Автор |
Съобщение |
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юни 2006 16:34
scooby-doo написа: Абе то има проксита за ИПто,ама едва ли ще успееш да си намериш парти да играеш с някой Е ще успея естествено... 電気通信大学数学教室あなたは 番目のお客様電気通信大学数学教室あなたは 番目のお客様電気通信大学数学教室あなたは 番目のお客様?
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 13 Юни 2006 23:40
scooby-doo написа: По ме кефят цървулките ти Flameblind,има ли начин да влезнем в бета сървъра(китайксият).А какво казват за nukers,нерфнати ли са?
Не знам за начин, но и да има, почти безполезно - доколкото знам корейски бета клиент вади английски само след patch, а след patch забрави за корейски бета сървър.. Иначе има хора (не-корейци мисля) които са извадили по някой скрийн от тая бета, примерно с buff-baths или статистики на Apella set, но всичко е на корейски. Пък и защо ми е, нито ми се играе много L2 и сега, с тоя GW Factions + изпити, нито пък съм нетърпелив за бозата с лимонада в американска бета до месец-два. После свалям тестовия и я тествам в retail докато ми писне... И не бих казал, че който и да е маг е nerf-нат, дори не са обърнали внимание на ефекта на bsps и за тях било "нормално"... Да направят bss с 4x ефект за criticals де...
___________________________________ Sic vis pacem, para bellum
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2006 12:33
Flameblind написа: И не бих казал, че който и да е маг е nerf-нат, дори не са обърнали внимание на ефекта на bsps и за тях било "нормално"... Да направят bss с 4x ефект за criticals де...
Еднакви лвл'и Мейдж вс. Арчер, с горе долу еднакви възможности за обличане(като пари), арчера пречуква мейджа, какво повече искаш? До сега съм се бил със SH, всякакви видове дагеристи, танкове... на мой лвл и винаги съм бил победител. Ако трябва да съм откровен, най-голяма трудност ми представляваше SWS, защото: аз му хвърлям ентангъл, ама и той ми хвърля ентангъл... влачиме се като охлюви и двамата, само дето той си има песничка за бързо тичане и ме настига лека полека... стън рядко го лови... пак го пребивам, ама трудно. След 45лвл не съм се бил със SPS, Sorc и Necro, за това не съм ги споменал.
До тук съм сложил само един знак +4str -4con, предстои ми +4dex -4con и +1dex -1con. В PvP ще мачкам, ама PvE не им завиждам на буферите и хийлърите в партито ми, няма да смогват да ме хийлват .
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2006 16:51
Като стана дума за стрелци и за PvP, мойто hawk-че 45 lvl в хиндето мачка доста на PvP, ама имахме турнир нашето ally в gludin arena на скоро, смачках дарк елф стрелец 2 левъла над мен (тогава бях 42) с еднакви армори и оръжие(Plated Leather и Emi), без symbols , bishop 51 левъл смачках също лесно, защото му наредих доста crits по ред и не можа едновременно да ме слиипне, холдне и да се хиилне После смачках един treasure hunter 40 level със theca и crystal Dagger, ама ми дойде някакъв Dark Avenger със fullplate и топ D elven sword, с тая пуста пума...той беше с D оръжие, аз със C и ме смачка като едното нищо.Пумата ми правеше по 80 dmg със soulshot, той по 120, 2 stun не го хванаха, на double shot му правех малко повече damage, от колкото той на мен с обикновен удар...Бе ужас направо 100% нямах шанс.
