Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Юни 2006 16:34

scooby-doo написа:
Абе то има проксита за ИПто,ама едва ли ще успееш да си намериш парти да играеш с някой :lol:
Е ще успея естествено... 電気通信大学数学教室あなたは 番目のお客様電気通信大学数学教室あなたは 番目のお客様電気通信大学数学教室あなたは 番目のお客様? :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 13 Юни 2006 23:40

scooby-doo написа:
По ме кефят цървулките ти :lol:
Flameblind,има ли начин да влезнем в бета сървъра(китайксият).А какво казват за nukers,нерфнати ли са?

Не знам за начин, но и да има, почти безполезно - доколкото знам корейски бета клиент вади английски само след patch, а след patch забрави за корейски бета сървър.. Иначе има хора (не-корейци мисля) които са извадили по някой скрийн от тая бета, примерно с buff-baths или статистики на Apella set, но всичко е на корейски. Пък и защо ми е, нито ми се играе много L2 и сега, с тоя GW Factions + изпити, нито пък съм нетърпелив за бозата с лимонада в американска бета до месец-два. После свалям тестовия и я тествам в retail докато ми писне... И не бих казал, че който и да е маг е nerf-нат, дори не са обърнали внимание на ефекта на bsps и за тях било "нормално"... Да направят bss с 4x ефект за criticals де...

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Юни 2006 12:33

Flameblind написа:
И не бих казал, че който и да е маг е nerf-нат, дори не са обърнали внимание на ефекта на bsps и за тях било "нормално"... Да направят bss с 4x ефект за criticals де...

Еднакви лвл'и Мейдж вс. Арчер, с горе долу еднакви възможности за обличане(като пари), арчера пречуква мейджа, какво повече искаш? До сега съм се бил със SH, всякакви видове дагеристи, танкове... на мой лвл и винаги съм бил победител. Ако трябва да съм откровен, най-голяма трудност ми представляваше SWS, защото: аз му хвърлям ентангъл, ама и той ми хвърля ентангъл... влачиме се като охлюви и двамата, само дето той си има песничка за бързо тичане и ме настига лека полека... стън рядко го лови... пак го пребивам, ама трудно. След 45лвл не съм се бил със SPS, Sorc и Necro, за това не съм ги споменал.
До тук съм сложил само един знак +4str -4con, предстои ми +4dex -4con и +1dex -1con. В PvP ще мачкам, ама PvE не им завиждам на буферите и хийлърите в партито ми, няма да смогват да ме хийлват :lol:.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Юни 2006 16:51

Като стана дума за стрелци и за PvP, мойто hawk-че 45 lvl в хиндето мачка доста на PvP, ама имахме турнир нашето ally в gludin arena на скоро, смачках дарк елф стрелец 2 левъла над мен (тогава бях 42) с еднакви армори и оръжие(Plated Leather и Emi), без symbols , bishop 51 левъл смачках също лесно, защото му наредих доста crits по ред и не можа едновременно да ме слиипне, холдне и да се хиилне :wink: После смачках един treasure hunter 40 level със theca и crystal Dagger, ама ми дойде някакъв Dark Avenger със fullplate и топ D elven sword, с тая пуста пума...той беше с D оръжие, аз със C и ме смачка като едното нищо.Пумата ми правеше по 80 dmg със soulshot, той по 120, 2 stun не го хванаха, на double shot му правех малко повече damage, от колкото той на мен с обикновен удар...Бе ужас направо 100% нямах шанс.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Юни 2006 18:58

Гипо написа:
Flameblind написа:
И не бих казал, че който и да е маг е nerf-нат, дори не са обърнали внимание на ефекта на bsps и за тях било "нормално"... Да направят bss с 4x ефект за criticals де...

Еднакви лвл'и Мейдж вс. Арчер, с горе долу еднакви възможности за обличане(като пари), арчера пречуква мейджа, какво повече искаш? До сега съм се бил със SH, всякакви видове дагеристи, танкове... на мой лвл и винаги съм бил победител. Ако трябва да съм откровен, най-голяма трудност ми представляваше SWS, защото: аз му хвърлям ентангъл, ама и той ми хвърля ентангъл... влачиме се като охлюви и двамата, само дето той си има песничка за бързо тичане и ме настига лека полека... стън рядко го лови... пак го пребивам, ама трудно. След 45лвл не съм се бил със SPS, Sorc и Necro, за това не съм ги споменал.
До тук съм сложил само един знак +4str -4con, предстои ми +4dex -4con и +1dex -1con. В PvP ще мачкам, ама PvE не им завиждам на буферите и хийлърите в партито ми, няма да смогват да ме хийлват :lol:.

ROFL чакай да прочета пак... значи не си се бил с Necro, SPS и Sorc, но иначе мачкаш mages ? То до преди 45 lvl аз не виждам нищо важно да взимат маговете така или иначе, да не говорим за B grades... И смяташ, че били "наред" от тва ? Necro след 60 lvl някъде може да убие трима като теб един след друг и да пита за още, SPS винаги е мачкал ако не изде първи stun-a, SH трябва просто да е висок lvl за да ти надуе шушоните (т.е. да има casting spd)... Направи -8 CON и ще мажеш в PvP само ако нищо не те докосне, а на siege ще се кръстиш някой маг да не ти обърне случайно внимание ахахах... Че той Necro може да те остави само със summon-a да правиш PvP и после просто да ти cast-не един CDL за останалите 500 HP... И ми е интересно кои танкове и на кой lvl си пребил ? Искам да видя vs DA или TK...
@Buddy
OMG ти да не ползваш stun срещу DA ?... После, пантерата е трябвало да умре преди дори да те докосне, после DA... No more comments

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Юни 2006 21:04

Ами не знам, до сега не се бях бил срещу танк/съмонър и ми беше трудно да избера каква тактика да използвам.Така или иначе ме пречука.

