Споко пак ще ти кажа как става.Значи като вземеш замъка би трябвало да почне една кът сцена и там да ти кажат,че пачата е скрите в една кула-кулата е точно до замъка-отиваш там и я спасяваш.hk_vlady* написа:А някай да знае как да мина мисията The fall of hte king трябва да една седмица да завзема един замък и да спася моята пача дето играех,замъка го завзимам ма пачата незнам от къде да взема времето все нестига а мацката на картата не я намирам....
Heroes V might and magic ---Официална Тема---
-
Devil™
- Обратна връзка:
-
sergeantrh0
-
TheGuardian
Тва е Tears of Asha, в предишните части - Граалът. Търси обелиските, те разкриват пъзела и ще разбереш къде е. До колкото си спомням беше някъде до каменната мина, която се намира до замъка.Sergeant Rho написа:абе на 4/5 мисия от кампанията на хората съм и трябва да намеря някъв артефакт за да си опазя замъка. Трябва да го изкопая. Обаче не мога да го намеря. Разкрил съм почти цялата карта включително и подземията. Ако някой знае къде е да каже.
-
sergeantrh0
Значи намерил съм три обелиска. Единият ми разкри целия пъзел ,другия само част от него ,а третия предполагам че е било гралът. Някаква картинка на артефакт. Ако можеш ми обясни по-подробно къде е. Ето картинка:TheGuardian написа:Тва е Tears of Asha, в предишните части - Граалът. Търси обелиските, те разкриват пъзела и ще разбереш къде е. До колкото си спомням беше някъде до каменната мина, която се намира до замъка.Sergeant Rho написа:абе на 4/5 мисия от кампанията на хората съм и трябва да намеря някъв артефакт за да си опазя замъка. Трябва да го изкопая. Обаче не мога да го намеря. Разкрил съм почти цялата карта включително и подземията. Ако някой знае къде е да каже.

Aa. Артефакта се намира югоизточно от горната казарма за единци, западно от мелницата. Цъкни на обджектс и после пъзел мап там е показано точно къде!
Edit : "In addition to the 30 Campaign maps, the release version will include 6 single-player maps (+3 more to download), 10 multiplayer maps (+10 to download), and a downloadable Map Editor."
Edit : "In addition to the 30 Campaign maps, the release version will include 6 single-player maps (+3 more to download), 10 multiplayer maps (+10 to download), and a downloadable Map Editor."
-
Devil™
- Обратна връзка:
Пич не знам как си го оцелил но на картинката която си дал се вижда мястото където е заровен Граала.Значи на тая картинка има едно знаме което ти дава +1 морал-отиди при него да ти даде +1 морал и после на следващия ход изкопай Граала.Забележка:трябва да имаш пълен ход за да можеш да копаеш.Айде късмет!Sergeant Rho написа:Значи намерил съм три обелиска. Единият ми разкри целия пъзел ,другия само част от него ,а третия предполагам че е било гралът. Някаква картинка на артефакт. Ако можеш ми обясни по-подробно къде е. Ето картинка:TheGuardian написа:Тва е Tears of Asha, в предишните части - Граалът. Търси обелиските, те разкриват пъзела и ще разбереш къде е. До колкото си спомням беше някъде до каменната мина, която се намира до замъка.Sergeant Rho написа:абе на 4/5 мисия от кампанията на хората съм и трябва да намеря някъв артефакт за да си опазя замъка. Трябва да го изкопая. Обаче не мога да го намеря. Разкрил съм почти цялата карта включително и подземията. Ако някой знае къде е да каже.
Явно е така незнам още не съм намирал грал_JIJO_ написа:ХА! ЗНаете ли кво май секи път е на различно място грала щото при мене не беше там където казваш!
Пука ми, че ми дреме
Като цяло тъпи мнения давате расите са малко да ама ще има да се разучава поне няколко месеца докато разбереш как да играш и да използваш уменията играеме тука хот сиит 3 ма и е мега яко 1 карта се играе маса време малко карти за кво са ти повече щом ти писва бързо нети трябват карти явно несте играли достатачно хироус играите сега после ще има още
-
sergeantrh0
Sharky™ написа:Пич не знам как си го оцелил но на картинката която си дал се вижда мястото където е заровен Граала.Значи на тая картинка има едно знаме което ти дава +1 морал-отиди при него да ти даде +1 морал и после на следващия ход изкопай Граала.Забележка:трябва да имаш пълен ход за да можеш да копаеш.Айде късмет!Sergeant Rho написа:Значи намерил съм три обелиска. Единият ми разкри целия пъзел ,другия само част от него ,а третия предполагам че е било гралът. Някаква картинка на артефакт. Ако можеш ми обясни по-подробно къде е. Ето картинка:TheGuardian написа: Тва е Tears of Asha, в предишните части - Граалът. Търси обелиските, те разкриват пъзела и ще разбереш къде е. До колкото си спомням беше някъде до каменната мина, която се намира до замъка.
Аз по-късно загрях ,че това около пъзела е бледо копие на местността в която се намира. Аз си мислих ,че е просто някакъв фон. При мен "чашата" се намираше отдясно на замъка ,която е в горния десен ъгъл на шота който пуснах. Мерси за помощта.
DirecteX* написа:p4 3 ghz 512 ram 6600 GT nvidia asus и все пак играта ми сече някои ще ми обясни ли защо ?
Абе не е от нея. С моето "чудовище" п4 2,4 Гхц, 512 рам, радеон 9200fenomena написа:Заради РАМ-та.
Най-много тревичката да е по-детайлна и водата да изглежда по-добре.
Иначе играта е страхотна, графиката не е единственото, което са подобрили. Поправете ме ако греша, но в 3-ката не ти изписваше колко точно единици ще убиеш с даден удар в битка, само Dmg. Новите Abilities са много сполучливи. Въобще е по-приятна за игра. Единствените ми забележки са че мисиите в кампанията са общо взето като Туториъл, където постепенно разучаваш единиците и сградите (поне кампанията на Haven е така). А основната част от играта - Custom Game ми се струва доста орязана - няма Random Map Generator, а дадените карти са прекалено малко (спомнете си какво беше в 3-ката). А и пък според мен за 5-цата ще се правят доста по-малко карти от Мод обществото - на 3-ката всеки можеше да си направи бързо и лесно карта, докато тук ми се струва, че ще е малко по-сложно.