Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Май 2006 16:07

sakito написа:
Е петицата не е по-хубава тройката разбери го.Аз дори да съм казал че петицата е много хубава игра не е по хубава от тройката. :lol:

Не е друг път :lol:

Както и да е кажете замък който да може да се изпозва главно с/у Некропола. Играх със Дънгеон но приятелят ми ,който и по-бавно се разви със мъртвия пак успя да ме победи и то със феноменални армии и непрекъснат резурекшън. А изобщо не съм слаб играч като се има предвид 6 години играя Heroes :roll:

Профил WWW

Аватар
В момента играе: Star Wars: Battlefront (PS4), Call of Duty: Black Ops 3 (PS4), Darkest Dungeon (PC).
Заглавие:
Публикувано на: 31 Май 2006 16:09

Моля всички фенове на играта да гласуват за нея.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Май 2006 16:20

Ама къде?И Heroes 3 си остава най-добрата игра от поредицата.

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Май 2006 17:39

Все пак ако е възможно iddqd или TheGuardian пък и някой друг запознат да хвърлят едно мнение за горният ми пост... ще бъде много добре :D

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Май 2006 17:43

Не е полезно да знаете.Не поглеждайте.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Май 2006 17:47

Пич мн зависи от картата на която играеш. По принцип некрополиса със всяка раса може да се бие. С хеван пробвай, с героя със специалност кавалерия да кажем и развии трейнинга чрез него и много злато (мини, естейтс, пийзънти) си прави фуутмените на паладини и гази. Ако играеш на малка карта, пробвай със силван. Уор денсърите имат страшно много инициатива и ще сплескат скелетите!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Май 2006 17:50

Абе те скелетите са много слаби и дори да имаш 5000 от тях пак ще ги размажат.

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Май 2006 18:12

Цитат:
Пич мн зависи от картата на която играеш. По принцип некрополиса със всяка раса може да се бие. С хеван пробвай, с героя със специалност кавалерия да кажем и развии трейнинга чрез него и много злато (мини, естейтс, пийзънти) си прави фуутмените на паладини и гази. Ако играеш на малка карта, пробвай със силван. Уор денсърите имат страшно много инициатива и ще сплескат скелетите!

Специфично говоря за картата Neighbours и Dragon Pass. Последната на която направихме Hot-Seat бе Neighbours човекът бе изкарал 1к арчъри скелети да не говря за личовете и Ghosts. Най-отвратно е заради постоянното му резуректване.

П.С - Благодаря за съвета ще пробвам с Heaven но така специфично като подчертах очертанията ако е възможно още някой и друг съвет да споделиш защото явно дори и със обсада на замък пак не се спира а и Dungeon-a не държи много на Necropolis :roll: [/quote]

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Май 2006 18:15

Абе да знаеш че нема да стане.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Май 2006 18:18

Еми с игра стаа номера няма друг начин. И 2те карти които играете са яки за некрополиса щото има много неутрални единици и дори драконите не му правят почти никакви щети по армията. Ако разчиташ на време за да го победиш вземи паладините, ако искаш по агресивно да го караш пробвай с Силван ако искаш и си дигни лайт меджик да кажем за мас хейст и ендюранс. Уор денсърите като ги бъфнеш са много добри, имат добър демидж, малко живот но пък удрят по няколко единици + това че имат 15 инициатива без хейста ги прави много добри за бързо унищожаване на стрелците на противника.
Също може да пробваш със Дънджъна, като се възползваш максимално от елемантъл чейнса и дестукшън магии.
П.П. Сакито, ще те помоля да намалиф флууда щото почваш да изнервяш. Не е нормално да пишеш по 35 мнения на ден. Аз от колко години съм в тоя форум и едва сега започнах да изразявам по- често мненито и се старая да не е безсмилено.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Май 2006 18:22

Аз знам че със дракони не трябва да се закачам.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Май 2006 18:43

абе чесно да ти кажа некрополиса са изроди незнам този дето разправяше че са слаби кво искаше да каже били наи слабите чесно да ти кажа мен наи много ме спичат некроманите с адските си масовки номера да играеш с некроман и да си избереш за герои онси с спешъл раиз дет то неможе да му земеш единици в началото изобщо само дето нолиджа му е малко но ако решиш да чакаш да му свърши маната е безумие и аз незнам много е кофти да играеш срещу некроман с този герои а иначе кофтито на некроманите е че имат малко инициатива и ако играеш с елфите примерно яко ги припомпваш трябва да се възползваш от по силните и по бързи юнити на другите раси ама е кофти

