Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
В момента играе: Много и все различни неща :)
Заглавие:
Публикувано на: 23 Май 2006 15:26

Определено Stargate е сериал който не се забравя :) И впрочем заедно със Star Trek и Andromeda са най - добрите научно - фантастични сериали. За тези които не са гледали никой от двата сериала препоръчвам да започнете със SG1 щото на него се базира Atlantis. И някъде към 8,9 сезон и двата сериала въввят паралелно. Единственото кофти е, че заместиха двама от актьорите в последните сезони. Генерала стана шефче, иии с две думи много повишения. Накрая дойдоха Бо Бриджис като генерал, появиха се двама от актьорите от Фарскейп (имената не се сещам в монета). Като изключим някои странности сериала е много новаторски и различен. Сега чакам да излезе 10-тия сезон на SG1 щото който го е гледал знае как свършва 9-я сезон :( и новия 3-ти сезон на Атлантида. Просто си заслужават да ги имаш.
П.П. А за Стар Трек просто няма да говоря, сега имам 5 от 7-те сезона на Star Trek TNG, тегля Enterprise, после Voyager и за къде без Deep Space 9. А и тегля и андромеда :) Препоръвам на феновите на тези сериали и Вавилон 5, има ги в арената преведени почти всичките, също много готино сериалче. И други има ама то има време де :) П.П. Ако някой има въпроси за някой от горните сериали сигурно ще мога да му отговоря, щото съм спец направо по тях ;)

Профил ICQ Skype

Аватар
Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
Заглавие:
Публикувано на: 23 Май 2006 15:31

Riven написа:
П.П. А за Стар Трек просто няма да говоря, сега имам 5 от 7-те сезона на Star Trek TNG, тегля Enterprise, после Voyager и за къде без Deep Space 9. А и тегля и андромеда :) Препоръвам на феновите на тези сериали и Вавилон 5, има ги в арената преведени почти всичките, също много готино сериалче. И други има ама то има време де :) П.П. Ако някой има въпроси за някой от горните сериали сигурно ще мога да му отговоря, щото съм спец направо по тях ;)

Има ли ги някъде всички сезони на Deep Space 9? Иначе съм изгледал всички сезони на TNG и първи сезон на TOS (The Original series - с Капитан Кърк :wink: ), от Voyager и Enterprise не се интересувам (Enterprise съкс отвсякъде) само го търся Deep Space 9, и то най-вече заради Клингона Уорф :wink:

Иначе в момента съм на 28-мата минута на 20-тата серия на 2-ри сезон на Атлантис. Трепери ми душата просто как ще завърши този сезон.

П.П. Само аз ли намирам женските Wraith за сексапилни?

П.П.П. Phantom, вземи да преименоваш темата на "за фенове на Sci-Fi" :D

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 23 Май 2006 15:43

Да ти кажа за всичките сезони не съм сигурен къде точно ги има. Трябва да се поразтърся повече. Тук има само 4 серии http://zull.org/fuki/files/Star%20Trek/DS9/ А за другите може би в чужди торенти, emule . А за Атлантида нещо не помня последните серии отдавна ги гледах и даже май не съм си доизтеглил последните 1 или 2. Но си заслужава де :)
P.P. А да ето ти малко линкчета, само време и място на харда да имаш. За сезон 1 - Еп.14 - 20 и С2 - Еп. 17-26 виж тук:
http://tr.searching.com/ -> Торента е добър :!:
А и тук има поне "1000" други филмчета и филмченца за Стар Трек. Виж ги. Още 2 сезона има в http://www.demonoid.com i drugite maj gi има в http://isohunt.com/torrents.php?ihq=deep+space+nine&ext=&op=and
Последният сайт е този http://thepiratebay.org/ и общо взето ако тук и в мулето ги няма, а то видях че ги има :) няма къде...

Профил ICQ Skype

Аватар
Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
Заглавие:
Публикувано на: 23 Май 2006 16:11

Riven, благодаря ти много за информацията. Като гледам ще се стига до мулето, както винаги.:lol:
Поне СГ-1 лесно се намира в БГ пространството, с него ще започна.

Точно изгледах последната серия на Атлантис. Фантома беше прав като каза, че ще издивея за да намеря трети сезон, обаче ще трябва да се чака. Какво да кажа, серияла е изключително завладяващ и занимателен. Мерси че ме зариби, Фантоме :)

П.П. Пазете се, Wraith-овете вече знаят къде сме и идват :lol:

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Май 2006 13:44

Хехе. браво преименовал си темата :wink:

Аз започнах да гледам Stargate SG-1. Phantom, ако още не си го започнал, започвай веднага това е ЗАПОВЕД! :D
Още в началото ми хареса, но си мислех че Stargate Atlantis e по-добър, но сега съм на трети сезон на SG-1 и знам, че са еднакво добри. Също така ще ти се обяснят няокй неща от Атлантис.

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.

