Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Май 2006 20:34

hk_vlady* написа:
А някай да знае как да мина мисията The fall of hte king трябва да една седмица да завзема един замък и да спася моята пача дето играех,замъка го завзимам ма пачата незнам от къде да взема времето все нестига а мацката на картата не я намирам....

Споко пак ще ти кажа как става.Значи като вземеш замъка би трябвало да почне една кът сцена и там да ти кажат,че пачата е скрите в една кула-кулата е точно до замъка-отиваш там и я спасяваш.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Май 2006 20:44

TheGuardian написа:
(оня, дето си я измисли тая простотия да даде линк и тогава ще повярвам)

Ае изчакай до 16ти и ще ти дам линк :lol:

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Май 2006 21:12

абе на 4/5 мисия от кампанията на хората съм и трябва да намеря някъв артефакт за да си опазя замъка. Трябва да го изкопая. Обаче не мога да го намеря. Разкрил съм почти цялата карта включително и подземията. Ако някой знае къде е да каже.

Не е необходимо да знаеш всичко , стига да знаеш къде да го намериш-Google

My Deviantart

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Май 2006 21:19

Пише го в предните мнения. Намира са в една крипта в подземието което е най - близко до оракула.

Профил

Заглавие:
Публикувано на: 14 Май 2006 21:20

Sergeant Rho написа:
абе на 4/5 мисия от кампанията на хората съм и трябва да намеря някъв артефакт за да си опазя замъка. Трябва да го изкопая. Обаче не мога да го намеря. Разкрил съм почти цялата карта включително и подземията. Ако някой знае къде е да каже.

Тва е Tears of Asha, в предишните части - Граалът. Търси обелиските, те разкриват пъзела и ще разбереш къде е. До колкото си спомням беше някъде до каменната мина, която се намира до замъка.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Май 2006 21:31

TheGuardian написа:
Sergeant Rho написа:

Тва е Tears of Asha, в предишните части - Граалът. Търси обелиските, те разкриват пъзела и ще разбереш къде е. До колкото си спомням беше някъде до каменната мина, която се намира до замъка.

Значи намерил съм три обелиска. Единият ми разкри целия пъзел ,другия само част от него ,а третия предполагам че е било гралът. Някаква картинка на артефакт. Ако можеш ми обясни по-подробно къде е. Ето картинка:

Не е необходимо да знаеш всичко , стига да знаеш къде да го намериш-Google

My Deviantart

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 14 Май 2006 23:25

Aa. Артефакта се намира югоизточно от горната казарма за единци, западно от мелницата. Цъкни на обджектс и после пъзел мап там е показано точно къде!
Edit : "In addition to the 30 Campaign maps, the release version will include 6 single-player maps (+3 more to download), 10 multiplayer maps (+10 to download), and a downloadable Map Editor."

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Май 2006 12:09

Sergeant Rho написа:
TheGuardian написа:
Sergeant Rho написа:

Значи намерил съм три обелиска. Единият ми разкри целия пъзел ,другия само част от него ,а третия предполагам че е било гралът. Някаква картинка на артефакт. Ако можеш ми обясни по-подробно къде е. Ето картинка:

Пич не знам как си го оцелил но на картинката която си дал се вижда мястото където е заровен Граала.Значи на тая картинка има едно знаме което ти дава +1 морал-отиди при него да ти даде +1 морал и после на следващия ход изкопай Граала.Забележка:трябва да имаш пълен ход за да можеш да копаеш.Айде късмет!

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Май 2006 12:19

ХА! ЗНаете ли кво май секи път е на различно място грала щото при мене не беше там където казваш!

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Май 2006 13:38

_JIJO_ написа:
ХА! ЗНаете ли кво май секи път е на различно място грала щото при мене не беше там където казваш!

Явно е така незнам още не съм намирал грал :wink: но на другите поредици на Heroes грала стоеше на едно място колкото и пъти да влизаш в тази карта или колкото и да пускаш тази мисия...

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Май 2006 14:00

_JIJO_ написа:

Не знам...възможно е да си прав, но при мен беше там и все пак си струва да опита вместо да търси всички обелиски.