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2006 18:58
Гипо написа: Flameblind написа: И не бих казал, че който и да е маг е nerf-нат, дори не са обърнали внимание на ефекта на bsps и за тях било "нормално"... Да направят bss с 4x ефект за criticals де... Еднакви лвл'и Мейдж вс. Арчер, с горе долу еднакви възможности за обличане(като пари), арчера пречуква мейджа, какво повече искаш? До сега съм се бил със SH, всякакви видове дагеристи, танкове... на мой лвл и винаги съм бил победител. Ако трябва да съм откровен, най-голяма трудност ми представляваше SWS, защото: аз му хвърлям ентангъл, ама и той ми хвърля ентангъл... влачиме се като охлюви и двамата, само дето той си има песничка за бързо тичане и ме настига лека полека... стън рядко го лови... пак го пребивам, ама трудно. След 45лвл не съм се бил със SPS, Sorc и Necro, за това не съм ги споменал. До тук съм сложил само един знак +4str -4con, предстои ми +4dex -4con и +1dex -1con. В PvP ще мачкам, ама PvE не им завиждам на буферите и хийлърите в партито ми, няма да смогват да ме хийлват .
ROFL чакай да прочета пак... значи не си се бил с Necro, SPS и Sorc, но иначе мачкаш mages ? То до преди 45 lvl аз не виждам нищо важно да взимат маговете така или иначе, да не говорим за B grades... И смяташ, че били "наред" от тва ? Necro след 60 lvl някъде може да убие трима като теб един след друг и да пита за още, SPS винаги е мачкал ако не изде първи stun-a, SH трябва просто да е висок lvl за да ти надуе шушоните (т.е. да има casting spd)... Направи -8 CON и ще мажеш в PvP само ако нищо не те докосне, а на siege ще се кръстиш някой маг да не ти обърне случайно внимание ахахах... Че той Necro може да те остави само със summon-a да правиш PvP и после просто да ти cast-не един CDL за останалите 500 HP... И ми е интересно кои танкове и на кой lvl си пребил ? Искам да видя vs DA или TK...
@Buddy
OMG ти да не ползваш stun срещу DA ?... После, пантерата е трябвало да умре преди дори да те докосне, после DA... No more comments
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2006 21:04
Ами не знам, до сега не се бях бил срещу танк/съмонър и ми беше трудно да избера каква тактика да използвам.Така или иначе ме пречука.
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2006 21:49
Тъкмов днес влезнах да поиграя и то с моя DA
За броня каква да изпозлвам,в момента съм с пълен nightmare+щит nightmare заяедно със умението за връщане на dmg...скоро и tattoo което дава връщане на ДМГ.За оръжие топ А.
А за символи какви да ползвам?
Мисля +4str-4con
+4dex-4con
И третото да си дигна casting speed-a за drain health,shield stun,life scavange и т.н.
Очаквам менние от Flameblind,че има опит като DA
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 14 Юни 2006 22:39
scooby-doo написа: Тъкмов днес влезнах да поиграя и то с моя DA За броня каква да изпозлвам,в момента съм с пълен nightmare+щит nightmare заяедно със умението за връщане на dmg...скоро и tattoo което дава връщане на ДМГ.За оръжие топ А. А за символи какви да ползвам? Мисля +4str-4con +4dex-4con И третото да си дигна casting speed-a за drain health,shield stun,life scavange и т.н. Очаквам менние от Flameblind,че има опит като DA
Set-ът е добре, по-скоро заради sleep resist-a, тоя reflect dmg нищо не прави... Tattoo вземи задължително или за health или за p.atk и atk.spd. или p.atk/m.atk (зависи ква ревизия tattoos имате..). Оръжието ако набараш Health SA идеално.
Символите - зависи какво искаш. От DA голям DD няма да стане, той бие бавно, но сигурно. Но ако искаш DD, забрави го тва DEX - вдига много неща, но по малко, и DA има повече нужда от STR просто - нито crit-ва нито evade-ва нещо... Ако толкова искаш вдигни му STR с 5 и ще убиваш малко по-бързо, но и теб ще убиват по-бързо. По-лошата страна в PvP е stun-a, затова не бих го барал особено много CON. На shield stun с WIT няма да му вдигнеш cast-a, по-скоро се ориентирай към предпазване от sleep за да изяждаш маговете...