27B-6

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Май 2006 22:52

Xayzer написа:
Хехе. браво преименовал си темата :wink:

Аз започнах да гледам Stargate SG-1. Phantom, ако още не си го започнал, започвай веднага това е ЗАПОВЕД! :D
Още в началото ми хареса, но си мислех че Stargate Atlantis e по-добър, но сега съм на трети сезон на SG-1 и знам, че са еднакво добри. Също така ще ти се обяснят няокй неща от Атлантис.

Хе хе :) А почакай докато стигнеш сезоните след 5-ти примерно или към 7,8, 9-ти ;)

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 27 Май 2006 22:56

Riven написа:
Хе хе :) А почакай докато стигнеш сезоните след 5-ти примерно или към 7,8, 9-ти ;)

С темпото с което ги гледам, това ще стане скоро. Само дето сега идва сесията проклета, ще има да се учи за изпити. Искаш ли да ми дадеш някой спойлер за 8-9 сезон? :) А знаеш ли кога хората стават по-близки с Азгардовете? Защото в Атлантис има един от тях, който работи с хората на кораба Даедилус и ми е любопитно.

Поздрави

_

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.

27B-6

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Май 2006 14:53

А да ето и едно сайтче с няколко трейлъра за 10-тия сезон на SG1 i третия на Атлантида.
http://www.sg1archive.com/

ПОДЧЕРТАВАМ, ЧЕ САЙТА НЕ СЕ ПРЕПОРЪЧВА ЗА ХОРА КОИТО НЕ СА ГЛЕДАЛИ 9-ТЕ СЕЗОНА :wink: ЩЕ СИ РАЗВАЛИТЕ КЕФА ПРОСТО!!! После да не кажете, че не съм казал :)
А да ето и още един:
http://stargate.neoseeker.com/stargate_sg1_season_10/Movie/
П.П.: Xayzer да не си посмял да ги гледаш :) А и гледай Сезон 4 епизод "06 - Window of Opportunity". Един от най - готините, особено накрая :lol: (Любопитство.... :)

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Май 2006 15:20

Riven написа:
П.П.: Xayzer да не си посмял да ги гледаш :)

Дясната ми ръка се насочва към мишката. Дланта ми обхваща гладката повърхност. Размърдвам гризача малко за да се събуди от оптичния си сън. Курсора, със скорост 100 пиксела на секунда, се доближава към линка, които е дал колегата Riven. Усещам, че не трябва да го правя. Един глас, дълбоко в мен ми казва, умолява, настоявя: "недей, не го даунлоудвай!". Но любопитсвото в мен надделява като Гоаулд над своя Host. Чува се нежня клик на десния бутон, избирам "save target as". Докато файла се даунлоудва, с всяко синьо квадратчето което отбелязва прогреса на точене, като песъчинките капещи надолу в пясъчния часовник на моя живот, аз усъзнавам, че това е края. Няма спасения, няма избавление. Файла е готов. Десен бутон, open with .. Bsplayer, но изведнъж, лявата ми ръка се възпротивява, всякаш е получила собствен живот. Бие ми два шамара, забива химикалка в дясната ми ръка, и поема контрал над мишката. Десен бутон, delete! Заветния файл е изтрит! Аз съм спасен, спасен!

Та както виждаш, овладях се. :lol:

Riven написа:
А и гледай Сезон 4 епизод "06 - Window of Opportunity". Един от най - готините, особено накрая :lol: (Любопитство.... :)

Сега съм на 19 епизод на сезон 3. Скоро ще дойде ред на тази серия. Ще споделя мнение :wink:

27B-6

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 28 Май 2006 17:40

Xayzer написа:
Riven написа:
П.П.: Xayzer да не си посмял да ги гледаш :)

Дясната ми ръка се насочва към мишката. Дланта ми обхваща гладката повърхност. Размърдвам гризача малко за да се събуди от оптичния си сън. Курсора, със скорост 100 пиксела на секунда, се доближава към линка, които е дал колегата Riven. Усещам, че не трябва да го правя. Един глас, дълбоко в мен ми казва, умолява, настоявя: "недей, не го даунлоудвай!". Но любопитсвото в мен надделява като Гоаулд над своя Host. Чува се нежня клик на десния бутон, избирам "save target as". Докато файла се даунлоудва, с всяко синьо квадратчето което отбелязва прогреса на точене, като песъчинките капещи надолу в пясъчния часовник на моя живот, аз усъзнавам, че това е края. Няма спасения, няма избавление. Файла е готов. Десен бутон, open with .. Bsplayer, но изведнъж, лявата ми ръка се възпротивява, всякаш е получила собствен живот. Бие ми два шамара, забива химикалка в дясната ми ръка, и поема контрал над мишката. Десен бутон, delete! Заветния файл е изтрит! Аз съм спасен, спасен!

Мале, ти цял разказ направи. Заинтригувахте ме с тоя Старгейт.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 29 Май 2006 09:37

trigger happy написа:
Мале, ти цял разказ направи.

Това наистина се случи с мен. (е, добре де, без забиването на химикалка в ръката ми :lol: )

Riven, Изгледах серията която препоръча. Наистина бе готина, кефят ме серий имащи пътуване във времето.
Беше ми смешно третия път като се осъзна О'Ниъл, че пак се е върнал и яде Fruit Loops. Също и на края, като го попита Джаксън дали е мислил да се възползва от факта, че е можел да направи каквото си поиска без последствия, и О'Ниъл многозначително се втренчи в Картър, дъвчейки овесена каша.