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Май 2006 14:22

hmmm perfektno mi varvi na max
2k ram /ax800xl/dual pentium 2x2.8/
hubava grafika i prosto dotuk
vse oshte 3-kata e the best
a s taq kamera prosto ujas :roll:
vse pak ne se ot4ayvam
pp.sry za lat..... :wink:

Профил Skype

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Май 2006 20:11

Като цяло тъпи мнения давате расите са малко да ама ще има да се разучава поне няколко месеца докато разбереш как да играш и да използваш уменията играеме тука хот сиит 3 ма и е мега яко 1 карта се играе маса време малко карти за кво са ти повече щом ти писва бързо нети трябват карти явно несте играли достатачно хироус играите сега после ще има още

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Май 2006 20:23

Sharky™ написа:
Sergeant Rho написа:
TheGuardian написа:
Sergeant Rho написа:

Пич не знам как си го оцелил но на картинката която си дал се вижда мястото където е заровен Граала.Значи на тая картинка има едно знаме което ти дава +1 морал-отиди при него да ти даде +1 морал и после на следващия ход изкопай Граала.Забележка:трябва да имаш пълен ход за да можеш да копаеш.Айде късмет!

Аз по-късно загрях ,че това около пъзела е бледо копие на местността в която се намира. Аз си мислих ,че е просто някакъв фон. При мен "чашата" се намираше отдясно на замъка ,която е в горния десен ъгъл на шота който пуснах. Мерси за помощта.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 15 Май 2006 21:42

Sephirod като за начало може да пишеш на БГ в форума :wink:

Профил Skype WWW

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Май 2006 17:10

а като за краи можеш да се гръмнеш

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Май 2006 17:54

p4 3 ghz 512 ram 6600 GT nvidia asus и все пак играта ми сече някои ще ми обясни ли защо ?

Профил

Аватар
В момента играе: Star Wars: Battlefront (PS4), Call of Duty: Black Ops 3 (PS4), Darkest Dungeon (PC).
Заглавие:
Публикувано на: 16 Май 2006 17:57

Заради РАМ-та.

Профил

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 16 Май 2006 18:51

обаче са махнали някой бойни единици пък уш трябваше само да прибавят не да махат.... :wink: любимата ми бойна единица сега я няма бегемот :evil:

Профил Skype WWW

Заглавие:
Публикувано на: 16 Май 2006 19:07

DirecteX* написа:
p4 3 ghz 512 ram 6600 GT nvidia asus и все пак играта ми сече някои ще ми обясни ли защо ?

fenomena написа:
Заради РАМ-та.

Абе не е от нея. С моето "чудовище" п4 2,4 Гхц, 512 рам, радеон 9200 :!: играта си ми върви добре без да сече. Вярно, че съм я пуснал на low, обаче пък и разликата не е голяма. Направете си труда да пуснете на Very Low и след това на Very high.
Най-много тревичката да е по-детайлна и водата да изглежда по-добре. :wink: Така че който има проблеми, да свали най-новите драйвъри за картата си, да я пусне ако трябва дори на Very Low (естествено изключен АА) и готово (дори може да го оставите 1024x768).

Иначе играта е страхотна, графиката не е единственото, което са подобрили. Поправете ме ако греша, но в 3-ката не ти изписваше колко точно единици ще убиеш с даден удар в битка, само Dmg. Новите Abilities са много сполучливи. Въобще е по-приятна за игра. Единствените ми забележки са че мисиите в кампанията са общо взето като Туториъл, където постепенно разучаваш единиците и сградите (поне кампанията на Haven е така). А основната част от играта - Custom Game ми се струва доста орязана - няма Random Map Generator, а дадените карти са прекалено малко (спомнете си какво беше в 3-ката). А и пък според мен за 5-цата ще се правят доста по-малко карти от Мод обществото - на 3-ката всеки можеше да си направи бързо и лесно карта, докато тук ми се струва, че ще е малко по-сложно. :wink: Но като цяло играта е перфектна, руснаците са си свършили работата.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com