|
|
|
|
|
ULTIMATUM
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Юни 2006 19:12
А бе хорца здр искам да ви питам в кой сървар играте, че ми е много интересно .Аз например играм в Paradise.Ако се интересувате от този сървар посетете сайта http://WWW.L2-PARADISE.COM
___________________________________ Real Power Cannot Be Given Must Be Taken!!!!
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 15 Юни 2006 23:10
ULTIMATUM написа: А бе хорца здр искам да ви питам в кой сървар играте, че ми е много интересно .Аз например играм в Paradise.Ако се интересувате от този сървар посетете сайта http://WWW.L2-PARADISE.COM
уж се води че играя в най-добрият BG сървър в момента, Experts, но съвсем не играя засега, заради изпити и Guild Wars Factions. За Paradise мисля знаем повечето, доста добър C1 сървър, с работливи developers, които ден и нощ се стараят да го направят да изглежда като C4... Там май още не сте чували за auto-ss или греша ?
|
|
|
|
|
death Avalanche
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Юни 2006 07:28
нз защо,но за мен Гилд Уорс>Линейдж 2 ОПРЕДЕЛЕНО!Като почнах да играя линейдж тоя метод на оправление на героя ми изяде нервите отвсякъде,а и геймплей-а не ме накефи много много.За мен най-якото мморпг си е Гилд Уорс и няма коя игра да й стъпи на малкия пръст по геймплей
___________________________________ (\ /)
(O.o)
(> <)
|
|
|
|
|
death Avalanche
|
|
|
|
нз защо,но за мен Гилд Уорс>Линейдж 2 ОПРЕДЕЛЕНО!Като почнах да играя линейдж тоя метод на оправление на героя ми изяде нервите отвсякъде,а и геймплей-а не ме накефи много много.За мен най-якото мморпг си е Гилд Уорс и няма коя игра да й стъпи на малкия пръст по геймплей
(O.o)
(> <)
|
|
|
|
|
death Avalanche
|
|
|
|
(O.o)
(> <)
|
|
|
|
|
Flameblind
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 16 Юни 2006 09:25
добре де, ама не е нужно да го повтаряш три пъти, повечето тук имаме средно образование
Иначе като почнах да играя и много хора от клана ми ме караха да правя сравнения, описания и т.н., но просто игрите са много, ама много различни, и наблягат на различни неща.. И все пак като ти писне от L2 GW е много добър избор, при положение, че не ти се дават пари за WoW...
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Юни 2006 10:33
Още един въпрос.
Human TH или D.elf AW?И съответно какви символи изпозлват(предложения) и за двата?
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
outlaw
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Юни 2006 13:59
ще може ли някой да ми обясни стратегия с Warcryer (облекло , пвп стратегия и тн . за сега съм се спрял на роба сет и дуал ме4ове) мерси предварително
|
|
|
TheIceQueen
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Юни 2006 15:17
skubi естествено ,че ТХ
1. Има голям атк.спд
2. Голям критикал шанс
3. Силен критикал
Но и е малко бавен
Хектор,обикновенно се използва Лайт + Блънт или Дейджър (но за А граде е добре да сложиш Талум Хеви = 8% атк.спд)
___________________________________ (Нюклеър лаунч детектед )
|
|
|
|
|
ULTIMATUM
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Юни 2006 16:49
Warcrayer-a е най добър с Tallum Heavy Set и дагера Bloody Orchid-eq с upgreid FOCUS за по голям критикал!!!!А за пвп-та с нюкъри си вземи Dark Crystal Robe Set заради бонусите и Sword Of Miracle с Acumen (+15% Casting speed)
___________________________________ Real Power Cannot Be Given Must Be Taken!!!!
|
|
|
|
|
ULTIMATUM
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Юни 2006 16:54
И Flamebird Paradise е C4 и сичко работи включително и Auto-SS
|
|
|
|
|
TheIceQueen
|
|
|
|
Заглавие: Публикувано на: 17 Юни 2006 17:48
Талум Хеви одобрявам но е по добре
Soul Separator Critical Damage (наистина силен критикал)
A Blunt (Т'ва е за стън,много ефикасно срещу дарк елфи)
___________________________________ (Нюклеър лаунч детектед )
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|