П.П. А за Стар Трек просто няма да говоря, сега имам 5 от 7-те сезона на Star Trek TNG, тегля Enterprise, после Voyager и за къде без Deep Space 9. А и тегля и андромеда

Riven написа:П.П. А за Стар Трек просто няма да говоря, сега имам 5 от 7-те сезона на Star Trek TNG, тегля Enterprise, после Voyager и за къде без Deep Space 9. А и тегля и андромедаПрепоръвам на феновите на тези сериали и Вавилон 5, има ги в арената преведени почти всичките, също много готино сериалче. И други има ама то има време де
П.П. Ако някой има въпроси за някой от горните сериали сигурно ще мога да му отговоря, щото съм спец направо по тях
Xayzer написа:Хехе. браво преименовал си темата![]()
Аз започнах да гледам Stargate SG-1. Phantom, ако още не си го започнал, започвай веднага това е ЗАПОВЕД!![]()
Още в началото ми хареса, но си мислех че Stargate Atlantis e по-добър, но сега съм на трети сезон на SG-1 и знам, че са еднакво добри. Също така ще ти се обяснят няокй неща от Атлантис.
Riven написа:Хе хеА почакай докато стигнеш сезоните след 5-ти примерно или към 7,8, 9-ти
Riven написа:П.П.: Xayzer да не си посмял да ги гледаш
Riven написа: А и гледай Сезон 4 епизод "06 - Window of Opportunity". Един от най - готините, особено накрая(Любопитство....
Xayzer написа:Riven написа:П.П.: Xayzer да не си посмял да ги гледаш
Дясната ми ръка се насочва към мишката. Дланта ми обхваща гладката повърхност. Размърдвам гризача малко за да се събуди от оптичния си сън. Курсора, със скорост 100 пиксела на секунда, се доближава към линка, които е дал колегата Riven. Усещам, че не трябва да го правя. Един глас, дълбоко в мен ми казва, умолява, настоявя: "недей, не го даунлоудвай!". Но любопитсвото в мен надделява като Гоаулд над своя Host. Чува се нежня клик на десния бутон, избирам "save target as". Докато файла се даунлоудва, с всяко синьо квадратчето което отбелязва прогреса на точене, като песъчинките капещи надолу в пясъчния часовник на моя живот, аз усъзнавам, че това е края. Няма спасения, няма избавление. Файла е готов. Десен бутон, open with .. Bsplayer, но изведнъж, лявата ми ръка се възпротивява, всякаш е получила собствен живот. Бие ми два шамара, забива химикалка в дясната ми ръка, и поема контрал над мишката. Десен бутон, delete! Заветния файл е изтрит! Аз съм спасен, спасен!
trigger happy написа:Мале, ти цял разказ направи.
Сега съм на седма серия, и съм много развълнуван, че Рускинята учен, е актрисата от Стар Трек ТНГ, която играше Деана Трой.
Phantom написа:http://www.arenabg.com/browse.php?cat=8&search=stargate+atlantis&page=0
Хм, наистина от първи до четвърти епизод на първи сезон ги няма. Аз ги теглих от локала точно тях и не съм гледал в арената. Виж в http://www.thepiratebay.com там има всичко(освен сийдъри). Вярно, че ще теглиш много по-бавно, но си струва
Riven написа:Леко възраздане на темата.Та първо да препоръчам горещо "Вавилон 5" на хората, които не са го гледали.
AlShu написа:The Heart of Hearts, аз малко по-горе писах колко се велики новите серии на Battlestar galactica - пълна антитеза на старите серии, ама изглежда ни кой от ГОЛЕМИТЕ фенове на фантастиката (с изключени е на теб The Heart of Hearts) не го е гледал и дори не знае за какво става въпрос...