Сега съм на седма серия, и съм много развълнуван, че Рускинята учен, е актрисата от Стар Трек ТНГ, която играше Деана Трой.

27B-6

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Юни 2006 17:25

Леко възраздане на темата. :wink: Та първо да препоръчам горещо "Вавилон 5" на хората, които не са го гледали. Даваха го много отдавна и сега в момента съм в края на 2-я сезон. И става все по - интересен и по - интересен. Сериите ги има в Арената. Както впрочем и сезоните на Star Trek Deep Space Nine и един сезон на оригиналния. Скоро ще почна да го дърпам щото почти свърших с TNG още 15-тина серийки да изгледам и воала.

Xayzer това не съм го видял определено :)
Цитат:
Сега съм на седма серия, и съм много развълнуван, че Рускинята учен, е актрисата от Стар Трек ТНГ, която играше Деана Трой.

Ми не съм сигурен определено не мога да се сетя в момента :(

Профил ICQ Skype

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Юни 2006 17:37

Хора фърлете един линка за Атлатис от 2 серия ако е възможно със субове. Първата я изгледах и ме накефи но след това нямаше други в арена.

П.С - а да да не е от Линкуса :D

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 06 Юни 2006 20:44

http://www.arenabg.com/browse.php?cat=8 ... tis&page=0

Хм, наистина от първи до четвърти епизод на първи сезон ги няма. Аз ги теглих от локала точно тях и не съм гледал в арената. Виж в http://www.thepiratebay.com там има всичко(освен сийдъри :roll: ). Вярно, че ще теглиш много по-бавно, но си струва :)

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Юни 2006 13:00

Phantom написа:
http://www.arenabg.com/browse.php?cat=8&search=stargate+atlantis&page=0

Хм, наистина от първи до четвърти епизод на първи сезон ги няма. Аз ги теглих от локала точно тях и не съм гледал в арената. Виж в http://www.thepiratebay.com там има всичко(освен сийдъри :roll: ). Вярно, че ще теглиш много по-бавно, но си струва :)

Мерси човек :wink:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 07 Юни 2006 22:43

Хммм, ами това е. Току що изгледах последнат серия от 9-ти сезон и кръвта ми кипи. Как ще издържа до 14-ти Юли? А така или иначе не мога да си представя нещо след 13-ти Юни заради изпитите (запълват близкото ми бъдеще като час при зъболекар, както казва Тери Пратчет)

Ами всеки случей как им е*аха майката в последната серия не е истина. Как ще се оправят не знам. Оръжието на Мерлин ще му е чалъма, ама не е ли вече късно? Паживьом увидим.

П.П. Липсва ми Джак Оуниъл. Липсват ми и Гуаулдовете (много по-готини врагове бяха от тея Ори)

П.П.П. След изпитите ще дойда, ще си прочета този пост и ще си кажа "ех колко ми беше тежко тогава, а сега колко ми е леко и спокойно". Ако забравя да го направя, припомнете ми :wink:

27B-6

Профил ICQ Skype

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Юни 2006 12:38

Я ми кажете какво мислите за Battlestar galactica. Лично това е любимият ми фантастичен сериал. Наситен е със всичко ,което човек би искал да види :wink:

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 08 Юни 2006 13:16

Riven написа:
Леко възраздане на темата. :wink: Та първо да препоръчам горещо "Вавилон 5" на хората, които не са го гледали.

Последвам твоята препоръка, защото изглежда имаме сходен вкус. Помня когато го даваха преди време, но спомените са смътни. Точно сега гледам първа серия и ми харесва. Личи си че ще се запаля. Ако не си минa изпитите, теб ще държа отговорен Riven :lol:

27B-6

Профил ICQ Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Юни 2006 16:59

The Heart of Hearts, аз малко по-горе писах колко се велики новите серии на Battlestar galactica - пълна антитеза на старите серии, ама изглежда ни кой от ГОЛЕМИТЕ фенове на фантастиката (с изключени е на теб The Heart of Hearts) не го е гледал и дори не знае за какво става въпрос...

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 09 Юни 2006 17:12

AlShu написа:
The Heart of Hearts, аз малко по-горе писах колко се велики новите серии на Battlestar galactica - пълна антитеза на старите серии, ама изглежда ни кой от ГОЛЕМИТЕ фенове на фантастиката (с изключени е на теб The Heart of Hearts) не го е гледал и дори не знае за какво става въпрос...

Аз съм гледал няколко от старите серий и сравнително ми се понравиха. От новите изгледах три серий и не издържах да ги гледам повече. Нищо не ми хареса в тях, нито актьорите нито историята. Но това е нормално, факта, че на мен не са ми харесали не означава, че не струват.

Освен това, за да си Sci-Fi фен, не е задължително да си изгледал и да харесваш всички научно-фантастични филми и сериали :wink:

27B-6

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com