Userbars

Нещата от живота
Публикувай отговор
Аватар
NeO_Zealot

Мнение от NeO_Zealot »

Човече,припомни ми че отдавна не съм хапвал нищо по-екзотично.Благодарение на това,че баба ми е живяла няколко години заедно с дядо ми в Ирак,си похапвам някои манджи,за които моите познати дори не са чували :lol: Което ме подсеща,че трябва да я изнудя да приготви нещо такова(примерно къйме).Но така де,ако не си почнал да ядеш още,да ти пожелая добър апетит^^

П.С. Не можеш ли да ми метнеш две три куббита по пощата или скайп :cry:
Xayzer
Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

The Heart of Hearts написа:Приятелю Xayzer след като му направиш банерите на Д-р Джоунс и ако ти остане време би ли направил един банер със тази картинка Изображение...
И да гласи нещо от типа The Mind is the Ultimate force :wink: :)

Ето го и твойто. Не мога да кажа, че стана много добре, но снимката не беше особенно подходяща.

Изображение
Изображение

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.

27B-6
Xayzer
Местоположение: Starship Enterprise_____ Професия: Starfleet Lieutenant Commander
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

NeO_Zealot написа:Човече,припомни ми че отдавна не съм хапвал нищо по-екзотично.Благодарение на това,че баба ми е живяла няколко години заедно с дядо ми в Ирак,си похапвам някои манджи,за които моите познати дори не са чували :lol: Което ме подсеща,че трябва да я изнудя да приготви нещо такова(примерно къйме).Но така де,ако не си почнал да ядеш още,да ти пожелая добър апетит^^

П.С. Не можеш ли да ми метнеш две три куббита по пощата или скайп :cry:

Ще ги сканирам със скенера и ще ти ги пратя по нета :D
А я кажи какво е това "къйме", защото в почти всяка Арабска държава едни и същи манджи са с различни имена, сигурно аз я знам под различно наименование (Иначе къйме на Арабски си означава Къйма на Български) А куббите как ги е правила баба ти? Пържени или варени?
Изображение

Не съм се покатерил на върха на ...аната хранителната верига за да ям ...ани моркови.

27B-6
Аватар
NeO_Zealot

Мнение от NeO_Zealot »

Ами аз от тебе разбрах,че можели и варени да се правят :roll: Ще я запитам,че ми е интересно как ще станат като се сварят.А иначе къйме-то представлява една тенджера с ориз(оцветява се в жълто с една подправка,забравих как и беше името) и още една тенджера,в която е соса-леблебия със кайма.Най-лошото на тези манджи е,че винаги след ядене,почват да ми се въртят едни мисли в главата за наднормено тегло :)

Предлагам да си отворим кулинарна тема :lol:
Xayzer
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

NeO_Zealot написа:Ами аз от тебе разбрах,че можели и варени да се правят :roll: Ще я запитам,че ми е интересно как ще станат като се сварят.А иначе къйме-то представлява една тенджера с ориз(оцветява се в жълто с една подправка,забравих как и беше името) и още една тенджера,в която е соса-леблебия със кайма.Най-лошото на тези манджи е,че винаги след ядене,почват да ми се въртят едни мисли в главата за наднормено тегло :)

Предлагам да си отворим кулинарна тема :lol:

Да, знам я тази манджа.
А подправката би трябвало да е куркума, тя също я слагат в шкембе чорбата арабите.

А за варенето - ами стават малко като Руските пелмени, само дето пелмените се правят от обикновенно тесто.
А в пълнежа нещо по-специално да е слагала баба ти? Аз слагам (по оригиналната рецепта) към каймата, бадеми и зърна от нар, магданоз, лук и подправки.

И аз казвам да отворим кулинарна тема :D

БТВ, искаш ли да те заразя с едно банерче по твой избор? :wink:

_
Изображение

27B-6
Xayzer
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

За THE KING OF TIME

Изображение

За Nocturno
Изображение
Изображение

27B-6
Nexus
Обратна връзка:

Мнение от Nexus »

Много добри са станали :wink: само пак да те питам - какъв шрифт използваш :arrow: и размера(въпреки че тва второто не е особено от значение и сам ще се оправя с него)
Изображение
pwnd
Xayzer
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

Nexus написа:Много добри са станали :wink: само пак да те питам - какъв шрифт използваш :arrow: и размера(въпреки че тва второто не е особено от значение и сам ще се оправя с него)

Шрифта е Visitor TT2 (BRK)
Ето ти линк от моя акаунт в датата:
http://zayxer.data.bg/visitortt2brk.ttf
(предполагам знаеш как да го инсталираш)
А размера е 13
Изображение

27B-6
Audiofly

Мнение от Audiofly »

По-добре ще е, когато ги ъплоудваш да ги правиш (File->Save For Web) в jpg формат (;
Изображение

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.
Steel
Обратна връзка:

Мнение от Steel »

Изображение

:)
Стилян.

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
Ледник

Мнение от Ледник »

Мишето?...
Аватар
Firzen
Цар

Мнение от Firzen »

Зубро Зубрев написа:Мишето?...
Come, my raven, it could be a lark.
Xayzer
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

Steel, за първи опит е добре. Иначе:
Изображение
Изображение

27B-6
Nocturne
Curse of the Sands
Обратна връзка:

Мнение от Nocturne »

Xayzer написа:
The Heart of Hearts написа:Приятелю Xayzer след като му направиш банерите на Д-р Джоунс и ако ти остане време би ли направил един банер със тази картинка Изображение...
И да гласи нещо от типа The Mind is the Ultimate force :wink: :)

Ето го и твойто. Не мога да кажа, че стана много добре, но снимката не беше особенно подходяща.

Изображение

Напротив станало е префектно Благодаря! :D
Steel
Обратна връзка:

Мнение от Steel »

Изображение

Май най - сетне уцелих пропорциите :?

П.П. Кайзере, би ли споделил как се инсталира шрифт? :oops:
Стилян.

http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
Xayzer
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

Steel написа:Изображение

Май най - сетне уцелих пропорциите :?

П.П. Кайзере, би ли споделил как се инсталира шрифт? :oops:

Значи взимаш файла, и го пействаш в диртекторията на Windows за шрифтове. При мене е тук:
D:\WINDOWS\Fonts
При тебе трябва да е същото, само буквата на драйва може да е ралзична (Е:, C:, и т.н.)
Може да се наложи да рестартираш за да може Photoshopa да намери новия шрифт.

Поздрави.
Изображение

27B-6
Аватар
Kamelot
В момента играе: q3

Мнение от Kamelot »

сначи като старата картинка самоче шрифта да е друг:да пише Team Full Thorttle.
Reaching aural nirvana...
Аватар
TheIceQueen

Мнение от TheIceQueen »

Хайзер (нали е така :) ) ,можеш ли да ми направиш едно барче,ако не те затруднявам :)
Видях,че искаш и картинка..ами можеби тази
http://www.lineage2.com/Knowledge/image ... er_000.jpg
Държа да е Лайт Елфка :D с надпис
Lineage 2 Fan
Ще съм ти много благодарен,защото хич не му чаткам :lol:
Xayzer
Обратна връзка:

Мнение от Xayzer »

Ще ви ги направя в най-скоро време, само да завърша последната си скулптура :wink:

Едит1: Това е за Heart of Hearts:
Изображение
Изображение

27B-6
Аватар
Friendly Devil

Мнение от Friendly Devil »

Xayzer написа:Едит1: Това е за Heart of Hearts:
Изображение

Това е интересно, но не схващам точно какво е :shock:
It's me! :)

Изображение
Публикувай отговор