Цитат:
Еми с игра стаа номера няма друг начин. И 2те карти които играете са яки за некрополиса щото има много неутрални единици и дори драконите не му правят почти никакви щети по армията. Ако разчиташ на време за да го победиш вземи паладините, ако искаш по агресивно да го караш пробвай с Силван ако искаш и си дигни лайт меджик да кажем за мас хейст и ендюранс. Уор денсърите като ги бъфнеш са много добри, имат добър демидж, малко живот но пък удрят по няколко единици + това че имат 15 инициатива без хейста ги прави много добри за бързо унищожаване на стрелците на противника.
Също може да пробваш със Дънджъна, като се възползваш максимално от елемантъл чейнса и дестукшън магии.
Благодаря за съветите
И наистина усъвършенстването и практиката му е майката
[/quote]
Edit: сега ви видях постовете момчета. Ами 6 са си малко осбенно за такава игра, тя си е изкуство да я играеш. Нещо като модерен шах
Иначе Некроманите са много отвратни и грешката ми беше ,че го срещнах като аз бях защитник на крепост. Така си пускм пас нападателните единици и той ме довършваше. Най-добре е с/у некроман на голо поле за да може да го притиснеш.