Профил

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Заглавие:
Публикувано на: 14 Юни 2006 21:49

Тъкмов днес влезнах да поиграя и то с моя DA :D
За броня каква да изпозлвам,в момента съм с пълен nightmare+щит nightmare заяедно със умението за връщане на dmg...скоро и tattoo което дава връщане на ДМГ.За оръжие топ А.
А за символи какви да ползвам?
Мисля +4str-4con
+4dex-4con
И третото да си дигна casting speed-a за drain health,shield stun,life scavange и т.н.
Очаквам менние от Flameblind,че има опит като DA :idea:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Юни 2006 22:39

scooby-doo написа:
Тъкмов днес влезнах да поиграя и то с моя DA :D
За броня каква да изпозлвам,в момента съм с пълен nightmare+щит nightmare заяедно със умението за връщане на dmg...скоро и tattoo което дава връщане на ДМГ.За оръжие топ А.
А за символи какви да ползвам?
Мисля +4str-4con
+4dex-4con
И третото да си дигна casting speed-a за drain health,shield stun,life scavange и т.н.
Очаквам менние от Flameblind,че има опит като DA :idea:

Set-ът е добре, по-скоро заради sleep resist-a, тоя reflect dmg нищо не прави... Tattoo вземи задължително или за health или за p.atk и atk.spd. или p.atk/m.atk (зависи ква ревизия tattoos имате..). Оръжието ако набараш Health SA идеално.
Символите - зависи какво искаш. От DA голям DD няма да стане, той бие бавно, но сигурно. Но ако искаш DD, забрави го тва DEX - вдига много неща, но по малко, и DA има повече нужда от STR просто - нито crit-ва нито evade-ва нещо... Ако толкова искаш вдигни му STR с 5 и ще убиваш малко по-бързо, но и теб ще убиват по-бързо. По-лошата страна в PvP е stun-a, затова не бих го барал особено много CON. На shield stun с WIT няма да му вдигнеш cast-a, по-скоро се ориентирай към предпазване от sleep за да изяждаш маговете...

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Юни 2006 19:12

А бе хорца здр искам да ви питам в кой сървар играте, че ми е много интересно :D .Аз например играм в Paradise.Ако се интересувате от този сървар посетете сайта http://WWW.L2-PARADISE.COM :D

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Юни 2006 23:10

ULTIMATUM написа:
А бе хорца здр искам да ви питам в кой сървар играте, че ми е много интересно :D .Аз например играм в Paradise.Ако се интересувате от този сървар посетете сайта http://WWW.L2-PARADISE.COM :D

уж се води че играя в най-добрият BG сървър в момента, Experts, но съвсем не играя засега, заради изпити и Guild Wars Factions. За Paradise мисля знаем повечето, доста добър C1 сървър, с работливи developers, които ден и нощ се стараят да го направят да изглежда като C4... Там май още не сте чували за auto-ss или греша ?

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Юни 2006 07:28

нз защо,но за мен Гилд Уорс>Линейдж 2 ОПРЕДЕЛЕНО!Като почнах да играя линейдж тоя метод на оправление на героя ми изяде нервите отвсякъде,а и геймплей-а не ме накефи много много.За мен най-якото мморпг си е Гилд Уорс и няма коя игра да й стъпи на малкия пръст по геймплей

Профил

Аватар
Заглавие:

нз защо,но за мен Гилд Уорс>Линейдж 2 ОПРЕДЕЛЕНО!Като почнах да играя линейдж тоя метод на оправление на героя ми изяде нервите отвсякъде,а и геймплей-а не ме накефи много много.За мен най-якото мморпг си е Гилд Уорс и няма коя игра да й стъпи на малкия пръст по геймплей

Профил

Аватар
Заглавие:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Юни 2006 09:25

добре де, ама не е нужно да го повтаряш три пъти, повечето тук имаме средно образование :wink:
Иначе като почнах да играя и много хора от клана ми ме караха да правя сравнения, описания и т.н., но просто игрите са много, ама много различни, и наблягат на различни неща.. И все пак като ти писне от L2 GW е много добър избор, при положение, че не ти се дават пари за WoW...

Профил Skype WWW

но с големо съ̀рце
Аватар
В момента играе: A dance with rogues
Заглавие:
Публикувано на: 17 Юни 2006 10:33

Още един въпрос.
Human TH или D.elf AW?И съответно какви символи изпозлват(предложения) и за двата?

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Юни 2006 13:59

ще може ли някой да ми обясни стратегия с Warcryer (облекло , пвп стратегия и тн . за сега съм се спрял на роба сет и дуал ме4ове) мерси предварително

Live for everything , die for nothing !!!

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Юни 2006 15:17

skubi естествено ,че ТХ
1. Има голям атк.спд
2. Голям критикал шанс
3. Силен критикал
Но и е малко бавен
Хектор,обикновенно се използва Лайт + Блънт или Дейджър (но за А граде е добре да сложиш Талум Хеви = 8% атк.спд)

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Юни 2006 16:49

Warcrayer-a е най добър с Tallum Heavy Set и дагера Bloody Orchid-eq с upgreid FOCUS за по голям критикал!!!!А за пвп-та с нюкъри си вземи Dark Crystal Robe Set заради бонусите и Sword Of Miracle с Acumen (+15% Casting speed) :D

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Юни 2006 16:54

И Flamebird Paradise е C4 и сичко работи включително и Auto-SS :D

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 17 Юни 2006 17:48

Талум Хеви одобрявам но е по добре
Soul Separator Critical Damage (наистина силен критикал)
A Blunt (Т'ва е за стън,много ефикасно срещу дарк елфи)

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com