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Май 2006 18:51

И аз имам списък с въпроси :
1во - Какво точно прави Лидършип-а на Ъндед единиците? Дава ли им инициатива?
2ро - След като всички ме натропаха някой ще ми обясни ли, Адвенчър спеловете към коя школа принадлежат ?
3то - Как работи Magic Resist.-а? Намаля демиджа който единиците поемат от магии или увеличава шанса да ресистнат целия демидж?
4то - Освен чрез предмети има ли друг начин да си дигнеш Расовия Скил над Екперт ?
Благодаря предварително.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 31 Май 2006 18:57

_JIJO_ написа:
И аз имам списък с въпроси :
1во - Какво точно прави Лидършип-а на Ъндед единиците? Дава ли им инициатива?
2ро - След като всички ме натропаха някой ще ми обясни ли, Адвенчър спеловете към коя школа принадлежат ?
3то - Как работи Magic Resist.-а? Намаля демиджа който единиците поемат от магии или увеличава шанса да ресистнат целия демидж?
4то - Освен чрез предмети има ли друг начин да си дигнеш Расовия Скил над Екперт ?
Благодаря предварително.

1. Нищо. Единственото нещо, което немървтите печелят от лийдършип, е Undead Herald(или нещо подобно) - всички присъединили се армии се превръщат в съответното ниво немъртви
2. Никоя
3. Намаля демиджа
4. Това общо взето е почти невъзможно
Heart of Hearts - ако си добър и на random ще ги биеш...
П.П. Кой каза, че 6 години са много? :lol:

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Май 2006 19:15

Цитат:
Еми с игра стаа номера няма друг начин. И 2те карти които играете са яки за некрополиса щото има много неутрални единици и дори драконите не му правят почти никакви щети по армията. Ако разчиташ на време за да го победиш вземи паладините, ако искаш по агресивно да го караш пробвай с Силван ако искаш и си дигни лайт меджик да кажем за мас хейст и ендюранс. Уор денсърите като ги бъфнеш са много добри, имат добър демидж, малко живот но пък удрят по няколко единици + това че имат 15 инициатива без хейста ги прави много добри за бързо унищожаване на стрелците на противника.
Също може да пробваш със Дънджъна, като се възползваш максимално от елемантъл чейнса и дестукшън магии.

Благодаря за съветите :) И наистина усъвършенстването и практиката му е майката :) [/quote]

Edit: сега ви видях постовете момчета. Ами 6 са си малко осбенно за такава игра, тя си е изкуство да я играеш. Нещо като модерен шах :wink: Иначе Некроманите са много отвратни и грешката ми беше ,че го срещнах като аз бях защитник на крепост. Така си пускм пас нападателните единици и той ме довършваше. Най-добре е с/у некроман на голо поле за да може да го притиснеш. :)

Профил WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 31 Май 2006 23:35

The Guardian според тебе има ли наи силна раса в новия Heroes кажи коя е че да почвам с нея :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Юни 2006 06:49

Аз мога да ти кажа че ако имаш балансирана и силна армия всички раси са могъщи.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Юни 2006 10:59

До ся го смятах. 1000 скелета ако ударят група черни дракони ( на права стрела) могат да убият максимум 3 дракона. (без да се отчитат уменията на героя и точките му)

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 01 Юни 2006 13:09

_JIJO_ написа:
До ся го смятах. 1000 скелета ако ударят група черни дракони ( на права стрела) могат да убият максимум 3 дракона. (без да се отчитат уменията на героя и точките му)

Оня бпт имаше 40-тина лича около 90 тъпира(вампира) около 30 предпоследни Wright, 250 зомбита за дракони 3 и духове 150 или нещо такова. Мразя резурекшъна да го ева :)

Профил WWW

Заглавие:
Публикувано на: 01 Юни 2006 13:30

Аз пък съм се закучил на оная мисия с Аграел, където трябва да прминеш през редиците на Гилраен и да се добереш до Тиеру.Ама лошото е, че докато аз съумея да направя дори 20 Succubi Mistress, пича вече е направил 5 Изумрудени дракона.Някоя стратегийка да ми предложите?

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com