки/ dimension door, fly,water walk, berserk/expert fire..не като frenzy/, sacrifice, desintegrate, Sanctuary, Life Drain, Vampiric Touch, Hand of Death, и все таквиз готини нещица

Профил Skype

Заглавие:
Публикувано на: 13 Юли 2006 17:07

hora ne razbrahte li 4e 5cata e podobrena 3ka no za da slojat novite ne6ta sa mahnali dosta ot starite igrata si q biva no ve4e ne e dobre poznatiq heroes 3
grad na nagite super
samo 4e fortresa nikak ne be6e lo6a rasi4ka :roll:
tezi koito sa pravili igrata sa re6ili 4e horata sa se naigrali na 3kata
heroes 5 ima mnogo nedostataci no vse pak si dobra igra

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на: